Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Umjetnik a
#76 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ako hoćeš možeš me kontaktirati na pp
- terra_incognita
#77 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Takav, kakvog si opisala, dosadan je ko guzna muha.
Gdje se može upoznati neko nekonvencionalan, nesvakidašnji, neko ko nije mamin i tatin sin koji na termin jede i na termin kaki, ne izlazi radnim danom zbog posla i ne voli kiđurijadu jer bi ga mogao neko vidjeti prerušenog, nekog ko može izaći iz svojih okvira (po potrebi) ?
Gdje se može upoznati neko nekonvencionalan, nesvakidašnji, neko ko nije mamin i tatin sin koji na termin jede i na termin kaki, ne izlazi radnim danom zbog posla i ne voli kiđurijadu jer bi ga mogao neko vidjeti prerušenog, nekog ko može izaći iz svojih okvira (po potrebi) ?
- tech10
#78 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Aaah moja, sve sto je valjalo otislo je vani. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#79 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
delikatesna i čirs

-
vratnik
#80 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
I ja sam u prvi mah pomislio, joj katastrofa, ne trazi se Al Bundy, ali kad malo bolje razmislim: odmah vidis da li pere noge. Ili preciznije, omirises. Ako te jos uspije persirati recimo tri minute a da se ne onesvijestis u kesu sa cipelama mu gurnes neku knjigu, nesto.. Eh sad, on ce, pod uslovom da cita / a ti to zelis da utvrdis/ primjetiti da je to knjiga, a ne racun. I onda ce je (ako je fin, nije lopov ko fixer) tebi i vratiti. Sad kulminacija: ako on (sto je gotovo nemoguce, ali jebi ga, mozda je i betmenu u gothamu tijesno, ne gubimo nadu) kaze: stvarno super knjiga, (pri tome ne mislim na izgled korica) i mozda ti cak nekim citatom pokaze da ju je i procitao onda je vrijeme da ti pokazes svoje adute.babyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
joj ovo je bas
- terra_incognita
#81 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Izgleda da je to već iskusila uz dodatak: Retro i Bićokomi wrote:delikatesna i čirs![]()
![]()
- TiDamJa
#82 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
i kad bi jos, uz poznavanje sadrzaja knjige, iznio kakav suvisao komentar o dizajnu i prelomu knjige, eh...vratnik wrote:I ja sam u prvi mah pomislio, joj katastrofa, ne trazi se Al Bundy, ali kad malo bolje razmislim: odmah vidis da li pere noge. Ili preciznije, omirises. Ako te jos uspije persirati recimo tri minute a da se ne onesvijestis u kesu sa cipelama mu gurnes neku knjigu, nesto.. Eh sad, on ce, pod uslovom da cita / a ti to zelis da utvrdis/ primjetiti da je to knjiga, a ne racun. I onda ce je (ako je fin, nije lopov ko fixer) tebi i vratiti. Sad kulminacija: ako on (sto je gotovo nemoguce, ali jebi ga, mozda je i betmenu u gothamu tijesno, ne gubimo nadu) kaze: stvarno super knjiga, (pri tome ne mislim na izgled korica) i mozda ti cak nekim citatom pokaze da ju je i procitao onda je vrijeme da ti pokazes svoje adute.babyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
joj ovo je bas
- Truba
#83 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
pihterra_incognita wrote:Izgleda da je to već iskusila uz dodatak: Retro i Bićokomi wrote:delikatesna i čirs![]()
![]()
garant je gledala u onog samuraja
ima on curu bona
- sinus
#84 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Sve neki probirači
Iz dosad otvorenih tema izgleda da nema ni finih frajera ni finih djevojaka...Izuzetak su postavljači tema jer su oni fini čim ne mogu da nađu fine
Iz dosad otvorenih tema izgleda da nema ni finih frajera ni finih djevojaka...Izuzetak su postavljači tema jer su oni fini čim ne mogu da nađu fine
- sistem
#85 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
evo ima jedan, malo je kokuz, ali i on trazi normalnu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=61365
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=61365
-
fini dečko
#86 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
@besana evo da odgovorim na tvoje kriterije
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,
2. pročit'o barem lektire u srednjoj školi - pročitao i danas čitam,
3. ljubazan - da, otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu... 4. šarmantan,
5. pristojan - otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu...
6. da ne pljuje kad priča - ponekad ako me tako nasmiješ možda, ali obično ne pljujem,
7. da ima barem 80 % svojih zuba - imam,
8. da mu ne smrdi iz usta - ne smrdi,
9. da se kupa barem tri puta heftično - 7 puta heftično,
10. da pere noge prije spavanja - ok,
11. da se opere nakon nužde - naravno,
12. da ne sluša turbo folk - ne slušam,
13. da nije uobražen iliti ufuran - nisam,
14. da nije nacionalista - da nisam šta?,
15. da se ne okreće BAŠ za svakom curom - morala bi biti dovoljno ti zanimljiva da se ne okrećem BAŠ za svakom curom
16. da me sluša kad šta pričam - samo ako si zanimljiva, a ponekad mogu slušati i iz kurtoazije
17. da ne stenje puno dok se sexa - ne stenjem skoro nikako,
18. da se ne dere kad priča na telefon - vježbat ću,
19. da ne traća više nego ja - opcija zadovoljena,
20. da me ne prati, ne proganja, ne pegla - no sikiriki nisam taj tip ima i pametnijeg posla od ovoga
Šta nudiš za uzvrat? Puno tražiš, a šta nudiš?
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,
3. ljubazan - da, otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu... 4. šarmantan,
5. pristojan - otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu...
6. da ne pljuje kad priča - ponekad ako me tako nasmiješ možda, ali obično ne pljujem,
15. da se ne okreće BAŠ za svakom curom - morala bi biti dovoljno ti zanimljiva da se ne okrećem BAŠ za svakom curom
16. da me sluša kad šta pričam - samo ako si zanimljiva, a ponekad mogu slušati i iz kurtoazije
20. da me ne prati, ne proganja, ne pegla - no sikiriki nisam taj tip ima i pametnijeg posla od ovoga
-
vratnik
#87 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Nije me taj dio uvrijedio, ako me ista i uvrijedilo, uvrijedilo me pitanje: gdje u Sarajevu naci.....?. Posto je Sarajevo vise od par mjesta na kojem mi vrijeme (svi mi!) provodimo, i ponasati se kao da je vrhunac dometa sarajevskog momka higijena i obavezna lektira onda je meni to stvarno sve zajebancija.besana wrote:vratnik wrote:I ja sam u prvi mah pomislio, joj katastrofa, ne trazi se Al Bundy, ali kad malo bolje razmislim: odmah vidis da li pere noge. Ili preciznije, omirises. Ako te jos uspije persirati recimo tri minute a da se ne onesvijestis u kesu sa cipelama mu gurnes neku knjigu, nesto.. Eh sad, on ce, pod uslovom da cita / a ti to zelis da utvrdis/ primjetiti da je to knjiga, a ne racun. I onda ce je (ako je fin, nije lopov ko fixer) tebi i vratiti. Sad kulminacija: ako on (sto je gotovo nemoguce, ali jebi ga, mozda je i betmenu u gothamu tijesno, ne gubimo nadu) kaze: stvarno super knjiga, (pri tome ne mislim na izgled korica) i mozda ti cak nekim citatom pokaze da ju je i procitao onda je vrijeme da ti pokazes svoje adute.babyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
joj ovo je bas
A što li se ti nađe tako uvrijeđen pomenom knjiga i pranja noguI šta vi hoćete više, vazda se žalite da su cure vake nake, sponzoruše, nemoralne itd.
![]()
I što li se ti nafura da se ne moraš ama baš ništa mijenjati na sebi? Svi moramo, ako imamo imalo kritetrija, i ako hoćeš iole normalnog insana uz sebe, pa valjda i ti moraš biti iole normalan/a. E ako je pročitati obaveznu školsku lektiru previše, ja se zbilja ispričavaam
Ako zelis moje misljenje: pa dobro, situacija nazalost nije bolja nego prije deset godina (sto znaci da je uzasna, ako bi nas cilj trebao biti da uvijek budemo bolji i bolji, i bolji....) ali je kad se uzme u obzir situacija u kojoj se nalazimo skoro bajna. Kako bajna? Pa svjedoci smo vremena u kojem se bahatost i sila cijene vise od znanja i vec spomenutog sarma. Kad se tome doda podobnost koja je isto tako jednan od uslova uspjeha (mislim na sve vrste podobnosti, pa cak i onu podoban po vjeri..) onda svi imaju iste sanse. ( s tim da su kod nekih te malo vece, proporcionalno velicini auta, a obrnuto proporcionalne bodovima IQ testa..). A komi (pristojan, nacitan, normalan, nedovoljno bogat, preciznije sirot, nedovoljno dobro izgledan, preciznije ruzan) nikakve. A to su sad sve neke duze analize za koje nemam ni vremena a ni volje...
nego, oduzih bezveze.
Da se vratimo zajebanciji?
- Truba
#88 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
da sam žensko sad bih ti daofini dečko wrote:@besana evo da odgovorim na tvoje kriterije
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,
- Truba
#89 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
-
vratnik
#90 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
mijenjam duha za Pucha. (terensko vozilo)komi wrote:![]()
![]()
ja siromašan
![]()
![]()
![]()
ja sam bogat duhom
- Truba
#91 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ne trebam auto imam biciklo i sve što mi treba je bilzuvratnik wrote:mijenjam duha za Pucha. (terensko vozilo)komi wrote:![]()
![]()
ja siromašan
![]()
![]()
![]()
ja sam bogat duhom
-
fini dečko
#92 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Hehehebesana wrote:Tebi? Ništa. Ufuran sifini dečko wrote:@besana evo da odgovorim na tvoje kriterije
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,
Majke mi znao sam da ćeš to reći. A napisao sam gore da nisam ufuran
@komi šteta što nisi žemsko
- Truba
-
fini dečko
#94 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
A da si žemsko, već bi te @karanana ili @pici zbarilikomi wrote:![]()
![]()
i ja velim
![]()
![]()
![]()
- Truba
#95 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
a čija si ti klončinafini dečko wrote:A da si žemsko, već bi te @karanana ili @pici zbarilikomi wrote:![]()
![]()
i ja velim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Englez-66
#96 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!
-
fini dečko
#97 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ali i ti se njega moraš dojmiti, možda će pročitati knjigu i citirati nekoj drugoj, možda nju obori s nogu tim citatima. Opasno je stajalište da smo centar svijeta i da se oko nas sve vrti, samim tim što mi mislimo tako. U Sarajevu se radi o tome da svi cooliraju i žele da taj neko ko im priđe da je to onaj kojeg žele sve žene, da je on taj u kojeg su zaljubljene sve žene i da on gle čuda upravo prilazi njoj i obara je citatom, duhovitošću, šarmom, pristojnošću i stavlja je na prijesto. Neće moći moraš se i ti potruditi...babyline wrote:svidja mi se nacin razmisljanjavratnik wrote:I ja sam u prvi mah pomislio, joj katastrofa, ne trazi se Al Bundy, ali kad malo bolje razmislim: odmah vidis da li pere noge. Ili preciznije, omirises. Ako te jos uspije persirati recimo tri minute a da se ne onesvijestis u kesu sa cipelama mu gurnes neku knjigu, nesto.. Eh sad, on ce, pod uslovom da cita / a ti to zelis da utvrdis/ primjetiti da je to knjiga, a ne racun. I onda ce je (ako je fin, nije lopov ko fixer) tebi i vratiti. Sad kulminacija: ako on (sto je gotovo nemoguce, ali jebi ga, mozda je i betmenu u gothamu tijesno, ne gubimo nadu) kaze: stvarno super knjiga, (pri tome ne mislim na izgled korica) i mozda ti cak nekim citatom pokaze da ju je i procitao onda je vrijeme da ti pokazes svoje adute.babyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
joj ovo je bas
- Truba
#98 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Englez-66 wrote:Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!
-
fini dečko
#99 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
komi wrote:Englez-66 wrote:Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!![]()
![]()
to nije u gradu
![]()
![]()
Sarajevo je od M Dvora pa gore prem Čaršiji, kakva Grbavica kakvi bakrači
- Truba
#100 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
tako je
kakav mi je to grad kad iz kafića mogu otići kući u WC
pješke