Hvala ti Compos_Sui, i ti si meni jako draga, ali to vec znas.Compos_Sui wrote: my bad..
procitah nekakvu zlobnost u komentaru
Latina mi je iznimno draga i mislim da je krajnje nekorektno (da ne govorim nekulturno) prozivati je kada se ona ne moze javiti
Da ne govorim da je ovo i jedini nacin kada se pojedini smiju barnuti da joj se obrate...kukavicki nadasve...
pozz
Udajem se !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#76 Re: Udajem se !
- Globus
#78 Re: Udajem se !
ja zaboravio na ovo ..
javila mi se
valjda je sad udata
tako kaze .. i ovo mi napisala
"udala sam se za njega jer sam cula da dok smo bili zajedno ti si imao drugu .. i trebao mi je neko a on je bio tu "
ja joj napisem da smo mi prekinuli davno .. a ona napise da me voli
a ya ludnice
al to je bilo prije 7-8 dana .. nema vise 
javila mi se
"udala sam se za njega jer sam cula da dok smo bili zajedno ti si imao drugu .. i trebao mi je neko a on je bio tu "
- hakazvaka
#79 Re: Udajem se !
hahahahaGlobus wrote:ja zaboravio na ovo ..![]()
javila mi sevaljda je sad udata
![]()
"udala sam se za njega jer sam cula da dok smo bili zajedno ti si imao drugu .. i trebao mi je neko a on je bio tu "ja joj napisem da smo mi prekinuli davno .. a ona napise da me voli
![]()
![]()
a ya ludnice
s kim ti hodas
- Globus
#80 Re: Udajem se !
"ona ima momka, ona voli jarana mu, ona voli cure.! ajd objasni ovo :S ?
- Globus
#81 Re: Udajem se !
ajd to da ima momka .. al ovo dalje ?
- hakazvaka
#82 Re: Udajem se !
dobro nemoj se izvlacit baGlobus wrote:ajd to da ima momka .. al ovo dalje ?
poslacemo mi bureka gore, pa ako te koja bude mogla prepoznat poslije njega, s njom se skontaj
- Globus
#83 Re: Udajem se !
jel hadzinice ?
-
pure_love
#85 Re: Udajem se !
hahahah,,a budale,pa zar joj nisi odgovorio?Globus wrote:ja zaboravio na ovo ..![]()
![]()
"udala sam se za njega jer sam cula da dok smo bili zajedno ti si imao drugu .. i trebao mi je neko a on je bio tu "ja joj napisem da smo mi prekinuli davno .. a ona napise da me voli
![]()
![]()
a ya ludnice
- 100tnukmova
#86 Re: Udajem se !
joooooj...Globus wrote:ja zaboravio na ovo ..![]()
![]()
![]()
![]()
a ya ludnice
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#87 Re: Udajem se !
jadni muškarci za koje se take udajuGlobus wrote:ja zaboravio na ovo ..![]()
![]()
![]()
![]()
a ya ludnice
- Globus
#88 Re: Udajem se !
jbg .. on je tjesio .. ona njega voli 
- Gile Šampion
#89 Re: Udajem se !
Ja ovde zaključih sledeće:
''ovaj je kara,a ona drugom na kazanu''
Ili se varam?
''ovaj je kara,a ona drugom na kazanu''
Ili se varam?
- crnkica
#90 Re: Udajem se !
ja bi to bas voljela cuti od svog bivsegGlobus wrote:Jel se ikome desilo da ga bivsa .. sa kojom je zavrsio prije nekih godinu i vise nazove ... i pita kako je ... kao ona se brine ... i cujete se jos par puta i nakon dan dva ona kaze da se udaje sutrail ja jedini imam neshvatljivu bivsu .. sto joj je to trebalo ?
sta je htjela :S
- Gile Šampion
#92 Re: Udajem se !
Pa vjerovatno bi ti odmah hackovo mail...a o čekanju ispred haustora da ti pretabiri mob...da i ne pričamo 
- crnkica
#93 Re: Udajem se !
Gile Šampion wrote:Pa vjerovatno bi ti odmah hackovo mail...a o čekanju ispred haustora da ti pretabiri mob...da i ne pričamo
gadjala bi ga jajima kroz prozor
- Gile Šampion
#94 Re: Udajem se !
crnkica wrote:Gile Šampion wrote:Pa vjerovatno bi ti odmah hackovo mail...a o čekanju ispred haustora da ti pretabiri mob...da i ne pričamo![]()
gadjala bi ga jajima kroz prozor
Ih jašta bi...kad bi on sad tebi pod pendžer doš'o,pa zapjevo kakvu serenadu...ti bi se rastopila od sreće
Sa desetog sprata bi mu u zagrljaj skočila...haj priznaj da bi
- crnkica
#95 Re: Udajem se !
aha,jasta bi,sve letim,pih!Gile Šampion wrote:
Ih jašta bi...kad bi on sad tebi pod pendžer doš'o,pa zapjevo kakvu serenadu...ti bi se rastopila od sreće![]()
Sa desetog sprata bi mu u zagrljaj skočila...haj priznaj da bi![]()
ma dolazio je vec tako X puta iznenada pod prozor,(valjda da vidi jesam li sama)
- Gile Šampion
#96 Re: Udajem se !
Izudaraj me Hašime...govori mi prljave riječi

- Gile Šampion
#98 Re: Udajem se !
Ko jel ja?crnkica wrote:e jes ti opicen
Ma jok...čini ti se...ja sam ti jako fin dečko. Bogme zlatan dečko i fin momak
-
vjestica_bez_metle
#99 Re: Udajem se !
Ma takvih udavaca ima ko pljeve...
Ja ih znam nekoliko sto su bivse momke i na svadbe zvale, i to puno manje vremena nakon prekida (ovdje se radi o nekoliko godina koliko skontah, a ove su zvale i nekoliko mjeseci poslije). Nakon dugog proucavanja takvih "dama" zakljucih samo jedno: ako ne lazu da se udaju onda se udaju iz inata, kao da bivsem napakoste (da ne bude zabune znam nekoliko takvih i muskaraca) il da njemu, kao-ono, bude krivo sto se ona udaje, pa da je moli itd... Ali to nije problem, problem nastaje kasnije kad skontaju da su se zaj... pa onda zovu bivseg, salju mu poruke, mailove, prate ga, njegov zivot i sl...
Zene su cudne biljke...
Ja ih znam nekoliko sto su bivse momke i na svadbe zvale, i to puno manje vremena nakon prekida (ovdje se radi o nekoliko godina koliko skontah, a ove su zvale i nekoliko mjeseci poslije). Nakon dugog proucavanja takvih "dama" zakljucih samo jedno: ako ne lazu da se udaju onda se udaju iz inata, kao da bivsem napakoste (da ne bude zabune znam nekoliko takvih i muskaraca) il da njemu, kao-ono, bude krivo sto se ona udaje, pa da je moli itd... Ali to nije problem, problem nastaje kasnije kad skontaju da su se zaj... pa onda zovu bivseg, salju mu poruke, mailove, prate ga, njegov zivot i sl...
Zene su cudne biljke...
- Gile Šampion
#100 Re: Udajem se !
...koje treba znati zaljevati...i sa pažnjom uzgajati...vjestica_bez_metle wrote:Ma takvih udavaca ima ko pljeve...
Zene su cudne biljke...
Jel de?