Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najljepša wrote:Prije nekoliko godina kupila sam čizme cipele i torbu i to sve sam nosila dosta dugo i sad bih ponovo platila duplo jer sam prezadovoljna a ovi što pričaju negtivne komentare samo dokazuju koliki su blam...veze nemaju sta je cipela i kvalitet...iskreno zao mi je takvih...a pronaći će se...negativci zivite u zabludi!!!!!!!!
E nek mi ti znaš šta je cipela i kvalitet. Još jedna osoba koja nije vidjela dalje od Geme i kojoj je Gema vrhunac.
naravno da znam kad bih ti upola znao koliko ja znam znao bih o čemu ti govorim...
Najljepša wrote:Prije nekoliko godina kupila sam čizme cipele i torbu i to sve sam nosila dosta dugo i sad bih ponovo platila duplo jer sam prezadovoljna a ovi što pričaju negtivne komentare samo dokazuju koliki su blam...veze nemaju sta je cipela i kvalitet...iskreno zao mi je takvih...a pronaći će se...negativci zivite u zabludi!!!!!!!!
i ova radi u gemi cini mi se
Ne radim u gemi al imam visoko mišljenje o toj prodavnici obuće jednostavno govorim iz iskustva
E nek mi ti znaš šta je cipela i kvalitet. Još jedna osoba koja nije vidjela dalje od Geme i kojoj je Gema vrhunac.
naravno da znam kad bih ti upola znao koliko ja znam znao bih o čemu ti govorim...
A kad bi ti 10% znala koliko ja znam znala bi o ćemu govorim.
sram te bilo kad ni ti neznas za "gemu", nebi trebo da si na ovom forumu kad neznas za gemu. gema ti je jedinica za "kvalitet" i za "originalnost".
1 gema= dobar kvalitet
2 geme=jos bolji kvalitet
3 geme=nevidjen kvalitet
4 geme=jos nevidjeniji kvalitet
5 gema=nema dalje,vrh vrhova
sram te bilo kad ni ti neznas za "gemu", nebi trebo da si na ovom forumu kad neznas za gemu. gema ti je jedinica za "kvalitet" i za "originalnost".
1 gema= dobar kvalitet
2 geme=jos bolji kvalitet
3 geme=nevidjen kvalitet
4 geme=jos nevidjeniji kvalitet
5 gema=nema dalje,vrh vrhova
Slušaj mirz al zaboravi da ima ovdje navodnici to je on stavio malo da se ne ureknu ovi epiteti koje je napisao...