Pa mislim neki dug iz proslosti sta znas u kakvim su odnosima prije bili. To samo oni znaju.konrad wrote:Sta bolan da naplate, jesi li ti normalan uopste ?Jedan001 wrote:Mozda im je ostala sta duzna pa su dosli da naplate.
Citam ovo pa se pitam da li je ikada i jedan clan iz Predsjednistva rekao i cvrsto se zauzeo da se iskorjeni trgovina bijelim robljem,
da se organizuje hajka na trgovce narkoticima, oruzjem. Da se stane na put auto-mafiji. Da se eliminisu ubice po ulicama, prosjacenje
i sve ostale stvari koje nas vuku na dno.
Uopste ne mislim da bi razlike u tome kakav ce npr biti novi ustav, trebale da smetaju u borbi protiv trgovaca bijelim robljem.
Kao da je to neki problem i ne zna se gdje su improvizovani bordeli i slicno.
Pa ona stoka Kucevic je ladno izjavio, dok je bila SDA mene nije niko diro.
Ova prica je stvarno toliko strasna, jer je ocigledno da je u pitanju najodvratniji zlocin, ali jos gori su komentari,
kako se to samo "mudro" analizira i javljaju najnize moguce strasti, vjerovatno se neko i uzbudi na pomisao brutalnog silovanja
i ispoljavanja svoje moci na zrtvi.
Katastrofalno je i to sto nije imala ljekarski pregled. Nesto sto bi bilo prvo da se uradi u svakom civilizovanom drustvu koje ima imperativ
da zastiti svakog svog gradjanina.
A znas sta meni nije jasno, ako ona kaze da nije silovanja bilo kako je Arijan prijavio silovanje a nije nista vidio niti je uopste znao da ce ona spavati sa njima... Znaci li to da je i on umjesan???