Bosna je igrala protiv Partizana, u Beogradu, i izgubila (93:79, chini mi se), vishe zato shto je realno slabo odigrala nego shto je Partizan bio bolji, osim Milojevitja, za kojeg vetj rekoh da je odnio prevagu u tom susretu i da je Zagreb (izvinjavam se ranije napisah Cibona, greshkom) dobio Partizan tek nakon pete greshke Milojevitja.
Jeste, Markovitj nije osvojio nijedan klupski trofej, so far.Sto se tice Markovica on i jeste perspektiva Bosne , bez njega je Bosna nista .Nekad davno sam procitao da Markovic nikada nije osvojio niti jedan trofej u klupskoj kosarci , je li to stvarno tako ?
Kakva je perspektiva Markovitj Bosni, chovjek ima 35-6 godina.
Usput, po meni je Markovitj, ako realno pogledamo, van forme, s momenta na momenat bljesak i nishta vishe, no tri utakmice u nizu da je dobro odigrao, odavno ne vidjeh.
Bosna je sinotj bila bolja od Reflexa, no iskreno, obzirom da pogledah sve utakmice Bosne u ovogodishnjoj Goodyear ligi, najloshija karika im je trener Bajramovitj. Chovjek zachudjuje sa svojim izmjenama.
Delibashitj je trebao utji protiv Partizana, pa i u nekim drugim utakmicama, pa ako je losh, minut ga zadrzhish i izvedesh.
Shto se presjeka tiche u ovih prvih osam kola Goodyear lige, niko posebno nije impresionirao, nijedan tim. Posljednja tri kola imamo niz Zadra (Hemofarm, Partizan i sinotj u gostima, Zagreb, chini mi se), Olimpija krenula dobro, pa izgubila od Geoplin Slovana, itd.