Jao izjaveDijasporac wrote:ma dzaba sve, ako musko ima izbora, nece ni taci nesto preko 26 cak, sanjaj kolko hoces, a kao sto sam rekao, jbs musko bez izbora
Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Šeha
#76 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
-
mare 28
#77 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
"Nešto" preko 26Dijasporac wrote:ma dzaba sve, ako musko ima izbora, nece ni taci nesto preko 26 cak, sanjaj kolko hoces, a kao sto sam rekao, jbs musko bez izbora
Slažem seŠeha wrote:Jao izjave Ovo dodje kao forumasko samoubistvo
- JThomas
#78 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
ovaj dijasporac mi popravi dan svaki put kad otvori temu
ne bi ni ja severinu, ma nikako, ni u kojoj kombinaciji
tako tipično, princip ja sam izjeb'o sve što sam mogao, i sad tražim finu, kulturnu da se nije puno:dance: da mi sjedi u kući i rađa djecu.
ne bi ni ja severinu, ma nikako, ni u kojoj kombinaciji
tako tipično, princip ja sam izjeb'o sve što sam mogao, i sad tražim finu, kulturnu da se nije puno:dance: da mi sjedi u kući i rađa djecu.
-
thandorina
#79 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Procitah sve i ne mogu da vjerujem vlastitim ocima....!?
Dijasporac je stvarno cudo nevidjeno...i onda se mi kao cudimo sto nas sav normalan svijet u ostalim (normalnim) zemljama na osnovu nase dijaspore (cast izuzecima) tretira kao posljednji primitivni sljam....
....
Dijasporac je stvarno cudo nevidjeno...i onda se mi kao cudimo sto nas sav normalan svijet u ostalim (normalnim) zemljama na osnovu nase dijaspore (cast izuzecima) tretira kao posljednji primitivni sljam....
- seln
#80 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Ma, on misli na centimetre...mare 28 wrote:"Nešto" preko 26Dijasporac wrote:ma dzaba sve, ako musko ima izbora, nece ni taci nesto preko 26 cak, sanjaj kolko hoces, a kao sto sam rekao, jbs musko bez izbora?
-
crnaguja
#81 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
thandorina wrote:Procitah sve i ne mogu da vjerujem vlastitim ocima....!?
Dijasporac je stvarno cudo nevidjeno...i onda se mi kao cudimo sto nas sav normalan svijet u ostalim (normalnim) zemljama na osnovu nase dijaspore (cast izuzecima) tretira kao posljednji primitivni sljam....![]()
....
- MaroonBrigade
#82 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
I onda se nadje neko da otvori temu "sto nas ne postuju kad dodjemo u Bosnu?"JThomas wrote:ovaj dijasporac mi popravi dan svaki put kad otvori temu![]()
-
mare 28
#83 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
"tako tipično, princip ja sam izjeb'o sve što sam mogao, i sad tražim finu, kulturnu da se nije puno:dance: da mi sjedi u kući i rađa djecu."[/quote]
Upravo, primitivizam u čistom obliku. Sada bi kao slobodne pristojne i odgojene djevojke/žene trebale da mu šalju pp, onako očajne sa 26 i više, jer, prošao im je "svaki voz"
.
Ne znam šta čekate
? Možda ne može da stigne da odgovori od tih brojnih poziva
.
Upravo, primitivizam u čistom obliku. Sada bi kao slobodne pristojne i odgojene djevojke/žene trebale da mu šalju pp, onako očajne sa 26 i više, jer, prošao im je "svaki voz"
Ne znam šta čekate
-
Dijasporac
#84 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
ma nemam sta ucijenjivati zene preko 28 jer naravno kao i svi drugi imam clanova porodice slicnog godista, tako da je to samo necijija huja i kojesta sto nekom smeta sto to govorim, to me ne zanima, ali dzaba mi je lagati ovdje da iko misli, uhhh da mi je jednu preko 28... toga nema 
- MaroonBrigade
#85 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Guess who's back, back again . . .mare 28 wrote:Ušutio se dijasporac![]()
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#86 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Mi bi za to rekli incest.vratnik wrote:
opet moram replicirati (dok te ne banuju): ja mislim da nije bitan broj partnera, vec da li je partner bolestan, ili nije. (ovo je jednostavno, zar ne?)
Sad ce malo komplikovanije da bude: druga izjava je definitivno laz, posto sam i ja sa balkana, a stvarno nisam (na moju zalost) imao ista sa doticnom.
PS: nigdje nisam vidio vise retardirane djece nego u turaka u njemackoj, sve mlade mama, ali djeca cudna.. Mozda je razlog krv?
Ali, za turke je normalno da od dva brata djeca stupe u brak. Poznajem X slucajeva, gdje navode da su ozenili rodicu. Da je selo tako malo, da nemaju izbora? U smislu da imovina ne bude razdjeljena.
Po drzavnom zakonu turske nije ispravno. Ali seoska politika i razmisljanje to dozvoljavaju.
Naspram naseg bosanskog pogleda na te stvari "Rod mi je neki" (jer su moja i njena pranana zajedno pile kafu krajem 19 stoljeca).
PS: ja sam nasao pristojnu odgojenu i slobodnu zenu u SA.
Ipak treba imati i malo srece u zivotu.
-
mare 28
#87 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Naravno da ne možeš nikoga ucjenjivati, a da je i neka samo pomislila da ti se javi ili sl., nakon svih ovih postova....Dijasporac wrote:ma nemam sta ucijenjivati zene preko 28 jer naravno kao i svi drugi imam clanova porodice slicnog godista, tako da je to samo necijija huja i kojesta sto nekom smeta sto to govorim, to me ne zanima, ali dzaba mi je lagati ovdje da iko misli, uhhh da mi je jednu preko 28... toga nema
Ti sigurno ne predstavljaš valjan uzorak "šta muškarci misle, i da li bi jednu od 28
P.S. Nije to huja, dijasporac, ni moja, ni kod drugih žena/djevojaka na forumu. Da se razumijemo, nemam ni četvrt stoljeća
- swirl
#88 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Michun wrote:Ko me zna sa foruma, zna da sam kulturno celjade i da je ovo prvi put da napisem nesto ovako...ovo nije zbog naslova nego da se unaprijed izvinem svim normalnim ljudima.
I po cijenu banovanja...
@ Dijasporac, debilu jedan debilni!!! Ne vrijedjaj zene, posebno one preko 28. god. Tek kad dodjes u godine u kojim ces imati iskustvo shvatices da je zena a ne balavica, prava zena poslije 30-te. Nadam se da ces naci neku od 26. a kad tebi bude 50. i da ce te varati sa svima i da ce ti izmusti i zadnji dinar koji ces krvavo zaraditi u dijaspori.
Jos jednom...izvininjavam se normalnim insanima
- JThomas
#89 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
joj ja tek sad vidjeh da nije on otvorio temu
ogriješih džaba dušu
a ovaj što je otvorio, ušutio se kad je vidio reakciju 
ogriješih džaba dušu
- Eleonora
#90 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Dijasporac wrote:ma nemam sta ucijenjivati zene preko 28 jer naravno kao i svi drugi imam clanova porodice slicnog godista, tako da je to samo necijija huja i kojesta sto nekom smeta sto to govorim, to me ne zanima, ali dzaba mi je lagati ovdje da iko misli, uhhh da mi je jednu preko 28... toga nema
Kako si samo nepismen, a tek zatucaaaaannnnn....auuuuuuuuu
-
mare 28
#91 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Nestao, proljeće davno došlo a njega nemaJThomas wrote:joj ja tek sad vidjeh da nije on otvorio temu![]()
ogriješih džaba dušua ovaj što je otvorio, ušutio se kad je vidio reakciju
- swirl
#92 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
A sta fali zenama preko 30? 
-
hocunecu
#93 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
nista,imaju viskaswirl wrote:A sta fali zenama preko 30?
znaju sta hoce,a i ne moze ih se ubjediti da se od tvrdog rak dobija
Last edited by hocunecu on 05/05/2009 15:40, edited 1 time in total.
- seln
#94 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Sto se mene tice, nista. Vidio sam i hala od 20 godina, i prekrasnih orhideja od 40....no, kod Dijasporca se pikaju samo godine.swirl wrote:A sta fali zenama preko 30?
Evo je, jaro...garant mlado meso

- swirl
#95 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Aha, ok, mislila sam da mi koje imamo preko 30 ne SMIJEMO biti na ovoj temi

- hadzinicasa
#96 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Dijasporac - sjajan primjerak primitivca
školski
školski
-
Dijasporac
#97 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
auuuu jesam vas napalio, nemozete da prihvatite da ste bile ters i nafurane, i sada trazite momke preko oglasa :DDD HEHEHHEHEE
- Eleonora
#98 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Ma ti se izgleda bojis zrele, samosvjesne, iskusne zene koja bi te sazvakala i pljunula...Dijasporac wrote:auuuu jesam vas napalio, nemozete da prihvatite da ste bile ters i nafurane, i sada trazite momke preko oglasa :DDD HEHEHHEHEE
- seln
#99 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Pri tome je vec sansa da se neka zena starija od 30 drzi onog morala naucenog prije rata...ove poslijeratne se ne stede ni mrve...ali sto jest-jest...mladje su...navali, Dijasporac.Eleonora wrote:Ma ti se izgleda bojis zrele, samosvjesne, iskusne zene koja bi te sazvakala i pljunula...Dijasporac wrote:auuuu jesam vas napalio, nemozete da prihvatite da ste bile ters i nafurane, i sada trazite momke preko oglasa :DDD HEHEHHEHEE
- swirl
#100 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?
Prihvacam, svaka cast sto si nas provalioDijasporac wrote:auuuu jesam vas napalio, nemozete da prihvatite da ste bile ters i nafurane, i sada trazite momke preko oglasa :DDD HEHEHHEHEE