Control panel wrote:hadzofield wrote:
Ode ti u historiju ...
ja sam mislio na trenutno stanje...
inace slazem se s tvojom listom
tek kada prodje neko vrijeme onda vidimo kakva je ko velicina bio, ima ih sigurno jos ali se sada ne mogu sjetiti. bice kasnije.
od ovih novih koje su vec nabrojani vrijeme ce pokazati jesu li bili pravi ili ce ih prasina prekriti i pasti u zaborav.
mislim svaka cast bogicu ili komsicu ali ova dva prethodna su mnogo vise ucinili za BiH, mada naravno vrijeme ove prve dvojice jos nije proslo i kamo srece da urade extremno dobre stvari za BiH. brega je dobar, dino takodje ali je jedan Pjevac, a pjesme nema dok je Safa kroz nos ne sastavi. ovop dvoje sportista nisu mozad najpopularniji ali su sportisti sa najvise trofeja. ali dzaba im osvojeni trofeji Pape je Pape

i jedan je Hase.
od privrednika iz onog i ovog doba izdvojio bih Mehmeda Drinu (hidrogradnja) ali i on nazalost nije ziv. Energoinvest i Hidrogradnja dva ne samo BiH i ex-Yu giganta nego i sire.
SLUŠAŠ LI TI JEBENE CAJKE
ali opet moram pomenuti jesu li oni uspjesni sto su stvorili ove privredne gigante i sto su gradili objekte po cijelom svijetu ili ce biti uspjesniji oni koji su ih srozali za ovakvo kratko vrijeme i onaj ko ih kupi za sitnu paru. opet ponavljam uspijeh je relativna stvar.[/quoSLUŠAŠ LI TI JEBENE CAJKE