Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lelli wrote:3\Bilo koja vrsta humanitarnog rada u obzir dolazi sve od seoske uciteljice u sumama Amazona do istovaranja vreca brasna sa kamiona u Biafri
Ovo hocu i ja!!
niko vam ne stoji na putu da to i ostvarite, postoji masa organizacija, svima je to kao nesto egzotichno, ali malo ko se stvarno odluci na takav put, tu se ne zaradjuje lova, uvijek si na putu, moras biti spreman na puno teskoca a cesto i opasnosti
a htjela biti Severina
samo ne znam koju skolu da upisem
evo jos jedna ekonomistica
od treceg osnovne sam htjela da budem uciteljica i bila sam cvrsto ubijedena da cu to i raditi sve dok ne upisah ekonomiju. u zadnje vrijeme me zanima pravo pa se razmisljam da se prestrojim
Ja razmislila i... vec se prestrojavam, slabo mi ide lopovluk
Compact wrote:
Ja sam kont'o da je HAVANA završio komunističku bogosloviju, FPN, ali sam se izradio!
zavrsil' ti medresu?
Nisu mi dali, rekoše nema vamo vehabijama, pa se onda upisah na ekonomiju! Garim k'o direktor marketinga, a još malo, pet ispita je ostalo i da postanem mr.
Jos malo pa diplomirani ekonomista, ako Boga da visheee...
a htio sam biti MUSKETIR , pa nisam znao gdje se ide u skolu za to , pa sam se onda pitao mora li nas biti cetvorica...
i tako potrosio 2-3 godine najranijeg djetinjstva...
Dok se nije, gledajuci neki film, probudio vatrogasac u meni...
F.G.R. wrote:Jos malo pa diplomirani ekonomista, ako Boga da visheee...
a htio sam biti MUSKETIR , pa nisam znao gdje se ide u skolu za to , pa sam se onda pitao mora li nas biti cetvorica...
Compact wrote:
Ja sam kont'o da je HAVANA završio komunističku bogosloviju, FPN, ali sam se izradio!
zavrsil' ti medresu?
Nisu mi dali, rekoše nema vamo vehabijama, pa se onda upisah na ekonomiju! Garim k'o direktor marketinga, a još malo, pet ispita je ostalo i da postanem mr.
F.G.R. wrote:Jos malo pa diplomirani ekonomista, ako Boga da visheee...
Čuj mušketir jel onaj nosati ?
Ne, ne sjecam se tacno ali nisam taj htio biti, pa ko bi htio velik nos?
Mislim da je "nosatog" glumio Gerard Depardieu?
ljubav_aha wrote:intresantna, a jedno od osobnih zanimanja i hobija je upravo vezano za aerodrome i aviJone , u procesu realiziranja
ja ne zelim da budem amoninan, ja zelim da budem pilot...
ili profesionalni plane-spotter?
zavrsila germanistiku. sad studiram dalje... do kada? ne zna se...
biti profi plane-spoter,ma smao dobra kamera,ostro oko,smisao za sklocanje,i ono najvaznije,ljubav prema metalnim pticama i ostlaim letecim objektima i subjektima
biti pilot manjih aviona,takodjer nije problem,osim nepohodnog viska novca