paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Rauber

#76 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Rauber »

Izadjite ne kafu, vidite da ste "jedinstveni" i da samo vas dvojica jedan drugog razumijete :D
Baltazar_khan

#77 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Baltazar_khan »

hidrant wrote:
Baltazar_khan wrote:Rodila majka pohotne dječake, kako oni paze jedan na drugog :lol:

Ako imate kojim slučajem profile na facebooku, dodajte se u raju, i tamo se barite :dance:
Sto pokusavas provocirati pametnije od sebe?
Mislim da samo manje inteligentan čovjek može da kaže da je Bergkamp najbolji svih vremena u fudbalu :lol:
hidrant

#78 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by hidrant »

kakavdanakneiskustvu wrote:
video wrote:Ko ne voli @cike cange,ups @hidrant-a, ne treba da zivi. :D :D

zanimljivo je da ne odgovara na ove tvrdnje da su cikcanga i hidrant ista osoba,a tvrdio je da je cikcanga super lik,drugim riječima,hvalio je sam sebe
Reci ti meni jesi l' uspio skinuti one klipove?
pOZz

#79 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by pOZz »

zanimljivo je da ne odgovara na ove tvrdnje da su cikcanga i hidrant ista osoba,a tvrdio je da je cikcanga super lik,drugim riječima,hvalio je sam sebe
Šta drugo očekivati od autora onakvih postova i ovakvih tema?! 8-)
hidrant

#80 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by hidrant »

pOZz wrote:
Šta drugo očekivati od autora onakvih postova i ovakvih tema?! 8-)
Otvorio sam temu sa jasnom namjerom da na njoj raspravljamo o Arsenalu.
To sto pojedinci pisu potpuno nevezane stvari sa temom,je druga prica.
Bušman

#81 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Bušman »

A ovaj levat se ocito ne sjeca da je Arsenal dao gol nakon nepostojeceg faula...

Idi bolan na ulicu igraj lopte. Igraj Playstationa. Mozda naucis nesto o igri 8-)
hidrant

#82 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by hidrant »

kakavdanakneiskustvu wrote: ne reče ti kako je arsenal najveći u engleskoj kad nema najviše titula u engleskoj
Rekao sam da su titule irelevantne.
Ridjobrki

#83 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Ridjobrki »

Evo malo o Arsenalu:

Dolazi Vermaelen kao onaj CB koji nedostaje, varijanta sa Hangelandom izgleda otpada. Čeka se ponuda ACM za Adebayora a šuška se da bi Martins mogao biti jedna od meta. Fabregas ne ide nigdje, a ako negdje i ode to neće biti Barcelona gdje on nema mjesta od osovine Xavi - Iniesta. Kao partner Fabregasu se spominje Gentner iz Wolfsburga. Da ne prođe ljeto bez nove djece na Groveu doveden je jedan 15-godišnjak iz nekog engleskog niželigaškog kluba (Cheltenham, čini mi se).
hidrant

#84 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by hidrant »

Ridjobrki wrote:Evo malo o Arsenalu:

Dolazi Vermaelen kao onaj CB koji nedostaje, varijanta sa Hangelandom izgleda otpada. Čeka se ponuda ACM za Adebayora a šuška se da bi Martins mogao biti jedna od meta. Fabregas ne ide nigdje, a ako negdje i ode to neće biti Barcelona gdje on nema mjesta od osovine Xavi - Iniesta. Kao partner Fabregasu se spominje Gentner iz Wolfsburga. Da ne prođe ljeto bez nove djece na Groveu doveden je jedan 15-godišnjak iz nekog engleskog niželigaškog kluba (Cheltenham, čini mi se).
Moram priznati da sam malo razocaran sa Vermaelenom.
Znam da je solidan odbrambeni i da ima veliki potencijal,ali preferirao sam Stevena Taylora ili Wheatera.
Mislim da se nece realizovati transfer Martinsa,a pogotovo ne Gentnera.
Na poziciji zadnjeg veznog bih volio vidjeti Velosa ili Alonsa.
Art-Vandaley

#85 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Art-Vandaley »

Ridjobrki wrote:Evo malo o Arsenalu:

ja bi vise volio richardsa ali eto sigurno je i taj vermaelen dobar izbor cim ga je wenger odabrao...

a taj mali je ovaj garant

Arsenal are set to sign Cheltenham's 15-year-old prodigy Jamie Edge for a basic fee of £100,000. Midfielder Edge chose Arsenal over Manchester United.
ja.neron

#86 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by ja.neron »

Image

Image

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ja.neron

#87 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by ja.neron »

Image

Image

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ridjobrki

#88 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Ridjobrki »

Art-Vandaley wrote: ja bi vise volio richardsa ali eto sigurno je i taj vermaelen dobar izbor cim ga je wenger odabrao...

a taj mali je ovaj garant

Arsenal are set to sign Cheltenham's 15-year-old prodigy Jamie Edge for a basic fee of £100,000. Midfielder Edge chose Arsenal over Manchester United.
Ma Richardsa neće niko oteti od ManC, nema šanse. Imaju toliko love da se engleski sajtovi šprdaju kako će ManC kupiti prezaduženi ManU i od njega napraviti svoju B-ekipu. :D :D :D Već su napravili ogroman posao dovođenjem Barryja i spajajući ga sa igračem koji je možda best improved player lige ove godine - Irelandom (to će biti igračina...).

Vermaelen je dobar igrač, nije nešto visok (180 cm) i nije tip Vidića ili Terrya ali je jako pokretljiv i čvrst a i dobar je u skoku unatoč nedostatku visine.
ja.neron

#89 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by ja.neron »

Ireland-u ostala mislim još godina sa MAN C. i spominjalo se da će zamijeniti Scholes-a u MAN UTD-u
Ridjobrki

#90 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Ridjobrki »

ja.neron wrote:Ireland-u ostala mislim još godina sa MAN C. i spominjalo se da će zamijeniti Scholes-a u MAN UTD-u
Moguće, kalibar je neupitan - ono će biti strašan igrač. Čudi me kako ga se malo pominje u medijima... Doduše, naši novinari ne znaju puno dalje od C-Ronalda i još par igrača i derneka naših reprezentativaca.
Art-Vandaley

#91 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Art-Vandaley »

sta je ba ovom papku nije ti tema tvoj smijesni united po obicaju sklonicete se u misiju rupu nakon jos par godina pauze bez trofeja pa ako opet ferguson napravi dobru generaciju onda cete se dici i navijati za united. nadam se da ce moderator kazniti ovo spamanje i offtopic...
ja.neron

#92 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by ja.neron »

ja sam uvijek ovdje tako da nema koristi od provociranja :D

a evo me i poslije pobjede Barce u finalu lige prvaka
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1450
:D :D :D
Baltazar_khan

#93 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Baltazar_khan »

Art-Vandaley wrote:sta je ba ovom papku nije ti tema tvoj smijesni united po obicaju sklonicete se u misiju rupu nakon jos par godina pauze bez trofeja pa ako opet ferguson napravi dobru generaciju onda cete se dici i navijati za united. nadam se da ce moderator kazniti ovo spamanje i offtopic...
Pitanje za tebe i cik-cak-a :oops:

Koliko ste puta bili na stadionu "emirates"? :-) :roll:
Art-Vandaley

#94 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Art-Vandaley »

UDINESE defender Cristian Zapata claims Arsenal are looking to sign him.
The 22-year-old Colombian was on Arsene Wenger's radar last summer, and admits he is eyeing a move away from the Serie A club.

He said: "Juventus, Fiorentina, Milan, Arsenal and Villarreal have requested information about me.

"There are many teams that are keen to sign me but an official offer has not been made so far.

"I think if a good offer arrives then Udinese will have to consider it.

"But the club don't need to sell me immediately."

Zapata is under contract until June 2013.
glade

#95 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by glade »

pored toliko nasih klubova vi nadjete biti fanatici tamo nekog arsenala, manchestera, barcelone, juventusa itd. a utakmice uzivo ce vidjeti 0,2% takvih
nije ni cudo sto nam fudbal propada
al' eto, vi i dalje favorizirajte klubove sto na raspolaganju imaju milione i to prvenstveno preko ledja timova koji nisu iz lige petice... vi i dalje favorizirajte klubove koji u ligi prvaka i kupu uefa imaju poludirigovano izvlacenje (nositelji i nenositelji), jer ne do bog da se recimo italijani i englezi sastanu u trecem pretkolu (o prvom i drugom da ne govorim), ne do bog dati priliku nekom sarajevu, zeljeznicaru, dinamu, hajduku, zvezdi, partizanu ili nekom drugom malom klubu (nebitno koja zemlja, sve dok nije fudbalska velesila) da stane rame uz rame sa realom, bajernom, arsenalom, interom...
jebem ti moderni fudbal... ocevi i djedovi su vam u vrijeme normalnog fudbala (kada se igralo iz ljubavi a ne zbog para) zivjeli za nase klubove... bila sramota ako je na stadionu sirom jugoslavije manje od 15 000 ljudi... a danas... podrzavajte vi arsenale i ostala govna i omalovazavajte nase klubove... ma jasta, bolje je gledati jak engleski klub nego jak bosansko-hercegovacki klub u evropi...
a sutra cete svi doci na reprezentaciju i davati svojih 10 maraka usanovicu i slicnim te se kurcit kako ste velike patriote, pricat kako su nam klubovi sranje a jedino reprezentacija valja... i sto je najtuznije svi ce vam biti krivi osim vas samih...

"Znas ti nas, jebo ti nas"
hidrant

#96 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by hidrant »

glade wrote:pored toliko nasih klubova vi nadjete biti fanatici tamo nekog arsenala, manchestera, barcelone, juventusa itd. a utakmice uzivo ce vidjeti 0,2% takvih
al' eto, vi i dalje favorizirajte klubove sto na raspolaganju imaju milione i to prvenstveno preko ledja timova koji nisu iz lige petice... vi i dalje favorizirajte klubove koji u ligi prvaka i kupu uefa imaju poludirigovano izvlacenje (nositelji i nenositelji), jer ne do bog da se recimo italijani i englezi sastanu u trecem pretkolu (o prvom i drugom da ne govorim), ne do bog dati priliku nekom sarajevu, zeljeznicaru, dinamu, hajduku, zvezdi, partizanu ili nekom drugom malom klubu (nebitno koja zemlja, sve dok nije fudbalska velesila) da stane rame uz rame sa realom, bajernom, arsenalom, interom...
jebem ti moderni fudbal... ocevi i djedovi su vam u vrijeme normalnog fudbala (kada se igralo iz ljubavi a ne zbog para) zivjeli za nase klubove... bila sramota ako je na stadionu sirom jugoslavije manje od 15 000 ljudi... a danas... podrzavajte vi arsenale i ostala govna i omalovazavajte nase klubove... ma jasta, bolje je gledati jak engleski klub nego jak bosansko-hercegovacki klub u evropi...
a sutra cete svi doci na reprezentaciju i davati svojih 10 maraka usanovicu i slicnim te se kurcit kako ste velike patriote, pricat kako su nam klubovi sranje a jedino reprezentacija valja... i sto je najtuznije svi ce vam biti krivi osim vas samih...

Dobro je.
Kako si ti?
ekvivalent

#97 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by ekvivalent »

hidrant wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: ne reče ti kako je arsenal najveći u engleskoj kad nema najviše titula u engleskoj
Rekao sam da su titule irelevantne.

molim te da mi odgovoriš šta je onda relevantno
cuj sta je relevantno
pa kad cikicanga kaze onda je to tako
znas li ti da je ciki jaci i od c.norisa :-)
Ridjobrki

#98 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Ridjobrki »

glade wrote:pored toliko nasih klubova vi nadjete biti fanatici tamo nekog arsenala, manchestera, barcelone, juventusa itd. a utakmice uzivo ce vidjeti 0,2% takvih

Koji smo mi konji, stvarno... Šta ću pisati o Jedinstvu, jeb'o ga ti?

Kad liga bude smanjena na 12 maksimalno klubova, kad bude sigurnosti na stadionima, kad prvenstvo bude regularno, kad se ne bude namještalo po nacionalnom ključu, kad pravi klubovi stanu na svoje noge, kad generalno ta liga bude ličila na nešto možda neko bude pratio i to...
Charuga
Globalni moderator

#99 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Charuga »

Sta je problem?? Mogu li biti LUD za Zeljom i zivjeti za njegove utakmice a uporedo gotiviti Barsu? Jeli to problem? Mogu li ici na svaku utakmicu Zelje (kuci vec 23 godine) a Barsu gledati na TV-u i uzivati?

Kome god se ne gleda LP-a i lige petice nije prinudjen na to ali isto tako ne treba drugima da prica o gledanju tih utakmica i simpatisanju stranih klubova .. Vise gledajte svoje stvari a pustite se tudjih!
Bloodflow

#100 Re: paja i cikcanga u borbi protiv korupcije

Post by Bloodflow »

Malo, malo neko ovdje odlijepi 8-) i traži razloge u sebi, nama, okolini što se raja ne loži na Želju, Sarajevo, i ostale...pa mogao si prije rata kad su bili tu negdje, malo slabiji od evropskog prosjeka, a sad nisu ni za druge euro lige... I 'ajd se ti naloži, ja iskreno takve droge još nisam probao :D ako ko ima da napravimo biznis...nego, naš pravi problem je što naša mladost strada po gradu zbog baraba u klubovima i ložione koja nigdje veze, tu se već ima smisla zalagati...

P.S.
Negledanje evropskih klubova, i ignorisanje svega što se vani dešava u svijetu fudbala je isto što i negiranje crkve u srednjem vijeku da je zemlja okrugla i da se okreće oko Sunca...zato gledajte i uživajte... Fudbal (život) ne mora da bude patnja kao što je to kod nas slučaj...
Locked