hypnose wrote:krivorijek wrote:...a Dodika za ovakve izjave treba izvesti na sud, pa nek' brate pokaze/dokaze pred sudom to sto je izjavio. Ako mu nije bilo tesko reci, bice mu jos lakse dokazati - jel' tako. Pa ja, kazes mu lijepo, evo Dodo care, rekao si 'to i to' znalacki, evo mi ti pruzamo sansu da se rijesis ovih dusmana sto ti nesto na ovoj - fenomenalnoj ti opet - izjavi zamjeraju, hajde premijercino, sjebi ih sve sada.
Ali ko ce podignuti optuznicu? Koja ce ga policija privesti?
Chomsky
Pozdrav svima.Htjela sam amo da pitam dokle cete tjerati ko je sta rekao ko laze ko istinu kaze ,zar nije ljepse da sirimo jubav umjesto mrznje.Ko otvara uopste ovakve teme?samo neko prepucavanje samo neko pametovanje hajte prestanite s tom politikom!probajte da pisete i otvarate neke pozitivne teme a ne samo o mrznji i prepucavanju.Na ovom forumu postoje i osobe koje nisu islamske vjeroispvjesti i oni kad to procitaju samo mogu da sire mrznju dalje a to je nesto najgore.Ljudi ovo je internet i ove stranice moze da cita citav svjet zar se ne upitate kad dali je to ispravno sto otvarate ovakve teme?Evo mi u dijaspori zivimo i radimo i s srbima i s hrvatima i posjecujemo jedni druge i niko od nas neprica o takvim stvarima.To je zato sto ovdje ima zakona pa kad cuju da neko siri takvu mrznju odma ga privedu a izgleda u bbbbbosni i jeste problem sto nema cvrste ruke koja ce ovako nesto sprijeciti.hajde da mi neko od vas kaze kad je zadnji put otvorio temu o zajednickom zivotu i ravnopravnosti svih naroda. Bosni???Ili ce svako da vuce na svoju stranu???Pozdrav
Pravo da ti kazem ja nemam nista protiv ovakvih tema, naprotiv, mislim da se o ovim stvarima treba diskutirati. Mislim da ovakve izjave visokih BH politicara NE SMIJU proci neopazeno, te da se zataskavanjem, guranjem tema pod tepih i sutnjom, rasna i nacionalna mrznja (ono cega se svi mi plasimo) tek zapravo siri i cvjeta.
Ja nemam naravno nista protiv nijednog naroda, a ni RELIGIJE u BH, i potpuno je pogresno razumjeti ovu debatu u tom smislu.
Da jedan obicni pokvarenjak PLJUJE po zrtvama nedavno zavrsenog rata je meni nepodnosljivo, pri cemu je nebitno kojem narodu pripadaju zrtve ili doticni pokvarenjak.
A tvoje pitanje: dokle cemo tjerati ko laze - ko kaze istinu: sve dok je ovakvih pokvarenjaka morace se tjerati, a bilo bi, priznajem, 100X ljepse da se to ne mora raditi!
Sta ti mislis?
A sta si mislila ono sa cvrstom rukom?