s obzirom na cifre koje je arsenal spominjao mislim da nema šanse da završi u arsenalu.mislim da džekin ugovor neće biti ispod 40 miliona.malo je klubova koji ga mogu platiti.Ridjobrki wrote:Ima jedna stvar koja je totalno van fokusa, a to je da se ove godine igra afrički Kup nacija, tako da ekipe koje imaju afričke reprezentativce u svojim redovima ove sezone skoro dva mjeseca neće moći na njih računati. Znači, ima i kraj Adebayora mjesta u Arsenalu a najlogičnije mi je da Arsenal proda Adebayora Milanu (koji svejedno ima pauzu u prvenstvu kad je u Engleskoj ligi najživlje - oko Božića) a uzme Džeksona...
Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#76 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
- Neelix
#77 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
rado_vidjen wrote:milan je kurac od ovce spram Man.U.
pa hako, od tebe sam vise ocekivao
na pogresnoj temi se prepucavamo, ali moram odgovoriti
-
udrch
#78 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Džeko ostaje u Wolsburgu ili ide u M. City..
Pa nijemci se pitaju za njegovu karijeru..
Ako neće imati Džeku, onda će uzeti veliku lovu..
A ko trenutno ima najviše love???
Pa nijemci se pitaju za njegovu karijeru..
Ako neće imati Džeku, onda će uzeti veliku lovu..
A ko trenutno ima najviše love???
- ProbuseniDolar
#79 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ipak u posljednjih 17 godinam ManU je osvojio 11 prvenstava i 2 lige prvaka ... O kojekakvim kupovima da ne pricamKemooSA wrote:A ti si onda covjek koji je fudbal poceo pratiti prije 5 godina i o sportu zna samo onoliko koliko mu to ponudi FTV ili BHTrado_vidjen wrote:milan je kurac od ovce spram Man.U.![]()
Pa sam Maldini ima vise trofeja nego pola engleskih klubova...
- Neelix
#80 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
i milan je osvojio 6 prvenstava i 5 liga prvaka u tom periodu. i posluje sa pozitivnom nulom. a manchesteru ne gine sudbina leedsa za koju godinu

- zalizani
#81 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Jedan je Velid Spaho.KemooSA wrote:A ti si onda covjek koji je fudbal poceo pratiti prije 5 godina i o sportu zna samo onoliko koliko mu to ponudi FTV ili BHT![]()
-
FrancescoTotti
#82 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
i to je nest u poredjenju s tobom .Da podjsetim jos jednom ove neznalice : Milan je igro vise finala evropskih kupova nego svi engleski zajedno od postojanjaCompact wrote:Iz tvog posta se vidi da si o AC Milanu upoznat preko igrica na Plejstejšnu! Nastavi igrati, i strećno!mp3sa wrote: Vidi se da se razumijes u fudbal, garant pratis svaku utakmicu Vrbanjuse i asistiras Braci...
Silom otjeran Gilardinoda bi igrali odbrambeni
![]()
![]()
U citavom odgovoru naveo 1 napadaca i sve odbrambene i radi njih Dzeko nema mjesta
![]()
ucini uslugu forumu, nek ti ovo bude zadnji post u istoriji, ovaj forum ne moze toliko gluposti da podnese.
Dzeko kralju sretno u Milanu![]()
Last edited by FrancescoTotti on 07/06/2009 17:46, edited 1 time in total.
- rado_vidjen
#83 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Man. U. je vec godinama na prvom mjestu liste nabogatijih (ili je prvi, ili je drugi, iza reala) a sudbina leedsa su samo neciji mokri snovi
milanu slijedi silazna putanja i borba za mjesto u kupu uefa/evropskoj ligi, sa ili bez pozitivne nule
milanu slijedi silazna putanja i borba za mjesto u kupu uefa/evropskoj ligi, sa ili bez pozitivne nule
Last edited by rado_vidjen on 07/06/2009 17:47, edited 1 time in total.
- hidrant
#84 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ljubomora je cudo!
-
shalaedin
#85 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Man.U i Chelsea najzaduzeniji klubovi u Engleskoj, Real u Evropi...rado_vidjen wrote:Man. U. je vec godinama na prvom mjestu liste nabogatijih (ili je prvi, ili je drugi, iza reala) a sudbina leedsa su samo neciji mokri snovi
-
FrancescoTotti
#86 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ma bolji je Niki But od KakeNeelix wrote:nije sad tema da se razbacujemo poredjenjem, ali uporedi titule, uporedi finansijsko stanje, uporedi prosle asove koji su igrali u ova dva kluba, i sve ce ti biti jasno. ne znam sto se raspravljam sa takvom neznalicom uopste
-
FrancescoTotti
#87 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
FrancescoTotti wrote:Ma bolji je Bugarin od KakeNeelix wrote:nije sad tema da se razbacujemo poredjenjem, ali uporedi titule, uporedi finansijsko stanje, uporedi prosle asove koji su igrali u ova dva kluba, i sve ce ti biti jasno. ne znam sto se raspravljam sa takvom neznalicom uopste![]()
![]()
a Park od Ronaöldinja
![]()
![]()
- hidrant
#88 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Nije ba.
Bolji je "Legrotalje" od Ferdinanda.
- Neelix
#89 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
obrazuj se, hako.
Premier League's 20 clubs had collective debts of £2.469bn in 2006-07, and this has grown.
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 35739.html
English football has amassed debts of around £3 billion at all levels of the game and a top club could fold in the current financial climate, according to FA chairman Lord Triesman.
http://uk.eurosport.yahoo.com/08102008/ ... n-red.html
Premier League's 20 clubs had collective debts of £2.469bn in 2006-07, and this has grown.
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 35739.html
English football has amassed debts of around £3 billion at all levels of the game and a top club could fold in the current financial climate, according to FA chairman Lord Triesman.
http://uk.eurosport.yahoo.com/08102008/ ... n-red.html
-
FrancescoTotti
#90 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Maldini je za Ferdinanda izmislio fudbal a Ferdinandu dade gol najmanji igrac na utakmici i to glavomhidrant wrote:Nije ba.
- rado_vidjen
#91 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
to nista ne znacishalaedin wrote:Man.U i Chelsea najzaduzeniji klubovi u Engleskoj, Real u Evropi...rado_vidjen wrote:Man. U. je vec godinama na prvom mjestu liste nabogatijih (ili je prvi, ili je drugi, iza reala) a sudbina leedsa su samo neciji mokri snovi
mIlan je u zadnjih 17 godina po neelixu osvojio
i milan je osvojio 6 prvenstava i 5 liga prvaka u tom periodu
- rado_vidjen
#92 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
glupko, maldini je skoro citavu karijeru igrao beka, a ferdinand stoperaFrancescoTotti wrote:Maldini je za Ferdinanda izmislio fudbal a Ferdinandu dade gol najmanji igrac na utakmici i to glavom Znas , ono neki dan kad su se sekali sa MU kad je ponizen i posramljenhidrant wrote:Nije ba.
neuporedivo
@neelix, u matematici bas i nisi bio najbolji u razredu, a?
-
febo_acm
#93 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ima li neko sliku Gallianija ili samo nagađamo?
-
F.G.R.
#94 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ljudi sta se prepirete, nit' zivimo u Manchesteru nit' u Milanu...lijepo pricajte, sve je OK.. 
-
FrancescoTotti
#95 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
pa ne bih bas rekao . evo sastava jednog od mecevarado_vidjen wrote:glupko, maldini je skoro citavu karijeru igrao beka, a ferdinand stoperaFrancescoTotti wrote:Maldini je za Ferdinanda izmislio fudbal a Ferdinandu dade gol najmanji igrac na utakmici i to glavom Znas , ono neki dan kad su se sekali sa MU kad je ponizen i posramljenhidrant wrote:Nije ba.
neuporedivo
@neelix, u matematici bas i nisi bio najbolji u razredu, a?
Christian Abbiati Goalkeeper 90'
3 Paolo Maldini Defender 90'
4 Kakha Kaladze Defender 90'
15 Gianluca Zambrotta Defender 90'
18 Marek Jankulovski Defender 46'
21 Andrea Pirlo Midfielder 90'
23 Massimo Ambrosini Midfielder 85'
84 Mathieu Flamini Midfielder 90'
9 Filippo Inzaghi Forward 69'
10 Clarence Seedorf Forward 90'
80 Ronaldinho
ako je mmaldini vdesni bek sta je onda zambrota , vjerovatno golman
-
Αθήνα
#96 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ma to je neko pukao šuplju. Vidiš ćelavog čovjeka krvavih očiju i odmah je Galliani
Nego, onaj gore koji je tvrdio da Milan stabilno posluje mora da je lud. Pa oni su naprosto prisiljeni da otjeraju svog najboljeg igrača i idola navijača u Real za neku relativnu crkavicu, i da se tim istim navijačima žestoko zamjere...iako ovaj ne želi da ide, sve da bi isplatili samo mali dio dugovanja. Jer titule u Italiji presušile zadnjih godina, a nemaju više koga ni za prodati jer su svi debelo prevalili tridesetu, a kada bi se riješili pored Kake i pata, borili bi se za srednji dio tabele naredne godine.....prema tome, smiješno je porediti trenutno stanje u Milanu i Manchesteru...kada je Manchester miljama ispred..... A to koji klub ima bogatiju istoriji, s druge strane uopšte ne treba trošiti riječi......trofeji govore dovoljno za sebe.......
Nego, vratimo se temi, ukoliko ima uopšte smisla razgovarati o nečemu što je na kraju vjerovatno dezinformacija
Nego, onaj gore koji je tvrdio da Milan stabilno posluje mora da je lud. Pa oni su naprosto prisiljeni da otjeraju svog najboljeg igrača i idola navijača u Real za neku relativnu crkavicu, i da se tim istim navijačima žestoko zamjere...iako ovaj ne želi da ide, sve da bi isplatili samo mali dio dugovanja. Jer titule u Italiji presušile zadnjih godina, a nemaju više koga ni za prodati jer su svi debelo prevalili tridesetu, a kada bi se riješili pored Kake i pata, borili bi se za srednji dio tabele naredne godine.....prema tome, smiješno je porediti trenutno stanje u Milanu i Manchesteru...kada je Manchester miljama ispred..... A to koji klub ima bogatiju istoriji, s druge strane uopšte ne treba trošiti riječi......trofeji govore dovoljno za sebe.......
Nego, vratimo se temi, ukoliko ima uopšte smisla razgovarati o nečemu što je na kraju vjerovatno dezinformacija
- and
#97 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Predstavnici Milana, na čelu sa potpredsjednikom kluba sa San Sira Adrianom Gallianijem, boravili su jučer i danas u Sarajevu kako bi „opipali“ teren i vidjeli kakve su mogućnosti da Edin Džeko od naredne sezone obuče dres Rossonera.
Kako je SportSport.ba već izvijestio, potpredsjednik slavnog italijanskog kluba Adriano Galliani boravio je sinoć i danas u prijestolnici Bosne i Hercegovine, gdje mu je domaćin bio Irfan Redžepagić, menadžer reprezentativca BiH Edina Džeke. Ličnost kalibra Gallianija u Sarajevo, sasvim sigurno, nije došla u razgledanje. Čelnici Milana raspitivali su se za Edina Džeku.
„Milan se interesovao za Džeku još dok je bio u Teplicama, ali tada još nije bilo vrijeme za njegov transfer na San Siro. Situacija je danas, međutim, sasvim drugačija. U telefonskom razgovoru sa Gallijanijem smo dogovorili da se nađemo. Ja sam predložio da održimo sastanak u Milanu, ali su čelnici italijanskog kluba odlučili doći u Sarajevo“, priča Redžepagić.
Edin Džeko ovog je ljeta jedan od najtraženijih evropskih igrača. Mnogi se klubovi interesuju za njega, a Milan želi vidjeti kakve su mogućnosti da naš „dijamant“ naredne sezone preseli na San Siro.
„Edin je pod ugovorom sa Wolfsburgom i zbog toga nema pravo sastajati se sa predstavnicima drugih klubova. Milan je pokazao interes za Džekom, ali prije svega treba obaviti razgovore sa čelnicima Wolfsburga, koji će, moram to reći, biti delikatni. Prvak Njemačke, naime, želi po svaku cijenu ostaviti Edina u Njemačkoj barem još jednu godinu. Trebamo prvo sjesti sa čelnicima Wolfsburga, vidjeti kako će ti pregovori završiti, pa tek onda možemo pričati o eventualnom transferu u Milan“, smatra Redžepagić.
Milan je klub za koji Edin Džeko navija od malih nogu, kako je to u više navrata znao istaknuti. Upravo zato ne treba sumnjati u njegovu želju o tome gdje bi volio nastaviti karijeru.
„Edin bi već sutra bio u Milanu“, kroz šalu kaže Redžepagić. „Milan je klub sa ogromnom tradicijom, u to nema nikakve sumnje. Osim toga, na San Siru se igra Liga šampiona. Jedan od naših preduslova u eventualnom Edinovom odlasku iz Wolfsburga je da klub u koji bi otišao igra u elitnom evropskom takmičenju. Iz tog razloga nam ponuda Manchester Citya nije toliko zanimljiva, a nije tačna informacija koju sam dobio da smo Edin ili ja izjavili kako on nikad ne bi prešao u City jer je to klub ispod svakog nivoa. Ne. To nije tačno, City nam nije toliko interesantan samo iz razloga što ne nastupa u Ligi šampiona“, dodao je Redžepagić.
Sve u svemu, na potezu je Wolfsburg, koji je odlučan u namjeri da zadrži još barem godinu svog ponajboljeg fudbalera, ali je pitanje hoće li im to i poči za rukom, s obzirom da Džeko želi u Milan, ali i na činjenicu da se ponude sa San Sira u pravilu teško odbijaju.
Kako je SportSport.ba već izvijestio, potpredsjednik slavnog italijanskog kluba Adriano Galliani boravio je sinoć i danas u prijestolnici Bosne i Hercegovine, gdje mu je domaćin bio Irfan Redžepagić, menadžer reprezentativca BiH Edina Džeke. Ličnost kalibra Gallianija u Sarajevo, sasvim sigurno, nije došla u razgledanje. Čelnici Milana raspitivali su se za Edina Džeku.
„Milan se interesovao za Džeku još dok je bio u Teplicama, ali tada još nije bilo vrijeme za njegov transfer na San Siro. Situacija je danas, međutim, sasvim drugačija. U telefonskom razgovoru sa Gallijanijem smo dogovorili da se nađemo. Ja sam predložio da održimo sastanak u Milanu, ali su čelnici italijanskog kluba odlučili doći u Sarajevo“, priča Redžepagić.
Edin Džeko ovog je ljeta jedan od najtraženijih evropskih igrača. Mnogi se klubovi interesuju za njega, a Milan želi vidjeti kakve su mogućnosti da naš „dijamant“ naredne sezone preseli na San Siro.
„Edin je pod ugovorom sa Wolfsburgom i zbog toga nema pravo sastajati se sa predstavnicima drugih klubova. Milan je pokazao interes za Džekom, ali prije svega treba obaviti razgovore sa čelnicima Wolfsburga, koji će, moram to reći, biti delikatni. Prvak Njemačke, naime, želi po svaku cijenu ostaviti Edina u Njemačkoj barem još jednu godinu. Trebamo prvo sjesti sa čelnicima Wolfsburga, vidjeti kako će ti pregovori završiti, pa tek onda možemo pričati o eventualnom transferu u Milan“, smatra Redžepagić.
Milan je klub za koji Edin Džeko navija od malih nogu, kako je to u više navrata znao istaknuti. Upravo zato ne treba sumnjati u njegovu želju o tome gdje bi volio nastaviti karijeru.
„Edin bi već sutra bio u Milanu“, kroz šalu kaže Redžepagić. „Milan je klub sa ogromnom tradicijom, u to nema nikakve sumnje. Osim toga, na San Siru se igra Liga šampiona. Jedan od naših preduslova u eventualnom Edinovom odlasku iz Wolfsburga je da klub u koji bi otišao igra u elitnom evropskom takmičenju. Iz tog razloga nam ponuda Manchester Citya nije toliko zanimljiva, a nije tačna informacija koju sam dobio da smo Edin ili ja izjavili kako on nikad ne bi prešao u City jer je to klub ispod svakog nivoa. Ne. To nije tačno, City nam nije toliko interesantan samo iz razloga što ne nastupa u Ligi šampiona“, dodao je Redžepagić.
Sve u svemu, na potezu je Wolfsburg, koji je odlučan u namjeri da zadrži još barem godinu svog ponajboljeg fudbalera, ali je pitanje hoće li im to i poči za rukom, s obzirom da Džeko želi u Milan, ali i na činjenicu da se ponude sa San Sira u pravilu teško odbijaju.
- slucajan
#98 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Jedna simpatična anegdota ne baš vezana za temu, ali tiče se Edina Džeke.
Prije nekoliko noći otišla moja 3 prijatelja u Jež, čekaju ispred ulaza i nailazi Džeko. Jedan od prijatelja ga pita zna li gdje će? (naravno, aludirajući na ime kluba u koji bi trebao preći), a on njemu mrtav hladan odgovori:
Odoh s rajom u Jež na piće

Prije nekoliko noći otišla moja 3 prijatelja u Jež, čekaju ispred ulaza i nailazi Džeko. Jedan od prijatelja ga pita zna li gdje će? (naravno, aludirajući na ime kluba u koji bi trebao preći), a on njemu mrtav hladan odgovori:
Odoh s rajom u Jež na piće
Last edited by slucajan on 07/06/2009 18:17, edited 1 time in total.
- Neelix
#99 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
godina gore, dole, hako znas vrlo dobro sta sam mislio. forumska klasika, kad nemas argumenata, udri na matematiku, gramatiku, i sl
pa bolan, da se milan sad ugasi, manchester ga nece stic za 30 godina po trofejima. osim mozda po treceligaskim titulama, kad propadne zbog dugova. tu milan nije nista osvojio

-
FrancescoTotti
#100 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Kad se povrijedio Kaldze njegovu poziciju lijevog beka je zauzeo Maldini . Inace najvise vremena je proveo kao stoper . Toliko za sada . I sta ce stvarno Dzeko u Milanu , bas neki bezvezni klub , pa nista nisu osvojili u fudbalu . Sto dodje Bekam u MIlan pored strasnog Arsenala . Dodje li Dzeko u Milan , glavni su kandidati za osvajanje CL pored Barce i Reala