Hadzifejzovic u odbrani Dodika

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

BaileyS

#76 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by BaileyS »

Je li se ikad saznalo ko je bacio one bombe na Hayat?
ibrotuzla

#77 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by ibrotuzla »

mislim da je Senad odradio pravi posao u smirivanju Dodika jer sam ubijedjen da bi nakon "sastanka" u Mostaru jos veceras iz Banja Luke krenule nove price o referendumu.

Nije da Miletovoj porodice ne bih volio poslati "kineski racun" ali ipak se budale treba cuvati ... zaveo je narod, sjebace i ovo malo mira sto imamo. Sto jedan lud za*ebe stotinu pametnih ne moze popraviti!

Čestitke Senadu na izvrsno odradjenom intervjuu
mg

#78 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by mg »

Vozdra raja wrote:
mg wrote:
Ja ne znam jel ovaj kvazi novinarcic cuo za istrazivacko novinarstvo.
Uhvati se ti svog partijskog podobnika Bakira H. istinskog kvazi novinara i veterinara Damira Kaletovica. :wink:
Bakirovo kvazi novinarstvo prica o ovih 100 i kusur miliona vec par godina, za koje je tek sad podnesena krivicna prijava. A vjerovatno je i tvoj partijski sef jedan od prozvanih pa si se i ti nasao, na osnovu osjecaja pripadnosti, nasao prozvanim.
sanasa

#79 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by sanasa »

kakavdanakneiskustvu wrote:
komi wrote:kako možete ovo gledati

zanimaju me mišljenja TV novinara

može li i treba li intervju biti toliko dug??? imal ikakva knjiga koja veli da intervju ne smije toliko trajati

pa slušaj,i telering je u suštini intervju,i nedeljom u dva je intervju,a traju sat vremena
da, jeste, s tom razlikom sto je ovo bio terapeutski intervju!
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#80 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by dr.gog »

mg wrote:
Vozdra raja wrote:
mg wrote:
Ja ne znam jel ovaj kvazi novinarcic cuo za istrazivacko novinarstvo.
Uhvati se ti svog partijskog podobnika Bakira H. istinskog kvazi novinara i veterinara Damira Kaletovica. :wink:
Bakirovo kvazi novinarstvo prica o ovih 100 i kusur miliona vec par godina, za koje je tek sad podnesena krivicna prijava. A vjerovatno je i tvoj partijski sef jedan od prozvanih pa si se i ti nasao, na osnovu osjecaja pripadnosti, nasao prozvanim.
:oops: Haman detektori nekakvi rade, pa se prepoznaju "tabori" :dance: koji cinizam otrovni :D
sanasa

#81 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by sanasa »

Vozdra raja wrote:
sanasa wrote:Svi smo mi Bakir H. Slobodan V. i Mišo V. :bih:
partijski podobnici

bas me zanima ciji si ti??? :!:
ibizza

#82 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by ibizza »

sanasa wrote:
Vozdra raja wrote:
partijski podobnici

SDA-ovac......hehehe...vidis da brani Bakira,Saju i kompaniju......hehehe
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#83 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by Truba »

sanasa wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
komi wrote:kako možete ovo gledati

zanimaju me mišljenja TV novinara

može li i treba li intervju biti toliko dug??? imal ikakva knjiga koja veli da intervju ne smije toliko trajati

pa slušaj,i telering je u suštini intervju,i nedeljom u dva je intervju,a traju sat vremena
da, jeste, s tom razlikom sto je ovo bio terapeutski intervju!
pa i onaj na CNNu što je obavio 40000 intervjua u jednoj emisiji dovede više likova :mrgreen:
Vozdra raja :-)

#84 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by Vozdra raja :-) »

sanasa wrote:
Vozdra raja wrote:
partijski podobnici

sigurno ne SDP-ovac.
jel_u_vinklo

#85 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by jel_u_vinklo »

sanasa wrote:
Vozdra raja wrote:
partijski podobnici

Ja mislim da je on Fatimin i Eminov,gore sa Visnjika.Reci cu ja njima sta mali radi po forumu i kako vam se ruga :skoljka:
BarbaDue

#86 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by BarbaDue »

sanasa wrote:
Vozdra raja wrote:
partijski podobnici

zar je bitno ko je ko, sramota! odmah se djelite na tabore...i onda vam krivo kad vam se neko sa strane smije...
nikuda ova zemlja nece stici, sve dok je ovih koji sve djele na "naše i vaše" ili "naši i vaši"...

ovdje je cini mi se bilo rijec o Senadu Hadžifezoviću i njegovj odbrani Dodika. Smješno!
Po meni je intervju bio dobar, mogao je jos sa par stvari popraviti da bude idealan ali u svakom
slucaju je uspio. Tome u prilog ide Dodikova nervoza tokom citave emisije, mada je bio zavaljen
u fotelji u sred Banja Luke, stalno se vrtio na stolici i stalno je pokusavao da gricka nokte.
Intervju bi bio puno bolji da je bilo FacetoFace, ali sve u svemu dobro.

...ne znam cime je to bio na Dodikovoj strani?
sanasa

#87 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by sanasa »

@ BarbaDue
ne dijelim ja nikoga ni na sto... ovaj vozdra raja to odmah partijiski razlucuje....mozda mu je mile dajzda :dance:
BarbaDue

#88 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by BarbaDue »

Nisam ja samo tebi rekao, moja primjedba je bila za sve vas koji malo-malo pa se lagano podjelite oko necega...tuga pored sveg jada sto nam se sprema traba jos da se mrzimo!

....i to je ta tuzna prica koju mnogi zovu Bosna!
M.D.

#89 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by M.D. »

Odlicno odradjen posao Hadzifejzovica. Izresetao ga je onako fakinski, skoro do jaja. Nazalost morao je Senad da balancira, te i da pohvali krmka u nekim stvarima ("krmku niz dlaku") da bi ga u sledecem segmentu mogao izudarati. Ja sam se bojao da ce traktorista ustati i prekinuti intervju. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, narocito kad sam vidio kako traktorista odhukuje, guta knedle i koluta ocima. Ocjena 5 za Senada!!!
M.D.

#90 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by M.D. »

Najbolje je bilo kad je Dodik rekao da je Senad dosao da ga intevjuise u RS te da se iznenadio da ga niko nije dirao, a Senad mu uvali "pa Banja Luka je u Bosni i Hercegovini, nemam se cega bojati u svojoj zemlji"...I jos ga podbode sa onim "seher banjaluka"......
sasa_t

#91 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by sasa_t »

M.D. wrote:Najbolje je bilo kad je Dodik rekao da je Senad dosao da ga intevjuise u RS te da se iznenadio da ga niko nije dirao, a Senad mu uvali "pa Banja Luka je u Bosni i Hercegovini, nemam se cega bojati u svojoj zemlji"...I jos ga podbode sa onim "seher banjaluka"......
jest ga ubo onaj se sav sjebo :lol:
"Ali ja mislim da je ova optuznica montirana protiv Vas" - Lik koji finansira dva tunela na jednoj od najvecih ravnica u ovom dijelu Evrope i onda se mi pitamo ko je tu kriminalac.... Oni koji si nekad putovali kroz njemacku znaju pricu o brdima i tunelima kojih nema...
i onda ti kazes da ga sjebo...

Ja sam davno rekao, a evo i ponavljam...

Jebem ti dnevnike za dijasporu...
asker

#92 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by asker »

Ovdje kamaru pametnjakovica koji bi odradili interview mnogo bolje od Senada :D .
Covjek je za 10 odradio pos'o, sama cinjenica da je Dodik pristao na interview pa makar iz Banja Luke sve govori. Dok "profesionalni" novinari iz Federacije od Dodika dobiju "yebi se", "yebe mi se", "nek' se yebe" itd. Senad evo drugi puta u kratkom vremenu uspije da obavi cijeli razgovor a da Mile ne ustane, potrga mikrofon i nayebe se majke svima. Jel' vi mislite da Mile MORA odradit' interview sa bilo kim a posebno novinarima iz Federacije??? Jel' mislite da ako bi on zbog "pravih pitanja" jednostavno prekinuo interview da bi to bilo nesto novo i dokazalo "profesionalno" novinarstvo???

Oni koju su gledali CD, a da imaju bar malo mozga, su mogli primjetit' da ga Senad nije stedio ni 1%.
sasa_t

#93 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by sasa_t »

asker wrote:Ovdje kamaru pametnjakovica koji bi odradili interview mnogo bolje od Senada :D .
Covjek je za 10 odradio pos'o, sama cinjenica da je Dodik pristao na interview pa makar iz Banja Luke sve govori. Dok "profesionalni" novinari iz Federacije od Dodika dobiju "yebi se", "yebe mi se", "nek' se yebe" itd. Senad evo drugi puta u kratkom vremenu uspije da obavi cijeli razgovor a da Mile ne ustane, potrga mikrofon i nayebe se majke svima. Jel' vi mislite da Mile MORA odradit' interview sa bilo kim a posebno novinarima iz Federacije??? Jel' mislite da ako bi on zbog "pravih pitanja" jednostavno prekinuo interview da bi to bilo nesto novo i dokazalo "profesionalno" novinarstvo???

Oni koju su gledali CD, a da imaju bar malo mozga, su mogli primjetit' da ga Senad nije stedio ni 1%.
"I ti si meni simpatican" :lol:
Maybach

#94 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by Maybach »

Senad je bio i ostao majstor nad majstorima! :bih:
harka

#95 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by harka »

evo upravo gledan reprizu CD i bas nevidim da se Senad ulizuje Dodiku
naprotiv profesionalno razgovara snjim.Sta je trebao pricati jezikom primitivca
"jebi se,povuci me,okupaj se......."
Sto se tice zasto intervju iz B.Luke,mislim
da se Dodik nikada vise nece pojaviti negdje
gdje nema srpske policije iz straha od
hapsenja.
sanasa

#96 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by sanasa »

harka wrote:evo upravo gledan reprizu CD i bas nevidim da se Senad ulizuje Dodiku
hapsenja.
pa... mozda je repriza bila bolja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
harka

#97 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by harka »

sanasa wrote:
harka wrote:evo upravo gledan reprizu CD i bas nevidim da se Senad ulizuje Dodiku
hapsenja.
pa... mozda je repriza bila bolja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehe,gledala sam ja i sinoc,al eto danas da "utvrdim"
tebi toplo :D preporucujem par puta gledanje,
ocito ti treba vise vremena. :-D
stranac2

#98 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by stranac2 »

Ja stvarno ne znam jesmo li mi gledali isti intervju.

Da se razumijemo mislim da Senad i nije bas tako neka zvijezda novinarstva (kada ga poredim sa nekim stranim novinarima) ali je za ove nase prostore tata - mata.

Sinocni intervju prava stvar.
Rekao bih da je najkorisniji bio za BH politicare da vide "kako naci zicu Miloradu Dodiku".

Dalo se prmijetiti da je doticni politicar bio veoma nervozan i prije samog pocetka intervjua.
Nervozni pokreti ruka cjelo vrijeme, nesto bledja boja lica necesto gubljenje daha.

Senad onako dao utisak lezeran , opusten , samouvjeren cesto je pogadjao DOdika sa pitanjima .... pogotovo sam volio onaj komentar "ja mislim da ste vi samo jedan blefer" ,
zatim spominjanje armada 92-e i tsako dalje.
Po meni jedan od najbolje odradjenih intervjua na ovim prostorima ikada pogotovo mi je drago sto je Senad spustio na zemlju covjeka koga je naivna i neprosvjecena Bosanska javnost napuhala do nebesa i predstavila kao nekog neukrutljivog politicara i covjeka. U Pojedinim trenutcima kada se bilo "zakuhalo" Senad se obracao Dodiku bas ono kao djetetu a ovaj to svoj onoj zbunjenosti nije ni prtimijetio a kamoli da je reagovao krkanski kako je navikao da radi.

Bio ja kao jagnje (i bila su mu puna usta BIH) neobicno covjeku cuti :lol: :lol:

Sve u svemu siguran sam da je ovo zadnji intervju koji je Dodik dao Senadu ... :bih:
samo_ti

#99 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by samo_ti »

Ma Senad ga je sinoc razjebao......ali volio bi i da ga dovede u studio CD-a, pa da ga i tu malo prodrma......
i ono je primjer kako treba s Dodikom....kulturno mu ga spustati... :bih:
SemiR_SA

#100 Re: Hadzifejzovic u odbrani Dodika

Post by SemiR_SA »

Stvarno ga je Senad maestarlno sredio :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Post Reply