Po cemu je Tito velika licnost?Neznam kako neki se uspiju uvjek zaletiti nosom u govno? Meldina djete drago ako nisi znala bosna postoji vjekovima samo u drugim oblicima nekad nezavisna a nekad kao dio nečega drugog Turskog carstva,Austrougarske, Jugoslavije 1 i 2 ali je postojala. Onda nezavisnost BiH nije dao Alija on je bi pokretač ideje a oni koji su joj dali nezavisnost su oni koji su ginuli ( i ja sam)za ovaj prokleti komad zemlje.Alija je ne sumnjivo velika ličnost za nas ali i TITO a posto o njemu neznaš nista bolje ti je suti . Još jedna stvar pošto kažeš da si vani i da dođeš samo na odmor onda budi fini turista i ne petljaj se pogotovo u stvari koje neznaš i ne razumiješ.
P.S.neznam kolio će bte kod mene naći gramatički grašaka iskreno zaboli me đon važno je da me zazumije
Ja cu odgovorit za rahmetli Aliju ,bio je prvi predsednik BIH,napravio BIH samostalnu sto ona nije bila stoljecima.Ako to nije dovoljno za spomenik i ulicu onda Tito nije vrjedan se ni spomenut u skolskim knjigama u Bosni.
Ti tvrdis da sam ja samo turista ali Bosna je moja drzava kao i tvoja ja sam tu rodjena a ako Bog da jednog dana cu tamo zivjeti.