Argument zvani tvoja prepametna glavica? Nisi nam baš relevantan. Sorry ...JedanOdBraceMorica wrote:Niko zdravog razuma i sa vise od 4 razreda osnovne skole nikada ne bi ni pomislio da to radi, prema tome nema potrebe da se bilo ko upozorava... Jedino oni koji ne znaju sta je bakterija, ali takvi ionako nemaju pristup intetnetu a u najvecem broju slucajeva se potpisuju sa X pa do njih upozorenje ne bi ni doprloSara03 wrote:
Iskreno, takav rasističko - šovinistički odgovor sam i očekivala. A da nam za promjenu probaš poturiti koji kontra argument? To jok. Po tvojoj zapanjujućoj logici, neko bi od nas trebao popiti cijanid, da bi ti napokon prihvatio njegova smrtonosna dejstva. I ne budi sam sebi kontradiktoran, prvo si rekao da se ne može ni preživjeti (pa nam javi ako prezivis). Hvala ti što si prihvatio činjenicu da se može preživjeti. No pošto nisi siguran kakve su 'negativne reakcije':
Od prve slike, prošlo je gotovo šest godina. Mislim da bismo do sada već saznali da li je ovaj mali dječak među živima, i da li ima određene nuspojave, čisto da se upozore oni koji to iz raznoraznih pobuda prakticiraju. Pa makar se nalazio i u tebi tako mrskoj Kambodži ...dairyscience wrote:Few people are aware that clean, raw milk from grass-fed cows was actually used as a medicine in the early part of the last century. That's right. Milk straight from the udder, a sort of "stem cell" of foods, was used as medicine to treat, and frequently cure some serious chronic diseases. From the time of Hippocrates to until just after World War II, this "white blood" nourished and healed uncounted millions.
I onda se cudite zasto su muslimani nepozeljni u svijetu
Objasni to milijunima ljudi koji su se izliječili na gore navedeni način. Pošto si čak pametniji i od Hipokrata i njegovih sljedbenika, a vjerujem da ni on sam nije imao četiri razreda osnovne? Bilo bi lijepo da se dotični 'glupson' digne iz mrtvih, kako bi mu dečko objasnio par stvari.
Slijedeći primjer će zadovoljiti tvoj šovinizam, a radi se o praksi u Austriji i Njemačkoj, nećeš vjerovati:

Vjerujem da je i on 'oguglao' na raznorazne bakterije, i da nema koga 'senilnijeg' da mu kaže da to ne radi, jer može se umrijeti. Bar nam tako veli ekspert po ovom pitanju aka JedanOdBraceMorica, inače stručniji od Hipokrata.