ima chmoljozelenashica wrote: samo HAVANA HAVANA HAVANAima l šta mlađe...čitaj neoženito
![]()
ti ne znas sta valja...HAVANA je covjek u najboljim godinama
ima chmoljozelenashica wrote: samo HAVANA HAVANA HAVANAima l šta mlađe...čitaj neoženito
![]()
zar tema posvecena tebi nije na podforumu ispod.burek_in_space wrote:Ko(ja) treba da primi?!
a ti bi i poslastice znacicallmethebreeeze wrote:super! onda moze! ali ja bih rado da imam neke povlastice.
narcisoidnostcallmethebreeeze wrote:zar tema posvecena tebi nije na podforumu ispod.burek_in_space wrote:Ko(ja) treba da primi?!
![]()
![]()
burek_in_space wrote:Ko(ja) treba da primi?!
ajgenrauh wrote:Nek si promijenila avatar. Ja sam sve moro zmirit na lijevo oko da se skoncentrisem. Cekaj, cekaj sta je ovo opet nesta...
Jesi vidio shta se desi kada gurnesh stoju na bench-u?!callmethebreeeze wrote:zar tema posvecena tebi nije na podforumu ispod.burek_in_space wrote:Ko(ja) treba da primi?!
![]()
![]()
hocu sad i hocu sve.anais_nin wrote:a ti bi i poslastice znacicallmethebreeeze wrote:super! onda moze! ali ja bih rado da imam neke povlastice.![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam danas 90 na polumrtvom dizanju.burek_in_space wrote:Jesi vidio shta se desi kada gurnesh stoju na bench-u?!callmethebreeeze wrote:zar tema posvecena tebi nije na podforumu ispod.burek_in_space wrote:Ko(ja) treba da primi?!
![]()
![]()
![]()
Dobijesh svoju temu.![]()
Grijeshite kolegice,silno grijeshite.ladyblue18 wrote: narcisoidnost![]()
Dje cu ga bratu davat'?!HAVANA wrote:
Ja ga ne primo.
Disco.callmethebreeeze wrote: ja sam danas 90 na polumrtvom dizanju.kad to uradis onda te predloze da vodis klub na saxu.
pregovaracemocallmethebreeeze wrote: hocu sad i hocu sve.

Anais... Chmoljo zauzet co'jek, nemoj mi njega spominjati u nekakvim kontekstima cudne vrste....anais_nin wrote:ima chmoljozelenashica wrote: samo HAVANA HAVANA HAVANAima l šta mlađe...čitaj neoženito
![]()
![]()
![]()
ti ne znas sta valja...HAVANA je covjek u najboljim godinama![]()
![]()
ja vec vise puta rekoh da jos nemamo kamenoresca da nam pravila uklese u kamenLoulou wrote:Ne ispunjavam 1,5 uvjet. Hbg![]()
Nek' vam je sretan i berićetan klub..."Naletiću" na naselje.
ja se osjećam savršeno nezanimljivamanais_nin wrote:dobrodosli svi koji se osjecaju nesavrseno zanimljivim
nek si me opomenula...ja samo sto nisam pocela s perFerzijamaanjusha wrote: Anais... Chmoljo zauzet co'jek, nemoj mi njega spominjati u nekakvim kontekstima cudne vrste....
srecom ja se ne slazem s tobomLayne wrote:ja se osjećam savršeno nezanimljivamanais_nin wrote:dobrodosli svi koji se osjecaju nesavrseno zanimljivim![]()
Kako on mozhe dobiti poljubac,a ja ne mogu?!anais_nin wrote:srecom ja se ne slazem s tobomLayne wrote:ja se osjećam savršeno nezanimljivamanais_nin wrote:dobrodosli svi koji se osjecaju nesavrseno zanimljivim![]()
![]()
jose tu eres muy interesante
ti se ne pikašburek_in_space wrote:Kako on mozhe dobiti poljubac,a ja ne mogu?!![]()