Belgija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
Ti si zalutao na ovaj svijet
tragičnim slijedom okolnosti
ali da si gluplji od crnog što je roko - jesi

- Edin H.
Na kom li si ti tripu kukava ti majka crniroko???crniroko wrote:600 000 nezaposlenih!! kupujete li SPAVACI domace???
ni AIR BUS ne znamo napravit - al znamo sok i kiselu.
it's not economy stopid, it's (musli)man - balija
Fudbal je tema roko, fudbal!
-
crniroko
KUKAVA ??? kakva ti je to glupa postapalica, kod mene se inace ne kuka. a ti misliz zivjet od prico o BALUNU?? ako si tako bistar azuriraj se oko konkratnih stvari i pomozi domovinu, animiraj, provociraj diskusije. PROBUDI SPAVACE. jer nekupovanje domace robe je danas nejveci problem u BosniEdin H. wrote:Na kom li si ti tripu kukava ti majka crniroko???crniroko wrote:600 000 nezaposlenih!! kupujete li SPAVACI domace???
ni AIR BUS ne znamo napravit - al znamo sok i kiselu.
it's not economy stopid, it's (musli)man - balija![]()
Fudbal je tema roko, fudbal!
- manijak1
- Edin H.
E bas se nasmijah!manijak1 wrote:![]()
Jarane
![]()
ubio si se za Space Shutle 13
rocko otvori temu na diskusijama, pa mozemo razgovarati.
Ovdje jeste tema balun, a balun jeste jedan od vecih business-a u Evropi, pa cak i u svijetu!
76-ta minuta! Spanija - Engleska jos uvijek 1-0.
-
violentjack
Hrvatska 23 milijarde duga..a Srbija je siromasnija od Albanije i preko 400 000 Srba visoko obrazovaij je napustilo tu zemlju u zadnjih 10 godina..a redovi za Kanadsku ambasadu odakle se Roko javlja su poveliki 
-
Stari
Kao sto je fer i korektno a bogami i red ...cestitao bih pobjedu Srbije svim onima koji za njih navijaju...a i njima samima. Nije nikad bilo jednostavno odnijeti tri boda iz Bryssela a srbijanci su to napravili ...i svaka cast. Sjecam se kakvih je grdnih problema SFRJ-reprezentacija znala imati sa Belgijskom ekipom (Evropski sampionat Francuska '84 kad su Belgijanci sjuzili 3 komada nama svima zajedno i to bez da su se cestito i oznojili). Toliko o tome.
Reprezentaciji BiH nece biti lako u susretu sa Belgijancima na proljece. Radi se ocito o krizi u belgijskoj ekipi, i da kojim slucajem bosanci sa njima trebaju igrati slijedece sedmice...bilo bi lakse, jer ekipa (belgijska) a i rukovodstvo im je u knockout-u i jos im se vrti u glavi. Odigrati 3 utakmice, od cega dvije kod kuce i imati samo jedan bod, je nesto na sto oni nisu navikli jer su u zadnjih 6-7 svjetskih prvenstava bili redovni ucesnici. Dochim na zalost pauza od 3-4 mjeseca ce im vrlo dobro doci da urade neophodne promjene i u igrackom a i rukovodstvenom kadru.
Licno mislim da bosanci svoju sansu trebaju traziti u direktnim obracunima sa Spanijom i Srbijom. Jer staro pravilo nogometne strategije je uvijek bilo da ako nekome hoces da uzjebes koncepciju igre najlakse je to uraditi na njegovom vlastitom terenu.
Reprezentaciji BiH nece biti lako u susretu sa Belgijancima na proljece. Radi se ocito o krizi u belgijskoj ekipi, i da kojim slucajem bosanci sa njima trebaju igrati slijedece sedmice...bilo bi lakse, jer ekipa (belgijska) a i rukovodstvo im je u knockout-u i jos im se vrti u glavi. Odigrati 3 utakmice, od cega dvije kod kuce i imati samo jedan bod, je nesto na sto oni nisu navikli jer su u zadnjih 6-7 svjetskih prvenstava bili redovni ucesnici. Dochim na zalost pauza od 3-4 mjeseca ce im vrlo dobro doci da urade neophodne promjene i u igrackom a i rukovodstvenom kadru.
Licno mislim da bosanci svoju sansu trebaju traziti u direktnim obracunima sa Spanijom i Srbijom. Jer staro pravilo nogometne strategije je uvijek bilo da ako nekome hoces da uzjebes koncepciju igre najlakse je to uraditi na njegovom vlastitom terenu.
-
violentjack
Belgiija nije imala najbolje igrace de Flanders i Gur mislim

- manijak1
+ Mpenza
color body black 
-
violentjack
Litvanije se isto tako treba cuvati..imaju najbolju odbranu od sviju u grupi
Mislim da je stanje sad tesko..ali siguran sam bez nekih povreda kao protiv Srbije..mozemo uzeti bod..a mozda i 3 na proljece

Mislim da je stanje sad tesko..ali siguran sam bez nekih povreda kao protiv Srbije..mozemo uzeti bod..a mozda i 3 na proljece
-
BECHO
Sve zavisi odakle se javljas jer koliko mi je poznato navijacka grupa 'Bhfanaticosi' organizuju putovanja na tekmu iz Skandinavije, Holandije, Svice, Njemacke i jos nekih zemalja! Uostalom, evo ti homepage pa se detaljnije informisi:jale2003 wrote:Hoce li biti kakvog organizovanog odlazka u Brisel na ovu tekmu? Gdje se karte mogu kupiti?
http://www.bhfanaticos.com
-
Opanak u tranziciji
ja idem na utakmicu sa sve guslama...violentjack wrote:Sutra igraju mrski susjedi protiv njih
- Edin H.
Posto od vas nazovi patriota nema nikakvoga hajra ipak sam nasao site preko kojega se mogu uzeti karte!
http://www.footbel.com/content/tickets/index_en.asp
http://www.footbel.com/content/tickets/index_en.asp
-
Panasonic
Ovo je zalosno i jos jedan dokaz da su srbi nacijonalno nastrojeni, ... i u sportu.ake wrote:gube turci od pravoslavaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali kad vec hoces,
protiv koga je SiCG izgubila u rukometu? Od EGIPTA
Pitanje: Kad igramo protiv Belgije? I dajte datuma protiv koga jos igramo