sihriMmeDeLafayette wrote:shejtanska poslaMarija Magdalena wrote:Takve se stvari desavaju, ali ne bas ako puhne malo jaci vjetar ...
Obrusio se krov u BBI-ju
-
Marija Magdalena
#76 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
- shuriken
#77 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
nadam se da nije Miki Rurk sjedio na kafi
zamisli blama da nekom od selebritija padne nesto na glavu
zamisli blama da nekom od selebritija padne nesto na glavu
-
duboka_misao
#78 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
osumljiceni suncobran je sigurno bio pivarin..
- slavkoimamodilera
#79 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Jel ti to iz glave znas sve dimenzije BBIja, evakuacione distance i ostalo ili laprdas napamet?!?! Ja ti opet kazem, po zakonu glavno stepeniste MOZE sluziti i kao protupozarno....suncica24 wrote:jok eto, ti imas![]()
deder, malo olovku u ruke, pa ces skontati ne samo da ne smije biti, vec da na onoliki objekat nije dovoljno samo ono stepeniste koje postoji
i da, nerece se desavaju, ali da suncobran izvali staklo...
Znas li koliko je tezak onoliki suncobran? Znas li kolika je brzina pri padu? Cccc....
-
fixer
#80 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
duboka_misao wrote:osumljiceni suncobran je sigurno bio pivarin..
A sta ako se samo zeli saprati odgovornost tako sto ce se reci da nije obrusen zbog lose izvedbe, nego zbog fizickog udarca?
-
samo malo
#81 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Sutra naslov u Avazu "Kaljinski klan opet napada".duboka_misao wrote:osumljiceni suncobran je sigurno bio pivarin..
-
MmeDeLafayette
#82 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
okupilo se drustvo fizicara koji pokusavaju proracunati urotu protiv merhametli BBI-ja
e pa stvarno, aj lajk diz plejs ppl biliv mi

e pa stvarno, aj lajk diz plejs ppl biliv mi
-
duboka_misao
#83 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
A sta ako zbog sljeganja tla dobijemo podzemni BBI...?ja ljudi predlaze fino da sacekamo Scully, jes da nije nesto bez Muldera ali prokljuvice ona sta jefixer wrote:duboka_misao wrote:osumljiceni suncobran je sigurno bio pivarin..![]()
A sta ako se samo zeli saprati odgovornost tako sto ce se reci da nije obrusen zbog lose izvedbe, nego zbog fizickog udarca?
-
Klodovik
#84 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Imaš virtual tour na stranici BBI centra. Lako ti je sve vidjeti.fixer wrote:I mene to interesuje. Kakav suncobran, odakle i u sta je udario?Compos_Sui wrote:malo se gubim u prostoru![]()
al mi nikako nije jasno kako je nesto sto je na drugoj strani na vrhu..Torte i to...moglo ugroziti neku staklenu povrsinu na suprotnoj strani...
ima li neko tlocrt zgrade?
a komentar na nesrecu - drago mi je da nije bilo vise povrijedjenih
- shuriken
#85 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
slavkoimamodilera wrote:Jel ti to iz glave znas sve dimenzije BBIja, evakuacione distance i ostalo ili laprdas napamet?!?! Ja ti opet kazem, po zakonu glavno stepeniste MOZE sluziti i kao protupozarno....suncica24 wrote:jok eto, ti imas![]()
deder, malo olovku u ruke, pa ces skontati ne samo da ne smije biti, vec da na onoliki objekat nije dovoljno samo ono stepeniste koje postoji
Znas li koliko je tezak onoliki suncobran? Znas li kolika je brzina pri padu? Cccc....
moglo bi se zakljuciti da to ti sve imash u glavi shto bi znacilo da si ukljucen u projekt shto te onda diskvalificira kao neutralnog diskutanta
ili i ti laprdash napamet?
-
bosniak.m
#86 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Još vas nije prošla mržnja prema BBI Centru?!
Da je čovjek ubio nekoga ispred BBI Centra vi bi, zbog mržnje, rekli da je kriv BBI jer se nalazi tu.
Da je čovjek ubio nekoga ispred BBI Centra vi bi, zbog mržnje, rekli da je kriv BBI jer se nalazi tu.
-
fixer
#87 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
A sta ako ti nemas talenta da nekog nasmijes, a prokleto mnogo se trudis?duboka_misao wrote:A sta ako zbog sljeganja tla dobijemo podzemni BBI...?ja ljudi predlaze fino da sacekamo Scully, jes da nije nesto bez Muldera ali prokljuvice ona sta jefixer wrote:duboka_misao wrote:osumljiceni suncobran je sigurno bio pivarin..![]()
- burek_in_space
#88 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Kikiriki, koshpice....
-
MmeDeLafayette
#89 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
kad si dosho iz treche? 
-
samo malo
#90 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Bogami ocevici tvrde da onakav lom i stetu nije mogao napraviti jedan suncobran.
- Cholina_Lokica
#91 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
reci im, reci im... sve je to islamofobija... cuj molim te nije izgradjeno kako treba, vela havle...bosniak.m wrote:Još vas nije prošla mržnja prema BBI Centru?!
- atom62
#92 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
kako to bas tamo da se desi?
od toliko nemoralnih mjesta u gradu, bas tu svetinju cistoce i morala led da udari! nisu to cista posla!
od toliko nemoralnih mjesta u gradu, bas tu svetinju cistoce i morala led da udari! nisu to cista posla!
- slavkoimamodilera
#93 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Ne, ne znam i nisam bio ukljucen u projekt... samo me, kao nekoga iz struke, nervira kada pocnu baljezgarije tipa "po zakonu glavno stepeniste ne smije biti protupozarno"... e pa smije! Ko tvrdi da ne smije, blage veze nema o cemu prica...shuriken wrote:moglo bi se zakljuciti da to ti sve imash u glavi shto bi znacilo da si ukljucen u projekt shto te onda diskvalificira kao neutralnog diskutanta
ili i ti laprdash napamet?
Za BBI ne tvrdim ni da moze, ni da ne moze i to svakako nije tema, ali kada neko ko evidentno ne zna o cemu prica pocne filozofirati o onome sto jeste tema onda valjda mogu dovesti u pitanje njegovu/njenu kompetenciju?
- burek_in_space
#94 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Nema odmora dok traje obnova. (pod uslovom da je meni namijenjeno pitanjeMmeDeLafayette wrote:kad si dosho iz treche?
- x0z0y0
#95 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
evo baste Torte i ro na BBI...
Basta je na skroz suprotnoj strani..
Mozda je suncobran preletio ...mada...

Basta je na skroz suprotnoj strani..
Mozda je suncobran preletio ...mada...

- O'zone
- Globalni moderator
#96 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Suncobran nije sigurno dio staklenih portala koji su na krovu otvaraju se na "kip" i bili su otvoreni kad je vjetar počeo inače ih uvjek drže otvorene radi cirkulacije zraka, staklo sa ramom nije izdržalo otkinuto je sa nosača i propalo je dolesamo malo wrote:Bogami ocevici tvrde da onakav lom i stetu nije mogao napraviti jedan suncobran.
- suncica24
#97 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
Izgleda da ti znasslavkoimamodilera wrote:Jel ti to iz glave znas sve dimenzije BBIja, evakuacione distance i ostalo ili laprdas napamet?!?! Ja ti opet kazem, po zakonu glavno stepeniste MOZE sluziti i kao protupozarno....suncica24 wrote:jok eto, ti imas![]()
Valjda zato tvrdis da je jedini problem u tome sto... "Ma, nesrece se desavaju"
PS: Za to pomocno stubiste kao glavno (plus,ovdje ni glavnog nema, za to su tu elevatori) se kod Masleja padalo ne godinu, nego dvije...
Last edited by suncica24 on 11/08/2009 15:11, edited 1 time in total.
-
MmeDeLafayette
#98 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
dapache da je tebi namijenjenoburek_in_space wrote:Nema odmora dok traje obnova. (pod uslovom da je meni namijenjeno pitanjeMmeDeLafayette wrote:kad si dosho iz treche?)
nego deder tih koshpica malo 'amo i da slusamo sto ce se dalje zbiti
-
duboka_misao
#99 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
[/quote ]A sta ako ti nemas talenta da nekog nasmijes, a prokleto mnogo se trudis?[/quote]
ako ti nemas smisla za humor nije moja krivica
krivi okolinu genetiku itd...
ako ti nemas smisla za humor nije moja krivica
- Panthera
#100 Re: Obrusio se krov u BBI-ju
dva fiseka molimburek_in_space wrote:Kikiriki, koshpice....