sanela i minela u telekomu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
atom62

#76 Re: sanela i minela u telekomu

Post by atom62 »

ima li sanela oca i mater,kako se preziva, ima li momka ili ljubavnika u bh-telecomu,
de da malo razbaberemo! moze l neko njen cv nam ponuditi!
x202

#77 Re: sanela i minela u telekomu

Post by x202 »

Dajte žena će raditi kao telefonistica. Zar za to treba nešto više od SSS???

Kakogod, slažem se da treba biti otvoren konkurs za svako radno mjesto, ali tako je kako je. Zar nas to čudi??? Tako je i u drugim državama. Ne toliko kao ovdje, ali ima. Što ne znači da opravdavam, samo kažem da tema ne zavređuje ovoliko postova.

Hajmo o temi kako spriječiti netransparentna zapošljavanja, kako nešto promijeniti. Samo mahalamo. Zato nam jest ovako.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#78 Re: sanela i minela u telekomu

Post by Truba »

mozda je komicna ideja
ili za neke bezvezna...

ali ako je riječ o državnoj firmi

zar nije moto štednja

pa recimo da se napravi licitacija

ko će za manje para obavljati tu funkciju za koju je potrebna SSS

nešto kao obrnuta dražba :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja bih bio apsolutni pobjednik :sax:
slatkusina

#79 Re: sanela i minela u telekomu

Post by slatkusina »

Sanelu je zaposlio Brankovic. Inace ako ga ko poznaje ili imate nekoga da ga poznaje odmah vam je posao zagarantovan. To znam iz iskustva. Mojoj sestri treba praksa i pitali smo jednog momka koji radi u sudu ako moze da se raspita da li igdje moze odraditi praksu za ekonomiju i on je odmah otvoreno rekao da zna Brankovica i da ce joj on srediti praksu u BHT jer on to moze srediti u roku 2 dana i da moze odmah tamo poceti raditi ako hoce. Kaze tako je bilo i sa Sanelom i Minelom. Skola je nebitna i konkursa nikada nema ali se moze uvjek naci radno mjesto samo trazi Brankovica i sve ce biti sredjeno.
Medjutim mojoj sestri treba samo praksa, pa je rekla neka hvala. Sta ces kada nas je mama odgojila da budemo postene budale.
Sanela je zavrsila vanredno zubotehnicku skolu i to sam joj licno radila maturski rad (modelaciju proteze) jer njeni dugi vjestacki nokti nisu to mogli odraditi.
Minela je krenula u zubotehnicku skolu takodjer i bila je izbacena/prebacena u neku drugu. U drugoj skoli je dva puta obnovila razred i izbacena je iz skole.
Groznog nam drustva....fuuuuuuuuuuj
nokia6170

#80 Re: sanela i minela u telekomu

Post by nokia6170 »

slatkusina wrote:Sanelu je zaposlio Brankovic. Inace ako ga ko poznaje ili imate nekoga da ga poznaje odmah vam je posao zagarantovan. To znam iz iskustva. Mojoj sestri treba praksa i pitali smo jednog momka koji radi u sudu ako moze da se raspita da li igdje moze odraditi praksu za ekonomiju i on je odmah otvoreno rekao da zna Brankovica i da ce joj on srediti praksu u BHT jer on to moze srediti u roku 2 dana i da moze odmah tamo poceti raditi ako hoce. Kaze tako je bilo i sa Sanelom i Minelom. Skola je nebitna i konkursa nikada nema ali se moze uvjek naci radno mjesto samo trazi Brankovica i sve ce biti sredjeno.
Medjutim mojoj sestri treba samo praksa, pa je rekla neka hvala. Sta ces kada nas je mama odgojila da budemo postene budale.
Sanela je zavrsila vanredno zubotehnicku skolu i to sam joj licno radila maturski rad (modelaciju proteze) jer njeni dugi vjestacki nokti nisu to mogli odraditi.
Minela je krenula u zubotehnicku skolu takodjer i bila je izbacena/prebacena u neku drugu. U drugoj skoli je dva puta obnovila razred i izbacena je iz skole.
e ovo se zove info :D
faye

#81 Re: sanela i minela u telekomu

Post by faye »

meni od svega samo nije jasno ko je minela? :-)
karanana

#82 Re: sanela i minela u telekomu

Post by karanana »

faye wrote:meni od svega samo nije jasno ko je minela? :-)
kcerka od "nedime dragi, sta nam ovo rade"

citaj temu od pocetka, pa nema 100 stranica
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#83 Re: sanela i minela u telekomu

Post by mIRCerka »

komi wrote:mozda je komicna ideja
ili za neke bezvezna...

ali ako je riječ o državnoj firmi

zar nije moto štednja

pa recimo da se napravi licitacija

ko će za manje para obavljati tu funkciju za koju je potrebna SSS

nešto kao obrnuta dražba :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja bih bio apsolutni pobjednik :sax:
Ja ti posao ne bih dala cisto zato sto ne postujes osnovna pravila.
:D
Truba

#84 Re: sanela i minela u telekomu

Post by Truba »

damping plaće :lol: :lol: :lol: :lol:
faye

#85 Re: sanela i minela u telekomu

Post by faye »

karanana wrote:
faye wrote:meni od svega samo nije jasno ko je minela? :-)
kcerka od "nedime dragi, sta nam ovo rade"

citaj temu od pocetka, pa nema 100 stranica
hvala, citala sam ali mi je to promaklo
Truba

#86 Re: sanela i minela u telekomu

Post by Truba »

slatkusina wrote:Sanelu je zaposlio Brankovic. Inace ako ga ko poznaje ili imate nekoga da ga poznaje odmah vam je posao zagarantovan. To znam iz iskustva. Mojoj sestri treba praksa i pitali smo jednog momka koji radi u sudu ako moze da se raspita da li igdje moze odraditi praksu za ekonomiju i on je odmah otvoreno rekao da zna Brankovica i da ce joj on srediti praksu u BHT jer on to moze srediti u roku 2 dana i da moze odmah tamo poceti raditi ako hoce. Kaze tako je bilo i sa Sanelom i Minelom. Skola je nebitna i konkursa nikada nema ali se moze uvjek naci radno mjesto samo trazi Brankovica i sve ce biti sredjeno.

žalosimus za tu padavičarku
a brankoviću svaka čast... dobiva izbore :mrgreen:
sarajovasi

#87 Re: sanela i minela u telekomu

Post by sarajovasi »

Pola bi vas bi dalo guze samo da radi u Telekom i mojne suplje price.Ove nista nema bez stele i tako se zivi,kad to shvatiti onda neci biti ovako glupih tema.Izvinjavam se na prostim rijecima.
swirl

#88 Re: sanela i minela u telekomu

Post by swirl »

Sanela Sijerčić počela raditi u "BH Telecomu"
Folk pjevačica kaže da još ne može otkriti na kojem je radnom mjestu...
10.02.2009. 22:12

Folk pjevačica Sanela Sijerčić jučer je, kako nam je potvrdila, počela raditi u "BH Telecomu". No, nije nam željela otkriti na kojem je radnom mjestu u ovoj državnoj kompaniji.

- To je još uvijek tajna koju ne mogu otkriti dok ne dobijem saglasnost nadležnih. I ranije sam često sarađivala sa "BH Telecomom" i pjevala sam na brojnim zabavama ove velike kompanije. U "BH Telecomu" je radio i moj rahmetli otac - bilo je sve što nam je Sijerčić rekla prvog radnog dana u ovoj kompaniji.

Ona se nada da novi posao neće previše utjecati na njenu muzičku karijeru i da će uz veliki trud uspjeti uskladiti obaveze.

- Zaposlenje u "BH Telecomu" neće značiti moje povlačenje sa estrade. I dalje ću se baviti pjevanjem - govori Sanela.

Možda upravo činjenica da je Sijerčić počela raditi u "BH Telecomu" govori o tome da padaju zarade pjevača te da neki od njih žele imati sigurniji izvor zarade.

:-)
Adriatic

#89 Re: sanela i minela u telekomu

Post by Adriatic »

Naravno da je sve ovo za zajebanciju, međutim, kad se bolje razmisli, dobije se mučnina u stomaku.
Jer, kad se vidi da su ove dvije glupače dobile posao u najboljoj firmi, pored toliko nezaposlenih ljudi (jel to na birou nemamo kadra sa SSS?), onda se treba malo uozbiljiti.
Još ova pjevaljka reče kako neće prekidati svoju pjevačku karijeru. tj da njen novi posao neće uticati na istu?????????????????????
Uzgred, da se malo podsjetim, profit Telecoma je bio negdje oko KM 150 miliona?
Koja se tu lova valjaaaaaaaaaaaaaaaaa
gule_sa

#90 Re: sanela i minela u telekomu

Post by gule_sa »

:razz: Posto imam informaciju da se Sanela zaposlila u odjelu za podrsku to jest da se javlja na onaj telefon za podrsku sad mogu oni koji je vole slusati da nazovu taj broj i da traze da im nesto otpjeva na uvce..... :-D
VjecitiStudent

#91 Re: sanela i minela u telekomu

Post by VjecitiStudent »

Ljudi, mozda ste prenaglili sa reakcijama.
Sta ako Telekom radi na novom izumu, mobitelu smjestenom u zubu? :D
ajgenrauh

#92 Re: sanela i minela u telekomu

Post by ajgenrauh »

Na birou ima ljudi sa VSSom i to telekomunikacijskog usmjerenja-znam ih. Takodjer poznajem inzenjere telekomunikacija koji rade u firmama i na poslovima za koje im ne treba ni srednja skola i gdje su oni jedini ili rijetki sa fakultetskom diplomom. Jos da kazem da ti poslovi naravno nemaju veze sa strukom (IKT), osim da svojim kolegama objasne da nema laptopa sa slusalicama na trzistu, za sad. Sto ovo pisem, mozda zato sto su mnogi od njih na tabletama za smirenje i imaju lijepo stezanje oko srca. Izvinjavam se ako nekom ovaj post pogorsa raspolozenje.
potpuni stranac

#93 Re: sanela i minela u telekomu

Post by potpuni stranac »

VjecitiStudent wrote:Ljudi, mozda ste prenaglili sa reakcijama.
ili u silikonima :D :D ono, jedan je mikrofon a drugi zvucnik, tako da cijenjeni korisinik mora fini privuc glavu i poloziti na grudi gumene, kako bi telefonirao. :D
beckenbauer

#94 Re: sanela i minela u telekomu

Post by beckenbauer »

mozda ce Sanela raditi na melodijama za mobitele??? :?

:dance:
VjecitiStudent

#95 Re: sanela i minela u telekomu

Post by VjecitiStudent »

potpuni stranac wrote:
ili u silikonima :D :D ono, jedan je mikrofon a drugi zvucnik, tako da cijenjeni korisinik mora fini privuc glavu i poloziti na grudi gumene, kako bi telefonirao. :D
Sad imamo i mi nasu "silikonsku dolinu" :D
don vito

#96 Re: sanela i minela u telekomu

Post by don vito »

slatkusina wrote:Minela je krenula u zubotehnicku skolu takodjer i bila je izbacena/prebacena u neku drugu. U drugoj skoli je dva puta obnovila razred i izbacena je iz skole.
Ja bruke, da kcerka pjevaljke SBiH i osnivaca licno, sa ovakvim kvalifikacijama, ne moze dobiti posao u nekom drzavnom ministarstvu nego se jadnica mora patiti u Telekomu.
Mahalac

#97 Re: sanela i minela u telekomu

Post by Mahalac »

sarajovasi wrote:Pola bi vas bi dalo guze samo da radi u Telekom i mojne suplje price.Ove nista nema bez stele i tako se zivi,kad to shvatiti onda neci biti ovako glupih tema.Izvinjavam se na prostim rijecima.
Koja zdrava logika :mrgreen:

....inace kad sma ovo sve procitao trehno sam mobitel o zemlju i pjevam...dotakoooo sam dnooooo zivotaaaaa.... :-)

:sax:
potpuni stranac

#98 Re: sanela i minela u telekomu

Post by potpuni stranac »

VjecitiStudent wrote:
potpuni stranac wrote:
Sad imamo i mi nasu "silikonsku dolinu" :D
i "dva brda" k tomu još. :D
vjesticanametli

#99 Re: sanela i minela u telekomu

Post by vjesticanametli »

ne znam kako GA je dobila ali je odvratno ................. MINELA JE KCERKA HANKE PALDUM..........one sto se zamota kad treba pa se opet odmota kad treba ........... GDJE JE KONKURS ZA SVA OVA SRANJA I TELEFONISTICE I PODRSKU mal ne reko cega :x jadno i bjedno sta se radi.............sanelu je rahmetli otac cuvao po kafanama dok je pjevala i sad ona iz kafane u telekom.........minela i sanela radnice godine :roll:
sinus

#100 Re: sanela i minela u telekomu

Post by sinus »

Najbolje je biti glup ko balvan pa čovjek nikad ne bi skontao kako nas karaju svakodnevno, a ovako znaš da te karaju, a ne možeš ništa uraditi da to prestanu :dance:

Moj amidžić mora u Sloveniji crnčiti jer mu ovdje niko posla nije dao, kao i hiljadadama drugih ljudi, a propalice koje ni školu nisu bile u stanju završiti dobijaju mjesta sa platama 1000+ KM što je žalosno...
Locked