shown wrote:samo sa sheficom u cilju vece plate
.... zavisi kako se pokažeš...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
shown wrote:samo sa sheficom u cilju vece plate
polara wrote:shown wrote:samo sa sheficom u cilju vece plate
.... zavisi kako se pokažeš...
to je jezik kojim kojim su govorili Muslimani sa veklikim M , ti rece da si Bosanacjeza u ledja wrote:ljubav_aha wrote:sta znaci gore podebljana rijecjeza u ledja wrote: Nigdje ne napisa da sam je 'cekao' da raskine, mozda si ti to tako pogresno shvatio, ali jebiga malo si nadobudan.iz koje je mahale
Iz rijecnika srpskohrvatskog.
feral.tribune wrote:to je jezik kojim kojim su govorili Muslimani sa veklikim M , ti rece da si Bosanacjeza u ledja wrote:ljubav_aha wrote:
sta znaci gore podebljana rijeciz koje je mahale
Iz rijecnika srpskohrvatskog.![]()
![]()
P.S. i u sexu ti sve kao i u politici .Guram guram ali nece kroz sumu od bodlji![]()
to je jezik kojim kojim su govorili Muslimani sa veklikim M , ti rece da si Bosanacferal.tribune wrote:jeza u ledja wrote:sta znaci gore podebljana rijecljubav_aha wrote:[quote="jeza u ledjaNigdje ne napisa da sam je 'cekao' da raskine, mozda si ti to tako pogresno shvatio, ali jebiga malo si nadobudan.iz koje je mahale
Iz rijecnika srpskohrvatskog.
fina distinkcija iliti razlikovanje nalaže da treba znati kada prdnuti radi ambijentalnog efekta a kada radi naglašavanja učinkaljubav_aha wrote:rijec vokabularom je postala danas ustaljena a rijec rijecnik izgleda leti u arhivu![]()
P.S.
Lisac wrote:fina distinkcija iliti razlikovanje nalaže da treba znati kada prdnuti radi ambijentalnog efekta a kada radi naglašavanja učinkaljubav_aha wrote:rijec vokabularom je postala danas ustaljena a rijec rijecnik izgleda leti u arhivu![]()
P.S.![]()
vokabular u datom konkretnom kontekstu je mnogo precizniji od riječnika a zašto objasniće ti dama
za sta onda forum sluzi?ljubav_aha wrote: postedite te me pametovanja,narocito preko foruma
ljubav_aha wrote:Lisac wrote:fina distinkcija iliti razlikovanje nalaže da treba znati kada prdnuti radi ambijentalnog efekta a kada radi naglašavanja učinkaljubav_aha wrote:rijec vokabularom je postala danas ustaljena a rijec rijecnik izgleda leti u arhivu![]()
P.S.![]()
vokabular u datom konkretnom kontekstu je mnogo precizniji od riječnika a zašto objasniće ti dama
postedite te me pametovanja,narocito preko foruma
lady midnight wrote: a te chisto sexualne afere sa kolegom/kolegicom ne bih neshto posebno komentirala, jer to inache smatram velikom gluposhcu, koja ce se kad-tad nekome dobro obiti o glavu, pogotovo ako je u igru ukljucheno varanje, petljanje, preljuba, i slichne igrice.
Tesssa wrote:za sta onda forum sluzi?ljubav_aha wrote: postedite te me pametovanja,narocito preko foruma![]()
Furby wrote:Sex za pare
neam problema,tabori na forumu su opca glupostmamica papucarka wrote:hajd Tita vam, nemojte opet tabore pravit
haj dobro, nek smo to rijeshili; ne volim kad neshto ostane visitiljubav_aha wrote:
pogledaj sto sam kasnije napisala,nije uopste bilj cilj ismijavanje,ok,rijec je pravilna,ali je nisam cula ili procitala ranije,to sam priznala,iskrena sam,nerviram me sto raja sa opasnim dozama pepotentnosti i arogancije obratcaju paznju na neciju gresku,inace svaka korekcija je uvazena,znaci bez drskosti
lady midnight wrote:haj dobro, nek smo to rijeshili; ne volim kad neshto ostane visitiljubav_aha wrote:
pogledaj sto sam kasnije napisala,nije uopste bilj cilj ismijavanje,ok,rijec je pravilna,ali je nisam cula ili procitala ranije,to sam priznala,iskrena sam,nerviram me sto raja sa opasnim dozama pepotentnosti i arogancije obratcaju paznju na neciju gresku,inace svaka korekcija je uvazena,znaci bez drskostiu zraku
neizgovoreno