Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2.0T sa automatskom transmisijom 7.4 sec
2.0T sa manuelnom transmisijom 6.9 sec hej ovoj je brze nego par BMW ova iz 3 klase
The 2.0T is the successor to the 1.8T, our favorite VW engine, due to its combination of long-legged performance and wallet-friendly gas mileage. The 2.0T is EPA rated at 22 mpg city/31 highway (automatic), and yet the 200-hp, 207 lb.-ft. of torque (+30 and 40, respectively, over the 1.8T) turbo four is capable of pulling the 3,300-lb. Passat down the road briskly. Six speed automatic models are said to get from 0-60 in 7.4 seconds, while six-speed stick versions are a half second faster. The turbo boost is virtually lag free and, with the powerband stretched over six gears, the Passat is unstressed at highway speeds.
whow wrote:Evo info po pitanju ubrzanja od 0-100 km/h
2.0T sa automatskom transmisijom 7.4 sec
2.0T sa manuelnom transmisijom 6.9 sec hej ovoj je brze nego par BMW ova iz 3 klase
The 2.0T is the successor to the 1.8T, our favorite VW engine, due to its combination of long-legged performance and wallet-friendly gas mileage. The 2.0T is EPA rated at 22 mpg city/31 highway (automatic), and yet the 200-hp, 207 lb.-ft. of torque (+30 and 40, respectively, over the 1.8T) turbo four is capable of pulling the 3,300-lb. Passat down the road briskly. Six speed automatic models are said to get from 0-60 in 7.4 seconds, while six-speed stick versions are a half second faster. The turbo boost is virtually lag free and, with the powerband stretched over six gears, the Passat is unstressed at highway speeds.
Aha, i sve je to OK dok se ne oljusti radio, letva volana ne raspadne itd. whow mozes ti postirati koliko hoces te tekstove, ovaj Passat je kvalitetom promasaj. Motor je OK, DSG je super (iako je vise nema u ponudi) ali brate kad ga cujem u leru kako radi zlo mi dodje.
saniisani wrote:Ovaj gore na slici nije ni blizu ko ovaj o kojem je govorim... Inace je auto u Plocama, ceka kupca...
Ovaj ima Rial-ove felge 17" (Rialove felge su LeightMagnesium - teze svega 5kg svaka
Onda ima nove gume BF Goodrich Traction T/A 245 40 17
Ima Spojler
Ima vjetrobran na Siberu
Potom ima Kromirana kucista za retrovizore (ljevi i desni) koji fakat izgledaju mocno na tom autu.
Na "stubovima vrata" koji su na ovom gore Pasatu crne boje ima kromirane stubove koji idu uz gore navadena kucista retrovizora
Recimo prednji zmigavci na ovom gore Pasatu su zute boje ovi su prozirne/bijele...
Uglavnom ima extra opreme jedno brat bratu 5000 KM
Ovih dana prodavac bi mi trebao emailovati slike pa ih postavim cim ih dobijem....
Do tad vozdra...
To je tip sam stavljao krom i taj paket mozes naci za 100 km na e-bay . Inace fabricki je ovo sto vidis na slici . Nema nikakvog kroma oko ogledala ili na stubovima na vratima, to je tip sam kindzurio . Inace ovdje u Kanadi takav tip tuninga SMANJUJE cijenu vozila jer se u salonu trazi original fabricka oprema a ne neke krom blamaze.
imam namjeru iz USA naruciti Grand Cherokee 2004.g. Do koje miljaze, se isplati uzimati, nemam predstavu..... Da li imate kakve savjete, oko kupovine i sl. Moj drug ide tamo, pa ce on licno provjeriti vozilo, isprobati, ali ako imate neki savjet, da mu kazem, sta da jos uradi. Naravno nista nece uzimati, dok mene ne nazove i sl.
Da li znate neku popularnu web stranicu sa vozilima u USA...?
Za raju u Bosni, da li je pocela homologacija, sta jos mogu ocekivati prilikom uvoza.....hvala
imam namjeru iz USA naruciti Grand Cherokee 2004.g. Do koje miljaze, se isplati uzimati, nemam predstavu..... Da li imate kakve savjete, oko kupovine i sl. Moj drug ide tamo, pa ce on licno provjeriti vozilo, isprobati, ali ako imate neki savjet, da mu kazem, sta da jos uradi. Naravno nista nece uzimati, dok mene ne nazove i sl.
Za raju u Bosni, da li je pocela homologacija, sta jos mogu ocekivati prilikom uvoza.....hvala
ono sto ja znam ocekuj nekih 8,000 USD i na konju si ako ga nadjes (Laredo 2x4) za te pare sa nekih 90k milja. Imaj u vidu da je velika razlika za ovaj sa 8k i onaj sa 12k u opremi i ocuvanosti ali jednako voze. Dakle, mogu se naci za te pare ali ti treba neko ko zna gdje traziti te se razumije u mehaniku. Takodjer, gledaj da je s juga, tj. da nije vozen po snijegu i soli i budi spreman da dobro gorivo platis. Sretno!
ne znam sta mozes ocekivat, al moze se nac dosta dobrih primjeraka i u BiH, americkih... jest da su nesto skuplji nego tamo, al kad sve sredis, tu je to... homologacija vjerovatno jos dugo nece pocet (pretpostavljam, jer znam kakva nam je drzava ), al sta ce ti to, gotivnije vozit bez tog
Ima takvih sređenih vozila koliko hoćeš. U mene u komšiluku ima auto servis "ABID", naselje Breka i njemu često dođe šleper razbijenih auta iz Ploča. Sve majstori iskuckaju, lakiraju i poliraju i odoše auta k'o halva. A promjetio sam da su svi iz grupacije VW i da po oznaci na gepeku imaju motore 2,5