U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?
-
Judge_Dread
#76 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 22:31, edited 1 time in total.
- Edin H.
#77 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?
Je li ima negdje na internetu taj koncert?Judge_Dread wrote:Al onda oni spotovi nakon koncertaHalleluhwah wrote:''Halo i dobro večer'', rekao je Štula, pa otpočeo taj veliki i divni koncert.Judge_Dread wrote:
To ko uspije u supak cu da ga poljubim i da umrem ko covjek kad jos jednom cujem JBS![]()
neko vece bio snimak koncerta iz Doma sportova '87 na HRT2 pa sam se malo raznjezio i prisjetio ljepsih vremenaTeško je očekivati, ali eto, rekoh, nada uvijek postoji.
nemam rijeci koji odron a on u svemu tome ko veliki i kao da to treba tako
ma kraljjjj![]()
![]()
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
- uvjek dobar gost
#79 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?
u Sarajevu... Džej, Seka A, Dragana M, Keba... Hari Mata H, Dino M... sve svjetska klasa...
Govore nam stalno da nema publike, da nema ovog ili onog, no kako za SFF može pivo, a na svirkama ne može.... dupli standardi za nas i za porodicu ..... Izetbegović.....
Govore nam stalno da nema publike, da nema ovog ili onog, no kako za SFF može pivo, a na svirkama ne može.... dupli standardi za nas i za porodicu ..... Izetbegović.....
- Edin H.
#80 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?
HvalaHalleluhwah wrote:Ima, naravno. http://hotfilms.org/video-clips/azra-za ... 18704.html
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#81 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?
Svaka ti castHalleluhwah wrote:Ima, naravno. http://hotfilms.org/video-clips/azra-za ... 18704.html
-
davorp7
#82 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?
evo da se nadovežem, pošto sam iz Hrvatske i mogu reći da su svi mediji i ljudi do prije godinu dana plakali da nitko nam ne dolazi, bila Pink prije 3 godine valjda i nitko drugi poznat i onda ne znam što se desilo ali sad u zadnjih godinu dana postajemo ono važna stanica na raznim turnejama... al naravno kakvi mi Hrvati jesmo sada svi plaču kako tko to plača, tko ima novaca za to i takve fore... mislim da neće proći dugo dok i vas ne počnu posjećivat, dobro je to što vam okruženje ima koncerte jer budu uskoro i kod vas. A samo da napomenem da ako ne znate, sad dok je bio U2 i svaki put je Bono izjavljivao kako mu je Sarajevo bio jedan od najemotivnijih koncerata i da će se sigurno vratit