kako joj stati na rep ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

capella

#76 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

madner wrote:Postavi svoje izazovne slike na forum.
To ce ga ono pravo sjebat.

mogu li njene ? :D
madner

#77 Re: kako joj stati na rep ?

Post by madner »

capella wrote:
madner wrote:Postavi svoje izazovne slike na forum.
To ce ga ono pravo sjebat.

mogu li njene ? :D
Bezze, plus to je kontra zakonito. Ali ako stavis svoje, pokazujes da si samostalna i tako to.

Nista ne razmisljas, samo stavljaj, ako ne bude kako sam rekao, stavi njenje.
capella

#78 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

@ SuperHik

WoooW
evo te ispred "dobrog druga", prvi na listi (od dva kandidata za 12 sati :( )
Last edited by capella on 22/01/2009 14:03, edited 1 time in total.
pustopoljina

#79 Re: kako joj stati na rep ?

Post by pustopoljina »

pa kad dodje kuci s posla-ti mu reci-meni je burek u svemiru rekao na sarajevo-x da si ti onu fuksu vec djidji-midji,haj' sad se fino spakuj i znas Dje su ti vrata...
a je li tebi tako i sa bivsim momcima uvijek nailazila neka...neka koja ti posebno ide na zivce-ili je samo s njim?
a je li ovo prva zenska koja se nabacuje tvom liku? kako je do sada reagovao?

imam jos jedno rjesenje,osim hrvanja u blatu-nadji joj momka! po mogucnosti nekog od tvog roda.

a sto mi nemamo podforum:draga saveta?
capella

#80 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

Nije mi se ranije dešavalo, prije bi rekla da je ovo sada moja "loša karma" iz prethodnih veza.
pustopoljina

#81 Re: kako joj stati na rep ?

Post by pustopoljina »

hoces reci da si se prepoznala u njoj?!
onda bi trebala znati kako da joj stanes na rep.sta je tebi tada moglo stati na rep-i njoj ce. :zzzz:
vinja

#82 Re: kako joj stati na rep ?

Post by vinja »

capella wrote:Da ne dužim: ona je nova u firmi, napada ga, on navodno nije zainteresovan... Napdala je i druge dok je nisu otpilili.

Ja jesam ljubomorna, ne krijem i pitanje je KAKO JOJ STATI NA REP ?
Kako znas da je napadala druge i da su je otpilili? Kako znas da i on nije? Da li si uoste otvoreno pricala sa njim o tome? Da li je poznajes, da li imas priliku razgovarati sa njom?
Znam, odnosno pretpostavljam da ti i nije bas zivotna zelja razgovarati sa doticnom, ali to bi bila idealna sansa da je sjednes na mjesto... pogotovu ako imas njega za publiku...
naravski da moras biti skulirana i preljubazna, i skroz, skroz naivno postavljati pitanja tipa - joj, tu si suknju sigurno kupila kod Kineza, piljarka u ducanu ima istu takvu, bas ti pristaje, skroz je u tvom fazonu... ili ..duso, ti bas imas problem sa tom masnom kosom (kozom, peruti, aknama), jesi li pokusala potraziti strucnu pomoc... ili kada nesto prokomentarise ti je slatko upitas - a ti si ono, kao, zavrsila srednju, je l' da... uglavnom, nadji joj manu/e, i udari po njoj nemilosrdno... a njemu obavezno reci da je uzasno mnogo zalis i da ti je savrseno jasno zasto je ona ta koja napada, a ne ona oko koje se lome... vjerujem da ce ti to malo stisati ljubomoru, da ces imati osjecaj da si se nekako osvetila, pa ti mozda i samopouzdanje naraste... naravski, vjerujem da je taj tvoj dragi normalan lik i da je zato vrijedan ovolike paznje i truda, i stoga vjerujem da te niti ne bi prevario, ali nije zgoreg da mu natrljas u oci sta to kod nje nikako ne valja, mozda je covjek previdio...
i nikako, nikako, nikako ne dozvoli da je poslije toga vise spominjes, apsolutno nikako! Zapamti, nakon toga ona je neko ko ne zasluzuje tvoju paznju, suvise jadna za dalje komentare. Ako on popusti, jebi ga, nije bio vrijeda ni da ja pisem o svemu ovome, a kamoli da se ti tolio zadajes...
capella

#83 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

pustopoljina wrote:hoces reci da si se prepoznala u njoj?!
onda bi trebala znati kako da joj stanes na rep.sta je tebi tada moglo stati na rep-i njoj ce. :zzzz:
nisam se prepoznala u njoj
to bi značilo da sam tražila zauzete
ja sam do sada samo veze shvatala manje ozbiljno i lično flertovala više
u tuđe veze nisam upadala
capella

#84 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

vinja wrote:
capella wrote:Da ne dužim: ona je nova u firmi, napada ga, on navodno nije zainteresovan... Napdala je i druge dok je nisu otpilili.

Kako znas da je napadala druge i da su je otpilili? Kako znas da i on nije? Da li si uoste otvoreno pricala sa njim o tome? Da li je poznajes, da li imas priliku razgovarati sa njom?
Znam, odnosno pretpostavljam da ti i nije bas zivotna zelja razgovarati sa doticnom, ali to bi bila idealna sansa da je sjednes na mjesto... pogotovu ako imas njega za publiku...
naravski da moras biti skulirana i preljubazna, i skroz, skroz naivno postavljati pitanja tipa - joj, tu si suknju sigurno kupila kod Kineza, piljarka u ducanu ima istu takvu, bas ti pristaje, skroz je u tvom fazonu... ili ..duso, ti bas imas problem sa tom masnom kosom (kozom, peruti, aknama), jesi li pokusala potraziti strucnu pomoc... ili kada nesto prokomentarise ti je slatko upitas - a ti si ono, kao, zavrsila srednju, je l' da... uglavnom, nadji joj manu/e, i udari po njoj nemilosrdno... a njemu obavezno reci da je uzasno mnogo zalis i da ti je savrseno jasno zasto je ona ta koja napada, a ne ona oko koje se lome... vjerujem da ce ti to malo stisati ljubomoru, da ces imati osjecaj da si se nekako osvetila, pa ti mozda i samopouzdanje naraste... naravski, vjerujem da je taj tvoj dragi normalan lik i da je zato vrijedan ovolike paznje i truda, i stoga vjerujem da te niti ne bi prevario, ali nije zgoreg da mu natrljas u oci sta to kod nje nikako ne valja, mozda je covjek previdio...
i nikako, nikako, nikako ne dozvoli da je poslije toga vise spominjes, apsolutno nikako! Zapamti, nakon toga ona je neko ko ne zasluzuje tvoju paznju, suvise jadna za dalje komentare. Ako on popusti, jebi ga, nije bio vrijeda ni da ja pisem o svemu ovome, a kamoli da se ti tolio zadajes...

Znam jr , kao što rekoh, ona se okolo hvali svojim (ne)uspesima.
Do sada nisam i mislim da neću ni imati priliku razgovarati s njom.
Ovo traje već neki period a ono što je u meni sada izazvalo buru je to što je napustila momka. Pa reko' da ne pravi račun bez mene ?
On jeste doista vrijedan, kako kažeš.
encian

#85 Re: kako joj stati na rep ?

Post by encian »

ako reagujes, i njemu i njoj saljes znak da nesto nije OK sa vasom vezom. nju ces onda ohrabriti, a mozda ce se i on zapitati sta je to sto vi imate. to sto prihvatas njenu igru i ponizavas se - to je drugi par rukavica.

ako se ona njemu nabacuje, ne znaci da te prevario. ni na jedno ne mozes uticati, tako da bolje poravni i barem izgledaj kao da si sigurna u sebe i u svoju vezu.
burek_in_space

#86 Re: kako joj stati na rep ?

Post by burek_in_space »

pustopoljina wrote:pa kad dodje kuci s posla-ti mu reci-meni je burek u svemiru rekao na sarajevo-x da si ti onu fuksu vec djidji-midji,haj' sad se fino spakuj i znas Dje su ti vrata...
a je li tebi tako i sa bivsim momcima uvijek nailazila neka...neka koja ti posebno ide na zivce-ili je samo s njim?
a je li ovo prva zenska koja se nabacuje tvom liku? kako je do sada reagovao?

imam jos jedno rjesenje,osim hrvanja u blatu-nadji joj momka! po mogucnosti nekog od tvog roda.

a sto mi nemamo podforum:draga saveta?
Konachno da me neko uzme za ozbiljno na ovom forumu! :mrgreen:

Hvala Ti! :kiss: :mrgreen: :lol:
PalaSa Marsa

#87 Re: kako joj stati na rep ?

Post by PalaSa Marsa »

Ako si sigurna u sebe, pa u njega kao tvoj partnera ili u njega, kao osobu sa kojom zivis, provodis najvise vremena, (kako sam skontala iz postova) ne vidim razlog da njoj stajes na rep..Odnosno zar mislis da bi to bio "nacin" da nesto rijesis u vasem, al' pazi "VASEM" zivotu :?:
pustopoljina

#88 Re: kako joj stati na rep ?

Post by pustopoljina »

vinja wrote:

e brate/sestro,ja uvijek kazem-tako se to radi.ali neke zene (ja kazem zbog tastine) ni lude ne bi sjele sa "neprijateljicom".keep your friends close-but keep your enemies closer.
samo da te upozorim-moja je prijateljica ludila zbog dugogodisnje prijateljice svog momka (stvarno malo-dileje),ali je on na kraju izludio od drame moje prijateljice...sad opet pocinju ispocetka,a vole se.samo sto je sad moja prijateljica tisa od misa,a dileja je i dalje u drustvu.
to sam ja

#89 Re: kako joj stati na rep ?

Post by to sam ja »

Otvori na facebooku grupu :D
pustopoljina

#90 Re: kako joj stati na rep ?

Post by pustopoljina »

:D :lol: burek je uvijek vrijedan paznje :D
neprilagodjena

#91 Re: kako joj stati na rep ?

Post by neprilagodjena »

Pa nemozes joj ti stati na rep,to mora ON da urad :) :)
burek_in_space

#92 Re: kako joj stati na rep ?

Post by burek_in_space »

neprilagodjena wrote:

Pa nemozes joj ti stati na rep,to mora ON da urad :) :)
Utvrdili smo da je to vec uradio..damn girl,prati malo radnju! :mrgreen: :lol:
vinja

#93 Re: kako joj stati na rep ?

Post by vinja »

capella wrote:
Ovo traje već neki period a ono što je u meni sada izazvalo buru je to što je napustila momka. Pa reko' da ne pravi račun bez mene ?

duso draga, ako je doista vrijedan, onda fino sjednes i kazes mu kako si cula neke price i zamolis ga da ti to objasni. Bez histerije, bez nabijanja na nos, bez dvosmislenih komentara, bez zabranjivanja - bilo kakvih.
Ja licno mislim da je ta njena prica ocajnicki potez - posto nije nista uspjela, namjerila se na tebe da izazove bas ovakvu tvoju reakciju, pa da ti popizdis, posvadjas se sa njim i lijepo joj ga predas na pladnju. Doista mi je cudno kako su te price dosle do tebe, ako on o tome ne prica, a sa njom ne razgovaras... mislim da se ona potrudila oko toga...
sto se tice momka - mozda je on napustio nju? ako takve price dodju do tebe, sto ne bi i do njega? i sta te briga da li ima momka ili nema? to je nebitno, ako ce se ona okolo povlaciti nikakav momak to ne moze da sprijeci. Ocito u njenoj vezi ima/je bilo problema kada sebi dozvoljava ovakvo ponasanje... tako da ne mora da znaci da je napustila momka (svog) zbog momka (tvog) :-D
joooooooooj, ne smaraj se, bona, progutaj knedlu i pricaj sa njim! to je najzdravije i najnormalnije! i ako razgovor protekne u najboljem redu vise nikad, nikad nemoj da je spomenes! najvise na svijetu odbija kada ti neko nesto stalno natrljava na nos... nemoj to da radis, ona se tome nada...
srecno!
capella

#94 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

pustopoljina wrote:
vinja wrote:

e brate/sestro,ja uvijek kazem-tako se to radi.ali neke zene (ja kazem zbog tastine) ni lude ne bi sjele sa "neprijateljicom".keep your friends close-but keep your enemies closer.
samo da te upozorim-moja je prijateljica ludila zbog dugogodisnje prijateljice svog momka (stvarno malo-dileje),ali je on na kraju izludio od drame moje prijateljice...sad opet pocinju ispocetka,a vole se.samo sto je sad moja prijateljica tisa od misa,a dileja je i dalje u drustvu.
Sjela bih ja ali nemam priliku.
jedino da se zaposlim kod njih.
Last edited by capella on 22/01/2009 14:29, edited 1 time in total.
neprilagodjena

#95 Re: kako joj stati na rep ?

Post by neprilagodjena »

E onda je dobro :lol: :lol:
capella

#96 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

vinja wrote:
capella wrote:

duso draga, ako je doista vrijedan, onda fino sjednes i kazes mu kako si cula neke price i zamolis ga da ti to objasni. Bez histerije, bez nabijanja na nos, bez dvosmislenih komentara, bez zabranjivanja - bilo kakvih.
Ja licno mislim da je ta njena prica ocajnicki potez - posto nije nista uspjela, namjerila se na tebe da izazove bas ovakvu tvoju reakciju, pa da ti popizdis, posvadjas se sa njim i lijepo joj ga predas na pladnju. Doista mi je cudno kako su te price dosle do tebe, ako on o tome ne prica, a sa njom ne razgovaras... mislim da se ona potrudila oko toga...
sto se tice momka - mozda je on napustio nju? ako takve price dodju do tebe, sto ne bi i do njega? i sta te briga da li ima momka ili nema? to je nebitno, ako ce se ona okolo povlaciti nikakav momak to ne moze da sprijeci. Ocito u njenoj vezi ima/je bilo problema kada sebi dozvoljava ovakvo ponasanje... tako da ne mora da znaci da je napustila momka (svog) zbog momka (tvog) :-D
joooooooooj, ne smaraj se, bona, progutaj knedlu i pricaj sa njim! to je najzdravije i najnormalnije! i ako razgovor protekne u najboljem redu vise nikad, nikad nemoj da je spomenes! najvise na svijetu odbija kada ti neko nesto stalno natrljava na nos... nemoj to da radis, ona se tome nada...
srecno!
Pokušala.
On poriče sve što ona priča.
Kaže ne obraća pažnju.
Koliko je to istina, to je drugi par cipela.
vinja

#97 Re: kako joj stati na rep ?

Post by vinja »

pustopoljina wrote: e brate/sestro,ja uvijek kazem-tako se to radi.ali neke zene (ja kazem zbog tastine) ni lude ne bi sjele sa "neprijateljicom".keep your friends close-but keep your enemies closer.
pa da! kakva tastina! nema te tastine koja ce da me sprijeci da ucinim nesto od cega cu se osjecati bolje!
joj, zao mi prijateljice... ja bih na dupe progovorila... samo je stvarno smor kada ti neko neprestano ronca, zbog bilo cega... ni ja to ne bih trpjela... ne kazem da ne bih roncala :D :evil: :D
Super Hik

#98 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Super Hik »

capella wrote:[
Kaže ne obraća pažnju.
ili ti kaljačica. :D
vinja

#99 Re: kako joj stati na rep ?

Post by vinja »

capella wrote: Pokušala.
Kaže ne obraća pažnju.
E, super! Vjerovacemo njemu. Rijesena stvar. :-D
Zasto bi ti vjerovala vise nekoj dromfulji, nego osobi sa kojom zivis? Valjda je vrijedan tvog povjerenja?! Fino tu pricu ostavi iza sebe. I ako ubuduce budes slusala nesto slicno o doticnoj, nek' ti na jedno uho udje, na drugo izadje. Ama, ko tebi uopste prenosi takve price, skontaj se malo... nekada se u hodu puuuuuuuno nadoda iz raznih pobuda.
Nego, ne truj si zivot, uzivaj sa svojim dragim.
Kada ti taj neko opet krene da prica o tome lijepo ga zamoli da prestane, reci da te ta prica jako smara i onda ti pricaj kako si presretna sa svojim dragim. Znas da nije toliko glup da popusti prvoj koja mu se ponudi. Ako jeste - brate, sto ce ti takav glup?
PalaSa Marsa

#100 Re: kako joj stati na rep ?

Post by PalaSa Marsa »

vinja wrote:
capella wrote: Pokušala.
Kaže ne obraća pažnju.
E, super! Vjerovacemo njemu. Rijesena stvar. :-D
Zasto bi ti vjerovala vise nekoj dromfulji, nego osobi sa kojom zivis? Valjda je vrijedan tvog povjerenja?! Fino tu pricu ostavi iza sebe. I ako ubuduce budes slusala nesto slicno o doticnoj, nek' ti na jedno uho udje, na drugo izadje. Ama, ko tebi uopste prenosi takve price, skontaj se malo... nekada se u hodu puuuuuuuno nadoda iz raznih pobuda.
Nego, ne truj si zivot, uzivaj sa svojim dragim.
Kada ti taj neko opet krene da prica o tome lijepo ga zamoli da prestane, reci da te ta prica jako smara i onda ti pricaj kako si presretna sa svojim dragim. Znas da nije toliko glup da popusti prvoj koja mu se ponudi. Ako jeste - brate, sto ce ti takav glup?

Ne kontam, kako se mogu upotrebljavati ovako "pogrdne rijeci" za nekog koga i ne poznajete, prosto, ako vec imas komentar, imas i rjeci, kako bi bi mogla komunicirati i bez ovih rijeci tipa "uvreda" a ne znam ni koga ni zasto u stvari..
Post Reply