Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tigarsazapada wrote:Ma nikome ja ne prijetim....bez veze ti je pricha, ja samo upozoravam da se ovdje banuju ljudi koji pricaju argumentirano o statusu Hrvata ili Srbsa u BiH a razne vehabije koje vrijedjaju i nazivaju ljude chetnicima i ustashama i prolaze nekaznjeno...
Problem je do moderatora....a to ce "vlasnici" uskoro nadugacko i nasiroko objasnjavati...tamo gdje treba
Ma nechu se ja vise ni javljat ni komentirat...samo nemojte vi kad vas se privede...k'o pi**e pricati kao "nisam ja znao...nisam ja htio" je li dogovoreno...
Tebe mishu, kad Danish police ispita...reci posteno ..."branio sam vehabije i to mi je chast"...e onda cu ja ravnopravno pricati s tobom...mishu jedan virtuelni
tigarsazapada wrote:Ma nechu se ja vise ni javljat ni komentirat...samo nemojte vi kad vas se privede...k'o pi**e pricati kao "nisam ja znao...nisam ja htio" je li dogovoreno...
Tebe mishu, kad Danish police ispita...reci posteno ..."branio sam vehabije i to mi je chast"...e onda cu ja ravnopravno pricati s tobom...mishu jedan virtuelni
Hajd sinko uljudi se.Neobično bi mi bilo drago da razgovaram sa bilo kojim zainteresiranim europskim policajcem o bolesnom fašizmu i prijetnjama vaših matičnih sajtova, i svih sličnih, koje naime jako pažljivo pratim već dulje vrijeme.
Dakle, ostanite pri zabavi na vašim opskurnim web-streljanama i ksenofobnim odronima, a potrebe za registriranjem ovdje više uopće nemate.
Razgovarat ces... i objasnjavat ces...jer su se na tvom forumu oglasavali neki tipovi koji nikako nisu smjeli, jer su bliski radikalnim islamskim strujama...a ti se pravio lud...
Medjutim, provalili su te i objasnjavat ces...budi siguran
Stigao sam po zadatku cijelo vrijeme me je cekala...
Sto bi rekao J.Stulich....
Jesam to sam ja,.. ta IP adresa i jos mnogo vishe...Poslali su me da vidim koliko vi kerovi koji ste se zavukli u EU podrzavate terorizam... i bili su u pravu...i jos mnogo vishe...
Otkad su u BiH stigli Cesur i Bektasevich, vise vam se ne vjeruje...