kako se suzdržati ..fakat..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Borej
#76 Re: kako se suzdržati ..fakat..
koliko god naivno zvucalo mislim da to "gazda" nije napisao iz "dosade"....u slasticarnu idu ljudi koji bash vole kolace i dobru kafu( a dobre kafe ima i na drugim mjestima) i cesto tinejdzeri kojima bash samokontrola i nije jaca strana i koji najcesce nemaju na raspolganju auto, stan, itd. hajd u ovim toplim danima ok moze se naci mjesta pod vedrim nebom i vjerovatno je zahvalan za isto, ali zimi bash i nemaju mnogo izbora....ne iskljucujem mogucnost da grijesim i da se sve radi iz "dosade" ali ovdje su ipak svi u pravu pa cu i ja tvrdit da je moja tvrdnja nepogrijesiva.....
- chengaba
#77 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Slavica, **** joj *****...dr.gog wrote:
Ima ona legendarna Gargamelka u kafani Linea na Obali koja munje pušta čim se dragi ili draga poljubi ili pak zagrli.Isto tako, ne podnosi Nike patike ili hlače sa džepovima u military look-u.A kafana na extremno prometnom mjestu.
Kad te pocne tjerati jer zauzimas mjesto, a ti jedini u kaficu, ili kad dole na resou stavi grah ili kupus...
Trebalo bi poseban topic o njoj
-
Bodkin
#78 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ma dobro je @callme napisao,licemjerno drustvo i lazni moral.mene su u vatri isto opomenuli, a sta sam radio,drzao je za ruku bukvalno i poljubio povremeno.naravno nikad vise tamo pa nek mu drugi indijanci placaju one cijene smao da budu vidjeni.svima smeta javno ljubljenje ili drzanje za ruke ali zato kad vas niko ne vidi onda radite sta hocete.nije bitno da li je to grupni sex ili jeb*** na prvom dejtu ili neka prevara sve dok niko ne vidi u redu je.Ja se u centru Beca,sinonima za kulturu, gdje sam platio jebenu kafu 5 eura(doduse sa nekim strasnim dodacima i fakat je vrijedila
) isto ponasao kao u spomenutoj vatri pa mi niko ni a nije rekao...licemjerje i lazni moral
- slavkoimamodilera
#79 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ne... ne... recite mi da odredjeni ljudi na ovoj temi nisu ozbiljni? 
- duspi
#80 Re: kako se suzdržati ..fakat..
AnchyVamp wrote:Jaoooo...chengaba wrote:Slavica, **** joj *****...dr.gog wrote:
Ima ona legendarna Gargamelka u kafani Linea na Obali koja munje pušta čim se dragi ili draga poljubi ili pak zagrli.Isto tako, ne podnosi Nike patike ili hlače sa džepovima u military look-u.A kafana na extremno prometnom mjestu.
![]()
![]()
Kad te pocne tjerati jer zauzimas mjesto, a ti jedini u kaficu, ili kad dole na resou stavi grah ili kupus...
Trebalo bi poseban topic o njoj![]()
![]()
Ja, momak mi, drugarica i momak joj, sjedimo JEDINI u Linei, i malo-malo se poljubimo (ne, nije bilo fatačine niti grupnog seksa), kad eto nje da joj tjeramo mušterije i da si nađemo sobu.
ma haj dobro što se ne smiješ ljubit, al što mi ne dade pivu iz flaše da nagnem
- trinaesti
#81 Re: kako se suzdržati ..fakat..
a kako ce gay parovi. smijul' se barem za ruke drzat'?
-
Rambo-Amadeus
#82 Re: kako se suzdržati ..fakat..
jel se ti zajebajes ili stvarno ovo mislis?Bodkin wrote:svima smeta javno ljubljenje ili drzanje za ruke ali zato kad vas niko ne vidi onda radite sta hocete....licemjerje i lazni moral
za tebe kad neko ima obraza, ukusa i kontrole to je lazni moral? naravno da ti niko ne zamjera sta ces raditi kad se osamis i sklonis od jvnosti, ali u javnosti...
zastranio si decko, poprilicno...ali nisi jedini, nek te to "tjesi"...
-
Njanjo
#83 Re: kako se suzdržati ..fakat..
po mom misljenju, dok got se sav odnos u slasticarni svodi na povremeni poljubac, bez zvaljenja i sl., je ok....e sad fatanje, zvaljenje i takve stvari su za privatnog okruzenja. Glupo je zabranit paru da se povremeno poljubi izvlaceci se na malu djecu...e sad vecina te "male djece" u dobi od 10 godina vrlo dobro zna kako se djeca prave tako da im pokoji neduzan poljubac nebi trebao prestavljat neku sexualnu traumu.
@ rambo, prijatelju sjecas li se kakav je osjecaj kada "ganjas" neku djevojku i zacopas se preko glave...i onda nekim cudom uspjes da je "upecas". To o cemu ti pricas o kontroli to tek kasnije dolazi, prvi mjesec u vezi je onaj burni pa onda nemogu da skinu ruke jedno sa drugog,jbg moras racunati da ima i takvih
...ali u svakom slucaju postoje neke granice, i pravila ponasanja na javnim mjestima ( osim na nudistickim plazama
)
@ rambo, prijatelju sjecas li se kakav je osjecaj kada "ganjas" neku djevojku i zacopas se preko glave...i onda nekim cudom uspjes da je "upecas". To o cemu ti pricas o kontroli to tek kasnije dolazi, prvi mjesec u vezi je onaj burni pa onda nemogu da skinu ruke jedno sa drugog,jbg moras racunati da ima i takvih
- Alhemicarkaa
#84 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Mene i mog hairliju su izbacili iz Imperijala
, znam, znam, bas smo nasli mjesto, jos bila nedjelja, sve puno pripadnika NOBa. U svemu treba imati mjeru, ali u Ramizu nemaju, nedaju ni za ruke da se parovi drze (mene je konobarica udarila po ruci kad sam se drzala za ruku sa duvegijom
Nemam vise tih problema, imamo svoj stan

Nemam vise tih problema, imamo svoj stan
- HAVANA
#85 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Dioda wrote:Ovakav slican natpis je bio u onoj slasticarni prekoputa Robota (pretpostavljam da je i sad ta u pitanju). Bila sam jednom tamo sa momkom, mislim da je tek bila otvorena, i cim smo se popeli na sprat, vidim neki natpis- bio je slican ovome. Malo smeknem kakve su face za susjednim stolovima, reko nema za*ebancije, sjest cu preko puta momka, i to dijagonalono, da me ne mERE dohvatitiJos da batine izvucem
![]()
Tako da mi je draze sjediti pored nekog para koji se ljubaka, pa i trun vise, nego sjediti pored nekog debila kockaste glave koji bi u jednom trenutku mogao izvaditi utoku i oplest![]()
Na donjem spratu pomenute slasticarne su tada sjedili likovi koje ne bih zeljela sresti u mraku
- BlooQ.
#86 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Slavko kaš me vodit na kolače 
- BlooQ.
#87 Re: kako se suzdržati ..fakat..
chengaba wrote:Slavica, **** joj *****...dr.gog wrote:
![]()
![]()
Trebalo bi poseban topic o njoj![]()
![]()
aj nemoj tako
prvo se sprijatlejite sa cukom, lako ćemo za gazdaricu
- slavkoimamodilera
#88 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ho'sh sutra?BlooQ. wrote:Slavko kaš me vodit na kolače
- arzuhal
#89 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Dođite već danas! http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=63269slavkoimamodilera wrote:Ho'sh sutra?BlooQ. wrote:Slavko kaš me vodit na kolače
Imamo iznenađenja pregršt za Vas!
-
*mima*
#90 Re: kako se suzdržati ..fakat..
[quote="dr.gog"]
Ja se zapravo s veseljem osvrćem na činjenicu da Sarajevo nikad ljepše ne izgleda nego kad je načičkano parovima na svakom mogućem skrovitom mjestu, kad prkosi Lampama Javne Rasvjete, i kad se svi parkovi zelene i šarene od cvijeća i mladih ugrijanih sugrađana sa viškom hormona..
Ovo je slatko..... 
Ja se zapravo s veseljem osvrćem na činjenicu da Sarajevo nikad ljepše ne izgleda nego kad je načičkano parovima na svakom mogućem skrovitom mjestu, kad prkosi Lampama Javne Rasvjete, i kad se svi parkovi zelene i šarene od cvijeća i mladih ugrijanih sugrađana sa viškom hormona..
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#91 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Interesuje me ko ce objasniti mom djuvegiji da ne moze da me cmokne po koji put dok sjedimo negdje tako skupa, ili da stavi ruku na moja ramena...
Hmm, doduse....
Mozda bi na takva mjesta trebali ici samo u odredjene dane u mjesecu. Tad bjezi od mene ko djavo od krsta i ne bi mu nesto tako ni palo na pamet...
Hmm, doduse....
Mozda bi na takva mjesta trebali ici samo u odredjene dane u mjesecu. Tad bjezi od mene ko djavo od krsta i ne bi mu nesto tako ni palo na pamet...
-
*mima*
#92 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ne treba mu nista objasnjavat.......Sta ima lose u tome?
- BlooQ.
#93 Re: kako se suzdržati ..fakat..
a šta ako odlučim da želim da pohvatam samu sebe? jer često pijem sama kafu u linei
jel to protivU pravila
samo-fatanje 
-
Njanjo
#94 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ja vjerujem da samozadovoljavanje i erotske igracke ne dolaze u obzir.....ako ih neces ponuditi Gargamelki poslje upotrebe 
- anjusha
#95 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ma nema nista lose sto se mene tice mima, nisi me valjda pogresno shvatilamima wrote:Ne treba mu nista objasnjavat.......Sta ima lose u tome?
nego sto se tice tih sto postavljaju te natpise
-
*mima*
#96 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ma sta te briga......vas dvoje sigurno ne idete u tu slasticarnu............ 
- anjusha
#97 Re: kako se suzdržati ..fakat..
hehhee, u pravu si. nema piva tamo 
- Kupalo
#98 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Rambo jarane možda i jesam foka i bit ću dok mi neko ne definira ukus i moral, pa između ostalog i ukus lijepog izražavanja.
Šta ti podrazumjevaš pod nemoralnim? Ljubljenje, grljenje. Samo prije 50 godina mini suknja je bila nemoralna, držanje za ruku je bilo nemoralno, neobrijane noge su bile u modi, cure nisu smjele izlazit bez pratnje . Imao si ženske i muške gimnazije.
Iskreno sve dok mene ne počne hvatat po slastičarni baš me briga, uvijek možeš okrenuti glavu. Meni je neukusno kad vidim ljude bez zuba. i kad vidim tipa kako leši ženu na sred ulice, neukusno mi je lažno moralisanje, neukusno mi je kad papak ode na izlet i ostavi tonu smeća iza sebe.......
Neukusno mi je nametanja svoje predstave o moralu drugima.
Šta ti podrazumjevaš pod nemoralnim? Ljubljenje, grljenje. Samo prije 50 godina mini suknja je bila nemoralna, držanje za ruku je bilo nemoralno, neobrijane noge su bile u modi, cure nisu smjele izlazit bez pratnje . Imao si ženske i muške gimnazije.
Iskreno sve dok mene ne počne hvatat po slastičarni baš me briga, uvijek možeš okrenuti glavu. Meni je neukusno kad vidim ljude bez zuba. i kad vidim tipa kako leši ženu na sred ulice, neukusno mi je lažno moralisanje, neukusno mi je kad papak ode na izlet i ostavi tonu smeća iza sebe.......
- Kupalo
#99 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ma nema ni hale.anjusha wrote:hehhee, u pravu si. nema piva tamo
- BlooQ.
#100 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Kupalo wrote:Rambo jarane možda i jesam foka i bit ću dok mi neko ne definira ukus i moral, pa između ostalog i ukus lijepog izražavanja.
hajd zagrliti, hajd poljubiti (ne ljubljenje škakiljanje krajnika), ne zavlačenje ruku ispod majice, ispod suknje, u hklace, u gaće, hvatanje za sise...šta ću meni bude neugodno, ne bih ih otjerala ali sam ja stidljiva šta ja znam (ne konzervativna) i ja se zacrvenim i gledam negdje drugo jer mi bude neugodno...

Jos da batine izvucem