Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Stari

Post by Stari »

Ne zeleci remetiti tok ove izvrsne diskusije htio bih samo dopumiti sa jednim podpitanjem. Naime radi se o tome da se ovdje samo muzjaci izjasnjavaju ...pa me kopka ...kako stoje stvari gledano iz ugla ljepseg (s)pola? Bilo bi naravno jako pozeljno da su one koje koje pokusavaju odgovoriti na ovo pitanje heterosexualne orijentacije....inace bi mozda moglo doci do zabune i daljnjeg sirenja opsega diskusije. A evo i pitanja.

Koga birate vi zenske ....pametnjakovica....ili ....ljepotana?

Da pojednostavim i dodatno zaostrim problematiku: Imate izbor izmedju profesora doktora i velikog kandidata za slijedecu Nobelovu nagradu....covjeka briljantnog uma ... :-? ....ali pukog posmatraca filozofskih traktata u spavacoj sobi.
I covjeka skucene inteligencije (pod pretpostavkom da se ista da valjano izmjeriti) sklonog cudnovatim stvarima....ali savrsenog lica i tijela....i , sto nije zgoreg spomenuti, :x paklenog u krevetu i izvan njega :x

Mozete birati samo jednog
Stari

Post by Stari »

angela:
Ja mislim da bih na kraju odabrala pametno i lijepo zensko

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
:D :D EHEHEHe ....I tata bi sine ...ali nemere ovog puta moras uzeti jedno od to dvoje.
Baghira

Post by Baghira »

Ma ovog prvog, a za krevetne aktivnosti cemo se vec nekako snaci :-) :D
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Evo i ja da se ukljucim, jer prozivaju muskarce :-D Ova tema me je pogodila! Nedavno sam imao slicnu raspravu oko toga zasto lijepe djevojke (ne znam da li i pametne - cisto sumnjam) hodaju sa sanerima, tipovima koji im nikako ne "leze" bar onako fizicki i slicno. Doslo se do zakljucka koji sam maloprije procitao u nekom odgovoru, da je stvar hrabrosti da se pridje djevojci. Obicno su takve djevojke "daleke" i tesko im je prici. Sta je razlog? Strah od neuspjeha? Strah od toga sta ce raja reci? Strah da ce te provaliti? Iste te djevojke obicno odbacuju apriori momke koji im prilaze, bez pokusaja da budu pristojne bar par minuta. Kao ono u fazonu "Nek' se bori malo za mene". Ili nije on za mene i slicno. Pristojni" momci se povlace odmah. Ali...Poslije tako naleti neki "hadzo" bez kompleksa i dovoljno "nepristojan" i "nametljiv" koji ne bjezi poslije prvih njenih rijeci i dovoljno "dosadan" i poslije nekog vremena ona pristane na pice, padne tu i razmjena telefona i sl. Tako to krene, cini joj se lijepo, tip ima auto, zna ga raja po kaficima, pozdravljaju ga svi, svi ga se plase... Ali avaj! U neka doba ona skonta kako nema o cemu sa njim pricati i ona bi rado pobjegla iz te veze. Ali sada je kasno! Sve ono cemu se divila kao prednostima njenog izabranika, sada su mu mane. On je mangup, jalijas kojeg ne mozes ostaviti tek tako. I tu nastaju problemi, poneki samar, pozivi kasno u noc, a u najcrnjim scenarijima i pucnjava. Dakle, odo ja malo van teme :-D Cinjenica je da se momci boje, sa ili bez razloga, "dominantnih" zena. U ovom slucaju su to lijepe i pametne zene. Ali cinjenica je i to, da su one uveliko krive za to. Uvijek su bile pristupacnije, obicnije, normalnije, lakse za komunikaciju, razgovorljivije, srdacnije... i sta sve ne, djevojke koje su "osrednje". I tako kada se u nekoj 30 i nekoj pitaju zasto su same, neka se sjete zasto su onolike momke koji su im prisli i pitali ono standardno "Jesi li za pice :P ?" odbili bez da su se zainteresovali za njega!
Baghira

Post by Baghira »

angela wrote:
crna_pantera wrote:Ma ovog prvog, a za krevetne aktivnosti cemo se vec nekako snaci :-) :D
Ja imam konkretan prijedlog - ti uzmes naucnika, ja ovog fizikalca, pa se mjenjamo. Ja uzmem tvog kad se uzelim fine konverzacije, ti ovog mog kad ti je do sexa - jel' posteno?

Nadasve :D Ma dogovorile bi se nas dvije vec nekako. :wink: Njih dvojica svakako ne bi imali pravo glasa :oops: :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma ja bih vise zazirao od pametnih muskaraca.Jebes ti sve, valja se konkurencije rijesiti :D :D
Baghira

Post by Baghira »

Slazemo se mi pravo pape :D

Nego, da se ne nalazis slucajno vamo negdje u Svabiji trenutno? Vidim nema te ovdje, a ja imam jednog pitara u gostima, i poklapa se nekako njegov dolazak i tvoj nestanak sa foruma, ali ne usudim se pitati, je li on pape :P :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Na moju veliku zalost, ..... nisam ti u gostima. Ali, .... blizu sam ti, pa ..... ako bas zelis da me vidis, ........ :P
Baghira

Post by Baghira »

Kako si mi blizu? :D Gdje se nalazis? :) Mislim, nemam nista protiv da te upoznam, dapace, bilo bi mi drago :)

Ne zajebaji Andjo :P Covjeka :D
Mladen

Post by Mladen »

Sta je ovo :-) ,sta ovo okicama vrtis Angie moja ?:)

E,sad mozes..sad slobodno, pa da dokazes kako se ne bojis pamentih i zgodnih muskaraca ! :-) :-) ...:-)...
horns&drums

Post by horns&drums »

crna_pantera wrote: Ne zajebaji Andjo :P Covjeka :D

HAhahaha "Nemoj sine jesti slatko, sad ce rucak" :D :D
Mladen

Post by Mladen »

Panto :roll: :P ..molim te ne diraj mi Angelicu moju :zzzz:

Horni,primjetio sam da mi se mlogo vrtis :-) oko Angelice. Samo pazi da ti se ne :-) od Dr. Mladje..drugim rijecima :x , nema nista od toga:) :lol:
pape

Post by pape »

:) Angela, ... zaista je tako. Mislis li da postoji razlog da te se bojim, .... da se bojim Pante i ostalih pametnica.

Panto, ... zemlja lala, vjetrenjaca, ruznih ali pametnih zena ..... :razz:
Mladen

Post by Mladen »

Pape :D ,ali zato bi`se ja na tvom mjestu pribojao Mladje :P
horns&drums

Post by horns&drums »

Mladen wrote:Panto :roll: :P ..molim te ne diraj mi Angelicu moju :zzzz:

Horni,primjetio sam da mi se mlogo vrtis :-) oko Angelice. Samo pazi da ti se ne :-) od Dr. Mladje..drugim rijecima :x , nema nista od toga:) :lol:
Dobro si primijetio, Dr Stojanovicu, no navukao sam se na nju kao dijete na cokoladu :D :D
Mladen

Post by Mladen »

Navuci se ti na ... inace...ma znash i sam;)
:P
horns&drums

Post by horns&drums »

Mladen wrote:Navuci se ti na ... inace...ma znash i sam;)
:P
Ne znam, matere mi.
Sta izbrijati ces se ispod pazuha, dici ruke i umajmiti klesara??? :D :D
Dječak

Post by Dječak »

ne bojimo se mi lijepih i pametnih žena nego se one boje nas!!!
Baghira

Post by Baghira »

Holandija znaci :D Pa ta blizina, o kojoj pricas, je relativna :P Ali, ako te bas bude blizu, pozvan si na rucak :P Povedi, ako ikako more, i temporu :D
Baghira

Post by Baghira »

Ni u snu Mladjo, ni u snu :wink:
horns&drums

Post by horns&drums »

crna_pantera wrote:
Ni u snu Mladjo, ni u snu :wink:
Mladjane, ja je ponekad sanjam, je l' problem? :D :D
van dyk

Post by van dyk »

jao jes looda tema,golemo je nisam upratio prije!
svidja mi se dosta komentara bas super rasprava... :-D
kao sto kaze onaj lik h&d jel tako nesto:)
ja stvarno volim kad je treba ono da se mozes sa njom u siframa-codovima pricat!da se razumijemo sa takim curama je super bit u vezi i sigurno nije dosadno uvijek ima tema a i razumijes se!
nije sve u ljepoti tu samo sebi pravis neki nivo,klasu itd.ako imas lijepu trebu i to je neko rekao ne znam ko ANGELA mislim:)jao bas se slazem sa tim,a koji ce meni ona k.. ako meni nije dobro a raje me po ramenu a joj ti trebe jes dobra a ona paglu i meni bezze sa njom jel majke ti tako? :zzzz:
znaci moj konacan odgovor je.... hehe ma ova sa codovima i siframa
pape

Post by pape »

:) Pantice, .... hvala, fino od tebe. Ko zna, sve je moguce. Rado bih poveo i Temporu, ako se ne boji .... mislim, .... ugodne voznje. :P
Mladen

Post by Mladen »

Vazi pantice ;)

Horny, sanjaj slobodno haveru moj,jer sta ti drugo preostaje?:P
horns&drums

Post by horns&drums »

Mladen wrote:Vazi pantice ;)

Horny, sanjaj slobodno haveru moj,jer sta ti drugo preostaje?:P

Nista(za sada :D )
Post Reply