Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Umjetnik a

#76 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Umjetnik a »

ako hoćeš možeš me kontaktirati na pp
terra_incognita

#77 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by terra_incognita »

Takav, kakvog si opisala, dosadan je ko guzna muha.

Gdje se može upoznati neko nekonvencionalan, nesvakidašnji, neko ko nije mamin i tatin sin koji na termin jede i na termin kaki, ne izlazi radnim danom zbog posla i ne voli kiđurijadu jer bi ga mogao neko vidjeti prerušenog, nekog ko može izaći iz svojih okvira (po potrebi) ?
tech10

#78 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by tech10 »

Aaah moja, sve sto je valjalo otislo je vani. :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#79 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

delikatesna i čirs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vratnik

#80 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by vratnik »

babyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
joj ovo je bas :dance:
I ja sam u prvi mah pomislio, joj katastrofa, ne trazi se Al Bundy, ali kad malo bolje razmislim: odmah vidis da li pere noge. Ili preciznije, omirises. Ako te jos uspije persirati recimo tri minute a da se ne onesvijestis u kesu sa cipelama mu gurnes neku knjigu, nesto.. Eh sad, on ce, pod uslovom da cita / a ti to zelis da utvrdis/ primjetiti da je to knjiga, a ne racun. I onda ce je (ako je fin, nije lopov ko fixer) tebi i vratiti. Sad kulminacija: ako on (sto je gotovo nemoguce, ali jebi ga, mozda je i betmenu u gothamu tijesno, ne gubimo nadu) kaze: stvarno super knjiga, (pri tome ne mislim na izgled korica) i mozda ti cak nekim citatom pokaze da ju je i procitao onda je vrijeme da ti pokazes svoje adute.
:thumbup:
terra_incognita

#81 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by terra_incognita »

komi wrote:delikatesna i čirs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Izgleda da je to već iskusila uz dodatak: Retro i Bićo :D
TiDamJa

#82 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by TiDamJa »

vratnik wrote:
babyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
I ja sam u prvi mah pomislio, joj katastrofa, ne trazi se Al Bundy, ali kad malo bolje razmislim: odmah vidis da li pere noge. Ili preciznije, omirises. Ako te jos uspije persirati recimo tri minute a da se ne onesvijestis u kesu sa cipelama mu gurnes neku knjigu, nesto.. Eh sad, on ce, pod uslovom da cita / a ti to zelis da utvrdis/ primjetiti da je to knjiga, a ne racun. I onda ce je (ako je fin, nije lopov ko fixer) tebi i vratiti. Sad kulminacija: ako on (sto je gotovo nemoguce, ali jebi ga, mozda je i betmenu u gothamu tijesno, ne gubimo nadu) kaze: stvarno super knjiga, (pri tome ne mislim na izgled korica) i mozda ti cak nekim citatom pokaze da ju je i procitao onda je vrijeme da ti pokazes svoje adute.
i kad bi jos, uz poznavanje sadrzaja knjige, iznio kakav suvisao komentar o dizajnu i prelomu knjige, eh... :D
Truba

#83 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

terra_incognita wrote:
komi wrote:delikatesna i čirs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Izgleda da je to već iskusila uz dodatak: Retro i Bićo :D
pih
garant je gledala u onog samuraja

ima on curu bona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ganjajte manje grupe (pedera) :lol: :lol: :lol: :lol:
sinus

#84 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by sinus »

Sve neki probirači :mrgreen:

Iz dosad otvorenih tema izgleda da nema ni finih frajera ni finih djevojaka...Izuzetak su postavljači tema jer su oni fini čim ne mogu da nađu fine :mrgreen:
sistem

#85 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by sistem »

evo ima jedan, malo je kokuz, ali i on trazi normalnu

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=61365
fini dečko

#86 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by fini dečko »

@besana evo da odgovorim na tvoje kriterije
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,
2. pročit'o barem lektire u srednjoj školi - pročitao i danas čitam,
3. ljubazan - da, otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu... 4. šarmantan,
5. pristojan - otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu...
6. da ne pljuje kad priča - ponekad ako me tako nasmiješ možda, ali obično ne pljujem,
7. da ima barem 80 % svojih zuba - imam,
8. da mu ne smrdi iz usta - ne smrdi,
9. da se kupa barem tri puta heftično - 7 puta heftično,
10. da pere noge prije spavanja - ok,
11. da se opere nakon nužde - naravno,
12. da ne sluša turbo folk - ne slušam,
13. da nije uobražen iliti ufuran - nisam,
14. da nije nacionalista - da nisam šta?,
15. da se ne okreće BAŠ za svakom curom - morala bi biti dovoljno ti zanimljiva da se ne okrećem BAŠ za svakom curom
16. da me sluša kad šta pričam - samo ako si zanimljiva, a ponekad mogu slušati i iz kurtoazije
17. da ne stenje puno dok se sexa - ne stenjem skoro nikako,
18. da se ne dere kad priča na telefon - vježbat ću,
19. da ne traća više nego ja - opcija zadovoljena,
20. da me ne prati, ne proganja, ne pegla - no sikiriki nisam taj tip ima i pametnijeg posla od ovoga

Šta nudiš za uzvrat? Puno tražiš, a šta nudiš? :oops:
vratnik

#87 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by vratnik »

besana wrote:
vratnik wrote:

A što li se ti nađe tako uvrijeđen pomenom knjiga i pranja nogu :roll: I šta vi hoćete više, vazda se žalite da su cure vake nake, sponzoruše, nemoralne itd. :roll:
I što li se ti nafura da se ne moraš ama baš ništa mijenjati na sebi? Svi moramo, ako imamo imalo kritetrija, i ako hoćeš iole normalnog insana uz sebe, pa valjda i ti moraš biti iole normalan/a. E ako je pročitati obaveznu školsku lektiru previše, ja se zbilja ispričavaam :roll:
Nije me taj dio uvrijedio, ako me ista i uvrijedilo, uvrijedilo me pitanje: gdje u Sarajevu naci.....?. Posto je Sarajevo vise od par mjesta na kojem mi vrijeme (svi mi!) provodimo, i ponasati se kao da je vrhunac dometa sarajevskog momka higijena i obavezna lektira onda je meni to stvarno sve zajebancija.
Ako zelis moje misljenje: pa dobro, situacija nazalost nije bolja nego prije deset godina (sto znaci da je uzasna, ako bi nas cilj trebao biti da uvijek budemo bolji i bolji, i bolji....) ali je kad se uzme u obzir situacija u kojoj se nalazimo skoro bajna. Kako bajna? Pa svjedoci smo vremena u kojem se bahatost i sila cijene vise od znanja i vec spomenutog sarma. Kad se tome doda podobnost koja je isto tako jednan od uslova uspjeha (mislim na sve vrste podobnosti, pa cak i onu podoban po vjeri..) onda svi imaju iste sanse. ( s tim da su kod nekih te malo vece, proporcionalno velicini auta, a obrnuto proporcionalne bodovima IQ testa..). A komi (pristojan, nacitan, normalan, nedovoljno bogat, preciznije sirot, nedovoljno dobro izgledan, preciznije ruzan) nikakve. A to su sad sve neke duze analize za koje nemam ni vremena a ni volje...
nego, oduzih bezveze.
Da se vratimo zajebanciji?
Truba

#88 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

fini dečko wrote:@besana evo da odgovorim na tvoje kriterije
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,
3. ljubazan - da, otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu... 4. šarmantan,
5. pristojan - otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu...
6. da ne pljuje kad priča - ponekad ako me tako nasmiješ možda, ali obično ne pljujem,
15. da se ne okreće BAŠ za svakom curom - morala bi biti dovoljno ti zanimljiva da se ne okrećem BAŠ za svakom curom
16. da me sluša kad šta pričam - samo ako si zanimljiva, a ponekad mogu slušati i iz kurtoazije
20. da me ne prati, ne proganja, ne pegla - no sikiriki nisam taj tip ima i pametnijeg posla od ovoga

da sam žensko sad bih ti dao
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samo što si imo volje se registrovati :lol: :lol: :lol:
Truba

#89 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja siromašan :lol: :lol: :lol: :lol: ja sam bogat duhom :mrgreen:
vratnik

#90 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by vratnik »

komi wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja siromašan :lol: :lol: :lol: :lol: ja sam bogat duhom :mrgreen:
mijenjam duha za Pucha. (terensko vozilo)
Truba

#91 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

vratnik wrote:
komi wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja siromašan :lol: :lol: :lol: :lol: ja sam bogat duhom :mrgreen:
mijenjam duha za Pucha. (terensko vozilo)
ne trebam auto imam biciklo i sve što mi treba je bilzu :lol: :lol: :lol: :lol:
fini dečko

#92 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by fini dečko »

besana wrote:
fini dečko wrote:@besana evo da odgovorim na tvoje kriterije
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,

Tebi? Ništa. Ufuran si :D
Hehehe
Majke mi znao sam da ćeš to reći. A napisao sam gore da nisam ufuran :thumbup: . Ali kontaš ako neko ovako piše o sebi odmah je ufuran :mrgreen: .
@komi šteta što nisi žemsko :mrgreen: :lol: :oops:
Truba

#93 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i ja velim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fini dečko

#94 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by fini dečko »

komi wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i ja velim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A da si žemsko, već bi te @karanana ili @pici zbarili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Truba

#95 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

fini dečko wrote:
komi wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i ja velim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A da si žemsko, već bi te @karanana ili @pici zbarili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a čija si ti klončina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Englez-66

#96 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Englez-66 »

Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!
fini dečko

#97 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by fini dečko »

babyline wrote:
vratnik wrote:
svidja mi se nacin razmisljanja :D
Ali i ti se njega moraš dojmiti, možda će pročitati knjigu i citirati nekoj drugoj, možda nju obori s nogu tim citatima. Opasno je stajalište da smo centar svijeta i da se oko nas sve vrti, samim tim što mi mislimo tako. U Sarajevu se radi o tome da svi cooliraju i žele da taj neko ko im priđe da je to onaj kojeg žele sve žene, da je on taj u kojeg su zaljubljene sve žene i da on gle čuda upravo prilazi njoj i obara je citatom, duhovitošću, šarmom, pristojnošću i stavlja je na prijesto. Neće moći moraš se i ti potruditi... :thumbup:
Truba

#98 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

Englez-66 wrote:Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nije u gradu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fini dečko

#99 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by fini dečko »

komi wrote:
Englez-66 wrote:Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nije u gradu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Sarajevo je od M Dvora pa gore prem Čaršiji, kakva Grbavica kakvi bakrači :run:
Truba

#100 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Truba »

tako je :mrgreen: kakav mi je to grad kad iz kafića mogu otići kući u WC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pješke
Locked