JThomas wrote:i tata bi sine![]()
Victoria's Secret u Sarajevu?
Moderator: anex
- Ja_Ja
#76 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
- scooter21ba
#77 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
nju naruciti preko marka jarica 
-
encian
#78 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
volim VS!
ma liscin grudnjak po mom ukusu kosta 100 maraka, a VS najvise 60. a iz mog iskustva, puno su udobniji od liscinih, a izgleda i da se bolje drze. o izboru da ne pricam: ima i svakodnevnih i , hm, za posebno prilike. imam i dosta garderobe iz VS, i super je (mada uglavnom nije markirana VS, nego nekom drugom kucom). ne vidim zasto se ovdje poteze pitanje tasni od 600 KM. zenske koje kupuju VS, obicno nemaju para da kupuju tasne od 600 KM. ljudi u online shopu su super ljubazni. mozes vratiti robu do 6 mjeseci nakon kupovine (poslije toga je mozes samo zamijeniti) i "i don't like it anymore" je sasvim dobar razlog. u bosni malo deru na carini ako ti hoce naplatiti, ali to je vec druga tema.
bilo bi super da sarajevo ima prodavnicu rublja VS. mada, moram reci, imam par stvarki iz one nase Alma Ras i odlicno se drze.
ma liscin grudnjak po mom ukusu kosta 100 maraka, a VS najvise 60. a iz mog iskustva, puno su udobniji od liscinih, a izgleda i da se bolje drze. o izboru da ne pricam: ima i svakodnevnih i , hm, za posebno prilike. imam i dosta garderobe iz VS, i super je (mada uglavnom nije markirana VS, nego nekom drugom kucom). ne vidim zasto se ovdje poteze pitanje tasni od 600 KM. zenske koje kupuju VS, obicno nemaju para da kupuju tasne od 600 KM. ljudi u online shopu su super ljubazni. mozes vratiti robu do 6 mjeseci nakon kupovine (poslije toga je mozes samo zamijeniti) i "i don't like it anymore" je sasvim dobar razlog. u bosni malo deru na carini ako ti hoce naplatiti, ali to je vec druga tema.
bilo bi super da sarajevo ima prodavnicu rublja VS. mada, moram reci, imam par stvarki iz one nase Alma Ras i odlicno se drze.
- scooter21ba
#79 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
eto vidis almu ras niko ne pominje jer je nema na reklamama a mozda su cak udobnije stvari nego VS
-
melb26sa
#80 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
scooter21ba wrote:eto vidis almu ras niko ne pominje jer je nema na reklamama a mozda su cak udobnije stvari nego VS
Alma Ras ne pravi grudnjake vec samo donji ves (gace, potkosulje), pidzame i majice koliko ja vidjeh. Imam par njihovih potkosulja i veoma su udobne iako malo kratke.
Imaju one potkosulje talijanske - Pompea i SanPellegrino - ma odlicne.
http://www.pompea.com/eng/index.html
- scooter21ba
#81 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
nevazno jeli pravi grudnjake
pravi gace ves bar dio vesa
al eto izgleda da sam te prosvjetlio pa vidis dalje od VS
-
encian
#82 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
eto dogovorili smo se: grudnjaci VS, gacice i potkosulje iz Alme Ras.
mada, bila sam u martu, i nisam nasla nista sto mi se svidja. stvari koje imam stare su 3 godine, mada jos se super drze.
nego, posto vidim ima i muskih ovdje, i mada je off topic, da ja ipak pitam:
ima li kakav muski pandan Victoriji? po cijeni i kvalitetu. cini mi se da muski donji ves u prosjeku drzi oblik heftu dana
(online prodavnice dolaze u obzir posto nisam u SA).
nego, posto vidim ima i muskih ovdje, i mada je off topic, da ja ipak pitam:
ima li kakav muski pandan Victoriji? po cijeni i kvalitetu. cini mi se da muski donji ves u prosjeku drzi oblik heftu dana
(online prodavnice dolaze u obzir posto nisam u SA).
-
melb26sa
#83 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
scooter21ba wrote:nevazno jeli pravi grudnjake
Nemas ti mene sta prosvijetliti - ja kupujem sta mi odgovara, grudnjaci VS, ostalo kako sta naidje ne patim za markiranim stvarima. Alma Ras ce morati pricekati da dodjem opet u SA osim ako izvoze ovdje - kad mogu uvoziti Intimissimi u USA mogu i Alma Ras ali to je do njih.
-
Bodkin
#84 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
ja sam se nedavno nasao za muskarce u vrlo nezgodnoj, a za zene u vrlo pozeljnoj situaciji biranja poklona u VS sopu ovdje u Americi 
-
dia81
#85 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
ova my secret radnja je smijesna - nema skoro nista da valja, cijene nisu normalne - grudnjak 160 km? pamucni su malo jeftiniji...wtf?vs po sarajevskim cijenama...btw igrom slucaja sam u tirani uletila u slicnu radnju koja drzi vs i jos neke brandove rublja i ne mogu da vjerujem kakav je izbor kod njih, cijene iste kao u vs u americi, radnja izgleda fenomenalno...sto kod nas sve izgleda kao pijaca?
-
Hendrix
#87 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Sve je to fino ali nekako mi to sve ide na "metroseksualce"
čuj pita te cura jao koji aftershave koristiš ti kažeš Victoria's Secrets.
I još se zove Very Sexy 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#89 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
sama ideja da postoji prodavnica kao VS u Sarajevu je fenomenalna. Ali prodavnica kao takva nije. Ne da je preskupa, nego se ne moze pricati o tome uopce. Pamucne gacice su oko 36 maraka! Obicne pamucne gacice! A da ne pricam o nekim drugim... Pa moja macka od 36 km moze citav mjesec da jede i da kaki!
Mislim, kad gledam one polugodišnje rasprodaje u VS na internetu ili sl, pa vidi ovako 3 para tih gacica za 10$ srce mi se slama.
Ne zasluzuju tolike pare ovi ovdje u Sa, sto jest, jest....
Mislim, kad gledam one polugodišnje rasprodaje u VS na internetu ili sl, pa vidi ovako 3 para tih gacica za 10$ srce mi se slama.
- Better Man
#90 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Pa bokserice češ u Benettonu ili Sisleyu platiti 36-39 KM.anjusha wrote:sama ideja da postoji prodavnica kao VS u Sarajevu je fenomenalna. Ali prodavnica kao takva nije. Ne da je preskupa, nego se ne moze pricati o tome uopce. Pamucne gacice su oko 36 maraka! Obicne pamucne gacice! A da ne pricam o nekim drugim... Pa moja macka od 36 km moze citav mjesec da jede i da kaki!
-
Hendrix
#91 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Ma boli me briga za modnu industriju samo rekoh kako mi smiješna situacija pade na pamet, nisam ni znao da VS pravi aftershave uopšte.jOFLA wrote:Pita cura "jao koji aftershave koristiš", a ti se samo nasmiješ i nastaviš se ljubiti ili kažeš "ovaj koji ti se sviđa pa ga primjećuješ".Hendrix wrote:Sve je to fino ali nekako mi to sve ide na "metroseksualce"čuj pita te cura jao koji aftershave koristiš ti kažeš Victoria's Secrets.
I još se zove Very Sexy
I eto tvoj komentar kao posljedica diktata modne industrije, odnosno indoktriniranosti svijeta imenima i potpadanju prestižu i reklamama.
-
melb26sa
#93 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Pricam sa mamom neki dan i kaze mi nasla ona VS u SA - ja vec znam sa foruma da ima. Mama nije mogla vjerovati da ta zena prodaje grudnjake po 200 KM! Ja joj sad u aprilu uzela dva - bio je deal - kupis jedan, drugi dobijes za $1-2.anjusha wrote:sama ideja da postoji prodavnica kao VS u Sarajevu je fenomenalna. Ali prodavnica kao takva nije. Ne da je preskupa, nego se ne moze pricati o tome uopce. Pamucne gacice su oko 36 maraka! Obicne pamucne gacice! A da ne pricam o nekim drugim... Pa moja macka od 36 km moze citav mjesec da jede i da kaki!
Edit: Mami kupila grudnjake u VS u USA - deal je bio platis jedan $43 drugi dobijes za dolar. Kod ove nase "VS" sumnjam da bih ista kupovala.
Last edited by melb26sa on 02/06/2009 20:28, edited 1 time in total.
- River_isle
#94 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
nisam aps iznenadjena sto si se malo je reci upalio na ovoj temi, ali sam iznenadjena tvojom antipatijom (blago receno) prema tzv sex&city sindromu. Jel ti stvarno mislis da je svim zenama trebala jedna serija da ih nauce kako da zive; kako da misle i ponasaju se? Ili mozda zene i djevojke u BiH nisu znale za drugu marku gaca nego ta neka 100%cotton pa ima je Jessica Parker otvorila oci i naucila ih da razlikuju sastav od marke?scooter21ba wrote:eto vidis almu ras niko ne pominje jer je nema na reklamama a mozda su cak udobnije stvari nego VS
Pricas o Almi Ras? - start odlican, dva pranja skupe se i izoblice, trece pranje mijenjaju boju, cetvrto konac na savovila se dere - a mozda grijesim sto perem ves Arielom (kud neostadoh na kabasu, il' nekom ditinom).
Sirano - za gace inekako, ako idalje govorimo o onim pamucnim, ali ako iole nesto atraktivnije trazis (jer kao prvo i osnovno zenam ves nije nesto sto ih iskljucivo cuva od infekcija, prehlada) sto ukljucuje cipku onda je bolje odmah kupiti i pakovanje geomicina jer turska cipka, kineska ili sl nikako nije dobra na osjetljivim djelovima.
Kvalitet? Mnogo bitno! Zene svaki dan dan nose grudnjak, i svaki da mijenjaju donji ves (nekada i vise puta na dan); zene se znoje (jao majko bruke), zene to moraju da peru - a ucestalo pranje zahtjeva kvalitet. Ono sto mnogo ne priznaju jeste da je sve te neke markice koje kostaju iza potpisa kreatora imaju duzu listu onoga zbog cega su opstale na trzistu, zbog cega su cijenjene, prodavane, zbog cega imaju veliku potraznju - Sex&City sindrom bi bio kupovai nesto sa potpisom sto ne vrijedi tih para, sto nikako ne mozemo reci za Victoriyu ili recimo CK-a.
Dakle, nije svedno Scooteru.
I da se dotaknem jos samo jednoga: muskarac ne gleda u kakvom smo vesu nego kako ga skinuti??? Vjerovatno, ali svakako da ce svakom muskarcu komadic svile ili cimpe prije zagolicati um nego komap pamuka
- Bond_JaneBond001
#95 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Bi se isplatiilo...Al' ako ne budes gladez pa ne bude grudnjak 130KM,umjesto 60...Spliff.Master wrote:Perfektna tema!
Pitanja za dame:
Koja vam se VS linija najvise svidja?
Koliko bi bilo realno platiti za VS grudnjak/tange/trenerke? - ovdje neko spomenu 40KM za grudnjak...hmmm...znam da su na zapadu, posebno u SAD, VS grudnjaci krecu oko $40 - $50....sto bi bilo negdje oko 60 KM - 75 KM....tako da mi 40 KM za VS grudnjak nesto pravo jeftino. posebno smatrajuci eksluzivitet VS u SA....sta mislite?
(Za one koje su posjetile butik koji prodaje VS) Da li su cijene povoljne i da li ste zadovoljni ponudom?
Za Koje druge 'marke' smatrate da su konkurencija VS? (LaPerla? Fredericks? itd)
Naime, u ozbiljnoj sam prilici da uvozim VS direkt iz njihove kineske tvornice, pa eto, malo da se raspitam bili se isplatilo![]()
Hvala
I na Victoria Secret stranici stalno ima snizenja, bi li popust od 20%kod njih znacio i 20% popust u Sa u radnji?
37.50
33.50
33.50
28.50- x0z0y0
#96 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
hmmmm cijene su grozne a vala i ponuda u nasem ogranku VS-aSpliff.Master wrote:Perfektna tema!
Pitanja za dame:
Koja vam se VS linija najvise svidja?
Koliko bi bilo realno platiti za VS grudnjak/tange/trenerke? - ovdje neko spomenu 40KM za grudnjak...hmmm...znam da su na zapadu, posebno u SAD, VS grudnjaci krecu oko $40 - $50....sto bi bilo negdje oko 60 KM - 75 KM....tako da mi 40 KM za VS grudnjak nesto pravo jeftino. posebno smatrajuci eksluzivitet VS u SA....sta mislite?
(Za one koje su posjetile butik koji prodaje VS) Da li su cijene povoljne i da li ste zadovoljni ponudom?
Za Koje druge 'marke' smatrate da su konkurencija VS? (LaPerla? Fredericks? itd)
Naime, u ozbiljnoj sam prilici da uvozim VS direkt iz njihove kineske tvornice, pa eto, malo da se raspitam bili se isplatilo![]()
Hvala
grudnjaci od 140KM pa na dalje...i to obicni...
pa nije niko lud
VS se u USA prodaje u najobicnijim mall-ovima a ovdje kao fol ekskluziva ma kakodane
vecina cura koje zele VS uglavnom narucuju sa neta...pogledajte kakva su im snizenja...grudnjaci se mogu naci i za 20$ ili manje...
sve se bojim da vi kupujete van tih snizenja a vamo nama ih tusite po visestruko uvecanoj cijeni
licno - dok se ne spustite na zemlju ja ne ulazm u tu radnju i svakome ko me pita za nju ima da saspem sve ovo u lice
- Bond_JaneBond001
#97 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
MA eno na stranici dobra ponuda grudnjaci -2 komada za 40 dolara...ili imas 50% popusta..
ZA zene koje vole grudnjake sa zicom imate u Mostaru u Romansi i Intimi -Sielei grudnjake -talijanska marka
isti kao ovaj od nekakvih mikrovlakana-dobro drze-zice ne zuljaju, imate izbor tanke naramenice ili debele -cijena-sad su 32KM i opasce cijena sigurna sam. 
ZA zene koje vole grudnjake sa zicom imate u Mostaru u Romansi i Intimi -Sielei grudnjake -talijanska marka
isti kao ovaj od nekakvih mikrovlakana-dobro drze-zice ne zuljaju, imate izbor tanke naramenice ili debele -cijena-sad su 32KM i opasce cijena sigurna sam. - Litotes
#98 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Evo malo pretrazih ove teme, pa mi se ova nekako najprikladnije ucinila, jel ima neko iskustva sa silikonskim grudnjakem ( ne mora bas biti VS). Neki dan sam ga bas vidjela u radnji, pa da upitam , prije nego se zaletim i kupim.

- alica.k
#99 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
ja to imam la senza, lijepo je samo nije meni nekako za ljeta (sve se zalijepi).
- Litotes
#100 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
A ja bas mislila da si kupim za ljeto, radih ovih haljinica i majica bez bretela.alica.k wrote:ja to imam la senza, lijepo je samo nije meni nekako za ljeta (sve se zalijepi).
A nego jel stvarno drzi, ja nekako imam stalno osjecaj da bi se odlijepio ili spao.