odlican.ajgenrauh wrote:Operi guzicu.The Nightwatchman wrote:a recite mi kako se branite od muha?
Sex na plaži
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karanana
#76 Re: Sex na plaži
-
daisy007
#77 Re: Sex na plaži
Ja licno mislim da The Nightwatchman uopce nema problema sa tim, on je tolika picajzla da mu cak i borove iglice smetaju, a nedaj boze da mu sta skripi dok zadajekaranana wrote:odlican.ajgenrauh wrote:Operi guzicu.The Nightwatchman wrote:a recite mi kako se branite od muha?
- x0z0y0
#78 Re: Sex na plaži
ajgenrauh wrote:Operi guzicu.The Nightwatchman wrote:a recite mi kako se branite od muha?
prejako!
-
*mima*
#79 Re: Sex na plaži
daisy007 wrote:
Ja licno mislim da The Nightwatchman uopce nema problema sa tim, on je tolika picajzla da mu cak i borove iglice smetaju, a nedaj boze da mu sta skripi dok zadaje
Slazem se.....
- Ateista
#80 Re: Sex na plaži
Taj policajac je bas neki fin, on se sigurno nikad nije sexao u zivotu, pogotovo ne na tako neke erverzne nacine, stvarno, gdje ce to raditi s guza... sram ih bilo... koji nemoral...mayab wrote:"Muške osobe u svakom od tih parova su sa zadnje strane uzimali svoju partnericu, koje su pritom bile oslonjene na stijene. To je izazavalo policajčevo zgražanje, snebivanje i grubi osjećaj stida", kazao je predsjednik rovinjskog Prekršajnog suda Damir Šurina, a prenijeli hrvatski mediji.
![]()
![]()
-
daisy007
#82 Re: Sex na plaži
Ja mislim da su ga otjerali ovi stari iskusni (kofol) hebacimima wrote:daisy007............gdje nam je ....The Nightwatchman ?
- burek_in_space
#86 Re: Sex na plaži
mima wrote:
Ko pita?
Ne skita.
- hakazvaka
#87 Re: Sex na plaži
sta ko pita!? zeko pita !mima wrote:burek_in_space wrote:Primaju li kartice?!
Ko pita?
- burek_in_space
#88 Re: Sex na plaži
E moj Haka, upravo si prizn'o da si ko zeko u svemu.hakazvaka wrote: sta ko pita!? zeko pita !
-
*mima*
#89 Re: Sex na plaži
hakazvaka wrote:sta ko pita!? zeko pita !mima wrote:burek_in_space wrote:Primaju li kartice?!
Ko pita?
-
*mima*
#90 Re: Sex na plaži
Her Flick wrote:ko o cemu mimica o sexu
nakon podrobnijeg citanja ove teme, skontao sam da se ovdje ne prica o koktelu sex on the beach
-
daisy007
#91 Re: Sex na plaži
Daaa da.. radi se o sexu uz koktel "sex on the beach" eh sad uz ove koktelicice pogotovu se moze kaznica zaraditi..Her Flick wrote:ko o cemu mimica o sexu
nakon podrobnijeg citanja ove teme, skontao sam da se ovdje ne prica o koktelu sex on the beach
Ne razumijem se zbilja u koktele ali mi ovo djeluje kao nesto plaho zestoko
-
ETO_SAD
#92 Re: Sex na plaži
Ova Mimi prava hebacica, ko bi reko. Trebas napraviti reality show pa da putem dragih nam malih ekrana preneses iskustva i poducis ovu ne upucenu mladez.
- hakazvaka
#93 Re: Sex na plaži
of skrozburek_in_space wrote:E moj Haka, upravo si prizn'o da si ko zeko u svemu.hakazvaka wrote: sta ko pita!? zeko pita !![]()

-
*mima*
#94 Re: Sex na plaži
ETO_SAD wrote:Ova Mimi prava hebacica, ko bi reko. Trebas napraviti reality show pa da putem dragih nam malih ekrana preneses iskustva i poducis ovu ne upucenu mladez.
Nema potrebe za vrijedjanjem.
-
ETO_SAD
#95 Re: Sex na plaži
Primite moje izvinjenje, nisam imao namjeru da vrijedjam. LP.mima wrote:ETO_SAD wrote:Ova Mimi prava hebacica, ko bi reko. Trebas napraviti reality show pa da putem dragih nam malih ekrana preneses iskustva i poducis ovu ne upucenu mladez.
-
*mima*
#96 Re: Sex na plaži
ETO_SAD wrote:Primite moje izvinjenje, nisam imao namjeru da vrijedjam. LP.mima wrote:ETO_SAD wrote:Ova Mimi prava hebacica, ko bi reko. Trebas napraviti reality show pa da putem dragih nam malih ekrana preneses iskustva i poducis ovu ne upucenu mladez.
Ne kontam ko ti daje za pravo da tako pises.
-
daisy007
#97 Re: Sex na plaži
Hajde Her Flick poduci me o ovom koktelcicu... kakav je .. od cega se pravi.. kako djeluje i kad treba se konzumirati da bi najbolje djelovao... I hoce li moj dragi biti sretan zbog toga...Her Flick wrote:zavisi kako i gdje ga konzumirasdaisy007 wrote:Daaa da.. radi se o sexu uz koktel "sex on the beach" eh sad uz ove koktelicice pogotovu se moze kaznica zaraditi..Her Flick wrote:ko o cemu mimica o sexu
nakon podrobnijeg citanja ove teme, skontao sam da se ovdje ne prica o koktelu sex on the beach![]()
Ne razumijem se zbilja u koktele ali mi ovo djeluje kao nesto plaho zestokopa je vjerovatno to posljedica svih onih nestasluka po plazama...
-
*mima*
#98 Re: Sex na plaži
daisy007 wrote:
Hajde Her Flick poduci me o ovom koktelcicu... kakav je .. od cega se pravi.. kako djeluje i kad treba se konzumirati da bi najbolje djelovao... I hoce li moj dragi biti sretan zbog toga...
Flick ti se udvara.......zar ne kontas....
-
daisy007
#99 Re: Sex na plaži
Ma ne udvara on je fin...mima wrote:daisy007 wrote:
Hajde Her Flick poduci me o ovom koktelcicu... kakav je .. od cega se pravi.. kako djeluje i kad treba se konzumirati da bi najbolje djelovao... I hoce li moj dragi biti sretan zbog toga...
Flick ti se udvara.......zar ne kontas....