SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
- atom62
#76 Re: SURVIVOR na Hayat TV
volim sve sto dolazi iz nama tako drage kriminalne obitelji svrakic!
-
*mima*
#77 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Svi nesta pljujete po nekim emisijama i TV stanicama a gledate sve bez daha....sve ste detalje upratili......
- anastasija
#78 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Joj ljudi ja necu vise oko ovoga da se raspravljam. Ja samo rekoh da cu gledati ko je kakav ovako kao covek.
Usla je neka makedonska glumica, deluje bas interesantna.
A ko drzi taj Hayat? Ja sam stalno mislila Halid Muslimovic.
-
*mima*
#79 Re: SURVIVOR na Hayat TV
anastasija wrote:Joj ljudi ja necu vise oko ovoga da se raspravljam. Ja samo rekoh da cu gledati ko je kakav ovako kao covek.
- anastasija
#80 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Pa imao je onu producentsku kucu Hayat pa sam zato mislila. 
- Aurea Mediocritas
#81 Re: SURVIVOR na Hayat TV
100%M.O.S- wrote:Ma ne mogu da vjerujem![]()
Bojkot hayata pod hitno vec sam zvao Elvira Svrakica( Generalnog direktora) i popljuvao sam i sve i pokakio na citavu njihovu TV
P.S.molim sve vas koji djele moje misljenje da im upute po jedan mail kritike da vide da su stvarno dno,dna
- karanana
#82 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ima dobrih machicha. ima jedna crna dobra, iz srbije je negdje. makedonka nije losa. ima neka plavka...steta sto ga necu pratiti.
-
istocnjak
#83 Re: SURVIVOR na Hayat TV
M.O.S- wrote:Ma ne mogu da vjerujem![]()
Bojkot hayata pod hitno vec sam zvao Elvira Svrakica( Generalnog direktora) i popljuvao sam i sve i pokakio na citavu njihovu TV
P.S.molim sve vas koji djele moje misljenje da im upute po jedan mail kritike da vide da su stvarno dno,dna
Mozda da bi bilo bolje da si nazvao Regulatornu agenciju za komunikacije?
Svrakici su dzon obraz, ha' im rek'o dobar si, ha' los si - to im isto dodje.
-
istocnjak
#84 Re: SURVIVOR na Hayat TV
A ko je Halid Muslimovic, jel' to onaj glumac sto ima benzinsku pumpu?mima wrote:anastasija wrote:Joj ljudi ja necu vise oko ovoga da se raspravljam. Ja samo rekoh da cu gledati ko je kakav ovako kao covek.
Neverovatno
- respo
#85 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ma kakav survivor
jednom prebacujuci kanale naletim na hayat i taj survivor
i sada neko od njih daje izjavu
nesto u smislu
evo mi u divljini moramo se snalaziti a u pozadini se cuju auta kao da su u titovoj
kakav crni survivor i nase koncepcije emisije
nesto u smislu
evo mi u divljini moramo se snalaziti a u pozadini se cuju auta kao da su u titovoj
- anastasija
#86 Re: SURVIVOR na Hayat TV
E bas to. Kad sam juce gledala koja je to ekipa sto ucestvuje u tom projektu sami ucesnici su mi delovali kao obicne figurice za sah. Te scenarista te ovaj te onaj.... Ipak je lakse kad ti je br kamerman tu. A ne cela ekipa drugih. Mada od onih bubetina i zmijurina ni kamera ne stiti. Kad je onaj juce uhvatio zmiju! FUJ!respo wrote:ma kakav survivor
nesto u smislu
evo mi u divljini moramo se snalaziti a u pozadini se cuju auta kao da su u titovoj![]()
p.s. Ovo za Halida, ne znam cemu sad ti komentari.... Kao da bi ti znao bez Google-a ko je direktor Studija B ili B92 ili RT Delta.
- atom62
#87 Re: SURVIVOR na Hayat TV
nije to on. amidza mu drzi benzinsku pumpu. halid muslimovic je rodjak pjevaca serifa konjevica, koji je opet najbolji jaran nazifa gljive!istocnjak wrote:A ko je Halid Muslimovic, jel' to onaj glumac sto ima benzinsku pumpu?mima wrote:anastasija wrote:Joj ljudi ja necu vise oko ovoga da se raspravljam. Ja samo rekoh da cu gledati ko je kakav ovako kao covek.
Neverovatno
- M.O.S-
#88 Re: SURVIVOR na Hayat TV
e ti ces nam reci internetMahaluso nema lonca a da ga ti ne poklopismima wrote:Svi nesta pljujete po nekim emisijama i TV stanicama a gledate sve bez daha....sve ste detalje upratili......
- anastasija
#89 Re: SURVIVOR na Hayat TV
E taj Nazif Gljiva je trebao uci u VB VIP.atom62 wrote: nije to on. amidza mu drzi benzinsku pumpu. halid muslimovic je rodjak pjevaca serifa konjevica, koji je opet najbolji jaran nazifa gljive!
-
*mima*
#90 Re: SURVIVOR na Hayat TV
M.O.S- wrote:e ti ces nam reci internetMahaluso nema lonca a da ga ti ne poklopismima wrote:Svi nesta pljujete po nekim emisijama i TV stanicama a gledate sve bez daha....sve ste detalje upratili......
Sta je bilo?
- Bourne
#91 Re: SURVIVOR na Hayat TV
@anastasija
Moze jedno pitanje... kakav je program na FOX-u moze li se gledati... imaju li zanimljiv program ili je kanta???
Moze jedno pitanje... kakav je program na FOX-u moze li se gledati... imaju li zanimljiv program ili je kanta???
-
samo malo
#92 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Oko cega se vi raspravljate
Daljinski i okrenes kanal, vazda glumite nekakvu moralnu policiju, te OBN ne postuje Srebrenicu, te Hajat ovo, te Pink ono. To su privatne tv kuce, i imaju potpuno pravo emitovati sta ih volja, tako stvari stoje.
Ali najsmjesnije mi je sto po posjetiocima ovog foruma, kad se sve sabere, treba ukinuti Novu, HRT-ove, Hajat, OBN, Pink, RAK upomoc, ukidaj, zabrani, ukloni, eliminisi
koji vam je moj, zaista.
Daljinski i okrenes kanal, vazda glumite nekakvu moralnu policiju, te OBN ne postuje Srebrenicu, te Hajat ovo, te Pink ono. To su privatne tv kuce, i imaju potpuno pravo emitovati sta ih volja, tako stvari stoje.
Ali najsmjesnije mi je sto po posjetiocima ovog foruma, kad se sve sabere, treba ukinuti Novu, HRT-ove, Hajat, OBN, Pink, RAK upomoc, ukidaj, zabrani, ukloni, eliminisi
-
samo_ovaj_put
#93 Re: SURVIVOR na Hayat TV
takmicari su sve neki sportisti,atlete,to se po teretanama citav dan provodi
nema uhljupa debelih ko na velikom bratu ili farmi
uslovi su krajnje opasni,da ne kazem zajebani,ja ne bi ni 2 dana izdrzao,ako cemo realno
uslovi su krajnje opasni,da ne kazem zajebani,ja ne bi ni 2 dana izdrzao,ako cemo realno
- banjaluka078
#94 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ja ne kontam zasto je to problem ove godine, kad je u prosloj sezoni bila identicna stvar. Ucesnici nekoliko zemalja i RS u svemu tome. To tad nije Hayat prenosio ili sta? Kod mene to ide na ATV, preko Mreze plus.
- M.O.S-
#95 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Koliko se ja sjecam, NEbanjaluka078 wrote:Ja ne kontam zasto je to problem ove godine, kad je u prosloj sezoni bila identicna stvar. Ucesnici nekoliko zemalja i RS u svemu tome. To tad nije Hayat prenosio ili sta? Kod mene to ide na ATV, preko Mreze plus.
- anastasija
#96 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Imas redovan FOX, aima i FOX crime i FOX life na kablovskoj. E sad ja u sobi imam neki krs televizor i iz nepoznatih razloga nece da hvata FOX pa ga redje gledam. Ono malo sto sam gledala videh da imaju neke filmove i serije, nisu losi i bude super emisija cetvrtkom uvece "Fajront republika" jako zanimljiv voditelj koji plete sve zivo, sad ce mu biti gost KIki iz Pilota.Bourne wrote:@anastasija
Ovaj FOX crime ima stalno krimi serije njega ne gledam nesto a FOX life je najbolji tu su ceo dan serije... Idu Grey's anatomy, Ocajne domacice, Bracne vode (glupost teska)... I nema reklama, ide samo jedna za Brusketi mareti....
Nadam se da sam bar malo pomogla.
- anastasija
#97 Re: SURVIVOR na Hayat TV
E vala nabildovani su svi i muskarci i zene, milina ih gledati.samo_ovaj_put wrote:takmicari su sve neki sportisti,atlete,to se po teretanama citav dan provodi
Izgleda da ove godine zesci ritam imaju i teze uslove. Ja ne bih izdrzala ni 3 sata. Em sam plasljiva em mi je kondicija gora nego kod moje babe.
- BSn
#98 Re: SURVIVOR na Hayat TV
anastasija wrote:Imas redovan FOX, aima i FOX crime i FOX life na kablovskoj. E sad ja u sobi imam neki krs televizor i iz nepoznatih razloga nece da hvata FOX pa ga redje gledam. Ono malo sto sam gledala videh da imaju neke filmove i serije, nisu losi i bude super emisija cetvrtkom uvece "Fajront republika" jako zanimljiv voditelj koji plete sve zivo, sad ce mu biti gost KIki iz Pilota.Bourne wrote:@anastasija
Ovaj FOX crime ima stalno krimi serije njega ne gledam nesto a FOX life je najbolji tu su ceo dan serije... Idu Grey's anatomy, Ocajne domacice, Bracne vode (glupost teska)... I nema reklama, ide samo jedna za Brusketi mareti....![]()
Nadam se da sam bar malo pomogla.
No i Brusketi Mareti su preveli na srpski, mada mi je bio originalniji na madjarskom.
Kod nas u BiH imamo samo FOX Life i FOX Crime (srpski titl) - mada ne bi bilo lose da nam ubace i taj regularni.
- anastasija
#99 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kod nas je na Fox life hrvatski titl i nekad tako kasni a desi se i da se posle reklama izgubi....
A u mom mestu je pola Madjara tako da je meni madjarski kao dobar dan ali u originalu zaista zazvuci neobicno.
A u mom mestu je pola Madjara tako da je meni madjarski kao dobar dan ali u originalu zaista zazvuci neobicno.
- BSn
#100 Re: SURVIVOR na Hayat TV
anastasija wrote:Kod nas je na Fox life hrvatski titl i nekad tako kasni a desi se i da se posle reklama izgubi....![]()
Mozda je i kod nas hrvatski (ne'am pojma, men' to sve isto, ja zvanicno ucio BHS jezik
Al' su mi najjaci kad u po' reklame puste titl. Ono idu Brusketi, a oni dolje ispusuju "Reba, kako mozes nesto tako reci?".
Taj kanal posebno stujem zbog Scrubs-a.