Kontakt za potencijalne udomitelje - Amela 061 597 481

Moderator: anex

UDOMLJENAduboka_misao wrote:Ako neko zeli da udomi ovu slatku curicu nek mi se javi na pp , trenutno je kod mene u kancelariji,a za sutra neznam, nalazi se na stupu u jednom krugu zajedno sa ostalim psima koje hranim..previse je mala da ostane sama na ovoj hladnoci, placam veterinarsku obradu dobrim ljudima koji je zele.

nevenka wrote:Prije nekoliko dana se na Mejtašu pojavio mlad njemački ovčar... Od tada skoro svaki dan svraća u dvorište zgrade gdje žive moji roditelji... Bio je i jutros. Mi ga nemamo gdje skloniti, ali ga hranimo, tako da se nadam da će se zbog hrane i vraćati...
Ako neko zna nekog ko bi uzeo ovog psa ili ga bar privremeno sklonio, pa da mu trežimo dom.
Pas je pitom, ne smetaju mu mačke ( dvorište u koje dolazi ih je puno) - očigledno je bio nečiji ...
Eto da se slike bolje videAmmy1509 wrote:Veliki pozdrav! Tri male kujice, mjesanke labradora retrivera i tornjaka hitno trebaju dom. Stare su 6 nedjelja.
Svi koji zele mogu se javiti na mail: [email protected] - amra
![]()

Pojavio se iznenada, nemam pojma gdje je bio. Ovaj bi bio idealan za nekoga ko ima djecu, jer stvarno nisam vidio cuku koji toliko voli ljude i djecu (zato se i bojim za njega). Ako ima interesenata, javite se. 061-551-295ajsela wrote:Ovaj malac slatki crni se pojavio? Nije ga bilo par dana