Pa i da je greska, zamjeram i BHMAC-u i ADS-u, BHMAC-u radi laznog demanta, a ADS-u rad objavljivanje takvog oglasa, pa zar nemaju osobu koja ce kontaktirati BHMAC i reci, pa jeste li normalni,mIRCerka wrote:Ja bih prije rekla da je MAC napravio gresku, a ADS samo postirao ono sto su dobili.legendo_moja wrote:Možda bi nakon ovoga trebalo razmisliti o organiziranju forumske organizacije za praćenje i reviziju rada adsfbih.
To kazem cisto poucena iskustvom kad neko na forumu otvori temu o clanku na naslovnoj napadajuci redakciju saXa, a oni samo objavili ono sto je doslo od FENE ili neke druge novinske agencije.
Ali znamo da nije greska, posto su mogli napisati drustveni smjer, recimo, i onda da prime muzicara, i nebi niko saznao za ovaj skandal. Ovdje sto me najvise zivcira, jeste, da je struka stavljena u 10-tom planu, a sve ostalo prije struke.
Volio bi, ako je vec tako, da sutra imamo i hirurge koji je zavrsio veterinarski, ili poljoprivredni fax, pa da vidim hoce li to proci kada bude operisao nekog djeteta nekog sluzbenika, ministra, clana upravnog odbora,...itd. Tako imamo Ministra ljekara za komunikacije, i pjevaca za parlamentarca, i sestrica za neku drzavnu firmu. A struka? i onda dobijemo listu gdje je BiH iz Albanije ili ti Zimbabve ili Ugande.
Nije greska, nego bezobrazluk...