ignorišemod2 wrote:mene samo zanima sto ovdje igornisete seksi gornji ves pa pricate samo o seksi donjem vesu...
hocete da se seksi gornji ves naljuti ?

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ignorišemod2 wrote:mene samo zanima sto ovdje igornisete seksi gornji ves pa pricate samo o seksi donjem vesu...

mišica wrote:ignorišemod2 wrote:mene samo zanima sto ovdje igornisete seksi gornji ves pa pricate samo o seksi donjem vesu...
![]()
.......
![]()
scorpion7 wrote:Ovo zhena sto je na slikama na ovoj temi...ne trebaju im ni halteri razni,ni carape raznih boja i dezena....dobre su da bi ih i u dimijama istamburo![]()
![]()
ljubav_aha wrote:scorpion7 wrote:Ovo zhena sto je na slikama na ovoj temi...ne trebaju im ni halteri razni,ni carape raznih boja i dezena....dobre su da bi ih i u dimijama istamburo![]()
![]()
hm,ako je tako,onda bih prevnstevno izabrala vibrator umjesto tebe,jer razlika izmedju tebe i vibratora je sljedeca:
baterije u vibratoru rade na pravom mejstu,a kod tebe u pogresnoj glavi
ma siguran sam da vi to radite zbog sebe samih, kao i sto se sminkate i sredjujete (mini suknjice, dekolteianjusha wrote: A i zene... Da li mi to radimo zbog njih, ili zbog nas?
sta znaci "bolesna na jajnicima"yaran wrote:Sve je to lijepo i sexi i izazovno ali?????Yebo te jesi li ti ikada bio sa zenom bolesnom na jajnicima od te svile i kadife i svega toga,svilenih gacica??????Ubij se odmah,to je gore od rata i raka i svega najgoreg sto mozes zamislit????![]()
hey,hey,heySuper Hik wrote:ma siguran sam da vi to radite zbog sebe samih, kao i sto se sminkate i sredjujete (mini suknjice, dekolteianjusha wrote: A i zene... Da li mi to radimo zbog njih, ili zbog nas?i sl folovi) isključivo zbog sebe. zbog muških, da bi se možda kakav zgodan, visok, crn, zagledao u vas pa vas onda..........hm...., ma jok, Bože sačuvaj, gluho bilo, ni pod razno.
joj što ne mogu šuplje.
micki125 wrote:evo je opet, a ja taman pomislio da je to sada jasno.ljubav_aha wrote:[
hey,hey,hey![]()
zasto se nerviras,pa zar nisi dovljno star sa znas tacan odgovor![]()
naravno da se sredjujem prije svega zbog sebe,i naravno ako volim sebe,volit cu i njega,pardon obojicu
Vibrator ne lizeljubav_aha wrote:scorpion7 wrote:Ovo zhena sto je na slikama na ovoj temi...ne trebaju im ni halteri razni,ni carape raznih boja i dezena....dobre su da bi ih i u dimijama istamburo![]()
![]()
hm,ako je tako,onda bih prevnstevno izabrala vibrator umjesto tebe,jer razlika izmedju tebe i vibratora je sljedeca:
al opet ne ližeZoya wrote:Imas onaj sto stimulise klitoris istovremeno
Zoya wrote:Zar mora lizat? Odlicno odradi posao i bez toga.
vala koliko sam ja dosad skontala o tome kako su nenadmašni "lizači" najviše pričaju loši "*ebači"The Nightwatchman wrote:Zoya wrote:Zar mora lizat? Odlicno odradi posao i bez toga.
jesi ga to isprobala?
...ma nisi ti pravi liz iskusila...
hm, hm... teorija ti je na staklenim nogama. koja god ga je dobro pusila, dobro se i *ebala. isto vrijedi i za lizace.otherside wrote:vala koliko sam ja dosad skontala o tome kako su nenadmašni "lizači" najviše pričaju loši "*ebači"The Nightwatchman wrote:Zoya wrote:Zar mora lizat? Odlicno odradi posao i bez toga.
jesi ga to isprobala?
ma ne znam, nije ni ta tvoja teorija baš neka pametThe Nightwatchman wrote: hm, hm... teorija ti je na staklenim nogama. koja god ga je dobro pusila, dobro se i *ebala. isto vrijedi i za lizace.
kad ti udjes u taj mikrokosmos jezikom, ono oči u oči.... brateeeeee, tamo skontas sve cake koje poslije iskoristis sa hasimagom
![]()
![]()
![]()
na PP kod mene mozes dobiti odgovore na svoja pitanja i dileme.otherside wrote:ma ne znam, nije ni ta tvoja teorija baš neka pametThe Nightwatchman wrote: hm, hm... teorija ti je na staklenim nogama. koja god ga je dobro pusila, dobro se i *ebala. isto vrijedi i za lizace.
kad ti udjes u taj mikrokosmos jezikom, ono oči u oči.... brateeeeee, tamo skontas sve cake koje poslije iskoristis sa hasimagom
![]()
![]()
![]()
![]()
ali, kažem ti...iznenadjujuće jest ali obično oni koji su virtuozni u oralnom seksu imaju neki konflikt sa hashimagom![]()
kompenzacija, šta li?![]()
e sad...bingo je dobiti duplog virtuoza...a nije da ih nema
JahThe Nightwatchman wrote:Zoya wrote:Zar mora lizat? Odlicno odradi posao i bez toga.
jesi ga to isprobala?
nisi me opet razumio,nije u pitanju tehnika, vec pristupscorpion7 wrote:ljubav_aha wrote:scorpion7 wrote:Ovo zhena sto je na slikama na ovoj temi...ne trebaju im ni halteri razni,ni carape raznih boja i dezena....dobre su da bi ih i u dimijama istamburo![]()
![]()