Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mogao bi reci da sam jedan od uspjesnijih sarmera ako bi mi dopustili da se tako izrazim, ali namjerno nisam davao signale drugim zenama zato sto sam fol bio iskren, ali nema vise toga!
Svi ce misliti da sam iskren ali necu nikad vise, uvjek cu imati pored nesto, neisplati se biti iskren sa zenama, to mi je zakljucak posle dosta razmisljanja!
kolega d2 je nedavno rekao jednu poslovicu poteklu od mladih fenicana:
komi wrote:valja naučiti pravilno pisati...
nemogu
samnom
i tako to da ne spominjem htjeo
Sta je pisac htjeo reci?
Daj ba sta ti je,ti ko profesor,gramatiku gledas.Zanemari to,bolje gledaj kako da nama(meni i saletu)pomognes......
Vidis ti moj sale,ja ti rekoh,niko na nas ne obraca paznju i svi se smiju nasem problemu....
nemogu
samnom
Sta je pisac htjeo reci?
Daj ba sta ti je,ti ko profesor,gramatiku gledas.Zanemari to,bolje gledaj kako da nama(meni i saletu)pomognes......
Vidis ti moj sale,ja ti rekoh,niko na nas ne obraca paznju i svi se smiju nasem problemu....
jel to ti i sale imate zajednicki problem? nesto nisam upratio...
Niko mene ne uprati kad sam ozbiljna.....Da te napomenem,u mene mi moj muz fata krivine,ima 2 ljubavnice(neku zolju i kobru)jos voli stare filmove pa ga oblijece bivsa zena a on se bas nesto i ne buni.....A ja ga kuhala,cistila,prala,pusila.... Sale bar nije pusio,njemu je lakse.Smrc
Šeherzada wrote: Niko mene ne uprati kad sam ozbiljna.....Da te napomenem,u mene mi moj muz fata krivine,ima 2 ljubavnice(neku zolju i kobru)jos voli stare filmove pa ga oblijece bivsa zena a on se bas nesto i ne buni.....A ja ga kuhala,cistila,prala,pusila.... Sale bar nije pusio,njemu je lakse.Smrc
sale je liz'o valjda...
pa dobro... ali ja opet ne vidim sta je tvoj problem? meni tu sve izgleda u redu... sve je kako i treba biti
besana wrote:Meni nije jasno da li zaista postoje postoje ovakvi likovi, ili su to neki dobri zajebanti ... pa vidi mu filozofije ... i razmišljanja ...i čak djeluje mrtav ozbiljan... ne mogu da pobiliv
besana wrote:Meni nije jasno da li zaista postoje postoje ovakvi likovi, ili su to neki dobri zajebanti ... pa vidi mu filozofije ... i razmišljanja ...i čak djeluje mrtav ozbiljan... ne mogu da pobiliv
nemogu
samnom
Sta je pisac htjeo reci?
Pa šta ću morala sam...jutros listam podforume i svaki put me ovo ubode u oko ...a ko da gledam od ovoga će nastati trakavica, pa valja u to gledati po cijele dane
Šeherzada wrote: Niko mene ne uprati kad sam ozbiljna.....Da te napomenem,u mene mi moj muz fata krivine,ima 2 ljubavnice(neku zolju i kobru)jos voli stare filmove pa ga oblijece bivsa zena a on se bas nesto i ne buni.....A ja ga kuhala,cistila,prala,pusila.... Sale bar nije pusio,njemu je lakse.Smrc
cekaj malo ne iznosi netacne infoe imam 2 zene po serijatu, tebe iz civilnog braka i svega 2 ljubavnice . bivse zene mi nee racunaj (misicu i hauroru) nek se zna
nije ni tebi lahko... zivot pun fantazije... nugatino i masta mogu svasta
besana wrote:Ode ti? Pa ja , najlakše je tako ... mamiš me mamiš, i sad ništa ha? Pa šta ti misliš? A moje vrijeme, a koliko sam se žrtvovala ...
to ja samo malo glumim... a vidis da sam jedva doceko
ok... zeno moja u mene. ko pravi rucak danas???
Ma nemoj ... čuj ko pravi ručak ... pa ne znam, kad svratiš u buregdžinicu upitaj one ljude tamo ko je danas mijesio pitu, pa nam onda, živ bio uzmi jedno kilu pite, samo da nije od tikve, i litar jogurta.
Pusa
m daj... pa zeno moja u mene, daj da malo uzivamo... uzecu nesto namirnica pa cemo zajedno nesto skalamutiti nabrzinu... eh... zeno moja u mene, da se malo zabavimo.