Nafurantice u Sarajevu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
PalaSa Marsa

#76 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: Ne pika se to :mrgreen:
HAVANA

#77 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by HAVANA »

A šta je sa nama?

PalaSa Marsa

#78 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

E Bosanci :thumbup: :D :-D :)
Dijasporac

#79 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: Ne pika se to :mrgreen:
haha, ma nedaju mene moje drugarice ufurantice, one cupaju kose za mene :D tesko da ce se usuditi kakva da me izlema :( morat cu nagovorit kakvu :(
*mima*

#80 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by *mima* »

Image
PalaSa Marsa

#81 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

Dijasporac, garant si prop'o na pijemnom :-) :D
Dijasporac

#82 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

mima wrote:Image
eh jbg, ti me skuzila :|
Dijasporac

#83 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

kako znas da sam propao :(, nemoze vas niko izprovaljivati cire mi :(
fear_of_the_dark

#84 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by fear_of_the_dark »

Ja opet nigdje nisam vidila toliko drskih muskaraca kao u Sarajevu koji ocito nemaju kuci ogledala dok se slepaju curama koje su definitivno izvan njihove lige.
Situacija-krezavi papak u prljavim farmerkama ti se upucava, ti ga kulturno ignorises, al on to ne shvata jer ocito misli da je neodoljiv, i onda ti ne preostaje nista drugo nego da ga odje... :-)
PalaSa Marsa

#85 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

Dijasporac wrote:kako znas da sam propao :(, nemoze vas niko izprovaljivati cire mi :(
Ama ne znam Dijasporac...zeza, sala..nego mozda one Engleskinje 'pak cekaju na Tebe..da ti se bace u zagrljaj :D ..to kod Bosanki nema..il' si ili nisi.. :D
Dijasporac

#86 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote:
Dijasporac wrote:kako znas da sam propao :(, nemoze vas niko izprovaljivati cire mi :(
Ama ne znam Dijasporac...zeza, sala..nego mozda one Engleskinje 'pak cekaju na Tebe..da ti se bace u zagrljaj :D ..to kod Bosanki nema..il' si ili nisi.. :D
ma ja znam.. nije samo da se Bosanke bacaju u zagrljaj vec se bacaju ispod mocnog momka, al usput se unesvijeste redovno :)
Dijasporac

#87 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

besana wrote:Šta vam znači ovog moćnog momka? To jest šta znači moćan momak?
znat ces kad svog upoznas, ako ga upoznas
Dijasporac

#88 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

besana wrote:
Dijasporac wrote:
besana wrote:Šta vam znači ovog moćnog momka? To jest šta znači moćan momak?
znat ces kad svog upoznas, ako ga upoznas
Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina. 8) što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi :-) ) ,. Dakle nisam bila sa kokuzom ne zato što sam sponza nego zato jer sam uvijek htjela btiti sa normalnim momcima. A biti normalan podrazumjeva valjda i neku sposobnost da progovoriš dvije čiste, da nađeš posao, da se uljudiš i sl. Najlakše je s guza na guz, grebati se od staraca i kukati kako su sve trebe sponzoruše, a pri tom ne htjeti ni kile dići.
8)
nije to mocan momak.
fear_of_the_dark

#89 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by fear_of_the_dark »

Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina. 8) što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi :-) ) ,. Dakle nisam bila sa kokuzom ne zato što sam sponza nego zato jer sam uvijek htjela btiti sa normalnim momcima. A biti normalan podrazumjeva valjda i neku sposobnost da progovoriš dvije čiste, da nađeš posao, da se uljudiš i sl. Najlakše je s guza na guz, grebati se od staraca i kukati kako su sve trebe sponzoruše, a pri tom ne htjeti ni kile dići.
8)[/quote]

Aha, odmah si sponzorusa,tipicna muska spika cim neces da se zabavljas s nekim nezrelim kretenom koji visi na maminoj sisi :lol: i ne radi nista.
black

#90 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by black »

besana wrote:
8)
..joj kako samo drazesno :lol: :lol:
GODZZILA

#91 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by GODZZILA »

fear_of_the_dark wrote:Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina. 8) što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi :-) ) ,. Dakle nisam bila sa kokuzom ne zato što sam sponza nego zato jer sam uvijek htjela btiti sa normalnim momcima. A biti normalan podrazumjeva valjda i neku sposobnost da progovoriš dvije čiste, da nađeš posao, da se uljudiš i sl. Najlakše je s guza na guz, grebati se od staraca i kukati kako su sve trebe sponzoruše, a pri tom ne htjeti ni kile dići.
8)

Prvo nauči pisati, onda ide razgovor :)
fixer

#92 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by fixer »

fear_of_the_dark wrote:Upoznala sam ga, i ostavila nakon x godina. 8) što bi rekli "pun ko brod", ali ja fakat nisam s njim bila zbog njegovih para ( da sam Bogdo ) nego zato jer sam ga voljela. A i prije njega nisam nikad bila sa kokuzom ( ne pika se u ratu, tada smo svi bili kokuzi :-) ) ,. Dakle nisam bila sa kokuzom ne zato što sam sponza nego zato jer sam uvijek htjela btiti sa normalnim momcima. A biti normalan podrazumjeva valjda i neku sposobnost da progovoriš dvije čiste, da nađeš posao, da se uljudiš i sl. Najlakše je s guza na guz, grebati se od staraca i kukati kako su sve trebe sponzoruše, a pri tom ne htjeti ni kile dići.
8)
Aha, odmah si sponzorusa,tipicna muska spika cim neces da se zabavljas s nekim nezrelim kretenom koji visi na maminoj sisi :lol: i ne radi nista.[/quote]
dok je tebi to citavo vrijeme dozvoljeno, cak pozeljno da budes na istoj toj majcinoj sisi, a sama muznja njegovih resursa je odjednom drugacije protumacen gest - s stanovista zene sad odjednom spada u drustveno prihvatljiv modalitet ponasanja. jal si ti normalna, ne boj se da ces privuci "nenormalne". a ako ih privuces, neki oblik introspekcije bi bio ocekivan poduhvat:)
Dijasporac

#93 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

eto jedinog momka kojeg sarajke obozavaju :P

Image
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#94 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by mIRCerka »

dlaka* wrote:Ja ne mislim da su cure u Sarajevu nešto nafurane, mada se to nekima čini na prvi pogled. Uostalom, neki će se sjetiti vremena kada su se davale za kutiju cigara i za to čekale u redovima. Znači, samo treba sačekati pravo vrijeme, na pravom mjestu i one će pokazati pravo lice :-D
Dlaka_ i dlaka*, banirani ste...trajno...po IP...
Dijasporac

#95 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

dlaka* wrote:Ja ne mislim da su cure u Sarajevu nešto nafurane, mada se to nekima čini na prvi pogled. Uostalom, neki će se sjetiti vremena kada su se davale za kutiju cigara i za to čekale u redovima. Znači, samo treba sačekati pravo vrijeme, na pravom mjestu i one će pokazati pravo lice :-D
Salu na stranu.. mislim da je to bas nisko. Mislim da nisi promislio kad si to stampo. Mogao bi promisliti malo i pronaci da su zene isto nase majke i sestre, nemam nista protiv zezanja ali imam mnogo protiv zezanja oni koji se nemogu braniti.
halo_ba

#96 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by halo_ba »

Ne bih da pametujem, ali mislim da su argumenti i kontraargumenti previse maliciozni. Zato, radi mira u kuci, treba je zatvoriti.
I zasto se citav svijet opet svodi na Sarajevo?
*mima*

#97 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by *mima* »

Dijasporac wrote:
Salu na stranu.. mislim da je to bas nisko. Mislim da nisi promislio kad si to stampo. Mogao bi promisliti malo i pronaci da su zene isto nase majke i sestre, nemam nista protiv zezanja ali imam mnogo protiv zezanja oni koji se nemogu braniti.

Kresne li se sta kod vas dvojice?
Dijasporac

#98 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

mima wrote:
Dijasporac wrote:

Drago mi je jos uvijek sto sam te isprovaljivo onoliko :D, zato sto vidim da ti jos uvijek smeta sto sam fol nasao Hrvaticu jer je bolja od Svih Sarajki hahahaha... ma ohani bona, nigdje veze, samo te napaljivao!!
Last edited by Dijasporac on 17/03/2009 11:06, edited 1 time in total.
*mima*

#99 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by *mima* »

Dijasporac wrote:
mima wrote:

Drago mi je jos uvijek sto sam te isprovaljivo onoliko :D

:shock:
Dijasporac

#100 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

mima wrote:
Dijasporac wrote:
mima wrote:

Drago mi je jos uvijek sto sam te isprovaljivo onoliko :D

:shock:
ma u bad mudu sam, izvini ako sam se lose izrazio ;)
Locked