Zašto žene više vole loše momke ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#76 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
ja ne volim lose momke-ja bih svima njima kramp u ruke.
-
mostarac
#77 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
kretenski je sam sebe citirati al zanimljivo je da nijedna nije demantovala menemostarac wrote:zene ne vole ni dobre ni lose, nego one koji imaju para
pare, pare pokrecu svijet
Sad sam mrtav, al praksa je neumoljiva i ako je na vagi 60%-40% za fukaru, prevagnuce onaj od 40% i adekvatnim novcanikom
Don't kill a messenger, ja samo citam vijesti
bar smo se oko neceg slozili
- Aurora Borealis
#78 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:10, edited 1 time in total.
-
mostarac
#79 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
pa dobro sad moze sve 
- pustopoljina
#80 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
ja te citam samo na politici.
-
mostarac
#81 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
haha sto samo tamo 
- pustopoljina
#82 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
pa dobro zboris 
- Aurora Borealis
#83 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
.
- black
#84 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
i ubrajas se u pametne zene, jelAurora Borealis wrote:Moze - ako je po mom.mostarac wrote:pa dobro sad moze sve![]()
-
mostarac
#85 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
da ti nisi hercegovkaAurora Borealis wrote:Moze - ako je po mom.mostarac wrote:pa dobro sad moze sve![]()
- metal_rules_cura
#86 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
Nemam namjeru da odgovaram na temu u kojoj su zene okarakterisane kao "zenskadija".
- bato99
#87 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
metal_rules_cura wrote:Nemam namjeru da odgovaram na temu u kojoj su zene okarakterisane kao "zenskadija".
- Aurora Borealis
#88 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
.
- hepek071
#89 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
Pitanje je i zasto zene vole? Gazimo ih, zovemo ih glupacama optuzujemo da su krive za sve! Svaka cast zenama!!!!!!!!!!!!!!! ZENE I JA VOLIM VAS. h
VALA VAM
- anais_nin
#90 Re: Zašto žene vole više loše momke ??
kao i obicno mudro zborisAurora Borealis wrote: Ili se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je taj doticni (njihov izbor, njihov odabranik) zaista losa osoba, los covjek, i nastoje pronaci u njemu zeru ljudskosti. A kad na momenat to i uspiju, osjecaj je kao da su dobile na lotu, pa sreci nema kraja - on je najbolji, samo to drugi ne vide.
Ne bih se bas slozila s ovim drugim boldiranim, ali necu govoriti uopsteno u ime citave zenske populacije, samo cu reci da kod mene nije takav slucaj.
Kad osjetim da je doticni nezainteresiran, sta ja imam tu dalje traziti? Lijepo se oprostimo, i idemo dalje.
autoru teme bih porucila da treba malo pripaziti kad se citiraju raznorazne "naucne studije"bato99 wrote:Da se ženskadija pali vise na loše momke je naucno dokazano.
interpretacija statistickih podataka zna biti zeznuta stvar...posebno kad je u pitanju ljudska psiha
mislim da nas je vecina i muskog i zenskog roda barem jednom u zivotu imala neku vezu/odnos s osobom koja je "losa" ili koja je bila losa za nasanjusha wrote:Ma kako koja zena! Zapravo nije ni kako koja zena, vec zavisi sa koliko godina! Iz licnog iskustva i iskustva mojih muskih prijatelja i cak (bivsih) momaka znam da zene vole i jedne i druge, samo zavisi kako u kojem momentu u zivotu, kako joj koji odgovara u kojem trenutku.
i sto otherside rece "nemojte me braniti"
takodje puno toga zavisi i od starosne dobe, nivoa zrelosti svakog od nas
-
Bitte_Halt_ja_ja
#91 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
NEkako dosta cura pocne sa recenicom: Trazim nekog finog koji ce da me nasmije itd itd, a zavrsi kod nekog "manijaka" naravno smijeha nigdje
- Luke Perry
#92 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
visok,crn- a ono lola u mrezastoj potkosulji i cackalicom medju zubima.
-
nihoniho
#93 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
jebi ga, hemija je hemija. ne moze par desetljeca emancipacije promijeniti ono sto mse formiralo hiljadama godina. to je ono sto, u stvari , zbunjuje same zene. cini mi sre da je veci problem sto ni same dame nisu u stanju da izbalansiraju razum i logicno i hemijske procese.
- Kraljica_Suza
#94 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
I mene su privlaciti hostapleri dok sam bila klinka
folirala se da sam sva vazna i faca jer se setam sa naizgled opasnim likom kroz grad, pa svi gledaju kako je on misicav, puko mocne tetovaze, pogled ubitacan, zastitnicki moj frajer koji zdrobi casu u ruci u po kafane...on sav mocan...a ja vazna...jah, tako to biva dok ne prevazidjes, a kad ostaris ...
mislim, sve je dobro dok uspijes to prevazici, al' mi je pravo zao zenski koje ne mogu sebi pomoci pa sa takvima provode svoj dragocijeni zivot...hm, pa vjerovatno i zasluzuju jedno drugo..vjerovatno i dalje 'misle' kako uzivaju, kako im je dobro...
ako je njima dobro, i meni je vala, samo nek ih noge nose dalje od mene i sve ce biti okej
mislim, sve je dobro dok uspijes to prevazici, al' mi je pravo zao zenski koje ne mogu sebi pomoci pa sa takvima provode svoj dragocijeni zivot...hm, pa vjerovatno i zasluzuju jedno drugo..vjerovatno i dalje 'misle' kako uzivaju, kako im je dobro...
ako je njima dobro, i meni je vala, samo nek ih noge nose dalje od mene i sve ce biti okej
-
ania
#95 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
vole u trinaestoj...kasnije skuze da je ipak bolje imati, finog, dobrog i pouzdanog

-
Bitte_Halt_ja_ja
#96 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
Kraljica_Suza wrote:I mene su privlaciti hostapleri dok sam bila klinkafolirala se da sam sva vazna i faca jer se setam sa naizgled opasnim likom kroz grad, pa svi gledaju kako je on misicav, puko mocne tetovaze, pogled ubitacan, zastitnicki moj frajer koji zdrobi casu u ruci u po kafane...on sav mocan...a ja vazna...jah, tako to biva dok ne prevazidjes, a kad ostaris ...
![]()
![]()
Pa iskreno zar mislis da vas drugi s takvim gledaju kao vazne? ili vise kao tuke?
I sta hoces da kazes, fin momak dobije curu tek kad se krezavi i istetovirani izredaju?...da oprostis
mozda za tebe do 13. vecinu i sa 20+vole u trinaestoj...kasnije skuze da je ipak bolje imati, finog, dobrog i pouzdanog![]()
![]()
-
ania
#97 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
mozda za tebe do 13. vecinu i sa 20+[/quote]vole u trinaestoj...kasnije skuze da je ipak bolje imati, finog, dobrog i pouzdanog![]()
![]()
hm...nismo ni svi isti
- Kraljica_Suza
#98 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
A ja pricala u prvom licu jednineBitte_Halt_ja_ja wrote:Pa iskreno zar mislis da vas drugi s takvim gledaju kao vazne? ili vise kao tuke?
I sta hoces da kazes, fin momak dobije curu tek kad se krezavi i istetovirani izredaju?...da oprostis
niko nikog ne dobije.. da prostis, nego vremenom, iskustvom shvatis sta je vazno, neprocjenjivo etc..
-
Dijasporac
#99 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
Fini momci podvlacim FINI MOMCI koji te nece prevariti ili udariti te i koji znaju voliti i imaju neko znanje sto mu pruza buducnost vrijednu tolerisanja u istom paketu su ti oko 2/100 ili 2% na zapadu, a na Balkanu, to vama prepustam da sami sebi kazete, hebala je sebi misa za sva vremena ona koja je batalila takvu vezu, a znam ih nekolike ... naletit ce opet?? i ja se nadam pobjedit lutriju zato zene.. pamet u glavu..
nedavno mi je jedna starija zena rekla, da kad zena ima onaj osjecaj praznine u dusi i bol, to je naj gora stvar sto se zeni ikad moze desiti i to ostane vjecno uz nju, to se samo desi kad je batalila vezu sa nekim koga nesvjesno zna da nemoze zamjeniti jer zena nemoze biti sa nekim koji je gori od bivseg u naj manjoj stvari.
Lahko je tim momcima, za njih ce se uvijek pametne i bistre djevojke boriti, to se zna.. tako da takvi momci ce imati manje problema naci neku sa vise poena od bivse..
eto sustina je tu.. pa vi malo vise pamet u glavu sto citate ovo, i ne igrajte se djeciji igrica sa svojim zivotom
nedavno mi je jedna starija zena rekla, da kad zena ima onaj osjecaj praznine u dusi i bol, to je naj gora stvar sto se zeni ikad moze desiti i to ostane vjecno uz nju, to se samo desi kad je batalila vezu sa nekim koga nesvjesno zna da nemoze zamjeniti jer zena nemoze biti sa nekim koji je gori od bivseg u naj manjoj stvari.
Lahko je tim momcima, za njih ce se uvijek pametne i bistre djevojke boriti, to se zna.. tako da takvi momci ce imati manje problema naci neku sa vise poena od bivse..
eto sustina je tu.. pa vi malo vise pamet u glavu sto citate ovo, i ne igrajte se djeciji igrica sa svojim zivotom
-
bilosto
#100 Re: Zašto žene više vole loše momke ??
hahahaa, pa isto je i sa frajerima... i zene i muskarci vole ono sto ne mogu imati, ono sto ce im duze vremena drzati paznju, ono sto im nece dosaditi, ono sto je promjenjljivo... razlika je u tome sto se zene udaju za takve, a muskarci za takvima venu van svog braka