Pa nisam nigdje ni rekla da ne traze, a svacija je dobra volja da li ce dati ili nece.negativ wrote: Znači ipak traže, pitaju, išću, kako god
Vecina muskaraca se boji zena/djevojaka koje su uspjesne i koje znaju sta hoce i sta zele.
Ovih prvih se boje jer zbog nekog razloga ne mogu podnjeti da im zene/djevojke imaju bolji posao, zaradjuju vise, imaju "titulu".
A od ovih drugih pobjegnu glavom bez obzira. Valjda zbog nekog straha ili komplexa.
Kada on vidi da ja necu ono sto on hoce, jednostavno nestane, ili okrene plocu.
Prvo prosipaju pricu na koju bi pala mozda neka naivna 15godisnjakinja koja je tek pocela da zivi, ali ne i ja koja ipak imam nesto godina u guzici.
I kad vidi da mu prica ne pali, da sam pametnija nego sto je on mislio, da imam svoje ja, da nisam povodljiva, frajer
Mrzim kukavice vala, ako se vec predstavlja kao frajer i musko, nek bude musko u pravom smislu te rijeci i nek mi kaze otvoreno u cemu je problem
Ali to su vec neke druge teme.
Naravno nisu svi muskarci ovakvi, ali sam imala nekoliko ovako simpaticnih iskustava...
Uglavnom da skratim pricu, ja cu "davati" i "uzimati" samo od onoga do koga mi je stalo, a tu se nikako ne uklapaju one night stands i ove moderne cake...