Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post Reply
osa

#76 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by osa »

oldplague wrote:
osa wrote:jedna je stvar pričati, pretpostavljati i sl., a sasvim neka druga imati dovoljno kvalitetnih dokaza za osudu, prmjer suđenja za dvostruko ubojstvo u fini u zagrebu, presuda oslobađajuća, i u dogledno vrijeme dobra odšteta za duševne boli i 3 godine pritvora, lako je laprdati, ali teško dokazati.
Sva sreća da ovo nije sud, pa se ne moramo držati dokazne procedure. Mi naglabamo, i to na temelju onoga što čujemo u medijima, a na to imamo pravo. Naravno, do prozvanih je da se oglase, a do organa gonjenja svakako da odrade svoj posao.
u pravu si.
zlatiborka

#77 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zlatiborka »

osa wrote:
oldplague wrote:
osa wrote:jedna je stvar pričati, pretpostavljati i sl., a sasvim neka druga imati dovoljno kvalitetnih dokaza za osudu, prmjer suđenja za dvostruko ubojstvo u fini u zagrebu, presuda oslobađajuća, i u dogledno vrijeme dobra odšteta za duševne boli i 3 godine pritvora, lako je laprdati, ali teško dokazati.
Sva sreća da ovo nije sud, pa se ne moramo držati dokazne procedure. Mi naglabamo, i to na temelju onoga što čujemo u medijima, a na to imamo pravo. Naravno, do prozvanih je da se oglase, a do organa gonjenja svakako da odrade svoj posao.
u pravu si.
Da i ja malo naglabam.

1. Da li se saznalo ko je minirao Alijin mezar onomad prije 3 i kusur godina?

2. Sjetite se da se to desilo samo nekoliko mjeseci prije opstih izbora.

3. Sjetite se da je nadzorna kamera bila van funkcije u kriticnom vremenu.

4. Sjetite se da je taj Boickalo, ondasnji direktor mezarja na Kovacima poslije postavljen za direktora GRAS-a.

5. Sjetite se da je na izborima pobijedila SDA, ali ne vecinom jer su i Harisovci dobili puno glasova na racun price 100% BiH!

6. Sjetite se da je Dodik u RS pojacao svoju moc i svakim danom je sve vise pojacava.

7. Da li vas ovih 6 tacaka gore navedenih navodi na kriticko i nepristrasno razmisljanje? Narocito sto se tice dalje sudbine BiH?

:x :x :x

8. Mene zanima jako zasto Bakir Izetbegovic nije odlucnije trazio da se pronadje krivac za nedjelo?

9. Isto tako me zanima zasto su SDA i sam Bakir I. pustili da slucaj ostane nerijesen?

Ima li iko da odgovori na ova pitanja? Ili da pokusa odgovoriti!
sodom

#78 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by sodom »

JThomas wrote:progutao mrak i milijarde i jozu, onako demokratski i po zakonu...a ko je kriv, poklonike familije izetbegović ni ne zanima, valjda više vole vjerovati da muslimani ne kradu :skoljka:

upalili ste svjetlo ono do jaja, u komunizmu se bar znalo ko te ucmekao i zašto...
bitno je da se ne vidi iznad jaja ništa :D
Area_51

#79 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Area_51 »

Zlatar je bio direktor Kovaca, a sada je direktor TVSA.

Boskailo je odjednom ispao direktor GRAS, kao do mjesto niko nije htio. :-D

Zna to sve, pa ko drugi, nego Bakir.
vemus

#80 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by vemus »

Fair Life wrote:
Baltazar_khan wrote:Baš me interesuje naredni broj Slobodne Bosne, hoće li šta Senad pisati o ovome :oops:
Rijetko kad pogrijesi...
Vjerujmo toj spodobi, alkoholicaru i obicnom ljigavcu koji bi mater prodao za dupli viski...
Fair Life

#81 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Fair Life »

vemus wrote:
Fair Life wrote:
Baltazar_khan wrote:Baš me interesuje naredni broj Slobodne Bosne, hoće li šta Senad pisati o ovome :oops:
Rijetko kad pogrijesi...
Vjerujmo toj spodobi, alkoholicaru i obicnom ljigavcu koji bi mater prodao za dupli viski...
Vidis... i Churchill je bio pijanac... alkoholicar.
almanesic

#82 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by almanesic »

narucio je, realizovao i prikrio atentat na Sefera Halilovica i njegovu porodicu. poginula Seferova supruga i njen brat. jedva preživjela Seferova djeca.

bakir izetbegovic i porodica izetbegovic ce zavrsiti na smetljistu historije bih. kad tad.
vemus

#83 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by vemus »

Fair Life wrote:
vemus wrote:
Fair Life wrote: Rijetko kad pogrijesi...
nije bio shupak!
vemus

#84 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by vemus »

almanesic wrote:narucio je, realizovao i prikrio atentat na Sefera Halilovica i njegovu porodicu. poginula Seferova supruga i njen brat. jedva preživjela Seferova djeca.

bakir izetbegovic i porodica izetbegovic ce zavrsiti na smetljistu historije bih. kad tad.
rece seferov sin koji je tad bio malo dijete a "dobro se sjeca"
almanesic

#85 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by almanesic »

aha. jeste. i kojem je bomba pukla pred ocima. jest, jest. sta ti znas o tome? prosvjetli nas?
zlatiborka

#86 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zlatiborka »

Fair Life wrote:
Nije nego, Churchill je bio notorna pijandura, bio trijezan samo izjutra, ustvari bio toliko mamuran da je pocinjao piti omiljeni viski tek negdje oko 10 sati prije podne! Ima jedna anegdota o njemu koju sam negdje davno procitala a glasI:

Nesto se Churhill zakacio sa svojom sekretaricom koja je bila ruznjikava. Elem, kaze sekretarica premijeru:
"Gospodine, vi ste pijani!"

Odgovori ovaj ovako: "Da gospodjo, pijan sam, ja cu se sutra otrijezniti, a kakvi cete vi biti sutra?"
Last edited by zlatiborka on 24/04/2009 19:48, edited 1 time in total.
zlatiborka

#87 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zlatiborka »

vemus wrote:
Fair Life wrote:
Rijetko kad pogrijesi...
Pretjera ga ti, ne mora ta "spodoba" prodavati vlastitu mater za dupli viski, pa nije fukara da ne moze platiti sebi pice....

Tanki su ti argumenti sto se tice prodavanja matere za dupli viski...... :x
vemus

#88 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by vemus »

zlatiborka wrote:
vemus wrote:
Fair Life wrote: Rijetko kad pogrijesi...
Pretjera ga ti, ne mora ta "spodoba" prodavati vlastitu mater za dupli viski, pa nije fukara da ne moze platiti sebi pice....

Tanki su ti argumenti sto se tice prodavanja matere za dupli viski...... :x
Tanak je onaj kome je Senad Avdic mjerilo bilo cega u zivotu..
Babsy

#89 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Babsy »

Freakshow.
BiH.
*criminalparty*
zlatiborka

#90 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zlatiborka »

vemus wrote:
zlatiborka wrote: Tanki su ti argumenti sto se tice prodavanja matere za dupli viski...... :x
Nije on meni mjerilo bilo cega, ali da zna ubosti na pravo mjesto, ponekad zna! Ali kad ubode, cesu se i oni koji nisu ubodeni.... :x
vemus

#91 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by vemus »

zlatiborka wrote:
vemus wrote:
zlatiborka wrote: Tanki su ti argumenti sto se tice prodavanja matere za dupli viski...... :x
Nije on meni mjerilo bilo cega, ali da zna ubosti na pravo mjesto, ponekad zna! Ali kad ubode, cesu se i oni koji nisu ubodeni.... :x
Maaa, vrlo rijetko, prerijetko...
Johnny071

#92 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Johnny071 »

sorry na offtopic-u ali moram jer ne prolazi mi privatna poruka,

vemus javi mi se na email ili na msn, ovaj koji mi je u profilu, poslacu ti sve informacije koje si trazio
Vodenjak

#93 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Vodenjak »

vemus wrote:
Evo, ja se dobrovoljno prijavljujem kao tanak onda!
Bolje tanak uz Senadove tekstove nego debeo uz one o kojima taj covjek pishe!
Vodenjak

#94 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Vodenjak »

ThunderbirD wrote:
vemus wrote:
On je samo još jedan prost primjer današnjih konstalacija odnosa u BH društvu. Samo u ovakvoj državi on može biti za neke " ugledni " novinar. Svako onaj ko drži do svog ličnog digniteta i nije podložan providnim manipulacijama, neće uzaludno trošiti vlastito vrijeme na razne tračeve, dezinformacije i ponajviše naručene tekstove protiv nepoželjnih pojedinaca, grupa i sl.
Ovo je bila teorija relativiteta za pocetnike od uglednog fizickog radnika...
kekec

#95 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by kekec »

Vodenjak wrote:
vemus wrote: Tanak je onaj kome je Senad Avdic mjerilo bilo cega u zivotu..
Evo, ja se dobrovoljno prijavljujem kao tanak onda!
Bolje tanak uz Senadove tekstove nego debeo uz one o kojima taj covjek pishe!
:thumbup:
Svako onaj ko drži do svog ličnog digniteta i nije podložan providnim manipulacijama, neće uzaludno trošiti vlastito vrijeme na razne tračeve, dezinformacije i ponajviše naručene tekstove protiv nepoželjnih pojedinaca, grupa i sl.
E, da je Senad lijep k´o Silajdzic, malo ko (od onih koji su kod Senada na tapetu) bi drzao do licnog digniteta. ;-)
Ruzan, pjano, vaki, naki, ali je malo onih koji ga optuzise (na sudu) za trac, dezinformaciju ... :D
oldplague

#96 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by oldplague »

Vrelu istine može se primaći samo onaj ko se vatre ne boji. Tu nema mjesta "pristojnom" izražavanju. Kad sjedneš pisati o ovoj bagri, najbolje ti je prvo isprazniti dva tri čokanjčića.
Fair Life

#97 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Fair Life »

oldplague wrote:Vrelu istine može se primaći samo onaj ko se vatre ne boji. Tu nema mjesta "pristojnom" izražavanju. Kad sjedneš pisati o ovoj bagri, najbolje ti je prvo isprazniti dva tri čokanjčića.
Samo polaHkoooo...

"Istina uvijek negdje proklija. Probije se sama ako joj drugi ne otvore prolaz. Bolje je, ipak, otvarati joj prolaz, da ne bi kasnila suvise." (Slobodan Selenic, pokojni)
Agic Nurija

#98 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Agic Nurija »

almanesic wrote:narucio je, realizovao i prikrio atentat na Sefera Halilovica i njegovu porodicu. poginula Seferova supruga i njen brat. jedva preživjela Seferova djeca.

Oni, >Izet-begovići & co< več odavno su na smetljištu historije, samo što to još ni sami ne vjeruju - nisu vjerovale ni "komunjare", a drmali su kudi-kamo večom silom od vojske, policije i dobro plaćenih ozninih, udbinih i esdebeovih funkcionera u zemlji i inostranstvu....
Historija voli samo one vladare koji niti naređuju, niti zabranjuju - narodu, več smjerno i neopaženo kontrolisano puštaju da vrijeme učini svoje, da ljudi u vremenu steknu dovoljno znanja, iskustva, volje za dalje.....Za mojih 65 ljeta upoznao sam mnoge koji su sva svoja materijalna bogatstva na kraju koristili u izgradnji bedema od kamena i bedema od ljudi-čuvara i tjelohranitelja, kako bi preživljavali samo jedan, slijedeći dan, ne samo oni več i njihovo ptomstvo, u slučaju da do tako nečega nekada i dosegnu!

Haram im bilo, svima odreda i do devetog koljena sve ono što su oteli, prisvojili i pokrali od bosanskog naroda!
F.G.R.

#99 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by F.G.R. »

Agic Nurija wrote:

Oni, >Izet-begovići & co< več odavno su na smetljištu historije, samo što to još ni sami ne vjeruju - nisu vjerovale ni "komunjare", a drmali su kudi-kamo večom silom od vojske, policije i dobro plaćenih ozninih, udbinih i esdebeovih funkcionera u zemlji i inostranstvu....
Historija voli samo one vladare koji niti naređuju, niti zabranjuju - narodu, več smjerno i neopaženo kontrolisano puštaju da vrijeme učini svoje, da ljudi u vremenu steknu dovoljno znanja, iskustva, volje za dalje.....Za mojih 65 ljeta upoznao sam mnoge koji su sva svoja materijalna bogatstva na kraju koristili u izgradnji bedema od kamena i bedema od ljudi-čuvara i tjelohranitelja, kako bi preživljavali samo jedan, slijedeći dan, ne samo oni več i njihovo ptomstvo, u slučaju da do tako nečega nekada i dosegnu!

Haram im bilo, svima odreda i do devetog koljena sve ono što su oteli, prisvojili i pokrali od bosanskog naroda!
Za nekog ko je prozivio tih 65 ljeta niste se bas pameti nakupili...steta..
zlatiborka

#100 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zlatiborka »

F.G.R. wrote:
Agic Nurija wrote:

Za nekog ko je prozivio tih 65 ljeta niste se bas pameti nakupili...steta..
Nakupio je @Agic Nurija vise pameti nego ti i svi ostali slijepi i potkupljeni obozavaoci SDA, Bakira I. i reisa Cerica!
Post Reply