na osnovu cega je Deda kloc?CyberCoban wrote:Ja budala čuj bolji ili jednak Hasagiću.
Supiću prvu koju šutnu prema golu neće odbranit jer je krakonja samo takav.
Pa Ćiro za njega kaže: Uh šuti golamana sam napravio u zadnji čas.
I nemojte srat nego lijepo priznajte da ste se usrali od straha svaki put kad je lopta išla u naš šesnaesterac. Boga mi sa Hasagićem nije bilo tako, pa ni sa akrobatom Piplicom pa ni sa klocinom Dedićem.
Ja bih volio Mitrovića na golu u srijedu i odbranu bolju nego u Genku.
Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vjecnobordo
#76 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
-
pOZz
#77 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Wooooow... Teško mu je bilo.jeza u ledja wrote:Koliko se sjecam imao je odbranu pred kraj utakmice u desni donji cosak (nakon udarca glavom mescini Fellainija).
-
sajosarajlija
#78 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Dobar golman stvarno,
mislim da je idealna trojka Hasagić, Baotić, Supić!
mislim da je idealna trojka Hasagić, Baotić, Supić!
-
pape_mehlem
#79 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- budimo realni
Ljudi,
Hajdemo malo realno - dobar golman i dobro je odradio utakmicu - ALI ALI ALI - prvi gol Belgije ide mu na dusu 100%. Ocito je bilo da ce uslijediti centarsut, svi smo to vidjeli pa i on - i centarsut ide po zemlji unutar peterca, na oko 4 metra! I sta je prvo pravilo golmansko? Lopta upucena unutar peterca je golmanova! To je njegov neprikosnoveni prostor! Pogledajte snimak gola - Nemanja stoji 20 cm ispred linije ukopan k'o hokejaski golman! Ceka!
Lahko se oprasta u situacijama kad se dobije, onda je "sve dobro". Ali, moglo nas je kostati!
Samo malo realnosti...
Hajdemo malo realno - dobar golman i dobro je odradio utakmicu - ALI ALI ALI - prvi gol Belgije ide mu na dusu 100%. Ocito je bilo da ce uslijediti centarsut, svi smo to vidjeli pa i on - i centarsut ide po zemlji unutar peterca, na oko 4 metra! I sta je prvo pravilo golmansko? Lopta upucena unutar peterca je golmanova! To je njegov neprikosnoveni prostor! Pogledajte snimak gola - Nemanja stoji 20 cm ispred linije ukopan k'o hokejaski golman! Ceka!
Lahko se oprasta u situacijama kad se dobije, onda je "sve dobro". Ali, moglo nas je kostati!
Samo malo realnosti...
-
rihakm
#80 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Bravo za nemanju.Bilo je pravo lijepo vidjeti kako se raduje svaki put kad smo zabili,samo je steta sto ce ga prozvati izdajicom srpskog naroda 99%.Bravo jablane samo naprijed... 
-
pape_mehlem
#81 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Po meni sasvim solidan, nisam primjetio ni tracak nesigurnosti kod njega, osim par ispucavanja.
Koliko se sjecam imao je odbranu pred kraj utakmice u desni donji cosak (nakon udarca glavom mescini Fellainija)
Ljudi,
Samo malo realnosti...
Koliko se sjecam imao je odbranu pred kraj utakmice u desni donji cosak (nakon udarca glavom mescini Fellainija)
Ljudi,
Samo malo realnosti...
- Pietje_Bel
#82 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
rihakm wrote:Bravo za nemanju.Bilo je pravo lijepo vidjeti kako se raduje svaki put kad smo zabili,samo je steta sto ce ga prozvati izdajicom srpskog naroda 99%.Bravo jablane samo naprijed...
Evo bas gledam ovaj Banjalukci forum da vidim da li oni prate. Neki Bosanac otovrio temu o BH reprezentaciji i odmah ga napadaju i govore "zakljucajte temu, kakve su ovo provokacije" a ispod te teme ima tema o Srbijanskoj reprezentaciji najvise posjeta...
-
febo_acm
#83 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Novi golman nam je mnogo dobar. Hasagić je svakako po meni bezveze golman, koji nezna ništa osim uhvatiti visoku loptu. Nemanja djeluje dosta siguran, to me raduje. Nije imao puno posla, ali je bio na visini zadatka. U Zenici ako ponovo bude dobro branio, ode on u Evropu pa nek ga onda proglašavaju čime hoće 
- groar
#84 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Dobar je stvarno. Sve visoke lopte je pokupio sa dosta sigurnosti...što do sada nije bio slučaj sa našim golmanima. Nije imao mnogo posla. Kod gola je morao istrčati na centaršut...sve u svemu, s obzirom da je niotkuda bačen u vatru u onakvoj utakmici...veoma dobar nastup koji će nadam se potvrditi u srijedu.
- CyberCoban
#85 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Ne ne. Nije Nemanja bolji samo od Hasagića on je bolji i od Kasiljasa, a rame uz rame je sa Bufonom. Tako lijepo kaži. Sad poslije Zenice će pravo u Inter da zamijeni Cesara jer je Murinjo očaran njegovim interevencijama.AMD wrote:Novi golman nam je mnogo dobar. Hasagić je svakako po meni bezveze golman, koji nezna ništa osim uhvatiti visoku loptu. Nemanja djeluje dosta siguran, to me raduje. Nije imao puno posla, ali je bio na visini zadatka. U Zenici ako ponovo bude dobro branio, ode on u Evropu pa nek ga onda proglašavaju čime hoće
A za ovog pitara. Deda je kloc po meni samo zato što je branio za Njanjajevo:) inače bio odličan golman evropske klase.
- DobroJutroKolumbo
#86 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Haloooo ,kompleksas, ovde se prica o reprezentaciji !CyberCoban wrote:Ne ne. Nije Nemanja bolji samo od Hasagića on je bolji i od Kasiljasa, a rame uz rame je sa Bufonom. Tako lijepo kaži. Sad poslije Zenice će pravo u Inter da zamijeni Cesara jer je Murinjo očaran njegovim interevencijama.AMD wrote:Novi golman nam je mnogo dobar. Hasagić je svakako po meni bezveze golman, koji nezna ništa osim uhvatiti visoku loptu. Nemanja djeluje dosta siguran, to me raduje. Nije imao puno posla, ali je bio na visini zadatka. U Zenici ako ponovo bude dobro branio, ode on u Evropu pa nek ga onda proglašavaju čime hoće
A za ovog pitara. Deda je kloc po meni samo zato što je branio za Njanjajevo:) inače bio odličan golman evropske klase.
Vidjet cemo za jednu, do dvije godine , gdje ce Nemanja Supic biti , ja mu predvidjam veliku karijeru! Golmani imaju duzi staz od fudbalera , tako da za njega nije kasno!
- Mendoza
#87 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
ma sta mu je kasno,pa nije ni dosao jos u najbolje golmanske godine.tek mu je 27...vidjet cemo ga sutra,iako mi se cini da stvarno nije los.neko rece da je kriv kod gola Belgije
ne bih se slozio jer nije mogao nista uraditi.Dembele je pobjegao Pandzi i izletio pred njega..svakako je offside bio...

-
papacja
#88 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Slažem se, Hasagić bi ono pokupio. Ali isto tako, ako se uzme u obzir da je on Ćirin 3. izbor, korektno je odradio utakmicu. A sada tvrditi da je bolji od Hasagića... malo je neozbiljno, ono daj Bože da je bolji, onda bi bio vrhunski golman, ato bi nam puno značilo. Ja mu mogu čestitati na izvedbi u Genku, ali ja sam nekako najmirniji kada je na golu Keno.pape_mehlem wrote:Po meni sasvim solidan, nisam primjetio ni tracak nesigurnosti kod njega, osim par ispucavanja.
Ljudi,
Samo malo realnosti...
-
lolo_lolo
#89 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
odlican i veceras,jedna odbrana,i to je lopta isla u njega,nakon kornera belgijanaca,jablan nema sta,dvije odbrane u dva meca,koje bi i moja nana odbranila
- burek_in_space
#90 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Shto nisi onda nanu predlozhio Ciri kad je kuk'o da nemamo golmana?!lolo_lolo wrote:odlican i veceras,jedna odbrana,i to je lopta isla u njega,nakon kornera belgijanaca,jablan nema sta,dvije odbrane u dva meca,koje bi i moja nana odbranila
- denimb
#91 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Ama ne mora lik vise braniti ni na jednoj utakmici, ali za ove dvije mu hvala.
Ovo je upravo tip golmana koji nam je trebao protiv belgijanaca, a o nafaci koju je donio na gol da ni ne pricam
Ovo je upravo tip golmana koji nam je trebao protiv belgijanaca, a o nafaci koju je donio na gol da ni ne pricam
-
lolo_lolo
#92 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
ja nisam imao dovoljno para da nanu predlozim, ona bi rado,kaze piro ja cu ovog iz javora,vise su para ponudili,sve je u parama,sad ce fino i pandzu prodati pa pare zaraditi,pa ibricica,taj je ibricic inace najgori igrac u susretima sa belgijom,kloc,trebao je u zatvoru ostatiburek_in_space wrote:Shto nisi onda nanu predlozhio Ciri kad je kuk'o da nemamo golmana?!lolo_lolo wrote:odlican i veceras,jedna odbrana,i to je lopta isla u njega,nakon kornera belgijanaca,jablan nema sta,dvije odbrane u dva meca,koje bi i moja nana odbranila
-
pOZz
#93 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Ma Nemanja je i večeras odradio posao kako dolikuje svim vrhunskim golmanima.

-
lolo_lolo
#94 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
nemam ja nista jarane protiv njega,ali me nervira sto ga vako hvale,a covjek nije odbrane imao
- zenny
#95 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
i dalje sam pri onom da nije jos u situaciji da dobije neki sud za svoje odbrane.. nije imao priliku za nesto posebno
-
Mezzo-x
#96 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 03:03, edited 1 time in total.
- Šibicar
#97 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
zenny wrote:i dalje sam pri onom da nije jos u situaciji da dobije neki sud za svoje odbrane.. nije imao priliku za nesto posebno
U pravu si,"nit' smrdi,nit' miriše".Treba biti objektivan pa priznati,imao je par dobrih istrčavanja i hvatanja visokih lopti,ali sve u svemu nije još za neki sud,a imaće prilike da se dokaže,to je sigurno...
-
elSaik
#98 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Nadam se da neće. Neka se vrati Keno. Što je sigurno, sigurno je. 
-
Mezzo-x
#99 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 03:02, edited 1 time in total.
-
Mezzo-x
#100 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 03:02, edited 1 time in total.