Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MOSTARAC_ wrote:ma sve ste vi meni lijepe i sa još ljepšom zurkom al samo da napomenem da mane boljih mačića od mostarki, čisto ono nek se zna, ništa drugo!
MOSTARAC_ wrote:ma sve ste vi meni lijepe i sa još ljepšom zurkom al samo da napomenem da mane boljih mačića od mostarki, čisto ono nek se zna, ništa drugo!
andrija2007 wrote:Ljudi, sevapa vam, ne stavljajte ove mravojede npr kao ova iz "lafo sex and the šeher"!
Stvarno, ne znam za ostale, ali meni niti jedna od 4 glumice iz famozne serije nisu uopshte lijepe zhene.
Sarah Jessica Parker nije klasicno lijepa zena, nije cak ni "zgodna" zena ali zaista ima stila i ima sharma, zna ostaviti dojam...ali ocigledno je da puno jaci dojam ostavlja na zene i gay muskarce nego na "ciljano trziste"
Sarah Jessica Parker nije klasicno lijepa zena, nije cak ni "zgodna" zena ali zaista ima stila i ima sharma, zna ostaviti dojam...ali ocigledno je da puno jaci dojam ostavlja na zene i gay muskarce nego na "ciljano trziste"
Sve potpisujem i saglasan sam sa ocjenom njenog personality-ja (jesam dobro napis'o ) ali nije mi zhena za kojom bih okrenuo glavu i ishchashio vrat na ulici. O onoj Mrkvici da i ne pricham.