Ti ne pušiš....red387 wrote:Ja pušim 6-7 cigareta dnevno, Aura Lights. Šta vi pušite, koliko...?
Pušite li cigarete?
-
zelenashica
#76 Re: Pušite li cigarete?
- Deeney
#77 Re: Pušite li cigarete?
"Bacila"!
Iz cista mira. 'Nako. Da vidim dokle cu izdrzati.
I, Boga mi, evo izdrzah vise od godinu dana.
I bas sam ponosna na sebe i svojih desetak kila koje sam u medjuvremenu nabrala.

I bas sam ponosna na sebe i svojih desetak kila koje sam u medjuvremenu nabrala.
- hamza_sa
#78 Re: Pušite li cigarete?
Prestajem otkako sam poceo pusiti.
I tako 20 godina.
Ustvari, ja sam jedan od onih koji ne pusi cigarete. Ja ih jedem.
Ustvari, ja sam jedan od onih koji ne pusi cigarete. Ja ih jedem.
- jazzer
#79 Re: Pušite li cigarete?
Ja pusim 20-25 cigareta dnevno i ne znam da li sam jedini na ovoj temi
koji ne zeli da prestane da pusi a nisam nikada ni probao prestati
? Zasto bih se suzdrzavao od necega sto mi predstavlja zadovoljstvo
?
Salim se naravno za ovaj dio o zadovoljstvu ali fakat istinski uzivam u cigarama.
koji ne zeli da prestane da pusi a nisam nikada ni probao prestati
Salim se naravno za ovaj dio o zadovoljstvu ali fakat istinski uzivam u cigarama.
- Nekako s proljeća
#80 Re: Pušite li cigarete?
Oko 25 ljeta to radim...
- arslanica
#81 Re: Pušite li cigarete?
eh, veliko je zadovoljsto dimiti jednu na drugu ...jazzer wrote:Ja pusim 20-25 cigareta dnevno i ne znam da li sam jedini na ovoj temi
koji ne zeli da prestane da pusi a nisam nikada ni probao prestati? Zasto bih se suzdrzavao od necega sto mi predstavlja zadovoljstvo
?
ali kod mene je nesto preko 40-ak cigareta dnevno ...
moglo je biti i gore
- Better Man
#82 Re: Pušite li cigarete?
Ne pušim i smatram da je to najveća glupost. dajem nobelovu nagradu ako mi ko uspije objasniti razlog zašto puši, jer smatram da to nema objašnjena i opravdanja. Zašto bih sebe trovao duhanom? I onako kad izađeš u kakav objekat smrdiš ko govno na odvratni dim duhana, još da pušim. Treba uvesti totalnu zabranu pušenja na javnim mjestima.
- Lakat Jebić
#83 Re: Pušite li cigarete?
ma kad bi mi fkt dao nobelovu nagradu, ja ti to ne bi mogao objasnit...Better Man wrote:Ne pušim i smatram da je to najveća glupost. dajem nobelovu nagradu ako mi ko uspije objasniti razlog zašto puši, jer smatram da to nema objašnjena i opravdanja. Zašto bih sebe trovao duhanom? I onako kad izađeš u kakav objekat smrdiš ko govno na odvratni dim duhana, još da pušim. Treba uvesti totalnu zabranu pušenja na javnim mjestima.
- Maraschino
#84 Re: Pušite li cigarete?
malo prije bacio...
- Loulou
#85 Re: Pušite li cigarete?
Je l' stvarno pušiš 2 kutije (i više) dnevno? Dugo već?arslanica wrote:eh, veliko je zadovoljsto dimiti jednu na drugu ...![]()
ali kod mene je nesto preko 40-ak cigareta dnevno ...![]()
![]()
Ja mislim da bih se sva spržila iznutra (ako bih i stigla ispušiti 2 kutije u jednom danu) kad bi to uradila...
- Eweleen
#86 Re: Pušite li cigarete?
auu kad bi znalaLoulou wrote:Je l' stvarno pušiš 2 kutije (i više) dnevno? Dugo već?arslanica wrote:eh, veliko je zadovoljsto dimiti jednu na drugu ...![]()
![]()
Ja mislim da bih se sva spržila iznutra (ako bih i stigla ispušiti 2 kutije u jednom danu) kad bi to uradila...
- arslanica
#87 Re: Pušite li cigarete?
¸Loulou wrote:Je l' stvarno pušiš 2 kutije (i više) dnevno? Dugo već?arslanica wrote:eh, veliko je zadovoljsto dimiti jednu na drugu ...![]()
![]()
imam 23 godine "pusackog" staza ...
ali tek od prije dvije godine sam pocela da pusim tako puno .. nekad mi ni dvije kutije nisu dovoljne
- Loulou
#88 Re: Pušite li cigarete?
Šta?Eweleen wrote:auu kad bi znalaLoulou wrote:Je l' stvarno pušiš 2 kutije (i više) dnevno? Dugo već?arslanica wrote:eh, veliko je zadovoljsto dimiti jednu na drugu ...![]()
![]()
-
melac
#89 Re: Pušite li cigarete?
Niti sada pušim, niti sam ikada zapalio cigaretu, a imam 26 godina. Oba roditelja mi puše ko Ćiro, u kafiću radio 7 godina i ništa.
Dobro se sjećam kada me neka djevojka pitala zašto ne pušim, i njoj to čudno da nikada, ama baš nikada nisam zapalio cigaretu, ali eto tako je. Tako je ofirno vidjeti nekoga s cigaretom, ja ne znam kako to šiljanija ne vidi, hajd ovi što su već ogrizli pa ih uzela ovisnost, ali ovi što nikada nisu pa sada počinju, meni nije jasno, ali eto svakome njegovo, još da ne ugrožavaju moj i živote drugih, to bi bilo za 10-ku!
Dobro se sjećam kada me neka djevojka pitala zašto ne pušim, i njoj to čudno da nikada, ama baš nikada nisam zapalio cigaretu, ali eto tako je. Tako je ofirno vidjeti nekoga s cigaretom, ja ne znam kako to šiljanija ne vidi, hajd ovi što su već ogrizli pa ih uzela ovisnost, ali ovi što nikada nisu pa sada počinju, meni nije jasno, ali eto svakome njegovo, još da ne ugrožavaju moj i živote drugih, to bi bilo za 10-ku!
-
HamzaC
#90 Re: Pušite li cigarete?
jazzer wrote:Ja pusim 20-25 cigareta dnevno i ne znam da li sam jedini na ovoj temi
koji ne zeli da prestane da pusi a nisam nikada ni probao prestati? Zasto bih se suzdrzavao od necega sto mi predstavlja zadovoljstvo
?
- Eweleen
#91 Re: Pušite li cigarete?
[/quote]Loulou wrote:Eweleen wrote: Šta?
Pa koliko ljudi puši i preko 2 kutije dnevno. A stigne se lijepo. Ja sam znao ispušit kutiju za 3-4 sata
- arslanica
#92 Re: Pušite li cigarete?
Pa koliko ljudi puši i preko 2 kutije dnevno. A stigne se lijepo. Ja sam znao ispušit kutiju za 3-4 sataEweleen wrote:Loulou wrote:Eweleen wrote: Šta?
ih .. nista je to ... ja sam jednom, iz inata, ispusila kutiju za manje od dva sata ...
i rekla "nikad više"
-
1972
#93 Re: Pušite li cigarete?
Doveo sam nepušače u prednost - 60:59
Pušio, bacio i abd, nikad više...
Pušio, bacio i abd, nikad više...
- Loulou
#94 Re: Pušite li cigarete?
Huh...arslanica wrote:ih .. nista je to ... ja sam jednom, iz inata, ispusila kutiju za manje od dva sata ...Eweleen wrote:Pa koliko ljudi puši i preko 2 kutije dnevno. A stigne se lijepo. Ja sam znao ispušit kutiju za 3-4 sata
i rekla "nikad više"![]()
- Karabaja
#95 Re: Pušite li cigarete?
a koji je smisao tog pušenja?
- Jazz_Junkie
#96 Re: Pušite li cigarete?
Ako netko kani prestati, neka proba sa sisanjem motke. 
-
ajde_vise
#97 Re: Pušite li cigarete?
smisao ..
lakoca fokusiranja i momenat
padne mi ponekad na pamet da kupim cigarete i onda obavezno prije nego stignem do kioska , ugledam neke oronule tete kako dime
i odmah me prodje zelja
lakoca fokusiranja i momenat
padne mi ponekad na pamet da kupim cigarete i onda obavezno prije nego stignem do kioska , ugledam neke oronule tete kako dime
i odmah me prodje zelja
- chuchumbamayumbe
#98 Re: Pušite li cigarete?
"Sa trinaest sam popusio prvu pljugu
A posle prve odma i drugu
Jer tad
Tad sam bio mlad
S cetrnaest sam popio prvo pivo
A posle piva sam pio sve zivo ..."
A posle prve odma i drugu
Jer tad
Tad sam bio mlad
S cetrnaest sam popio prvo pivo
A posle piva sam pio sve zivo ..."
- valterbranisarajevo
#99 Re: Pušite li cigarete?
Da
Uh jest gusto na anketi..
Hoće li i ovdje kao u Hrvatskoj biti da 70% građana ne puši?

Uh jest gusto na anketi..
Hoće li i ovdje kao u Hrvatskoj biti da 70% građana ne puši?
- red387
#100 Re: Pušite li cigarete?
Mlad sam ja jošzelenashica wrote:Ti ne pušiš....red387 wrote:Ja pušim 6-7 cigareta dnevno, Aura Lights. Šta vi pušite, koliko...?ti se sa cigaretama za*hebavaš