Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
- JThomas
#76 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
ja sam čuo za tu foru kad hoćeš drugog da isfuraš, kao, šta'š popit, a šta će ti pi*ka 
- chuchumbamayumbe
#77 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Jebiga, odjeb'o sam je nakon drugog metra pive, sha da ti kaem, jarane...

- madner
#78 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Tu kazes, donesi leda, trebat ce ti 
-
d2
#79 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
hahahahapiupiu wrote:d2 wrote:aha starinski naivan i lijep, ljudi crkli dok su ti nasli prokleti kolac, nije ni cudo da ti je bilo lijepo !
pitaj njih jel njima bilo lijepo !
![]()
![]()
A to je!
A ja uvijek misljah jao kako su decki nekad bili fini, nisam cak ni kuci zakasnila, jos me prije vremena vratise!
.
- chuchumbamayumbe
#80 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Nisu one religijske teme za nas, al' nikako, svijumi!madner wrote:Ispod kojeg kamena si tu nasao?![]()
Narucim ja metar pive u A&O, krenu onaj konobar da ode a ja: Stani, pa hoce i dama nesto.
Ne znam sto me nije vise nazvala
- madner
#81 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Eh, da se opet otvori nesto onako. Gdje je covjek mogao na miru cugat i igrat raznih igara, koje su postajale sve zanimljivije i zanimljivije...chuchumbamayumbe wrote:Jebiga, odjeb'o sam je nakon drugog metra pive, sha da ti kaem, jarane...
![]()
- madner
#82 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Stara narodna kaze, ako djevojka do 11 mora biti kuci, onda do 9 mora biti u krevetupiupiu wrote:d2 wrote:aha starinski naivan i lijep, ljudi crkli dok su ti nasli prokleti kolac, nije ni cudo da ti je bilo lijepo !
![]()
![]()
A to je!
A ja uvijek misljah jao kako su decki nekad bili fini, nisam cak ni kuci zakasnila, jos me prije vremena vratise!
.
- madner
#83 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Nehka, ja kontam negdje oko 85 godine da se pokajem, onako iskreno. Treba to izucit, da se speru svi grijesi.chuchumbamayumbe wrote:Nisu one religijske teme za nas, al' nikako, svijumi!madner wrote:Ispod kojeg kamena si tu nasao?![]()
Narucim ja metar pive u A&O, krenu onaj konobar da ode a ja: Stani, pa hoce i dama nesto.
- JThomas
#84 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
prepoznaje se tu iskustvod2 wrote:ljudi dragi ako ste jedno za drugo to ce se prepoznati sve i da u tom momentu plivate po miljacki u govnima do grla
ako niste jedno za drugo, dzaba vam da ste ne znam gdje...
zelio bih ovdje podvuci staru poslovicu koja glasi "kome je sudjeno da ga zguze, same mu gace spadaju"
toliko
al ozbiljno, slažem se u potpunosti. ako ima to nešto između dvoje ljudi, ostale će se okolnosti same poklopiti
- chuchumbamayumbe
#85 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Elhamdulilah!madner wrote:Nehka, ja kontam negdje oko 85 godine da se pokajem, onako iskreno. Treba to izucit, da se speru svi grijesi.chuchumbamayumbe wrote:Nisu one religijske teme za nas, al' nikako, svijumi!madner wrote:Ispod kojeg kamena si tu nasao?![]()
- madner
#86 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Dao bog para, a bice i zdravlja.chuchumbamayumbe wrote:Elhamdulilah!madner wrote:Nehka, ja kontam negdje oko 85 godine da se pokajem, onako iskreno. Treba to izucit, da se speru svi grijesi.chuchumbamayumbe wrote: Nisu one religijske teme za nas, al' nikako, svijumi!
- chuchumbamayumbe
#87 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
ja bolan, bola...eki sa shlagom?
Mog'o sam joj komotno naruciti i plast sijena, kad sam skont'o da sam sjeo sa kravom!

Mog'o sam joj komotno naruciti i plast sijena, kad sam skont'o da sam sjeo sa kravom!
- JThomas
#88 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
pa vrlo je jednostavno, ako on hoće pivu a ona neće, onda svakako nema tog nečeg, hemije, šta liHer Flick wrote: ovo je duboka filozofija
kako ce se poklopiti kad ona ne pije pivu
a hoce sok od jagode sa slagom hejjjj sa slagom
pa trebo' joj je vocni jogur kupiti jeftinije bi proso'
fascinira me kako pojedinci, a i ja među njima uspiju svaku temu okrenuti na alkohol
- madner
#89 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Glava ti je isto klipaca, de se malo uozbilji, tako ti tamnog piva.JThomas wrote:pa vrlo je jednostavno, ako on hoće pivu a ona neće, onda svakako nema tog nečeg, hemije, šta liHer Flick wrote: ovo je duboka filozofija
kako ce se poklopiti kad ona ne pije pivu
a hoce sok od jagode sa slagom hejjjj sa slagom
pa trebo' joj je vocni jogur kupiti jeftinije bi proso'![]()
fascinira me kako pojedinci, a i ja među njima uspiju svaku temu okrenuti na alkohol
-
zelenashica
#90 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
madner wrote:Stara narodna kaze, ako djevojka do 11 mora biti kuci, onda do 9 mora biti u krevetupiupiu wrote:d2 wrote:aha starinski naivan i lijep, ljudi crkli dok su ti nasli prokleti kolac, nije ni cudo da ti je bilo lijepo !
![]()
![]()
A to je!
.
- JThomas
#91 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
kako me skonta da pijem tamnomadner wrote:
Glava ti je isto klipaca, de se malo uozbilji, tako ti tamnog piva.
- chuchumbamayumbe
#92 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Nisam jarane, ostavio sam mu bakshisha vise nego bilo gdje, tako da iskulirasmo obojica, shvachash?Her Flick wrote:chuchumbamayumbe wrote:ja bolan, bola...eki sa shlagom?
a sta da si joj kupio jogurt a ona, " a gdje je slagggg", suti dobro si proso'
nego de mi reci jesil jos izlazio u A&O, jesil izbjegavao da tog konobara pogledas u oci![]()
![]()
A brena se vratila u pazarich onim u 2200 sa Ilidze, kunem ti se. Dalje je nisam vozio.
- madner
#93 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Vidi se na slici, nisi se obrijao odkako si proboJThomas wrote:kako me skonta da pijem tamnomadner wrote:
Glava ti je isto klipaca, de se malo uozbilji, tako ti tamnog piva.![]()
- JThomas
#94 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
pravi muškarci se ne briju

- fatality
#95 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
pa nisam bas ovako mislio . . .d2 wrote:ostavi te da se sam pjeske vratis ?fatality wrote:pa zar se moze ici na zmajevac bez autaHer Flick wrote:kada dodjete na zmajevac (naravno autom, moras se pokazati da imas auto)
pitaj je "hos mi dat, ako mi das vozim te kuci, ako ne das ides pjeske"
a cuo sam te price , iako ne vezano za zmajevac , nego za neke malo dalje destinacije , tipa igman , volio bih da se meni to jendom desi , ono djevojka me odveze negdje daleko i ...
vise sam na ovo ciljaoHer Flick wrote:
![]()
i da me ucjeni tipa hos dat ili nes
ja bi joj morao dati jer me cipele zuljaju![]()
- chuchumbamayumbe
#96 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Zivi blizu s.t.r. Havaji, iza Pazaricha ili Tarchina, ne znam ni ja vise od ovog alkohola koji je koji!
Davno je to bilo, mladost-ludost...
Bilo je u, baglamu-u baglamu, svugdje mu je bolje nego u gachama, a sada sam se ozenio i pr'no qrtzu.

Davno je to bilo, mladost-ludost...
Bilo je u, baglamu-u baglamu, svugdje mu je bolje nego u gachama, a sada sam se ozenio i pr'no qrtzu.
- madner
#97 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
Ma ja, sad je sto je bilo bilo je, sjecanje ostaje. 
-
debela
#98 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
aaaaaaj kako je ovo divno_ja_ wrote:pa otisli na Trebevic (tada je radila zicara:)) na caj, bilo je zimsko doba.
- Cholina_Lokica
#99 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
ma samo otic u prvu kafanu gdje ima alkohola, pa psolije jal je poslat kuci jal skupa na kakvo brdo.. i nema problema sa izlaskom

- HAL9000
#100 Re: Romantična mjesta za prvi izlazak s djevojkom
a ni ulaskom.Dile wrote:ma samo otic u prvu kafanu gdje ima alkohola, pa psolije jal je poslat kuci jal skupa na kakvo brdo.. i nema problema sa izlaskom![]()
![]()