lady gaga
Moderator: _BataZiv_0809
- darkblue
#76 Re: lady gaga
a uskraceni, jer se promoviraju odredjeni izvodjaci, pa s toga se slabije cuju drugi. mozda je to nekima logicno, ali promovisanje nekih doseze granice svake normale 
- darkblue
#77 Re: lady gaga
pa, cuju se, kad ti legnes spavat. a znas zasto? valja pustat telephone po citav dansanabe wrote:darkblue wrote:a uskraceni, jer se promoviraju odredjeni izvodjaci, pa s toga se slabije cuju drugi. mozda je to nekima logicno, ali promovisanje nekih doseze granice svake normale
svirash /pjevash li ti negdje?![]()
zezam se, ama da valjaju culi bi se, barem je to danas lako, talent show-a ko granapa, pa you tube....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#78 Re: lady gaga
Chiki vec si pisao na ovoj temi.Royal Arsenal wrote:Smijesno je ovo nazivati popom?!
Amanda Marshall, Melissa Etheridge(baca vise na rock), pa i Shania Twain, te silni velikani zenske pop scene?
The fuck, MTV treba zakonom zabranit!
-
todd_smith
#79 Re: lady gaga
Shania Twain Dominira!!ladyblue18 wrote:Chiki vec si pisao na ovoj temi.Royal Arsenal wrote:Smijesno je ovo nazivati popom?!
Amanda Marshall, Melissa Etheridge(baca vise na rock), pa i Shania Twain, te silni velikani zenske pop scene?
-
Royal Arsenal
#80 Re: lady gaga
MTV bombarduje mlade mozgove koji nisu u stanju da pravilno rasuduju, te im peru mozak i djeca, koja nisu navikla na bolje, prihvataju ovaj sund i kic kao nesto moderno i dobro.
Sto se tice Shania Twain, bolja je riba od ove kvaziumjetnice jedno 100 puta.
Sto se tice Shania Twain, bolja je riba od ove kvaziumjetnice jedno 100 puta.
- darkblue
#81 Re: lady gaga
todd_smith wrote:Shania Twain Dominira!!ladyblue18 wrote:Chiki vec si pisao na ovoj temi.Royal Arsenal wrote:Smijesno je ovo nazivati popom?!
The fuck, MTV treba zakonom zabranit!![]()
![]()
nekad jest dominirala
- minjonja
#82 Re: lady gaga
sanabe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

njih dvoje imaju jos nesto zajednicko, pored stajlinga
-
satio
#83 Re: lady gaga
smijesno zaistadarkblue wrote:pa onda nemas sta pisati ovdjesanabe wrote:Koje dobre muzike?Kako uskraceni? Ja nisam
![]()
Ono shto smatram dobrim , nadjem i slusham, od Princa do turske muzike, ali ne namecem nikome da je to dobra muzika, dobra je meni.Ali ne bih dala da se osporava da je dobra muzika, kao shto ne osposravam kvalitet muzike by Lady GaGa. Meni je bitna energija koju pjevac/ica prenosi. Bila komercijala ili ne, ako mi pashe slushacu .
![]()
Isto savjetujem i ostalima. Sve je dostupno, i ako je ona nametnuta nama to ne znaci da se ne moze doci do muzike koja je "bolja" .![]()
![]()
Sad ce opet reci da je branim ko da mi je rod. ali zaista ne vidim poentu ni u tome da je kudim.
![]()
-
satio
#84 Re: lady gaga
HAHAHAHA da se pitaju osobe poput tebe za nesto, ti ne bi dao ni TV da se gleda, a o internetu i da ne pricamRoyal Arsenal wrote:Smijesno je ovo nazivati popom?!
-
satio
#85 Re: lady gaga
I’ll never talk againdarkblue wrote:a uskraceni, jer se promoviraju odredjeni izvodjaci, pa s toga se slabije cuju drugi. mozda je to nekima logicno, ali promovisanje nekih doseze granice svake normale
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless
-
Royal Arsenal
#86 Re: lady gaga
Gleda MTV, ne mogu da vjerujem?!
Ovo za radanje i majku si u pravu, sta ces.
-
satio
#87 Re: lady gaga
Don't give upRoyal Arsenal wrote:![]()
Gleda MTV, ne mogu da vjerujem?!
![]()
Ovo za radanje i majku si u pravu, sta ces.
You're not beaten yet
Don't give up
I know you can make it good
- sirocco
#88 Re: lady gaga
minjonja wrote:sanabe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
njih dvoje imaju jos nesto zajednicko, pored stajlinga. pogodi sta
prangiju
- minjonja
#89 Re: lady gaga
sa naslovne sam sad sebe natjerala da preslusam citavu pjesmu od gage, alejandro. sta da vam kazem? meni je 20 godina i ovakve se sad stvari nazivaju umjetnoscu. necu ni da zamisljam sta cu biti primorana slusati u svojim poznim godinama... mozda ce citav album biti zvuci povracanja upakovani u neki mega giga electro fancy spot i plesace se uz to
dno dno dno dna mi je uvijek bilo ovo ismijavanje religija. ona u onoj latex svecenickoj odori, krst joj na gacama. dno dna. zasto ljudi diraju u necije svetinje? cemu ovo? hoce da bude skandalozna? pa ovakve se stvari redovno desavaju u danasnjim spotovima i zakljucili smo da je to nepostovanje.
nije potrebno da se uopste kaze, ali pjesma je u stilu "schnappi das kleine krokodil", ali spot je napucan do bola da se kompenzira njen manjak talenta i kvaliteta njenih pjesama, kao i kod skoro svakog u danasnjoj muzickoj industriji. ja znam za sebe da bih je ja vise postovala da samo stane i pjeva i da mi dozvoli da cujem pjesmu, pa valja ili ne valja. nek slusa onaj kome se svidja, ali mi je muka ovo guranje po svim mogucim kanalima, portalima i vijestima nje kao nesto novo, bombasticno.
dno dno dno dna mi je uvijek bilo ovo ismijavanje religija. ona u onoj latex svecenickoj odori, krst joj na gacama. dno dna. zasto ljudi diraju u necije svetinje? cemu ovo? hoce da bude skandalozna? pa ovakve se stvari redovno desavaju u danasnjim spotovima i zakljucili smo da je to nepostovanje.
nije potrebno da se uopste kaze, ali pjesma je u stilu "schnappi das kleine krokodil", ali spot je napucan do bola da se kompenzira njen manjak talenta i kvaliteta njenih pjesama, kao i kod skoro svakog u danasnjoj muzickoj industriji. ja znam za sebe da bih je ja vise postovala da samo stane i pjeva i da mi dozvoli da cujem pjesmu, pa valja ili ne valja. nek slusa onaj kome se svidja, ali mi je muka ovo guranje po svim mogucim kanalima, portalima i vijestima nje kao nesto novo, bombasticno.
- alibaba_i_30_godina
#90 Re: lady gaga
I ja sam se natjerao, bukvalno. Ne znam kako neko ono moze zvati umjetnoscu.minjonja wrote:sa naslovne sam sad sebe natjerala da preslusam citavu pjesmu od gage, alejandro. sta da vam kazem? meni je 20 godina i ovakve se sad stvari nazivaju umjetnoscu. necu ni da zamisljam sta cu biti primorana slusati u svojim poznim godinama... mozda ce citav album biti zvuci povracanja upakovani u neki mega giga electro fancy spot i plesace se uz to![]()
Dosadno i bez ikakve potrebe. Pretjerano. Pjesma isto nije nista posebno.
-
shin
#91 Re: lady gaga
minjonja wrote:sanabe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
njih dvoje imaju jos nesto zajednicko, pored stajlinga. pogodi sta
Lady Gag ima vecu karu od navedenog pjevaca.
http://images.encyclopediadramatica.com ... _Penis.jpg
http://images.encyclopediadramatica.com ... agman2.jpg
- Rosa Parks
#92 Re: lady gaga
Wow, koliko nebuloznih komentara! Ne znam ko je ovdje gori, ovi sto je "kude" il' ovi sto je velicaju...

-
jeca fleetwoodmac
#93 Re: lady gaga
masoni su joj isprali mozak......gotova
- asafa_powell
#94 Re: lady gaga
jos jedan smecarski pop proizvod..britney christina isfurale,,sad izmisalje raznorazne lady gage....ko li je sljedeci??
- minjonja
#95 Re: lady gaga
justin bieber je sljedecaasafa_powell wrote:jos jedan smecarski pop proizvod..britney christina isfurale,,sad izmisalje raznorazne lady gage....ko li je sljedeci??
morala sam
-
MAN-lion's coach
#96 Re: lady gaga
..........
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:43, edited 1 time in total.
- amiria
#97 Re: lady gaga
sanabe wrote:Alejandrooooooooo, Robertoooooo![]()
Don't call my name
Don't call my name
Alejandroo
I'm not your babe
i'm not your babe
Fernandoo...
TDG
- Neelix
#98 Re: lady gaga
ne mogu da vjerujem da je zasluzila da se 5 strana trabunja o njoj 
- amiria
#99 Re: lady gaga
Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da je zasluzila da se 5 strana trabunja o njoj
A, sto da ne?!?!?!
Kada zasluze prekodrinske cajake da ih se slusa
- mrtva kokoš
#100 Re: lady gaga
a razlika izmedju nje i njihamiria wrote:Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da je zasluzila da se 5 strana trabunja o njoj
A, sto da ne?!?!?!![]()
Kada zasluze prekodrinske cajake da ih se slusa, cita o njima
, i jos raspravlja o njima
, zasto ne bi i ONA?!?!?!?!?!