Zašto žene više vole loše momke ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pustopoljina

#76 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by pustopoljina »

ja ne volim lose momke-ja bih svima njima kramp u ruke.
mostarac

#77 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by mostarac »

mostarac wrote:zene ne vole ni dobre ni lose, nego one koji imaju para :D
pare, pare pokrecu svijet :D
Sad sam mrtav, al praksa je neumoljiva i ako je na vagi 60%-40% za fukaru, prevagnuce onaj od 40% i adekvatnim novcanikom :D

Don't kill a messenger, ja samo citam vijesti :D
kretenski je sam sebe citirati al zanimljivo je da nijedna nije demantovala mene :lol: :lol: :lol: :lol:
bar smo se oko neceg slozili :D
Aurora Borealis

#78 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:10, edited 1 time in total.
mostarac

#79 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by mostarac »

pa dobro sad moze sve :D
pustopoljina

#80 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by pustopoljina »

ja te citam samo na politici.
mostarac

#81 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by mostarac »

haha sto samo tamo :D
pustopoljina

#82 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by pustopoljina »

pa dobro zboris :D
Aurora Borealis

#83 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

.
black

#84 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by black »

Aurora Borealis wrote:
mostarac wrote:pa dobro sad moze sve :D
Moze - ako je po mom. 8-) :D
i ubrajas se u pametne zene, jel :mrgreen:
mostarac

#85 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by mostarac »

Aurora Borealis wrote:
mostarac wrote:pa dobro sad moze sve :D
Moze - ako je po mom. 8-) :D
da ti nisi hercegovka :D
metal_rules_cura

#86 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by metal_rules_cura »

Nemam namjeru da odgovaram na temu u kojoj su zene okarakterisane kao "zenskadija".
bato99

#87 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by bato99 »

metal_rules_cura wrote:Nemam namjeru da odgovaram na temu u kojoj su zene okarakterisane kao "zenskadija".
:skoljka:
Aurora Borealis

#88 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

.
hepek071

#89 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by hepek071 »

Pitanje je i zasto zene vole? Gazimo ih, zovemo ih glupacama optuzujemo da su krive za sve! Svaka cast zenama!!!!!!!!!!!!!!! ZENE I JA VOLIM VAS. h :-D VALA VAM
anais_nin

#90 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by anais_nin »

Aurora Borealis wrote: Ili se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je taj doticni (njihov izbor, njihov odabranik :roll: ) zaista losa osoba, los covjek, i nastoje pronaci u njemu zeru ljudskosti. A kad na momenat to i uspiju, osjecaj je kao da su dobile na lotu, pa sreci nema kraja - on je najbolji, samo to drugi ne vide.

Ne bih se bas slozila s ovim drugim boldiranim, ali necu govoriti uopsteno u ime citave zenske populacije, samo cu reci da kod mene nije takav slucaj.
Kad osjetim da je doticni nezainteresiran, sta ja imam tu dalje traziti? Lijepo se oprostimo, i idemo dalje.
kao i obicno mudro zboris :)
bato99 wrote:Da se ženskadija pali vise na loše momke je naucno dokazano.
autoru teme bih porucila da treba malo pripaziti kad se citiraju raznorazne "naucne studije" :) gdje je ta tvoja tvrdnja naucno dokazana? :)
interpretacija statistickih podataka zna biti zeznuta stvar...posebno kad je u pitanju ljudska psiha :) a naucnici ponekad rastezu i istezu dobijene podatke da bi ih uklopili u okvire teorije koju pokusavaju dokaziti...o medijima ne bih ni pocinjala...u zadnjih 10tak godina neka istrazivanja su pokazala da ona stara "suprotnosti se privlace" mozda bas i ne pije toliko vode u nasem drustvu (Buston and Emlen, 2003., Cornell University)...cak i medju mladjom populacijom (onim od 18-24)...tj da nas vecina trazi partnera s kojim imamo dosta toga zajednickog...stoga ne valja se previse oslanjati na kojekakve stereotipe :)
anjusha wrote:Ma kako koja zena! Zapravo nije ni kako koja zena, vec zavisi sa koliko godina! Iz licnog iskustva i iskustva mojih muskih prijatelja i cak (bivsih) momaka znam da zene vole i jedne i druge, samo zavisi kako u kojem momentu u zivotu, kako joj koji odgovara u kojem trenutku.
mislim da nas je vecina i muskog i zenskog roda barem jednom u zivotu imala neku vezu/odnos s osobom koja je "losa" ili koja je bila losa za nas :) to ne znaci da u nekom "prosjeku" zene preferiraju lose muskarce...i naravno nigdje u pomenutoj studiji (tj barem onim djelovima koji su navedeni ovde) ne vidim tacne definicije termina "dobar" i "losh" jer kao sto neko vec rece te definicije dosta variraju od osobe do osobe...

i sto otherside rece "nemojte me braniti" :D da neke zene imaju tendenciju da se vezu za muskarce na kojima treba "raditi"....isto kao sto neki muskarci vole da se vezu za zene kojima uvijek treba oslonac i pomoc :) primjeri, ali da li tipicni? neko rece svaka zena ima kojekakvih prituzbi na muza/momka...ali zar se ne bi isto moglo reci i za vecinu muzeva? :)

takodje puno toga zavisi i od starosne dobe, nivoa zrelosti svakog od nas :) ali u principu vecina nas bez obzira na pol, godine, seksualnu orijentaciju trazi nesto slicno - nekog koga cemo voljeti i ko ce zauzvrat voljeti nas :) u teoriji vrlo jednostavno, u praksi i nije bas :) uz to svako od nas ima razlicitu definiciju veze koja ga ispunjava, zdrave veze u kojoj se osjeca sretnim...za mene to znaci biti s nekim ko me voli na takav nacin da ne umanjuje moju ljubav prema sebi...znaci nekog uz koga se ja osjecam dobro kao ja i ko mi svojim prisustvom u mom zivotu dozvoljava da volim i njega i sebe :)
Bitte_Halt_ja_ja

#91 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

NEkako dosta cura pocne sa recenicom: Trazim nekog finog koji ce da me nasmije itd itd, a zavrsi kod nekog "manijaka" naravno smijeha nigdje
Luke Perry

#92 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Luke Perry »

visok,crn- a ono lola u mrezastoj potkosulji i cackalicom medju zubima.
nihoniho

#93 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by nihoniho »

jebi ga, hemija je hemija. ne moze par desetljeca emancipacije promijeniti ono sto mse formiralo hiljadama godina. to je ono sto, u stvari , zbunjuje same zene. cini mi sre da je veci problem sto ni same dame nisu u stanju da izbalansiraju razum i logicno i hemijske procese.
Kraljica_Suza

#94 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Kraljica_Suza »

I mene su privlaciti hostapleri dok sam bila klinka :mrgreen: folirala se da sam sva vazna i faca jer se setam sa naizgled opasnim likom kroz grad, pa svi gledaju kako je on misicav, puko mocne tetovaze, pogled ubitacan, zastitnicki moj frajer koji zdrobi casu u ruci u po kafane...on sav mocan...a ja vazna...jah, tako to biva dok ne prevazidjes, a kad ostaris ... :mrgreen: :lol:

mislim, sve je dobro dok uspijes to prevazici, al' mi je pravo zao zenski koje ne mogu sebi pomoci pa sa takvima provode svoj dragocijeni zivot...hm, pa vjerovatno i zasluzuju jedno drugo..vjerovatno i dalje 'misle' kako uzivaju, kako im je dobro...
ako je njima dobro, i meni je vala, samo nek ih noge nose dalje od mene i sve ce biti okej :zzzz:
ania

#95 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by ania »

vole u trinaestoj...kasnije skuze da je ipak bolje imati, finog, dobrog i pouzdanog :D :D :D
Bitte_Halt_ja_ja

#96 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Kraljica_Suza wrote:I mene su privlaciti hostapleri dok sam bila klinka :mrgreen: folirala se da sam sva vazna i faca jer se setam sa naizgled opasnim likom kroz grad, pa svi gledaju kako je on misicav, puko mocne tetovaze, pogled ubitacan, zastitnicki moj frajer koji zdrobi casu u ruci u po kafane...on sav mocan...a ja vazna...jah, tako to biva dok ne prevazidjes, a kad ostaris ... :mrgreen: :lol:

Pa iskreno zar mislis da vas drugi s takvim gledaju kao vazne? ili vise kao tuke?

I sta hoces da kazes, fin momak dobije curu tek kad se krezavi i istetovirani izredaju?...da oprostis

vole u trinaestoj...kasnije skuze da je ipak bolje imati, finog, dobrog i pouzdanog :D :D :D
mozda za tebe do 13. vecinu i sa 20+
ania

#97 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by ania »

mozda za tebe do 13. vecinu i sa 20+[/quote]

hm...nismo ni svi isti :D :D
Kraljica_Suza

#98 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Kraljica_Suza »

Bitte_Halt_ja_ja wrote:Pa iskreno zar mislis da vas drugi s takvim gledaju kao vazne? ili vise kao tuke?

I sta hoces da kazes, fin momak dobije curu tek kad se krezavi i istetovirani izredaju?...da oprostis
A ja pricala u prvom licu jednine :) ono, znas, JA kao klinka mislila da sam vazna s takvima u drustvu ili ti ga vezi, kapis? :)
niko nikog ne dobije.. da prostis, nego vremenom, iskustvom shvatis sta je vazno, neprocjenjivo etc.. ;)
Dijasporac

#99 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Dijasporac »

Fini momci podvlacim FINI MOMCI koji te nece prevariti ili udariti te i koji znaju voliti i imaju neko znanje sto mu pruza buducnost vrijednu tolerisanja u istom paketu su ti oko 2/100 ili 2% na zapadu, a na Balkanu, to vama prepustam da sami sebi kazete, hebala je sebi misa za sva vremena ona koja je batalila takvu vezu, a znam ih nekolike ... naletit ce opet?? i ja se nadam pobjedit lutriju zato zene.. pamet u glavu..

nedavno mi je jedna starija zena rekla, da kad zena ima onaj osjecaj praznine u dusi i bol, to je naj gora stvar sto se zeni ikad moze desiti i to ostane vjecno uz nju, to se samo desi kad je batalila vezu sa nekim koga nesvjesno zna da nemoze zamjeniti jer zena nemoze biti sa nekim koji je gori od bivseg u naj manjoj stvari.

Lahko je tim momcima, za njih ce se uvijek pametne i bistre djevojke boriti, to se zna.. tako da takvi momci ce imati manje problema naci neku sa vise poena od bivse..

eto sustina je tu.. pa vi malo vise pamet u glavu sto citate ovo, i ne igrajte se djeciji igrica sa svojim zivotom
bilosto

#100 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by bilosto »

hahahaa, pa isto je i sa frajerima... i zene i muskarci vole ono sto ne mogu imati, ono sto ce im duze vremena drzati paznju, ono sto im nece dosaditi, ono sto je promjenjljivo... razlika je u tome sto se zene udaju za takve, a muskarci za takvima venu van svog braka
Post Reply