Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Šeha

#76 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by Šeha »

Dijasporac wrote:ma dzaba sve, ako musko ima izbora, nece ni taci nesto preko 26 cak, sanjaj kolko hoces, a kao sto sam rekao, jbs musko bez izbora
Jao izjave :D :D :D Ovo dodje kao forumasko samoubistvo :D :P :bih:
mare 28

#77 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by mare 28 »

Dijasporac wrote:ma dzaba sve, ako musko ima izbora, nece ni taci nesto preko 26 cak, sanjaj kolko hoces, a kao sto sam rekao, jbs musko bez izbora
"Nešto" preko 26 :shock: ?
Šeha wrote:Jao izjave Ovo dodje kao forumasko samoubistvo
Slažem se :thumbup: .
JThomas

#78 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by JThomas »

ovaj dijasporac mi popravi dan svaki put kad otvori temu :D

ne bi ni ja severinu, ma nikako, ni u kojoj kombinaciji :dance: :D

tako tipično, princip ja sam izjeb'o sve što sam mogao, i sad tražim finu, kulturnu da se nije puno:dance: da mi sjedi u kući i rađa djecu.
thandorina

#79 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by thandorina »

Procitah sve i ne mogu da vjerujem vlastitim ocima....!?
Dijasporac je stvarno cudo nevidjeno...i onda se mi kao cudimo sto nas sav normalan svijet u ostalim (normalnim) zemljama na osnovu nase dijaspore (cast izuzecima) tretira kao posljednji primitivni sljam.... :dance: :? ....
seln

#80 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by seln »

mare 28 wrote:
"Nešto" preko 26 :shock: ?
Ma, on misli na centimetre...
crnaguja

#81 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by crnaguja »

thandorina wrote:Procitah sve i ne mogu da vjerujem vlastitim ocima....!?
Dijasporac je stvarno cudo nevidjeno...i onda se mi kao cudimo sto nas sav normalan svijet u ostalim (normalnim) zemljama na osnovu nase dijaspore (cast izuzecima) tretira kao posljednji primitivni sljam.... :dance: :? ....
:thumbup: :thumbup:
MaroonBrigade

#82 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by MaroonBrigade »

JThomas wrote:ovaj dijasporac mi popravi dan svaki put kad otvori temu :D
I onda se nadje neko da otvori temu "sto nas ne postuju kad dodjemo u Bosnu?" :lol:
mare 28

#83 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by mare 28 »

"tako tipično, princip ja sam izjeb'o sve što sam mogao, i sad tražim finu, kulturnu da se nije puno:dance: da mi sjedi u kući i rađa djecu."[/quote]
Upravo, primitivizam u čistom obliku. Sada bi kao slobodne pristojne i odgojene djevojke/žene trebale da mu šalju pp, onako očajne sa 26 i više, jer, prošao im je "svaki voz" :D .
Ne znam šta čekate :D ? Možda ne može da stigne da odgovori od tih brojnih poziva :-) .
Dijasporac

#84 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by Dijasporac »

ma nemam sta ucijenjivati zene preko 28 jer naravno kao i svi drugi imam clanova porodice slicnog godista, tako da je to samo necijija huja i kojesta sto nekom smeta sto to govorim, to me ne zanima, ali dzaba mi je lagati ovdje da iko misli, uhhh da mi je jednu preko 28... toga nema :)
MaroonBrigade

#85 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by MaroonBrigade »

mare 28 wrote:Ušutio se dijasporac :-)
Guess who's back, back again . . . 8-)
topcam
Vozim: uzbrdo

#86 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by topcam »

vratnik wrote:
opet moram replicirati (dok te ne banuju): ja mislim da nije bitan broj partnera, vec da li je partner bolestan, ili nije. (ovo je jednostavno, zar ne?)
Sad ce malo komplikovanije da bude: druga izjava je definitivno laz, posto sam i ja sa balkana, a stvarno nisam (na moju zalost) imao ista sa doticnom.
PS: nigdje nisam vidio vise retardirane djece nego u turaka u njemackoj, sve mlade mama, ali djeca cudna.. Mozda je razlog krv?
Mi bi za to rekli incest.

Ali, za turke je normalno da od dva brata djeca stupe u brak. Poznajem X slucajeva, gdje navode da su ozenili rodicu. Da je selo tako malo, da nemaju izbora? U smislu da imovina ne bude razdjeljena.
Po drzavnom zakonu turske nije ispravno. Ali seoska politika i razmisljanje to dozvoljavaju.

Naspram naseg bosanskog pogleda na te stvari "Rod mi je neki" (jer su moja i njena pranana zajedno pile kafu krajem 19 stoljeca).

PS: ja sam nasao pristojnu odgojenu i slobodnu zenu u SA.
Ipak treba imati i malo srece u zivotu. :)
mare 28

#87 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by mare 28 »

Dijasporac wrote:ma nemam sta ucijenjivati zene preko 28 jer naravno kao i svi drugi imam clanova porodice slicnog godista, tako da je to samo necijija huja i kojesta sto nekom smeta sto to govorim, to me ne zanima, ali dzaba mi je lagati ovdje da iko misli, uhhh da mi je jednu preko 28... toga nema :)
Naravno da ne možeš nikoga ucjenjivati, a da je i neka samo pomislila da ti se javi ili sl., nakon svih ovih postova.... :-) ...ništa od toga. :D
Ti sigurno ne predstavljaš valjan uzorak "šta muškarci misle, i da li bi jednu od 28 :roll: ..."
P.S. Nije to huja, dijasporac, ni moja, ni kod drugih žena/djevojaka na forumu. Da se razumijemo, nemam ni četvrt stoljeća :-D . Smeta mi primitivizam u razmišljanju, ali opet, svi mi imamo pravo na svoje mišljenje :-D .
swirl

#88 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by swirl »

Michun wrote:Ko me zna sa foruma, zna da sam kulturno celjade i da je ovo prvi put da napisem nesto ovako...ovo nije zbog naslova nego da se unaprijed izvinem svim normalnim ljudima.
I po cijenu banovanja...
@ Dijasporac, debilu jedan debilni!!! Ne vrijedjaj zene, posebno one preko 28. god. Tek kad dodjes u godine u kojim ces imati iskustvo shvatices da je zena a ne balavica, prava zena poslije 30-te. Nadam se da ces naci neku od 26. a kad tebi bude 50. i da ce te varati sa svima i da ce ti izmusti i zadnji dinar koji ces krvavo zaraditi u dijaspori.
Jos jednom...izvininjavam se normalnim insanima :)
:D :thumbup:
JThomas

#89 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by JThomas »

joj ja tek sad vidjeh da nije on otvorio temu :lol:

ogriješih džaba dušu :lol: a ovaj što je otvorio, ušutio se kad je vidio reakciju :lol:
Eleonora

#90 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by Eleonora »

Dijasporac wrote:ma nemam sta ucijenjivati zene preko 28 jer naravno kao i svi drugi imam clanova porodice slicnog godista, tako da je to samo necijija huja i kojesta sto nekom smeta sto to govorim, to me ne zanima, ali dzaba mi je lagati ovdje da iko misli, uhhh da mi je jednu preko 28... toga nema :)
:lol:

Kako si samo nepismen, a tek zatucaaaaannnnn....auuuuuuuuu
mare 28

#91 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by mare 28 »

JThomas wrote:joj ja tek sad vidjeh da nije on otvorio temu :lol:

ogriješih džaba dušu :lol: a ovaj što je otvorio, ušutio se kad je vidio reakciju :lol:
Nestao, proljeće davno došlo a njega nema :D ...
swirl

#92 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by swirl »

A sta fali zenama preko 30? :zoka:
hocunecu

#93 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by hocunecu »

swirl wrote:A sta fali zenama preko 30? :zoka:
nista,imaju viska
znaju sta hoce,a i ne moze ih se ubjediti da se od tvrdog rak dobija :lol:
Last edited by hocunecu on 05/05/2009 15:40, edited 1 time in total.
seln

#94 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by seln »

swirl wrote:A sta fali zenama preko 30? :zoka:
Sto se mene tice, nista. Vidio sam i hala od 20 godina, i prekrasnih orhideja od 40....no, kod Dijasporca se pikaju samo godine. :D
Evo je, jaro...garant mlado meso
Image
swirl

#95 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by swirl »

Aha, ok, mislila sam da mi koje imamo preko 30 ne SMIJEMO biti na ovoj temi :D :D
hadzinicasa

#96 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by hadzinicasa »

Dijasporac - sjajan primjerak primitivca :)

školski :thumbup:
Dijasporac

#97 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by Dijasporac »

auuuu jesam vas napalio, nemozete da prihvatite da ste bile ters i nafurane, i sada trazite momke preko oglasa :DDD HEHEHHEHEE
Eleonora

#98 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by Eleonora »

Dijasporac wrote:auuuu jesam vas napalio, nemozete da prihvatite da ste bile ters i nafurane, i sada trazite momke preko oglasa :DDD HEHEHHEHEE
Ma ti se izgleda bojis zrele, samosvjesne, iskusne zene koja bi te sazvakala i pljunula...
seln

#99 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by seln »

Eleonora wrote:
Dijasporac wrote:auuuu jesam vas napalio, nemozete da prihvatite da ste bile ters i nafurane, i sada trazite momke preko oglasa :DDD HEHEHHEHEE
Ma ti se izgleda bojis zrele, samosvjesne, iskusne zene koja bi te sazvakala i pljunula...
Pri tome je vec sansa da se neka zena starija od 30 drzi onog morala naucenog prije rata...ove poslijeratne se ne stede ni mrve...ali sto jest-jest...mladje su...navali, Dijasporac.
swirl

#100 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnu,odgojenu i slobodnu ženu?

Post by swirl »

Prihvacam, svaka cast sto si nas provalio :!: :dance:
Locked