http://4.bp.blogspot.com/_1hGdCjjsPTU/S ... i-prst.jpg
@iznad; cipelice su boli glava, a gdje kupiti pitam ja
Moderator: anex
Sad ti eto duhovit.Globus wrote:i da znas kuhat ne bi te zenio![]()
Necu ni pokusavati da ti objasnim, ionako ne bi shvatio...omar little wrote:vjenchanice i hepili evr after snovi me nikad nisu zanimali ali me zanima kako vi, zhene, sebi racionalizirate bacanje silnih para i energije na tu haljinu, cipele i shta vec sve uz to josh ne kupujete, ili zhelite kupiti, a da to nikakvog konkretnog niti dugorochnog rezultata nema? mislim, par slika, praktichki, sa malo veceg tuluma i to je to...totalno mi je nejasna ta fascinacija.
surajaa wrote:Necu ni pokusavati da ti objasnim, ionako ne bi shvatio...omar little wrote:vjenchanice i hepili evr after snovi me nikad nisu zanimali ali me zanima kako vi, zhene, sebi racionalizirate bacanje silnih para i energije na tu haljinu, cipele i shta vec sve uz to josh ne kupujete, ili zhelite kupiti, a da to nikakvog konkretnog niti dugorochnog rezultata nema? mislim, par slika, praktichki, sa malo veceg tuluma i to je to...totalno mi je nejasna ta fascinacija.
(nista licno vezano za tebe, no, samim tim sto nisi zena, posmatras i dozivljavas stvari i dogadjaje na potpuno drugaciji nacin )
Ma najbolje je u satorskoj vreci da se udajemo,a vi muskarci da dodjete u papucamaomar little wrote:vjenchanice i hepili evr after snovi me nikad nisu zanimali ali me zanima kako vi, zhene, sebi racionalizirate bacanje silnih para i energije na tu haljinu, cipele i shta vec sve uz to josh ne kupujete, ili zhelite kupiti, a da to nikakvog konkretnog niti dugorochnog rezultata nema? mislim, par slika, praktichki, sa malo veceg tuluma i to je to...totalno mi je nejasna ta fascinacija.
River_isle wrote:@globus cuj kuhat, ja pitu jednim prstom razvijam
http://4.bp.blogspot.com/_1hGdCjjsPTU/S ... i-prst.jpg
@iznad; cipelice su boli glava, a gdje kupiti pitam ja
pazi da te ne prekineblack wrote:surajaa wrote:Necu ni pokusavati da ti objasnim, ionako ne bi shvatio...omar little wrote:vjenchanice i hepili evr after snovi me nikad nisu zanimali ali me zanima kako vi, zhene, sebi racionalizirate bacanje silnih para i energije na tu haljinu, cipele i shta vec sve uz to josh ne kupujete, ili zhelite kupiti, a da to nikakvog konkretnog niti dugorochnog rezultata nema? mislim, par slika, praktichki, sa malo veceg tuluma i to je to...totalno mi je nejasna ta fascinacija.
(nista licno vezano za tebe, no, samim tim sto nisi zena, posmatras i dozivljavas stvari i dogadjaje na potpuno drugaciji nacin )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ukidoh se ...
![]()
![]()
kad se 'mali omar'surajaa wrote:
pazi da te ne prekine
kad se doticni pojavi, hocu li ja izgledati ovako nekakoblack wrote:kad se 'mali omar'surajaa wrote:
pazi da te ne prekinejavi, znaces zasto se smijem
![]()
nisam to nikad radioZoya wrote:A ja ne znam zasto muskarci uopce zaviruju na ovoj temi ovdje![]()
Blacky ne keslaj se i ne rusi nam snove, si cuo![]()
Da, ono sto je problem kada se vec nadje vjencanica su cipele, ja zaista ne znam gdje bi u Sarajevu mogla naci neke koje bi nalikovale na svadbene cipele, moja prijateljica se bila zaputila u Mostar i Banja Luku i bila je zadovoljna ponudom...staples wrote:Jooooooj teme, a ja se udajem za mjesec dana...Hvala...![]()
![]()
![]()
Vjencanicu nasla, mada ona koja mi se najvise svidjela je bila 1200 KM da se renta na dva dana![]()
E bas mi bilo puno, pa nasla slicnu i jefitiju![]()
Al sad, ima li ko kakv prijedlog gdje naci cipelice slicne na vasim slikama
i kakvu haljinu za kasnije, da mogu po stolu plesati (naime u vjencanici je to jaaaako tesko)
surajaa wrote:Da, ono sto je problem kada se vec nadje vjencanica su cipele, ja zaista ne znam gdje bi u Sarajevu mogla naci neke koje bi nalikovale na svadbene cipele, moja prijateljica se bila zaputila u Mostar i Banja Luku i bila je zadovoljna ponudom...staples wrote:Jooooooj teme, a ja se udajem za mjesec dana...Hvala...![]()
![]()
![]()
Vjencanicu nasla, mada ona koja mi se najvise svidjela je bila 1200 KM da se renta na dva dana![]()
E bas mi bilo puno, pa nasla slicnu i jefitiju![]()
Al sad, ima li ko kakv prijedlog gdje naci cipelice slicne na vasim slikama
i kakvu haljinu za kasnije, da mogu po stolu plesati (naime u vjencanici je to jaaaako tesko)
Ne znam kakvu vjencanicu ces nositi i kakav stil preferiras, da li zelis dugu ili kratku haljinu...
surajaa wrote:Necu ni pokusavati da ti objasnim, ionako ne bi shvatio...omar little wrote:vjenchanice i hepili evr after snovi me nikad nisu zanimali ali me zanima kako vi, zhene, sebi racionalizirate bacanje silnih para i energije na tu haljinu, cipele i shta vec sve uz to josh ne kupujete, ili zhelite kupiti, a da to nikakvog konkretnog niti dugorochnog rezultata nema? mislim, par slika, praktichki, sa malo veceg tuluma i to je to...totalno mi je nejasna ta fascinacija.
(nista licno vezano za tebe, no, samim tim sto nisi zena, posmatras i dozivljavas stvari i dogadjaje na potpuno drugaciji nacin )

Ma u pravu si zeno...omar little wrote:surajaa wrote:Necu ni pokusavati da ti objasnim, ionako ne bi shvatio...omar little wrote:vjenchanice i hepili evr after snovi me nikad nisu zanimali ali me zanima kako vi, zhene, sebi racionalizirate bacanje silnih para i energije na tu haljinu, cipele i shta vec sve uz to josh ne kupujete, ili zhelite kupiti, a da to nikakvog konkretnog niti dugorochnog rezultata nema? mislim, par slika, praktichki, sa malo veceg tuluma i to je to...totalno mi je nejasna ta fascinacija.
ochitoje da gledam na zhivot i dogadjaje na drukchiji nachin i imam, valjda, drukchije zhivotne prioritete i vrijednosti ali me samo zanimao taj proces racionalizacije. razumijem da je nekima vjenchanje i brak jedna od vazhnijih zhivotnih stvari, svi smo razlichiti, jel', okej je to, i to shto je meni brak kao institucija obsolete to je moja stvar, ali, svejedno, ne razumijem tako dugorochnu i toliku opsjednutost. neki ljudi ne potroshe toliko vremena, para i energije na magistarski rad koliko neke zhene na svoje vjenchanje...taj neki cost-benefit me interesirao.
zhena sam ja.
@mrki, hebe me ovaj nick, jelde?![]()
![]()
![]()
![]()
khhmomar little wrote:
![]()
![]()
![]()
black wrote:khhmomar little wrote:
![]()
![]()
![]()
omar little wrote:
![]()
![]()
zaboravih s kim razgovaram
i ne obratih pazhnju na mogucu interpretaciju izjave
![]()
![]()
a, vidim, nece zhene da mi daju uvid u taj dio, meni nepoznate, psihe![]()
![]()
Dje noske? kad ce noske malo navratit' na ovu temu da kazhe jednu-dvije