E sad- hvala jaci 78 i amelini na pomoći oko prijevoza i posebno na tješenju nakon smještaja... hvala na svemu djevojke, od srca
(Biće i slike- sinoć nisam bio u stanju da to uradim... prvom narednom prilikom)
Moderator: anex
duboka_misao wrote:munja se u novoj okolini sad prodaje pod finjakavidjeces ga za mjesec dana kralj kuce, okucnice i kantona
Ništa... Onaj drugi je njemački ovčar zvani Ben. Ben je teeeeeeeeeška maza, i on nikad nije ni bio u opasnosti. Sa njim se igraju, puste ga s lanca, hrane ga, daju mu vodu, ponekad ga čak povedu na izlet van kruga na neke vikendice i planinu... Generalno, s njim je sve OK i u odnosu na Munju, Benu je banja... Ne znam samo kako će se snaći bez Munje? Navikli su bili jedan na drugog. Ali, šta ćemo...*miara* wrote:oliver, sta je sa drugim psom koji je bio sa munjom u onom dvoristu?
ne bi mozda bilo lose da ga stvarno malo posjetis. da vidi neko poznato lice ... period prilagođavanje je svima težak, kako ljudima tako i zivotinjama. pitaj samo moju curicu....sir_oliver_oliver wrote:Sad sam dobio update za Munju, i dalje najviše vremena provodi u kućici, vrlo malo jede i pije, pa odoh popodne da vidim šta se dešava sa njim