A sto se tice grafita, ima puno prekrizenih kukastih krstova po citavom centru, a i parole o Brankovicu i reisu su potpisane sa:
ANTIFAO
Gdje ti tu nadje q i organizaciju iz Trebinja?
Iz kakve li si ti crne rupe izasao?
Ja tebe nista vise ne kontam. Povlacim se sa teme...delete wrote:Pietje_Bel wrote:
Valjda misli na vehabije a ko ce drugi, nisu Zeljini Manijaci... ?
Zeljini manijaci, vehabije? Jesu li to oni ubijali i masakrirali djecu po ulicama Sarajeva granatama?
JThomas wrote:i onda je svizac zamotao čokoladu u alu-foliju...
Deja vu ... kao što smo se i sami granatirali na Markalama u ratu. Ne zactavajte hinjski temu sa off topicom.The Nightwatchman wrote:meni je najjace sto je on isao po gradu i slikao ove grafite.![]()
![]()
delete, cime se bavis u zivotu?
upisi ba fakultet, ako nista onda zurnalistiku - imas smisla
Vec ti je receno... ne zacatavamo hinjski, vec te prcamo otvoreno...delete wrote:Deja vu ... kao što smo se i sami granatirali na Markalama u ratu. Ne zactavajte hinjski temu sa off topicom.
interesantno je da nisi nasao niti jednog istomisljenika. svi su te ismijali. prvo, zato sto si jako glupo i nesuvislo postavio svoje teze, drugo sto si prvim svojim postom otvorio temu koja je favorit za "najgluplja tema godine".Deja vu ... kao što smo se i sami granatirali na Markalama u ratu. Ne zactavajte hinjski temu sa off topicom.
Polahko javice se dok se malo prekontaju. Ima jos u Sarajevu i BiH pametnih ljudi nije svima pamet "razvučena" u ratu.The Nightwatchman wrote:interesantno je da nisi nasao niti jednog istomisljenika. svi su te ismijali. prvo, zato sto si jako glupo i nesuvislo postavio svoje teze, drugo sto si prvim svojim postom otvorio temu koja je favorit za "najgluplja tema godine".Deja vu ... kao što smo se i sami granatirali na Markalama u ratu. Ne zactavajte hinjski temu sa off topicom.
tendenciozan si. ustvari nemas niti jedan dokaz ko je crtao grafite i kome je poruka namijenjena. raspolazes polovicnim informacijama. sam sebi ti nisi jasan i pojma nemas sta hoces.
ako zelis da ti ljudi ne zachatavaju teme prvo moras ti sam znati sta hoces. vozdra!
sto ne rece prije da je istocnjak u pitanju, otisao bih na ljubav i sex, a ne ovdje vrijeme gubiomIRCerka wrote:Istocnjak, zasto jednostavno ne sacekas da ti ban istekne??????????
OOOOOOOOOOOOOOOOOO..........................oooooooooooooooooo.....................oooopet on! A mi se ko levati upecali!mIRCerka wrote:Istocnjak, zasto jednostavno ne sacekas da ti ban istekne??????????
Valja meni hljeb zaradit a tek onda na forum docThe Nightwatchman wrote:sto ne rece prije da je istocnjak u pitanju, otisao bih na ljubav i sex, a ne ovdje vrijeme gubiomIRCerka wrote:Istocnjak, zasto jednostavno ne sacekas da ti ban istekne??????????
jes, jes, eto ih odmah, samo da se zavrsi obuka u kampu hitler jugendadelete wrote:Polahko javice se dok se malo prekontaju. Ima jos u Sarajevu i BiH pametnih ljudi nije svima pamet "razvučena" u ratu.The Nightwatchman wrote:interesantno je da nisi nasao niti jednog istomisljenika. svi su te ismijali. prvo, zato sto si jako glupo i nesuvislo postavio svoje teze, drugo sto si prvim svojim postom otvorio temu koja je favorit za "najgluplja tema godine".Deja vu ... kao što smo se i sami granatirali na Markalama u ratu. Ne zactavajte hinjski temu sa off topicom.
tendenciozan si. ustvari nemas niti jedan dokaz ko je crtao grafite i kome je poruka namijenjena. raspolazes polovicnim informacijama. sam sebi ti nisi jasan i pojma nemas sta hoces.
ako zelis da ti ljudi ne zachatavaju teme prvo moras ti sam znati sta hoces. vozdra!
Ti si moderator ne bi trebalo da odajes bilo ciji identitet a ja sam tek dosao zato ne zacatavaj temu i budi neutralan/a.mIRCerka wrote:Valja meni hljeb zaradit a tek onda na forum docThe Nightwatchman wrote:sto ne rece prije da je istocnjak u pitanju, otisao bih na ljubav i sex, a ne ovdje vrijeme gubiomIRCerka wrote:Istocnjak, zasto jednostavno ne sacekas da ti ban istekne??????????
kad su izbrisali istocnjaka nastao je deletePietje_Bel wrote:A ko je istocnjak? Sta je sa njim?
The Nightwatchman wrote:kad su izbrisali istocnjaka nastao je deletePietje_Bel wrote:A ko je istocnjak? Sta je sa njim?
nisam mogao da precutim ovo prozivanje komsija pitaraThe Nightwatchman wrote:ja sam mislio da si ti otisao i da dolazis tek popodned2 wrote:prokleti pitari ! znao sam !
Znaci pored Zeljinih manijaka i vehabija uvrstili ste sada i pitare u tih 5% fašista u Sarajevu.d2 wrote:nisam mogao da precutim ovo prozivanje komsija pitaraThe Nightwatchman wrote:ja sam mislio da si ti otisao i da dolazis tek popodned2 wrote:prokleti pitari ! znao sam !