Nije mi nista!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dr.Gonzo
#76 Re: Nije mi nista!
Ako neko nece da prica o necemu, ja to postujem. Nemam zivaca da se natezem sa zenama i pokusavam da nekim konstantnim analiziranjem skontam u cemu je problem.
Ali ako stalno nece da prica, onda je veza osudjena na propast.
Ali ako stalno nece da prica, onda je veza osudjena na propast.
- kockica_kockica
#77 Re: Nije mi nista!
ja obicno kazem sta mi je
izuzev ako se i samoj sebi ponasam cudno uzrok ne znam a neko me pita sta mi je
onda mi nije nista 
- K.M.
#78 Re: Nije mi nista!
Kod mene ti je piva pola sata jadanja, svaki veći problem se dodatno naplaćuje.ladyblue18 wrote:Eh da mi je danas momak pa makar da mu kazem nije mi nista.![]()
Cisto da se izjadam.
Šifra: slušam, šutim...
- burek_in_space
#79 Re: Nije mi nista!
Fliche,shta se ba uzbudjujesh...pusti zhene neka misle da nas tangira to njihovo nije mi nishta,a ustvari nama nije nishta zbog toga.

- kockica_kockica
#80 Re: Nije mi nista!
Her Flick wrote:i onda taj neko (musko ) ispasta to tvoje nije mi nistakockica_kockica wrote:ja obicno kazem sta mi jeizuzev ako se i samoj sebi ponasam cudno uzrok ne znam a neko me pita sta mi je
onda mi nije nista
mora neko ispastati
mada kad doticni nije kriv onda njemu kazem sta mi je odmah... a kad je on u pitanju e onda ipak malo sacekam da me histerluk u meni prodje 
- kockica_kockica
#81 Re: Nije mi nista!
burek_in_space wrote:Fliche,shta se ba uzbudjujesh...pusti zhene neka misle da nas tangira to njihovo nije mi nishta,a ustvari nama nije nishta zbog toga.![]()
djes' ti pito iz svemira

- burek_in_space
#82 Re: Nije mi nista!
kockica_kockica wrote:burek_in_space wrote:Fliche,shta se ba uzbudjujesh...pusti zhene neka misle da nas tangira to njihovo nije mi nishta,a ustvari nama nije nishta zbog toga.![]()
djes' ti pito iz svemira
evE me kockice,shta mai..jesi dobro...shta ti je?!
- Cholina_Lokica
#84 Re: Nije mi nista!
a stvarno, ni meni kao zeMsku nije jasno sto kazu to a vidis da se zbog neceg duri... reci sta je i zavrsi, ili ako si bas bez razloga sHeban-a ostani u kuci i ne maltretiraj ostali svijet
- kockica_kockica
#85 Re: Nije mi nista!
burek_in_space wrote:kockica_kockica wrote:burek_in_space wrote:Fliche,shta se ba uzbudjujesh...pusti zhene neka misle da nas tangira to njihovo nije mi nishta,a ustvari nama nije nishta zbog toga.![]()
djes' ti pito iz svemira
evE me kockice,shta mai..jesi dobro...shta ti je?!![]()
![]()
ev' kad pitas ... ubila me sparina danas... trenutno se spremam da pocnem plesati kao indijanac i dozivat' kisu
inace nije mi nista
- burek_in_space
#86 Re: Nije mi nista!
Her Flick wrote:@burek
kako nam nije nista, pa bolan i sam znas da ona to svoje nije mi nista pamti dok si ziv, pa kad te budu u zemlju spustali i efendija pita hocem li halaliti bratu bureku, ona ce rec e ja mu ne halalim, nije skonto sta mije bilo tad i tad
@kockice
znaci ipak priznajes da ste teske, da mislite da smo mi muskarci telepate
Fliche sad si me razochar'o...meni nece efendija biti na dzenazi..nisam konstitutivan josh.
- burek_in_space
#87 Re: Nije mi nista!
Konkretan odgovor,svaka chast...mozhesh se udati.kockica_kockica wrote:
ev' kad pitas ... ubila me sparina danas... trenutno se spremam da pocnem plesati kao indijanac i dozivat' kisuinace nije mi nista
![]()
![]()
- kockica_kockica
#88 Re: Nije mi nista!
Her Flick wrote:@burek
kako nam nije nista, pa bolan i sam znas da ona to svoje nije mi nista pamti dok si ziv, pa kad te budu u zemlju spustali i efendija pita hocem li halaliti bratu bureku, ona ce rec e ja mu ne halalim, nije skonto sta mije bilo tad i tad
@kockice
znaci ipak priznajes da ste teske, da mislite da smo mi muskarci telepate
generalno zene su zahtjevnije od muskih

a ja sam vec odavno prestala da muske gledam kao osobe sa telepatskim sposobnostima

- Cholina_Lokica
#89 Re: Nije mi nista!
svakom po soba i nek ne izlaziHer Flick wrote:a sta ako zivis snjomDile wrote:a stvarno, ni meni kao zeMsku nije jasno sto kazu to a vidis da se zbog neceg duri... reci sta je i zavrsi, ili ako si bas bez razloga sHeban-a ostani u kuci i ne maltretiraj ostali svijet
- Karabaja
#90 Re: Nije mi nista!
koliko si ih to imala? 
- kockica_kockica
#91 Re: Nije mi nista!
burek_in_space wrote:Konkretan odgovor,svaka chast...mozhesh se udati.kockica_kockica wrote:
ev' kad pitas ... ubila me sparina danas... trenutno se spremam da pocnem plesati kao indijanac i dozivat' kisuinace nije mi nista
![]()
![]()
![]()
bjez' ba burece kakva udaja

- swirl
#92 Re: Nije mi nista!
[/quote]
a jedna hala, sta sad raditi[/quote]
Ne piski, i ne kaki se svakom u isto vrijeme
a jedna hala, sta sad raditi[/quote]
Ne piski, i ne kaki se svakom u isto vrijeme
-
koler
#93 Re: Nije mi nista!
Nije mi nista je jedini logicni odgovor na mrsko i odvratno pitanje Sta ti je?
Evo vec sam se iznervirao...to mi je najmrze pitanje ikad postavljeno a nazalost postavice mi se jos milion i jedan put...
Covjek se malo zamisli ili jednostavno nije najbolji u momentu, slijedi lista mogucih pitanja:
Sta ti je?
Sta se sa tobom desava u zadnje vrijeme?
Zasto si stalno odsutan?
Zasto me ne volis kao prije?
........................
Na sva ova pitanja ja bi najradije rekao....NIJE MI NISTA I NIKAD MI NISTA NIJE NI BILO SAMO ETO CEJF MI MALO DA SUTIM AKO TI SE NE SVIDJA ODJEBI...
Ali ja kazem "Nije mi nista" i dodam nekad a sta bi mi bilo pored tebe takve....
Evo vec sam se iznervirao...to mi je najmrze pitanje ikad postavljeno a nazalost postavice mi se jos milion i jedan put...
Covjek se malo zamisli ili jednostavno nije najbolji u momentu, slijedi lista mogucih pitanja:
Sta ti je?
Zasto si stalno odsutan?
........................
Na sva ova pitanja ja bi najradije rekao....NIJE MI NISTA I NIKAD MI NISTA NIJE NI BILO SAMO ETO CEJF MI MALO DA SUTIM AKO TI SE NE SVIDJA ODJEBI...
Ali ja kazem "Nije mi nista" i dodam nekad a sta bi mi bilo pored tebe takve....
- trinaesti
#94 Re: Nije mi nista!
VALA BAŠ!koler wrote:Nije mi nista je jedini logicni odgovor na mrsko i odvratno pitanje Sta ti je?
Sta ti je?
Zasto si stalno odsutan?
........................
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#95 Re: Nije mi nista!
K.M. wrote:Kod mene ti je piva pola sata jadanja, svaki veći problem se dodatno naplaćuje.ladyblue18 wrote:Eh da mi je danas momak pa makar da mu kazem nije mi nista.![]()
Cisto da se izjadam.
Šifra: slušam, šutim...
- tatjanamster
#96 Re: Nije mi nista!
pitaj jel ono light pivo išta duže drži?ladyblue18 wrote:K.M. wrote:Kod mene ti je piva pola sata jadanja, svaki veći problem se dodatno naplaćuje.ladyblue18 wrote:Eh da mi je danas momak pa makar da mu kazem nije mi nista.![]()
Cisto da se izjadam.
Šifra: slušam, šutim...![]()
![]()
skup si brate
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#97 Re: Nije mi nista!
tatjanamster wrote: pitaj jel ono light pivo išta duže drži?![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#98 Re: Nije mi nista!
trpitiHer Flick wrote:a jedna hala, sta sad raditiDile wrote:svakom po soba i nek ne izlaziHer Flick wrote: a sta ako zivis snjom
- kockica_kockica
#99 Re: Nije mi nista!
kod Damira da kaki

- kockica_kockica
#100 Re: Nije mi nista!
Her Flick wrote:nemogu ni tamo, caln je te grupe na FBkockica_kockica wrote:kod Damira da kaki![]()
![]()
![]()
hahahahahahaha