U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post Reply
felipe kajetano

#76 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by felipe kajetano »

Abacija wrote:
felipe kajetano wrote:
Sta je tvoj cilj?Odnosno sta zelis da dokazes sa ovim snimcima?Paljenje ambasade u BG znas i sam u kakvim se okolnostima dogodilo i dobro su i prosli sto se mene tice :) Snimka iz BL stara 8 godina,eno Ferhadije svaki dan se radi na njoj i ako Bog da jednog dana ce se zavrsiti..
Jel' ti to opravdavas napad na ambasadu? :shock:

Da li opravdavam ili ne opravdavam je potpuno irelevantno sto se tice ove teme!!!Sad trebamo raspravljat 2 dana o ambasadi i sta je bilo onomad?Treba se fokusirati na dolazece stvari i svako na svoj nacin treba doprinos da smiri stvari ako je naravno u mogucnosti da to ucini.Jel treba nekom novi Siroki da se desi?A atmosfera je upravo takva,samo loži... loži... loži
Tuzla_BHF

#77 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by Tuzla_BHF »

Treba okupiti BHF i put u Brčko jer tamo ce najebati Bosnjacko stanovnistvo od ovih huligana...
treba biti makar 1-2 hiljade nasih pa nek grobari plivaju preko Save

To je namjerna provokacija zna se da u Brckom vecinom zive Bošnjaci
hepekcina

#78 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by hepekcina »

Tuzla_BHF wrote:Treba okupiti BHF i put u Brčko jer tamo ce najebati Bosnjacko stanovnistvo od ovih huligana...
treba biti makar 1-2 hiljade nasih pa nek grobari plivaju preko Save

To je namjerna provokacija zna se da u Brckom vecinom zive Bošnjaci
ma bravo majstore..očigledno nisi izvukao pouku iz ŠB....četnici bi to i jedva dočekali
a kako bi onda opravdavali mrtve? bil opet bilo ma nismo mi Allaha mi četnici nas prvi napali. mi smo mirni i fini navijači koji su pošli u Brčko saditi cvijeće

de djeco ohladite malo
Abacija

#79 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by Abacija »

felipe kajetano wrote:
Abacija wrote:
felipe kajetano wrote:
Sta je tvoj cilj?Odnosno sta zelis da dokazes sa ovim snimcima?Paljenje ambasade u BG znas i sam u kakvim se okolnostima dogodilo i dobro su i prosli sto se mene tice :) Snimka iz BL stara 8 godina,eno Ferhadije svaki dan se radi na njoj i ako Bog da jednog dana ce se zavrsiti..
Jel' ti to opravdavas napad na ambasadu? :shock:

Da li opravdavam ili ne opravdavam je potpuno irelevantno sto se tice ove teme!!!Sad trebamo raspravljat 2 dana o ambasadi i sta je bilo onomad?Treba se fokusirati na dolazece stvari i svako na svoj nacin treba doprinos da smiri stvari ako je naravno u mogucnosti da to ucini.Jel treba nekom novi Siroki da se desi?A atmosfera je upravo takva,samo loži... loži... loži
Sto se mene tice, ima veze da vidim koliko ozbiljno da te uzmem za diskusiju. Tvoji argumenti automatski gube na snazi poslije ovog tvog posta.

A sto se tice Amerikanaca... vjerujem da im je i te kako stalo do imovine i da registruju sve one koji se neprijateljski odnose prema njima. Pa ti bujrum nastavi. Sretan ti put u

Image
felipe kajetano

#80 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Izgleda se vise sikiras za americku imovinu nego za onu koja bi mogla u Brckom biti unistena :( Sad nastavi dalje loziti svi te slusaju :thumbup:

Inace san mi je jednog dana posjetiti Karibe..volim death metal inace a aranzman je cujem all inclusive tako da se nadam pozivu :)
nokia6170

#81 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by nokia6170 »

felipe kajetano wrote:Izgleda se vise sikiras za americku imovinu nego za onu koja bi mogla u Brckom biti unistena :( Sad nastavi dalje loziti svi te slusaju :thumbup:

Inace san mi je jednog dana posjetiti Karibe..volim death metal inace a aranzman je cujem all inclusive tako da se nadam pozivu :)
Znaci provokacija je navijati za svoju drzavu u svojoj drzavi?
seln

#82 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by seln »

nokia6170 wrote:
felipe kajetano wrote:Izgleda se vise sikiras za americku imovinu nego za onu koja bi mogla u Brckom biti unistena :( Sad nastavi dalje loziti svi te slusaju :thumbup:

Za felipea jeste. Za njega je prava stvar navijati za svoju drzavu u svojoj drugoj drzavi, sa zeljom da komad te svoje druge drzave postane dio prve drzave.
Ili tako nekako....
neizlijeceni Edipov kompleks, sve u svemu.
felipe kajetano

#83 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

nokia6170 wrote:

Mislim da u ovakvim okolnostima i zbog desavanja zadnjih par dana treba zabraniti bilo kakva javna okupljanja u mjestima gdje postoji rizik od nasilja,a Brcko je svakako takvo mjesto!!!Malo realnosti ne bi skodilo zar ne...?
seln

#84 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by seln »

felipe kajetano wrote:
nokia6170 wrote:

Mislim da u ovakvim okolnostima i zbog desavanja zadnjih par dana treba zabraniti bilo kakva javna okupljanja u mjestima gdje postoji rizik od nasilja,a Brcko je svakako takvo mjesto!!!Malo realnosti ne bi skodilo zar ne...?
Pa zasto ne zabrane okupljanje i onim wannabe delijama i grobarima?
felipe kajetano

#85 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

seln wrote:
nokia6170 wrote:

Za felipea jeste. Za njega je prava stvar navijati za svoju drzavu u svojoj drugoj drzavi, sa zeljom da komad te svoje druge drzave postane dio prve drzave.
Ili tako nekako....

Jes to gled'o u kasike pa znas sta @felipe misli?Promjeni escajg nista nisi pogodio :)

Mislim da treba svima zabraniti bilo kakva k'o fol okupljanja i masturbiranje sa zastavama!
seln

#86 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by seln »

felipe kajetano wrote:
seln wrote:
nokia6170 wrote: Znaci provokacija je navijati za svoju drzavu u svojoj drzavi?
Ili tako nekako....

Jes to gled'o u kasike pa znas sta @felipe misli?Promjeni escajg nista nisi pogodio :)

Mislim da treba svima zabraniti bilo kakva k'o fol okupljanja i masturbiranje sa zastavama!
Mislis li da to treba u svim drzavama ili samo u Bosni, jer se Srbi iznerviraju pri pogledu na drzavnu zastavu?
felipe kajetano

#87 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Druze Seln zbog komada platna ovdje glave padaju suvise cesto!!!Jel ona vrijedna ljudskog zivota?Nemoj zivjeti u imaginacijama nije vakat za toga..
kv99

#88 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by kv99 »

felipe kajetano wrote:Druze Seln zbog komada platna ovdje glave padaju suvise cesto!!!Jel ona vrijedna ljudskog zivota?Nemoj zivjeti u imaginacijama nije vakat za toga..
Ti ovdje tvrdis da se treba da :
1) zabrani gledanje prenosa drzavne reprezentacije u toj istoj drzavi
2) zabrani isticanje drzavnih zastava u toj istoj drzavi
a sve u cilju da se ne bi neki cetnik ups izvini delija i grobar nasao uvrijedzen i isprovociran a u tom slucaju bi to moglo biti opasno za zivot ?
:bih: Smeta li ti i ovako kad se postavi ? Izvini ako sam te uvrijedio ili isprovocirao zastavom , nije mi bila namjera, samo me nemoj tuci :run:
Abacija

#89 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by Abacija »

felipe kajetano wrote:Druze Seln zbog komada platna ovdje glave padaju suvise cesto!!!Jel ona vrijedna ljudskog zivota?Nemoj zivjeti u imaginacijama nije vakat za toga..
Da li ti mislis da bi u BiH trebalo zabraniti okupljanje fasistickih organizacija poput Ravnogorskog pokreta koji na svom crnom komadu platna ima naslikanu mrtvacku glavu?
felipe kajetano

#90 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

kv99 wrote:
Ti ovdje tvrdis da se treba da :
1) zabrani gledanje prenosa drzavne reprezentacije u toj istoj drzavi
2) zabrani isticanje drzavnih zastava u toj istoj drzavi
a sve u cilju da se ne bi neki cetnik ups izvini delija i grobar nasao uvrijedzen i isprovociran a u tom slucaju bi to moglo biti opasno za zivot ?
:bih: Smeta li ti i ovako kad se postavi ? Izvini ako sam te uvrijedio ili isprovocirao zastavom , nije mi bila namjera, samo me nemoj tuci :run:

Licno nemam problem sa drzavnom zastavom BiH :bih: :bih: :bih: A tebi sretan put u Brcko :thumbup:
kv99

#91 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by kv99 »

Abacija wrote:
Da li ti mislis da bi u BiH trebalo zabraniti okupljanje fasistickih organizacija poput Ravnogorskog pokreta koji na svom crnom komadu platna ima naslikanu mrtvacku glavu?
Nemoj to ni porediti . Drzavna zastava BiH moze da isprovocira grobare i delije a ravnogorska je zastava dokazanog antifasistickog pokreta, tako je barem skupstina Smrdije odlucila, imaju isti status kao i partizani. Ako si ti protiv onih istih koji su u rangu partizana onda moze biti da si fasista ili jos gore ...mudzahedin...a moze biti da si i jos gore vrste ..da si za gradzansku BiH :run:
_majevica_

#92 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by _majevica_ »

U ovom trenutku je i pametnije zabraniti sva navijacka okupljanja po BiH.
U Brckom su danas donijeli taj zakon a sutra ce i u ostalom dijelu BiH
donijeti slican zakon.Mozemo mi pricati i naginjati na neku stranu al
cinjenica je da je bolje sprijeciti nego lijeciti.
Broj 1

#93 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by Broj 1 »

Izgleda da ipak drvenim glavama jos nije jasno da je Siroki Brijeg, a sutra Brcko jako dobro pripremljen scenarij od strane politicara pred pregovore u Butmiru.
Molim te lijepo dolaze iz Beograda da javno prate prenos utakmice Srbije i to bas u Brckom. pa stvarno treba imati suplju glavu i reci da to nije smisljeno.
Izgleda da Bosnje ipak nemamo muda da istrajemo na javnom pracenju utakmice BiH reprezentacije u Brckom .
Predlazem da zajedno sa hordama zla odrzimo velike demonstracije pred predsjednistvom i da ih upozorimo ukoliko beogradjani naprave pizdarije u Brckom da ce oni biti odgovorni za te dogadjaje.

Brcake su cetnici preradjivali u stocnu hranu, cak se i hvalili pojescemo vas u svinjama. To pamte Brcaci i dan danas, zato ne igrajte sa nasim zivotima vise.
kv99

#94 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by kv99 »

felipe kajetano wrote:

Licno nemam problem sa drzavnom zastavom BiH :bih: :bih: :bih: A tebi sretan put u Brcko :thumbup:
Drago mi je da nemas problema sa drzavnom zastavom BiH kao sto tvrdis da grobari i delije imaju .
Da sam znao da ce do ovoga doci isao bi maksuzile u Brcko ali vec imam kartu za Estoniju pa cu tamo da uzivo dajem podrsku nasim zmajevima :bih: :thumbup:
Abacija

#95 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by Abacija »

_majevica_ wrote:U ovom trenutku je i pametnije zabraniti sva navijacka okupljanja po BiH.
Da se zabrani navijanje i za vlastitu drzavu?! :shock: Moze ako ce Dodik po pc-u zabraniti navijanje za Srbiju.
detroit-mercy

#96 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by detroit-mercy »

drinjanin wrote:
1gorstak wrote:
nives_ wrote:Ako se već neko poziva na multietničnost, onda treba prihvatiti multietničnost, a to znači prihvatiti postojanje još nekoga osim sebe samog. A to znači kompromis. A kompromis je prihvatiti i nešto što nam nije baš po ćejfu. Ako je zarad mira i bezbjednosti, pa nek i bude.
Nives, ja o Srbima imam veoma visoko misljenje. Narod koji je iznjedrio Milankovica, Santica, Stojanovica itd, ima razloga za ponos. To sto je znacajan dio srpskog naroda zahvatio rak velikosrpstva, ideja da se srpstvo mora nametati kao jedini sluzbeni identitet podrucja gdje Srbi zive (i silom gdje sila prolazi), nije razlog za malodusnost. Rak ce se povuci, a tijelo srpsko ce zacijeliti.
Dokle god srbi ne priznaju da su pobili desetine hiljada ljudi-civila samo zato sto se drukcije zovu kako mozes postovati...U tom istom Brckom raspitaj se koliko je civila ubijeno 92...Takodjer spomenik djeneralu-je na radost i ponos svekolikog srpstva...kad se toga rijese ne velim...
Spomenik djeneralu je davno otisao, ima tome ihaha godina. Cak su mu prije toga i glavu bili otkinuli pa je ponovo nakalemili tako da se je raja odvaljivala na to.
felipe kajetano

#97 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

kv99 wrote:
felipe kajetano wrote:

Drago mi je da nemas problema sa drzavnom zastavom BiH kao sto tvrdis da grobari i delije imaju .
Da sam znao da ce do ovoga doci isao bi maksuzile u Brcko ali vec imam kartu za Estoniju pa cu tamo da uzivo dajem podrsku nasim zmajevima :bih: :thumbup:

Ti u Estoniju lagano..a drugi nek zauzmu busiju u Brckom!Zar se tako Bosna brani :) ?
konrad

#98 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by konrad »

Kada navijaci budu samo navijali, onda ovakve odluke nece ni biti potrebne.
Ovako potpuno podrzavam da se preventivno radi i na najmanju mogucnost incidenta.
_majevica_

#99 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Post by _majevica_ »

Abacija wrote:
_majevica_ wrote:U ovom trenutku je i pametnije zabraniti sva navijacka okupljanja po BiH.
Da se zabrani navijanje i za vlastitu drzavu?! :shock: Moze ako ce Dodik po pc-u zabraniti navijanje za Srbiju.

Kao sto napisa zabraniti sve navijacke skupove takva je trenutna nazalost nepovoljna situacija u BiH.Pogotovo u Brckom zabraniti navijacima iz Srbije dolazak i takve slicne gluposti u Brcko..nek navijaju po svojoj beogradskoj drzavi...
Takodje i svi koji navijaju za BiH reprezentaciju valjda su svjesni da nije sad trenutak za navijackim okupljanjima.
To ispada kao da se mobilizira dio Bosne kroz navijacke skupove.
Policija i samo zakonodavstvo treba reagovati u ovakvoj situaciji u BiH i strogo zabraniti svako buduce okupljanje
zbog sigurnosti bezbjednosti gradjana...pogotovo u Brckom.
A navijati moze svako za svoju drzavu tj.njene predstavnike u sportu i sl. ako navija na normalan nacin i mjestima
predvidjenim za to ako dozvoljava mjesto,vrijeme i situacija..
felipe kajetano

#100 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!

Abacija wrote:

Sve je to sjajno i bajno, i divno bi bilo da smo Norvezani al' nismo jbg....ne treba se qurciti i gurati glavu u pijesak nad problemima.Izgubice neko glavu i dzaba poslije ispravljat krive Drine..

P.S Jes ti u Brckom u subotu il' za tastaturom?
Post Reply