Na Otoci ostavljeni kucici
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#76 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Sutra u setnju laganini do Parka...
http://sarajevo-x.com/forum/viewtopic.p ... 4#p2444184
http://sarajevo-x.com/forum/viewtopic.p ... 4#p2444184
-
ajsela
#77 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Svakao, dovescemo ih, mozda nekom zapadnu za oko 
-
amelino
#78 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Kucici nisu bili danas na udomljavanju - nisu vakcinisani pa je vet. rekao da je bolje da ne idu ..
Uglavnom, trazimo i dalje udomitelje - privremene i stalne
Molim Vas pomozite:)
Uglavnom, trazimo i dalje udomitelje - privremene i stalne
-
amelino
#79 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Ne kontam jednu stvar - toliko ste pisali o cukicama dok nisu bili spaseni - prepirali se, prepucavali... A sad nigdje nikog...
Ne zelim da se prepirem, samo molim za pomoc da se svi koji su se na ovu temu ukljucivali i pametovali da pomognu da nadjemo privremeni ili stalni dom za njih... Grupica od nas 3-4 djevojke radi sve sto moze i bilo bi nam puno lakse kad bi se svi ukljucili. Ovo je iskrena molba:(
Za privremeno udomljavanje ne trebaju idealni uslovi - kod mene su u kuhinji..a imam jos samo 1 sobu u kojoj sam ja..imam i ja ljubimce koji ne podnose drustvo.. Znaci bitno im je spasiti zivot i ako ste voljni pomoci molim vas kontaktirajte me na PP
Hitno je stvarno
Ne zelim da se prepirem, samo molim za pomoc da se svi koji su se na ovu temu ukljucivali i pametovali da pomognu da nadjemo privremeni ili stalni dom za njih... Grupica od nas 3-4 djevojke radi sve sto moze i bilo bi nam puno lakse kad bi se svi ukljucili. Ovo je iskrena molba:(
Za privremeno udomljavanje ne trebaju idealni uslovi - kod mene su u kuhinji..a imam jos samo 1 sobu u kojoj sam ja..imam i ja ljubimce koji ne podnose drustvo.. Znaci bitno im je spasiti zivot i ako ste voljni pomoci molim vas kontaktirajte me na PP
Hitno je stvarno
-
csejla
#80 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Eh evo ljepih vijesti
Maloprije smo jednu curicu udomili
Uzeo je jedan gospodin sa sinom. Zivi u stanu u Hrasnom tako da cemo cukicu moci vidjati cesto
Evo slikica djecaka koji je udomio nasu malu curicu 

-
amelino
#81 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Hvala mu punooooooooo od srca sto je spasio jedan mali zivot:) Ja sam je pazila i mazila 3 dana, nadam se da ce je on paziti i pruziti joj jako potrebnu ljubav i paznju ostatak njegog zivota:)
Adine hvala:)
Adine hvala:)
-
ajsela
#82 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Dusa mala u novom domu:)
-
csejla
#83 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Evo ljepih vijesti
Nasle smo dom i za bracu i seku
Danas ih vozimo u Tesanj gdje ce ih uzeti Vanja i njen prijatelj. Curici je malo povrijedjena sapa pa smo je sinoc vodile kod Andreja, primila je bocu i ocistio joj je racnu. Izgleda da je ili nesto ujelo ili se na nesto rasjekla
Uglavnom bit ce ona sada ok
To je najvaznije!
Bio je jedan momak zainteresovan za udomljavanje djecaka. Momak zivi u Tuzli. Mislila sam da jednog od tornjaka (mora biti muski jer on tako hoce) pokusate udomiti kod njega? Ukoliko ste za to, javite mi se na pp da vam dam mail od momka. On ce vjerovatno nazvati Amelu danas pa cemo tako imati i broj tel od momka.
Vanji i njenom prijatelju HVALA PUNOOOOO!!!
Drago mi je da smo u kratkom roku uspjeli spasiti i udomiti bar ova tri psica
Bio je jedan momak zainteresovan za udomljavanje djecaka. Momak zivi u Tuzli. Mislila sam da jednog od tornjaka (mora biti muski jer on tako hoce) pokusate udomiti kod njega? Ukoliko ste za to, javite mi se na pp da vam dam mail od momka. On ce vjerovatno nazvati Amelu danas pa cemo tako imati i broj tel od momka.
Vanji i njenom prijatelju HVALA PUNOOOOO!!!
Drago mi je da smo u kratkom roku uspjeli spasiti i udomiti bar ova tri psica
-
csejla
#84 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Cukice smo sinoc odveli u Tesanj kod novih vlasnika Sigurna sam da ce ih fino paziti i maziti. 
Hvala jos jednom Vanji i njenom prijatelju i naravno Ameli koja ih je cuvala kod sebe do udomljavanja
Hvala jos jednom Vanji i njenom prijatelju i naravno Ameli koja ih je cuvala kod sebe do udomljavanja
-
amelino
#85 Re: Na Otoci ostavljeni kucici

Malena koja je bila udomljena kod djecaka Adina u Hrasnom, nazalost ponovo trazi dom
Od danas je privremeno uzela Hata i hvala joj od srca, ali moramo joj sto prije naci novi dom u kojem ce biti sretna i docekati duboku starost !!!
Imamo 7dana za to!!! Malena je vakcinisana i zdrava je, jako je vesela, voli da se igra i mazi!!! Prava mala princeza!!!
Pomozite nam da joj nadjemo novi dom:)
Njen braco i seka su sretno udomljeni, obisla sam bracu i imam samo rijeci hvale za uslove u kojima zivi:) Seka je takodjer u divnom domu punom ljubavi!!!
Slike cu postaviti ovih dana:)
- Baby
#86 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Aj vidi je kako je peppa..Ko bi rekao da će ovako slatka štenad biti!!!
-
amelino
#87 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Divna je, ali nije imala srece iako smo bile sigurne da je to njen prvi i zadnji dom 
Trazimo svi skupa za ovu malu princezu novi dom!!!
- Baby
#88 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Ma joj,neznam šta bih rekla,već sam se navikla na to da ljudi vraćaju pseamelino wrote:Divna je, ali nije imala srece iako smo bile sigurne da je to njen prvi i zadnji dom
Mala je preslatka,kao što sam rekla,zaslužuje dobar dom..
-
amelino
#89 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Znam:(
Ljudi su najgore i najkrvolocnije zivotinje na svijetu...i nista me vise ne moze iznenaditi:(
Ljudi su najgore i najkrvolocnije zivotinje na svijetu...i nista me vise ne moze iznenaditi:(
- Baby
#90 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Tačno tako..amelino wrote:Znam:(
Uostalom izleda da ova mala neće biti velika,ima ona nešto terijera u sebi sigurno..
-
amelino
#91 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Stizu lijepe vijesti:
Malena koja je privremeno bila kod Hate ide u svoj novi dom u subotu ili nedjelju!! Udomit ce je Hatin prijatelj koji ima kucu i veliko dvoriste u kojem ce nasa malena da uziva:)
Slike cemo postaviti sto prije!!!
Malena koja je privremeno bila kod Hate ide u svoj novi dom u subotu ili nedjelju!! Udomit ce je Hatin prijatelj koji ima kucu i veliko dvoriste u kojem ce nasa malena da uziva:)
Slike cemo postaviti sto prije!!!
-
amelino
#92 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Tuzne vijesti stizu - Melena opet trazi dom
Molim sve koji mogu da je privremeno prihvate dok joj trazimo novi dom da nam se jave. HITNO JE!!
Amela - 061 597 481 i Sejla 061 360 285 .
Potrebno je da je neko prihvati na 7-10-15dana dok je ne udomimo!!
Potreban joj je mali kutak u kojem ce da spava i neko da se sa njom povremeno igra i da je hrani. Ljudi pomozite molim vas!!!!
Vakcinisana je, zdrava, ociscena od buha i parazita. Jako je vesela i razigrana, voli da se mazi. Divna je i sa djecom.
Ne moze biti hitnije, zato pomozite !!!!!!
Molim sve koji mogu da je privremeno prihvate dok joj trazimo novi dom da nam se jave. HITNO JE!!
Potrebno je da je neko prihvati na 7-10-15dana dok je ne udomimo!!
Vakcinisana je, zdrava, ociscena od buha i parazita. Jako je vesela i razigrana, voli da se mazi. Divna je i sa djecom.
Ne moze biti hitnije, zato pomozite !!!!!!
-
jel_u_vinklo
#93 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Ovaj malac je vratio,bez obzira sto smo ga pogurali i stavili njegovu sliku na net

- Phia
#94 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Nije jednostavno uzeti psa..to je velika odgovornost i obaveza.Ko nije sposoban za to neka ne uzima psa.Koliko god njegove namjere bile dobre..jel_u_vinklo wrote:Ovaj malac je vratio,bez obzira sto smo ga pogurali i stavili njegovu sliku na net![]()
-
csejla
#95 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Ova curica zaista nema srece.
Molim sve one koji je mogu bar privremeno uzeti da nam se jave na pp ili mob. Zaista ej hitno jer je sada nemamo gdje vratiti?
Bar na par dana????
-
amelino
#96 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Ljudi moji danas je dan D za malenu...ne nadjemo li joj bar privremeni smjestaj , izbora stvarno nemamo, ili cemo mi sa njom napolju spavati ili ce sama bez nas... Fakat gori!!!
Suma sumarum: treba joj kutak u kojem ce pajkiti, treba joj hrana (mozemo obezbjediti ako je to problem) i voda i neko ko ce se igrati sa njom i pomilovati je jer je stvarno zeljna svakog dodira:(
Molim vas sve koji imate ispunjena ova 2 uslova da se javite, naravno glavni uslov je da volite ova cupava i razigrana mala bica:)..radi se o vanrednoj i privremenoj sizuaciji!!!! Trazimo joj na sve strane stalni dom i pitanje je sata/dana da ga pronadjemo..
Pomozite:(
Suma sumarum: treba joj kutak u kojem ce pajkiti, treba joj hrana (mozemo obezbjediti ako je to problem) i voda i neko ko ce se igrati sa njom i pomilovati je jer je stvarno zeljna svakog dodira:(
Molim vas sve koji imate ispunjena ova 2 uslova da se javite, naravno glavni uslov je da volite ova cupava i razigrana mala bica:)..radi se o vanrednoj i privremenoj sizuaciji!!!! Trazimo joj na sve strane stalni dom i pitanje je sata/dana da ga pronadjemo..
-
csejla
#97 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
Ljudi ima li ikoooo da je na par dana uzme? Necemo valjda nakon sve muke i patnje kroz koju je prosla pustiti je u ruke sintorima (posebno kada smo je spasili)amelino wrote:Ljudi moji danas je dan D za malenu...ne nadjemo li joj bar privremeni smjestaj , izbora stvarno nemamo, ili cemo mi sa njom napolju spavati ili ce sama bez nas... Fakat gori!!!
-
kaktuska
#98 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
hej ljudi,ja sam zainteresovana da udomim malog rotvajlera ili vucjaka,pa ako ko zna ima li gdje,nek mi se javi na
[email protected]
[email protected]
-
kaktuska
#99 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
btw,o kom cukici je rijec ovdje?
- Pasiflora
#100 Re: Na Otoci ostavljeni kucici
O ovom cuki je rijec. Pogledaj te okeamelino wrote:
Malena je vakcinisana i zdrava je, jako je vesela, voli da se igra i mazi!!! Prava mala princeza!!!
Pomozite nam da joj nadjemo novi dom:)
Njen braco i seka su sretno udomljeni, obisla sam bracu i imam samo rijeci hvale za uslove u kojima zivi:) Seka je takodjer u divnom domu punom ljubavi!!!