Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Moderator: anex
- eglantina
#76 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Ljudi hvala puno svima...
ja ih gledam i upravo mislim da je ovih 6 malih zivota jucer moglo tek tako nestati i da niko ne bi niti znao da su ikada postojali..
Mi se kao sto vidite maksimalno trudimo da uradimo sto vise, uklapamo posao, fakultet, licne obaveze i sve ostalo da bismo uvijek nekako osigurali vrijeme da uradimo za ove jadnike sto vise...
Ja vas molim ako poznajete nekoga ko ima dvoriste, stan, voli zivotinje da se raspitate da li bi usvojio jedno od ovih divnih stenaca!!! bez drugih ljudi koji nam pomazu smo gotovo potpuno nemocni...
Hvala vam puno!!!
ja ih gledam i upravo mislim da je ovih 6 malih zivota jucer moglo tek tako nestati i da niko ne bi niti znao da su ikada postojali..
Mi se kao sto vidite maksimalno trudimo da uradimo sto vise, uklapamo posao, fakultet, licne obaveze i sve ostalo da bismo uvijek nekako osigurali vrijeme da uradimo za ove jadnike sto vise...
Ja vas molim ako poznajete nekoga ko ima dvoriste, stan, voli zivotinje da se raspitate da li bi usvojio jedno od ovih divnih stenaca!!! bez drugih ljudi koji nam pomazu smo gotovo potpuno nemocni...
Hvala vam puno!!!
-
csejla
#77 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Samo da javim da su stenci super, papaju, igraju se... jedini problem je sto nam vrijeme curi, i sto ih je 7 kod momka u stanu
Udomitelje hitno terbamo? 
Cukice ce za vikend na vakcinu.
Raspitajte se molim vas da li neko zeli da suvoji stene?
Cukice ce za vikend na vakcinu.
Raspitajte se molim vas da li neko zeli da suvoji stene?
- waterfall
#78 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Samo da mi je znati gdje je mozak to procitao ili koji li mu je jos veci genije to rekao. Zakon je tu crno na bijelo, oni imaju godinu dana da naprave skloniste i da urade sterilizacije ne da ih ubijaju (ali bolje da oni to ne prave jer ce biti samo ponovo sinteraj) Ljudi kako stati ovim kretenima u kraj, ima ime i prezime zapisati, prijaviti svima bilo gdje u BiH i van?ajsela wrote:UZAS!
Na pitanje kada konacno misle da postuju zakon, odgovor njihov je bio "Imamo fore jos godinu dana da ovako radimo"
-
ajsela
#79 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
waterfall wrote:Samo da mi je znati gdje je mozak to procitao ili koji li mu je jos veci genije to rekao. Zakon je tu crno na bijelo, oni imaju godinu dana da naprave skloniste i da urade sterilizacije ne da ih ubijaju (ali bolje da oni to ne prave jer ce biti samo ponovo sinteraj) Ljudi kako stati ovim kretenima u kraj, ima ime i prezime zapisati, prijaviti svima bilo gdje u BiH i van?ajsela wrote:UZAS!
Na pitanje kada konacno misle da postuju zakon, odgovor njihov je bio "Imamo fore jos godinu dana da ovako radimo"
Ni ja ne mogu da vjerujem da oni tako tumace zakon, kao dok nema sklonista mozemo ubijati i to od ujutro do navece, UZAS!
-
csejla
#80 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Stenci i dalje traze hitno dom, dani im isticu... Sedmo stene koje smo naknadno nasli smo nekako smjestili an veterinu i on nam je bas prioritet jer namamo novca da dugo boravi tamo. Posto su stenci pojeli svu hranu molim sve koji su spremni pomoci i kupiti hranu da se jave na pp.
- Baby
#81 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
-
miroslav76
#82 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
u koliko sati pocinje paty?
-
ajsela
#83 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
U 19,00 pocinje
-
darprirode
#84 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Da malo aktualiziramo temu..stencima jos uvijek HITNO treba dom...jako je tesko s njih 6 izac na kraj,sinoc smo na partiju skupili para za iduce dane..a uskoro nam se blizi dan kad ih moramo uzeti od momka kod kojih su trenutno,jer kod njega mogu biti samo 10 dana..molim vas pomozite nam da im bar nadjemo privremeni dom..Hvala..
-
csejla
#85 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Samo mala napomena, tih 10 dana istice 05.06.2009.god.
Dakle ako ikako mozete pomoci da ih udomimo molim vas javite nam se. HITNO JE!
- blackberry
#86 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
ima li iko da moze pomoci oko ovih slatkisa?
bar da ih uzme na privremeno cuvanje dok im ne nadjemo stalni dom??? :d
-
amelino
#87 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
I ne zaboravite sedmo kuce na veterini kojem je takodjer hitno potreban dom!!!
Pomozite nam da im nadjemo stalne domove sto prije, jer petak kuca na vrata... Ima li neko da ima dvoriste, garazu ? Jer ako ih ne udomimo do petka, opet su beskucnici i dugorocno se nista nije postiglo

Pomozite im!!!
Pomozite nam da im nadjemo stalne domove sto prije, jer petak kuca na vrata... Ima li neko da ima dvoriste, garazu ? Jer ako ih ne udomimo do petka, opet su beskucnici i dugorocno se nista nije postiglo
Pomozite im!!!
-
csejla
#88 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Maloprije smu sve cukice bile kod veterinara, dobili su bocu i frontline
Jednog smo udomili u Olovo
Mladene hvala na prevozi, upak trebalo je doci samo radi toga u Sarajevo pa onda u Olovo.
Dakle jedno stene sretno udomljeno! Sada moramo udomiti i ostale sto prije.
-
kiseljak
#89 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Nema na cemu ali nema razloga da mi se zahvaljuješ jer smo svi skupa u ovome i tako smo jaci.Ja bih volio da mogu i vise pomoci ali trenutno sam u skripcu sa svojim zivotinjama. 
-
amelino
#90 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
@kiseljak hvala ti od srca:) Jedan kucic sretno udomljen, ali ima ih jos 6 koji su na sigurnom do petka:( Molim Vas pomozite da im nadjemo dom!!!! Hitno jeeee!!!
-
csejla
#91 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
6 preostalih stenaca nema dom, tj. ima gdje biti do petka (ALI BUKVALNO DO PETKA)
Nakon toga mi nemamo gdje sa njima, ispucale smo sve bonuse koje smo imale za smejstaj! Same ne mozemo, potrebna nam je vasa pomoc da ih udomimo. Raspitajte se na sve strane ima li neko ko bi udomio neko od stenaca 
-
ajsela
#92 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Stenci su preslatki! Stvarno bi bilo grozno da se moraju vratiti na ulicu, a spaseni su iz sinteraja!!
-
darprirode
#93 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Koje je udomljeno?jel moja cuuurica???
-
csejla
#94 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Nije, udomljen je muskicdarprirode wrote:Koje je udomljeno?jel moja cuuurica???
-
kiseljak
#95 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Bebice i decko koji je udomljen sinoc u ordinaciji nakon boca 

-
darprirode
#96 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Imamo jos 3 dana,molim vas da ih spasimo...pomozite nam!!
- eglantina
#97 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
udomili smo dva muzjaka, ostale su 4 predivne zenkice koje traze dom!!!!
-
csejla
#98 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Dakle jos 4 stenca iz ovog legla i jedno sto je na veterini traze dom
Rok nam je petak!!!
-
csejla
#99 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
LJUDI PETAK JE I VISE NEGO BLIZUUU
-
csejla
#100 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Jedna losa vijest... cuke sutra ujutru moraju napustiti kucu u kojoj su trenutno. Sve smo ganjali i nemamo gdje sa njima
POMOC????