Bajramski turnir
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Senchos
#76 Re: Bajramski turnir
nek je i mali željo nešto osvojio 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#77 Re: Bajramski turnir
Ma mozes pisati sta hoces,stvar slobode izrazaja
Samo cu ti reci jedno. Da znas momke koji su donjeli vecinu novih melodija na tribinu,i kada bi poslije pogledao tvoju teoriju da su oni donjeli tu melodiku koja tebi zvuci na cirilicu
,sam bi se sebi smijao u lice svako jutro kada bi se pogledao u ogledalo Jer teorija je totalno smijesna svima onima koji znaju vecinu njih,isto tako koliko je smijesna tvrdnja o tome sto ti pjesme zvuce na cirilicu (mozda zato sto si naslusan tog melosa ,pa ti svaka druga melodija vuce i ima slicnost sa omiljenim muzickim pravcem,mozdaaaa
)
Sve u svemu,edukacija je majka znanja,pa tako i u segmentu navijaca. (odnosi se na neprepoznavanje pojedinih melodija koje jakooo jakoo vuku na argentinu,italiju...al' nebitno..sve je to Selma Bajrami,bas ona Selma na ciju svirku na Bazenima ide tvoj VODZA sa juga
)
Hu ha...mozemo do sutra ovako,sto ne vodi nigdje...pozdrav za letece medvjedice

Samo cu ti reci jedno. Da znas momke koji su donjeli vecinu novih melodija na tribinu,i kada bi poslije pogledao tvoju teoriju da su oni donjeli tu melodiku koja tebi zvuci na cirilicu
Sve u svemu,edukacija je majka znanja,pa tako i u segmentu navijaca. (odnosi se na neprepoznavanje pojedinih melodija koje jakooo jakoo vuku na argentinu,italiju...al' nebitno..sve je to Selma Bajrami,bas ona Selma na ciju svirku na Bazenima ide tvoj VODZA sa juga
Hu ha...mozemo do sutra ovako,sto ne vodi nigdje...pozdrav za letece medvjedice
-
Minken
#78 Re: Bajramski turnir
Okupiti se u onolikom broju za samo 3 sata neprocjenjivo.
Neko to radi tako,a neko cak sedmicu dana prije,pa opet nije to to.
Inace,pohvalio bi' tm za ono svrsavanje na jednog igraca,ali to je sitnica u odnosu na cinjenicu da vam u prosjeku jedna pjesma ne traje vise od 3 minute,sto i sami znate.
Obzirom da ste osvojili turnir,navijali ste lose,uporediti neke stvari nije na odmet.
Inace,pohvalio bi' tm za ono svrsavanje na jednog igraca,ali to je sitnica u odnosu na cinjenicu da vam u prosjeku jedna pjesma ne traje vise od 3 minute,sto i sami znate.
Obzirom da ste osvojili turnir,navijali ste lose,uporediti neke stvari nije na odmet.
-
LSD
#79 Re: Bajramski turnir
Hajd dobro kad tako veliš...možda si u pravu,ja ništa ne tvrdim...ja nisam folker,ali me fascinira turbo-folk kao dominantni medij u našem društvu,to je fenomen o kojem je Rambo pisao u pjesmama...pa non-stop smo izloženi tim zvucima na tv kanalima.-LIBERO- wrote:Ma mozes pisati sta hoces,stvar slobode izrazaja![]()
Samo cu ti reci jedno. Da znas momke koji su donjeli vecinu novih melodija na tribinu,i kada bi poslije pogledao tvoju teoriju da su oni donjeli tu melodiku koja tebi zvuci na cirilicu,sam bi se sebi smijao u lice svako jutro kada bi se pogledao u ogledalo Jer teorija je totalno smijesna svima onima koji znaju vecinu njih,isto tako koliko je smijesna tvrdnja o tome sto ti pjesme zvuce na cirilicu (mozda zato sto si naslusan tog melosa ,pa ti svaka druga melodija vuce i ima slicnost sa omiljenim muzickim pravcem,mozdaaaa
)
Sve u svemu,edukacija je majka znanja,pa tako i u segmentu navijaca. (odnosi se na neprepoznavanje pojedinih melodija koje jakooo jakoo vuku na argentinu,italiju...al' nebitno..sve je to Selma Bajrami,bas ona Selma na ciju svirku na Bazenima ide tvoj VODZA sa juga)
Hu ha...mozemo do sutra ovako,sto ne vodi nigdje...pozdrav za letece medvjedice![]()
![]()
![]()
To su melodije Mala moja (pa onda varijacije na temu),Garo garo (pa opet varijacije na temu),Hop-cup poskocicu itd.
Ne znam,nisam slušao argentinsku muziku pa da pravim usporedbe.
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#80 Re: Bajramski turnir
jel te sramota?Minken wrote:Okupiti se u onolikom broju za samo 3 sata neprocjenjivo.
Ma je.bo ovo, odoh spavat.
- cappy_tempo
#81 Re: Bajramski turnir
joj ovo mi je najbolji dio foruma
moj baba bolji od tvoga baba.cij baba je vise njive uzoro? 
- cappy_tempo
#82 Re: Bajramski turnir
a ja sam cuo da su robijasi ili fukare nekim slucajem bile na turniru da bi pojele i horde i manijakecappy_tempo wrote:joj ovo mi je najbolji dio forumamoj baba bolji od tvoga baba.cij baba je vise njive uzoro?
edit:jbg omaklo se misu
-
Minken
#83 Re: Bajramski turnir
Bas sam gledam na sat,vrijeme ti je.UltrasNaBaterije wrote:jel te sramota?Minken wrote:Okupiti se u onolikom broju za samo 3 sata neprocjenjivo.
Obzirom da ste osvojili turnir,navijali ste lose,uporediti neke stvari nije na odmet.![]()
![]()
Ma je.bo ovo, odoh spavat.
- dobar_ti?
#85 Re: Bajramski turnir
Necemo, cekacemo te da udjes u sesdesete da ti uzmemo transparent...al' to je vec druga tema.neko_nepoznat wrote:nemojte nas izbosti
@Libero...jel' vam rumeni sastavlja pjesmice?
Taman kad posmislim da ne mogu dalje, oni izvuku novu dimenziju i istaknu svoj veliki uspjeh sto su se skupili za tri sata. Sto se to ranije niste mogli dogovoriti? Neko vam branio? Nije nasa greska sto ne znate bil' srali il pisali.
SAMI PROTIV SVIH!!! (svi= manijaci + mikrofoni
-
Fordas
#86 Re: Bajramski turnir
dajte ljudi poravnajte vise, sta se bez veze svadjate
bice jos turnira i novih prilika
i da, na mikrofonu mozda necemo ali halalicemo na petardi
i da, na mikrofonu mozda necemo ali halalicemo na petardi
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#87 Re: Bajramski turnir
Niko kao Tica sa juga
,i ekipa velikih vodja
Zlatna kajla,reketarenje,nedostatak zuba...uh jebo te,vi imate zaista zajebanog vodju

Zlatna kajla,reketarenje,nedostatak zuba...uh jebo te,vi imate zaista zajebanog vodju
- astala_vistala
#88 Re: Bajramski turnir
Komsije sa grbavice nam veceras napravise osvetu za 13 kolo
kad se sve oduzme i sabere fin turnir,nisam ni dosao do kuce poruke stizu komsije mi prenose selame od zebe
al mi smijesno sto svi moraju pjevat niko kao tica sa juga,frajer im zaprijetio inace bilo bi frke hhh
kad se sve oduzme i sabere fin turnir,nisam ni dosao do kuce poruke stizu komsije mi prenose selame od zebe
al mi smijesno sto svi moraju pjevat niko kao tica sa juga,frajer im zaprijetio inace bilo bi frke hhh
-
emigracija
#89 Re: Bajramski turnir
Zasto strumfovi dolaze u skenderiju pod pratnjom, i odlaze pod istom.
-
Utokkha
#90 Re: Bajramski turnir
AnorHz87
Mislim da se nije trebalo ici danas organizovano...jbg sami sebi uskacemo usta...juce objasnjeno zasto se ne ide...a danas doslo do promjene da se ide...al nema veze...jbg... nije nas dosta moglo doci jer je dosta raje ili bilo u skoli ili na fakultetu ili na poslu...al eto... zato na Hasetov turnir aBd svi otici i sa najjacom ekipom i uzeti turnir...
FKSInfo.com
Pošten čo'ek, a vama ostalima mahanje
Mislim da se nije trebalo ici danas organizovano...jbg sami sebi uskacemo usta...juce objasnjeno zasto se ne ide...a danas doslo do promjene da se ide...al nema veze...jbg... nije nas dosta moglo doci jer je dosta raje ili bilo u skoli ili na fakultetu ili na poslu...al eto... zato na Hasetov turnir aBd svi otici i sa najjacom ekipom i uzeti turnir...
FKSInfo.com
Pošten čo'ek, a vama ostalima mahanje
-
Fordas
#91 Re: Bajramski turnir
Ma kakav crni najjaci sastav sta vam je, pa da opet neko ostane bez noge??!
samo se sjetite muharemovica.
Turniri bi trebali biti rekreacija, za raju. i treba dovesti nekoga poput zebe, hote, zeke da igraju za raju
Turniri bi trebali biti rekreacija, za raju. i treba dovesti nekoga poput zebe, hote, zeke da igraju za raju
- South Blue Mama
#92 Re: Bajramski turnir

-
Utokkha
#93 Re: Bajramski turnir
Smiješno, presmiješno zaista.-LIBERO- wrote:@LSD,ti si neki expert za melodiku. Il' si zavrsio mozda muzicku akademiju?
O kakvim sinanima sakicima pricas i djigari. Grupa kojoj je svaka druga pjesma,i dan danas cisti plagijat ili glupa obrada iz crtanih filmova.
![]()
![]()
Al' najaci vam je vodja reketas ,i "mafioz" u usponu![]()
Oni nama o orginalnosti i dzigari.....ajjj drzavo,i grade skim te dijelimo![]()
![]()
![]()
A o skladbi "..sve cemo vas izbosti..." samo me cudi sto nista u pjesme poceli i pistolje ubacivati,cisto da budete vjerodostojni![]()
![]()
Znaš i sam da je tribina šarolikog sastava.
Npr. kod vas danas navijanje predvodi sin nekadašnjeg ministra (dekana, profe...), a jedno vrijeme je predvodio osuđeni ubica kojeg ste svi slijepo pratili.
Ne stoji da mi se garnitura vođa na jugu plaho sviđa, ali mi je smiješno da neko poput tebe potencira te stvari.
Pjesma "Sve ćemo vas izbosti" nastala je nakon vaših optužbi, fobije da nosimo noževe poslije jednog od ovih malonogometnih turnira kad je između ostalih proboden Džinetov mali na Grbavici. Tim ste optuživanjem zapravo htjeli samo prebaciti lopticu, jer je prije toga vaš navijač PRVI potegao nož (izbo jednu ili dvojicu momaka na parkingu Koševa prije utakmice s Čelikom menščini, kada su mu ovi htjeli uzeti trans koji je nosio u torbi). nemam vremensko sjećanje o ovim događajima, ali mislim da su bili prije tri-četiri godine. poslije tog vašeg mesara mi smo digli parolu Stop noževima na tribini, ali je sve kasnije otišlo u pm.
a to za pjesme, to je već druga tema.
-
Utokkha
#94 Re: Bajramski turnir
HZ uvijek je sjajno išla propaganda (ne marketing, nego propaganda). Jedan postavi komentar na forumu FKSInfo, onda se nađe par malaca poput emigracije i šire iste komentare među rajom, po forumima.emigracija wrote:Zasto strumfovi dolaze u skenderiju pod pratnjom, i odlaze pod istom.
A opet s druge strane niko ne reagira, jer čini mi se da su Manijaci puno trezveniji ljudi.
Hoćeš odgovor?
Evo ti ga: da neki ne bi zavšili u Miljackoj plivajući, ko prošle godine. Valjda je običaj u Sa da se malko zabaci koji hapac Miljackom zimi...
Ako ti u tom svemu vidiš nasladu, onda bitno porazmisli o svom životu.
-
Omerovim_Koracima
#95 Re: Bajramski turnir
al nisu htjeli igrat dok im nismo obecali da ce mo ih pustiti

-
emigracija
#96 Re: Bajramski turnir
Kakav komentar, pa imam oci ne trebaju mi nikakvi komentari. Oko nas nije bilo ni jednog countera ni onog obicnog. Fazon je sto vi 2 kilometra od vaseg stadiona idete na gostovanje.
- Joey Tribbiani
#97 Re: Bajramski turnir
jest, prepali se, vidjeli hotu, pa se onda uščuplić ukazo. Nasi sam ostali sjedit a iz 7 ruke prenosim info: Zeba reko: necu se ni igrat sad kad ne znate fino, ko djeca".
Onda ste nam vi pustili, mi onog drugog sudiju castili, pervana nismo dirali. Eto, svi sretni. More li ova varijanta?
PS:te price o pratnji, ma to su samo vasa posla. Pa hoce li nas drotovi pustit da sami idemo kuda hocemo kad je dan ranije dogovoreno okupljanje pred Grbavicom i polozak?
Onda ste nam vi pustili, mi onog drugog sudiju castili, pervana nismo dirali. Eto, svi sretni. More li ova varijanta?
PS:te price o pratnji, ma to su samo vasa posla. Pa hoce li nas drotovi pustit da sami idemo kuda hocemo kad je dan ranije dogovoreno okupljanje pred Grbavicom i polozak?
-
Trebevic
#98 Re: Bajramski turnir
Kakve veze ima što je sin kako ti kažeš profe, dekana? Je li to sramota neka? Možda je kod vas, s obzirom na vaš sastav na tribini i na lika koji vam je vođa, biti sin intelektualca sramota, kod nas nije. Taj drugi što ga spominješ tada dok je vodio nije bio ubica, a čak ni sad nije osuđeni ubica. Drugo tad dok je vodio, zna se kakva garnitura je predstavljala sebe kao HZ. I treće, taj ubica nije na tribini već dobre 2 godine, čak kako su se HZ vratile na sjever nije, koliko ja znam, bio ni jednom. Vaš vođa (teletubbies) je nakon reketarenja, klošarenja, čakijanja, pucanja iz vatrenog oružja (čak i automatskog) to radio dok je bio vođa, a i dalje vam je. Pametnom dosta da zaključi. Ne opravdavam upotrebu noža ili bilo kojeg drugog oružja, što vatrenog što hladnog, ali tada su vaši "junaci" napali momka koji je išao na utakmicu koja nema veze sa vašim timom, niti je vaš tim igrao taj dan uopšte. Plus je momak bio sam nasuprot više osoba i u samoodbrani je to učinio.Utokkha wrote:Smiješno, presmiješno zaista.
Npr. kod vas danas navijanje predvodi sin nekadašnjeg ministra (dekana, profe...), a jedno vrijeme je predvodio osuđeni ubica kojeg ste svi slijepo pratili.
Ne stoji da mi se garnitura vođa na jugu plaho sviđa, ali mi je smiješno da neko poput tebe potencira te stvari.
Pjesma "Sve ćemo vas izbosti" nastala je nakon vaših optužbi, fobije da nosimo noževe poslije jednog od ovih malonogometnih turnira kad je između ostalih proboden Džinetov mali na Grbavici. Tim ste optuživanjem zapravo htjeli samo prebaciti lopticu, jer je prije toga vaš navijač PRVI potegao nož (izbo jednu ili dvojicu momaka na parkingu Koševa prije utakmice s Čelikom menščini, kada su mu ovi htjeli uzeti trans koji je nosio u torbi). nemam vremensko sjećanje o ovim događajima, ali mislim da su bili prije tri-četiri godine. poslije tog vašeg mesara mi smo digli parolu Stop noževima na tribini, ali je sve kasnije otišlo u pm.
-
Utokkha
#99 Re: Bajramski turnir
Pogledaj rečenicu prije kojom naglašavam da je tribina šarolikog sastava (u vezi ministrovog malog). Ona nije samo za akademce. Tako je svugdje u svijetu pa i kod nas. Nije da mi se sviđa, ali ne mogu nikome braniti ništa.Trebevic wrote:Kakve veze ima što je sin kako ti kažeš profe, dekana? Je li to sramota neka? Možda je kod vas, s obzirom na vaš sastav na tribini i na lika koji vam je vođa, biti sin intelektualca sramota, kod nas nije. Taj drugi što ga spominješ tada dok je vodio nije bio ubica, a čak ni sad nije osuđeni ubica. Drugo tad dok je vodio, zna se kakva garnitura je predstavljala sebe kao HZ. I treće, taj ubica nije na tribini već dobre 2 godine, čak kako su se HZ vratile na sjever nije, koliko ja znam, bio ni jednom. Vaš vođa (teletubbies) je nakon reketarenja, klošarenja, čakijanja, pucanja iz vatrenog oružja (čak i automatskog) to radio dok je bio vođa, a i dalje vam je. Pametnom dosta da zaključi. Ne opravdavam upotrebu noža ili bilo kojeg drugog oružja, što vatrenog što hladnog, ali tada su vaši "junaci" napali momka koji je išao na utakmicu koja nema veze sa vašim timom, niti je vaš tim igrao taj dan uopšte. Plus je momak bio sam nasuprot više osoba i u samoodbrani je to učinio.Utokkha wrote:Smiješno, presmiješno zaista.
Kada sam napisao komentar, znao sam da će se neko nadovezati zbog toga što sam napisao da je prethodni vođa osuđen prije osude. Objasni to Amarovim prijateljima kako niko nije osuđen dok ga ne osude.
Vi ste se riješili njega i njegovih havera radi drugih stvari, pored činjenice da je mali već tada dilao, a i da braća nisu bile cvijećke.
Nekad vam je E bio trn u oku, sad T.
Eh da... Tog momčića je napalo 50 Manijaka. Strah pooštrava ljudska čula. Hoćeš da kažeš da tim što su napali momka mimo Željine utakmice u gradu nema tuča mimo utakmica, na relaciji HZ i Manijaci?
Još jednu stvar nisi svario, ali neki poput Fordasa jesu. Ja ne mislim da je ovo sve što se dešava između Manijaka i HZ OK. Daleko od toga. Da je Bog dao da je stalo smrću Vedrana, ali nikada vi nećete doći pameti (i jedni i drugi). Što se mene tiče, ja sve ovo dalje posmatram pasivno, a počnite se rokat između sebe samo ostavite pošten svijet na miru, i onda se nemojte pitati zašto su utakmice sve manje posjećene.
-
Trebevic
#100 Re: Bajramski turnir
Ali tebi smeta što sin profe vodi navijanje, a ne smeta ti što u "tvojoj avliji" vodi navijanje lik kojem je broj zuba jednak broju očiju i koji je duboko zagazio u kriminal.Nemam šta objašnjavat Amarovim prijateljima i ja sam ga poslije nazvao ubicom jer to i jeste ali nije osuđen kao što si ti rekao. Ne želim da kažem da nema tuča, ali kažem ti, momak se branio, u ljudima se javi svašta u situacijama kad se mora braniti, a svjestan je da je snagom ili brojno inferiorniji. A to za rokanje, tvoj vođa je i to pokušao više puta, hvala Bogu, ni jednom nije uspio u svojoj zamisli ali rekoh ti koristio je čak i automatsko oružje jedne prilike.Utokkha wrote:Pogledaj rečenicu prije kojom naglašavam da je tribina šarolikog sastava (u vezi ministrovog malog). Ona nije samo za akademce. Tako je svugdje u svijetu pa i kod nas. Nije da mi se sviđa, ali ne mogu nikome braniti ništa.
Kada sam napisao komentar, znao sam da će se neko nadovezati zbog toga što sam napisao da je prethodni vođa osuđen prije osude. Objasni to Amarovim prijateljima kako niko nije osuđen dok ga ne osude.
Vi ste se riješili njega i njegovih havera radi drugih stvari, pored činjenice da je mali već tada dilao, a i da braća nisu bile cvijećke.
Nekad vam je E bio trn u oku, sad T.
Eh da... Tog momčića je napalo 50 Manijaka. Strah pooštrava ljudska čula. Hoćeš da kažeš da tim što su napali momka mimo Željine utakmice u gradu nema tuča mimo utakmica, na relaciji HZ i Manijaci?
Još jednu stvar nisi svario, ali neki poput Fordasa jesu. Ja ne mislim da je ovo sve što se dešava između Manijaka i HZ OK. Daleko od toga. Da je Bog dao da je stalo smrću Vedrana, ali nikada vi nećete doći pameti (i jedni i drugi). Što se mene tiče, ja sve ovo dalje posmatram pasivno, a počnite se rokat između sebe samo ostavite pošten svijet na miru, i onda se nemojte pitati zašto su utakmice sve manje posjećene.