lady gaga

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

darkblue

#76 Re: lady gaga

Post by darkblue »

a uskraceni, jer se promoviraju odredjeni izvodjaci, pa s toga se slabije cuju drugi. mozda je to nekima logicno, ali promovisanje nekih doseze granice svake normale :-?
darkblue

#77 Re: lady gaga

Post by darkblue »

sanabe wrote:
darkblue wrote:a uskraceni, jer se promoviraju odredjeni izvodjaci, pa s toga se slabije cuju drugi. mozda je to nekima logicno, ali promovisanje nekih doseze granice svake normale :-?

svirash /pjevash li ti negdje? :D :wink:

zezam se, ama da valjaju culi bi se, barem je to danas lako, talent show-a ko granapa, pa you tube.... :-)
pa, cuju se, kad ti legnes spavat. a znas zasto? valja pustat telephone po citav dan :lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#78 Re: lady gaga

Post by ladyblue18 »

Royal Arsenal wrote:Smijesno je ovo nazivati popom?!

Amanda Marshall, Melissa Etheridge(baca vise na rock), pa i Shania Twain, te silni velikani zenske pop scene?

The fuck, MTV treba zakonom zabranit!
Chiki vec si pisao na ovoj temi. :D
todd_smith

#79 Re: lady gaga

Post by todd_smith »

ladyblue18 wrote:

Amanda Marshall, Melissa Etheridge(baca vise na rock), pa i Shania Twain, te silni velikani zenske pop scene?

Shania Twain Dominira!! :lol: :lol: :lol:
Royal Arsenal

#80 Re: lady gaga

Post by Royal Arsenal »

MTV bombarduje mlade mozgove koji nisu u stanju da pravilno rasuduju, te im peru mozak i djeca, koja nisu navikla na bolje, prihvataju ovaj sund i kic kao nesto moderno i dobro.

Sto se tice Shania Twain, bolja je riba od ove kvaziumjetnice jedno 100 puta.
darkblue

#81 Re: lady gaga

Post by darkblue »

todd_smith wrote:
ladyblue18 wrote:

Shania Twain Dominira!! :lol: :lol: :lol:

nekad jest dominirala :)
minjonja

#82 Re: lady gaga

Post by minjonja »

sanabe wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
ImageImage

:lol: :lol: :lol:

njih dvoje imaju jos nesto zajednicko, pored stajlinga :oops: . pogodi sta :D
satio

#83 Re: lady gaga

Post by satio »

darkblue wrote:
sanabe wrote:Koje dobre muzike? :shock: Kako uskraceni? Ja nisam :D
Ono shto smatram dobrim , nadjem i slusham, od Princa do turske muzike, ali ne namecem nikome da je to dobra muzika, dobra je meni. :D Ali ne bih dala da se osporava da je dobra muzika, kao shto ne osposravam kvalitet muzike by Lady GaGa. Meni je bitna energija koju pjevac/ica prenosi. Bila komercijala ili ne, ako mi pashe slushacu . :D
Isto savjetujem i ostalima. Sve je dostupno, i ako je ona nametnuta nama to ne znaci da se ne moze doci do muzike koja je "bolja" . :-) :D
Sad ce opet reci da je branim ko da mi je rod :D . ali zaista ne vidim poentu ni u tome da je kudim. :roll: :D
pa onda nemas sta pisati ovdje :-)
smijesno zaista :lol: :lol: :lol: :lol:
satio

#84 Re: lady gaga

Post by satio »

HAHAHAHA da se pitaju osobe poput tebe za nesto, ti ne bi dao ni TV da se gleda, a o internetu i da ne pricam :lol: :lol: :lol: :lol: ovo majka jednom radja a cijeli se zivot kaje
satio

#85 Re: lady gaga

Post by satio »

darkblue wrote:a uskraceni, jer se promoviraju odredjeni izvodjaci, pa s toga se slabije cuju drugi. mozda je to nekima logicno, ali promovisanje nekih doseze granice svake normale :-?
I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless
Royal Arsenal

#86 Re: lady gaga

Post by Royal Arsenal »

:lol:
Gleda MTV, ne mogu da vjerujem?!

Ovo za radanje i majku si u pravu, sta ces.
satio

#87 Re: lady gaga

Post by satio »

Royal Arsenal wrote::lol:
Gleda MTV, ne mogu da vjerujem?!

Ovo za radanje i majku si u pravu, sta ces.
Don't give up
You're not beaten yet
Don't give up
I know you can make it good
sirocco

#88 Re: lady gaga

Post by sirocco »

minjonja wrote:
ImageImage

prangiju :?

:mrgreen:
minjonja

#89 Re: lady gaga

Post by minjonja »

sa naslovne sam sad sebe natjerala da preslusam citavu pjesmu od gage, alejandro. sta da vam kazem? meni je 20 godina i ovakve se sad stvari nazivaju umjetnoscu. necu ni da zamisljam sta cu biti primorana slusati u svojim poznim godinama... mozda ce citav album biti zvuci povracanja upakovani u neki mega giga electro fancy spot i plesace se uz to :(

dno dno dno dna mi je uvijek bilo ovo ismijavanje religija. ona u onoj latex svecenickoj odori, krst joj na gacama. dno dna. zasto ljudi diraju u necije svetinje? cemu ovo? hoce da bude skandalozna? pa ovakve se stvari redovno desavaju u danasnjim spotovima i zakljucili smo da je to nepostovanje.

nije potrebno da se uopste kaze, ali pjesma je u stilu "schnappi das kleine krokodil", ali spot je napucan do bola da se kompenzira njen manjak talenta i kvaliteta njenih pjesama, kao i kod skoro svakog u danasnjoj muzickoj industriji. ja znam za sebe da bih je ja vise postovala da samo stane i pjeva i da mi dozvoli da cujem pjesmu, pa valja ili ne valja. nek slusa onaj kome se svidja, ali mi je muka ovo guranje po svim mogucim kanalima, portalima i vijestima nje kao nesto novo, bombasticno.
alibaba_i_30_godina

#90 Re: lady gaga

Post by alibaba_i_30_godina »

minjonja wrote:sa naslovne sam sad sebe natjerala da preslusam citavu pjesmu od gage, alejandro. sta da vam kazem? meni je 20 godina i ovakve se sad stvari nazivaju umjetnoscu. necu ni da zamisljam sta cu biti primorana slusati u svojim poznim godinama... mozda ce citav album biti zvuci povracanja upakovani u neki mega giga electro fancy spot i plesace se uz to :(

dno dno dno dna mi je uvijek bilo ovo ismijavanje religija. ona u onoj latex svecenickoj odori, krst joj na gacama. dno dna. zasto ljudi diraju u necije svetinje? cemu ovo? hoce da bude skandalozna? pa ovakve se stvari redovno desavaju u danasnjim spotovima i zakljucili smo da je to nepostovanje.

nije potrebno da se uopste kaze, ali pjesma je u stilu "schnappi das kleine krokodil", ali spot je napucan do bola da se kompenzira njen manjak talenta i kvaliteta njenih pjesama, kao i kod skoro svakog u danasnjoj muzickoj industriji. ja znam za sebe da bih je ja vise postovala da samo stane i pjeva i da mi dozvoli da cujem pjesmu, pa valja ili ne valja. nek slusa onaj kome se svidja, ali mi je muka ovo guranje po svim mogucim kanalima, portalima i vijestima nje kao nesto novo, bombasticno.
I ja sam se natjerao, bukvalno. Ne znam kako neko ono moze zvati umjetnoscu. :roll:

Dosadno i bez ikakve potrebe. Pretjerano. Pjesma isto nije nista posebno. :roll:
shin

#91 Re: lady gaga

Post by shin »

minjonja wrote:
ImageImage

Lady Gag ima vecu karu od navedenog pjevaca.

http://images.encyclopediadramatica.com ... _Penis.jpg
http://images.encyclopediadramatica.com ... agman2.jpg
Rosa Parks

#92 Re: lady gaga

Post by Rosa Parks »

Wow, koliko nebuloznih komentara! Ne znam ko je ovdje gori, ovi sto je "kude" il' ovi sto je velicaju... :roll: :lol:
jeca fleetwoodmac

#93 Re: lady gaga

Post by jeca fleetwoodmac »

masoni su joj isprali mozak......gotova
asafa_powell

#94 Re: lady gaga

Post by asafa_powell »

jos jedan smecarski pop proizvod..britney christina isfurale,,sad izmisalje raznorazne lady gage....ko li je sljedeci??
minjonja

#95 Re: lady gaga

Post by minjonja »

asafa_powell wrote:jos jedan smecarski pop proizvod..britney christina isfurale,,sad izmisalje raznorazne lady gage....ko li je sljedeci??
justin bieber je sljedeca :D

morala sam :skoljka:
MAN-lion's coach

#96 Re: lady gaga

Post by MAN-lion's coach »

..........
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:43, edited 1 time in total.
amiria

#97 Re: lady gaga

Post by amiria »

sanabe wrote:Alejandrooooooooo, Robertoooooo :music2: :D

Don't call my name
Don't call my name

Alejandroo

I'm not your babe
i'm not your babe

Fernandoo... :D :lol: :lol: :lol: :lol:

TDG :thumbup: :thumbup:
Neelix

#98 Re: lady gaga

Post by Neelix »

ne mogu da vjerujem da je zasluzila da se 5 strana trabunja o njoj :-)
amiria

#99 Re: lady gaga

Post by amiria »

Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da je zasluzila da se 5 strana trabunja o njoj :-)

A, sto da ne?!?!?! :?

Kada zasluze prekodrinske cajake da ih se slusa :x , cita o njima :x , i jos raspravlja o njima :x , zasto ne bi i ONA?!?!?!?!?!
mrtva kokoš

#100 Re: lady gaga

Post by mrtva kokoš »

amiria wrote:
Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da je zasluzila da se 5 strana trabunja o njoj :-)

A, sto da ne?!?!?! :?

Kada zasluze prekodrinske cajake da ih se slusa :x , cita o njima :x , i jos raspravlja o njima :x , zasto ne bi i ONA?!?!?!?!?!
a razlika izmedju nje i njih :?
Post Reply