Pogledaj ovo, u Čitluku žive 99% Hrvati, tako je bilo i prije rata, tako je i sad... Dakle, slučajno je tako... U Grudama, Širokom Brijegu i Tomislavgradu je slično... Mi ne možemo imati međuvjerske i međunacionalne probleme... U Ljubuškom, Mostaru i Čapljini je drukčije, tu žive i Bošnjaci i Hrvati...ladyblue18 wrote:Ma vidi, svugdje imas svega.
I u Sarajevu, i u BL-u, i u Tz, pa tako i dole.
Samo sto je nekako najvise tih medjunacionalnih i medjuvjerskih problema primjetno dole, ili se bar o njima najvise cuje.
Inace ja nemam apsolutno nista protiv tog dijela drzave, jer nije fer da ja mrzim nekoga zbog nekolicine ljudi koje ne znam kako bih oslovila.
Nisu svi isti i to je to.
Sve ostalo bi bilo pogresno.
Sad, daleko je više takvih problema u Mostaru nego u zapadnoj Hercegovini, a opet se uvijek potencira zapadna Hercegovina... Pitanje je zašto?
U Sarajevu imaš više međuvjerskih i međunacionalnih problema nego u bilo kojem od ovih mjesta (isključujući Mostar), jednostavno zato što je Sarajevo puno veće, pa opet se uvijek govori kako je Sarajevo tolerantno... Većina jeste tolerantna, kao i u z. Hercegovini, ali nitko neće reći da su Sarajlije zadrti, kao što govore za nas...
Je li do naglaska, koji, priznajem, ružno zvuči na televiziji?